Opnieuw viruswaanzinnige BN’er die klap van de coronamolen heeft gehad: Tatjana Simic

De actie achter de viruswaanzinnige hashtag #ikdoenietmeermee mag dan volledig zijn ingestort, het weerhoudt bekende Nederlanders van het B-, C- én D-garnituur er niet van om ook nog eens flink te laten zien dat ze meer Instagram-volgers dan IQ-punten hebben. Vandaag: Tatjana Simic, actrice van ‘Kees’ uit Flodder.

Gelukkig is Famke Louise geen gekkie meer. Maar het is vechten tegen de bierkaai, want voor elke (semi-)bekende Nederlander die Diederik Gommers weet terug te halen van de dark side vallen er weer drie van de wagen en worden hersendode complotzombies. Ook socialité Tatjana Simic blijkt die twijfelachtige eer te beurt te zijn gevallen, nu ze haar social media-kanalen heeft omgetoverd tot een waar zwart gat waarin alle redelijkheid is verdwenen en vervangen door de meest sneue verzinsels en domme leugens.

Een bloemlezing: Tatjana deelt video’s waarin politici (expres?) een veel lager sterftecijfer voor corona opgeven, en is heel boos op de anderhalvemetersamenleving. Ze wil zelfs een “1.5 keer beter samenleving” – we zullen zorgen dat de juf van groep 4 haar een sticker geeft voor die werkelijk vin-ding-rij-ke woordgrap.

Ook verspreidt ze nepnieuws van één van de oppercomplotzeloten van Nederland – Janet Ossebaard – die met behulp van fake news-sites selt dat “bijna elke positieve coronatest vals is.” Verder moet je YouTube-video’s kijken waaruit zogenaamd blijkt dat er “GEEN tweede golf” is, ondanks dat we dus wel 4.500 gevallen per dag hebben. Ook komt Tatjana met de reeds tienduizend keer gedebunkte oneliner dat de griep zogenaamd erger is dan corona, dus waar maken we ons druk om met z’n allen?!?!!

Verder worden mondkapjes allemaal in vieze sweatshops gemaakt en is er een link met vaccins – die eveneens ineens niet meer zouden werken. Ze zouden zelf Duitse kinderen vermoorden. En natuurlijk hebben we ook het volstrekt obligate “wordt wakker!!”, uiteraard voorzien van de al even voorspelbare supercut van optredens van premier Rutte.

Nee jongens, deze onzin houdt niet meer op. In ieder geval niet vanzelf. Wellicht dat het dus tijd wordt voor een boycot van Flodder. Haal al uw videobanden maar van zolder, en smijt ze in de kliko. Weg met die complotpulp!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Rene van der Grijp

  “Buurman, wat doet u nu?”

  1. Cor Grijpstra

   @R
   Die aflevering is een klassieker, die gaat niet weg.
   Veel afleveringen kunnen zo de vuilnisbak in.

   1. vandaag

    jij ook

    1. Cor Grijpstra

     Sterk vandaag 🙂 🙂 🙂

     1. vandaag

      goed he

      enz !

  2. Jannes-46

   Was het niet “Ohhhh buurman”?

 2. Fascal

  Maar wat als deze viruswaanzinnige zich baseert op relevante cijfers?

 3. R.H.J. van Hees

  Echt een goed stukje Tim, zo neutraal en objectief en helemaal niet wat je er zelf van vindt. Tim is een voorbeeld en zou eigenlijk zijn eigen nieuws moeten gaan verslaan, want wij, nederige lezertjes, zouden wel eens willen weten hoe onze grote Tim over bepaalde onderwerpen denkt, en waarom. Waanzinnig goede stukjes journalistieke proza zou dat opleveren, Tim ik hang aan je lippen. En wat ze over je zeggen als je je naam googled, niets van aantrekken man. Ga zo door Tim! Ronnie uit Zwinderen

  1. Cor Grijpstra

   @R
   Op den knieën reaguurders, aanschouw de nieuwe Lugar creatie.

   1. vandaag

    en inhoudelijk wil cor zeggen ? ……..
    Of is cor een inhoudsloze tról die enkel voorbij komt om te zuigen en op de man te spelen als stront vlek nr 2 ?

    1. Cor Grijpstra

     @Vandaag is zo open minded.

     1. vandaag

      enz !

     2. Logica

      Waarom zit jij eigenlijk hier Cor? Mag hoor en je hoeft het niet met anderen eens te zijn maar kom voor de afwisseling ook eens met argumenten. Veel dingen gaan ons tenslotte allemaal aan.

 4. vandaag

  Zeg Tim is jouw

  1. wesley bentley

   Vertel het eens knul.

 5. vandaag

  zeg Tim is jouw I.Q groter of gelijk aan je schoenmaat ? Hoor en wederhoor zouden bij journalistiek vakwerk horen je benoeming tot viruswaanzinnige is niveautje schoolkrant en je stijl lijkt verdacht veel op ernest

  1. Cor Grijpstra

   Vandaag begint net als @seneca de eerste zin zonder hoofdletter.

   Goed te weten dat je de oude socialisten uit Friesland wel kunt waarderen.

   1. vandaag

    enz !

  2. volgende week

   nee , jij trekt volle zalen.

   Enz enz en nog is enz

   1. vandaag

    je kan zoveel beter ernest kom nou stront vlek

 6. Blondie

  De geloofwaardigheid en de objectieve berichtgeving zijn ver te zoeken.
  Ik begrijp dat de schrijver in Turkije woonachtig is, dus is zijn inleving in de Nederlandse samenleving, die van een buitenstaander.
  Het is jammer, dat het zakelijke gewin het wint van de objectiviteit.

  1. ZWEEDSE K0K

   Ik begrijp dat de schrijver in Turkije woonachtig is, dus is zijn inleving in de Nederlandse samenleving, die van een buitenstaander.

   U begrijpt er helemaal niets van.
   Tim woont gewoon in Nederland, volgens mij in Alphen aan de Rijn.

 7. ZWEEDSE K0K

  Het weerhoudt bekende Nederlanders van B-, C-, D- en DD cup er niet van om ook nog eens flink te laten zien dat ze meer Instagram-volgers dan IQ-punten hebben. Vandaag: Tatjana Simic, actrice van ‘Kees’ uit Flodder.

  hersendode complotzombies
  één van de oppercomplotzeloten van Nederland
  omgetoverd tot een waar zwart gat waarin alle redelijkheid is verdwenen en vervangen door de meest sneue verzinsels en domme leugens.
  de reeds tienduizend keer gedebunkte oneliner dat de griep zogenaamd erger is dan corona,
  ook het volstrekt obligate “wordt wakker!!”

  Trek het je niet aan RPML
  Het slaat niet op u persoonlijk.
  Elke overeenkomst met uitspraken van viroloog RPML rusten op toeval.

  1. Hardline

   Hoe aandoenlijk, de Zweedse Kok is waarschijnlijk een aantal keren in een discussie vernederd door RPML. Nu is dat niet moeilijk, de eerste amoebe heeft een hoger IQ.

   Het laat zien wat voor zielige, geestelijk gemankeerde persoon Zweedse Kok is.
   De reactie van de Zweedse Kok zou ook zomaar van Ernest Stern kunnen zijn. Die kan waarschijnlijk ook niet accepteren dat er mensen zijn met een hoger intellect. En verlaagt zich ook graag tot kinderachtige en domme sneren naar mensen die wel kennis van zaken hebben.

   Zoek hulp zielige eenzame Zweedse Waldorf

   1. ZWEEDSE K0K

    Mijn allergrootste fan hardline.

    mensen zijn met een hoger intellect?

    Eentje om over na te denken.

    1. homefront

     Aldus dé angstprediker zweetskokje

    2. Hardline

     Grootste fan?
     Nee, ik reageer slechts op mensen met een dusdanig afwijkende gedachtenwereld.
     Vanuit professionele interesses heb ik compassie met de minder begaafden.

     U voldoet hieraan. Mensen die geloven in het hebben van fans, in uw geval door het totale gebrek aan intellect zijn altijd welkom bij de GGZ. Ook waanbeelden kunnen worden behandeld.

     1. ZWEEDSE K0K

      U bent duidelijk iemand met een hoger intellect.
      De beheersing van de prachtige Nederlandse taal vind ik nog twijfelachtig.
      Een prettige dag, hondstrouwe volgert.

 8. kotenko

  Je bent een vervelend schrijvertje ….

  1. wesley bentley

   Omdat hij een keer wat schrijft waar jij het niet mee eens bent? Lekker makkelijk oordelen zeg.

   1. Bluntix

    Nee omdat hij werkelijke argumenten als debiele onzin afdoet. Nee niet iedereen test vs positief maar er is wel degelijk een deel dat vals positief test. De test was bedoeld als onderzoek doeleinde niet als regulier test middel dat is door de ontwikkelaar benoemt. Om maar iets te noemen

 9. Adriaen van Bergen

  Tim, ze zijn alleen maar positief getest dmv een test die van geen kanten deugt.
  Ik weet niet of je een beetje grafieken kan lezen, maar de RIVM site is duidelijk. Als je op RIVM corona grafieken zoekt, dan kom je op de pagina.
  Open dan de tabjes met vanaf 27 februari. Dan zie je, bijvoorbeeld de grafiek “in ziekenhuis opgenomen patienten vanaf 27 februari”.
  Daar is amper, zeg maar, geen sprake van een 2e golf.

 10. Logica

  Ik probeer zelf altijd zoveel mogelijk informatie tot me te nemen. Inderdaad gaan sommigen ver in hun theorie maar toch hebben ze ook vaak interessante argumenten.

  Wat voor mij duidelijk is is dat je op de NPO alleen het door de overheid gewenste geluid hoort, niet alleen wat corona aangaat.

  Trump had zich uit de WHO teruggetrokken en dat gat is opgevuld door Bill Gates. Die nodigt alle grote jongens uit van Facebook, Twitter, etc. Hij heeft zich goed ingemetseld in farmaceutische bedrijven die vaccins ontwikkelen.

  Wereldleiders die het hebben over agenda 2030. Rutte die meer invloed wil voor het WHO. Het geeft wel te denken.

  Griepvirussen waar elk jaar duizenden mensen aan sterven? Komen niet meer voor in de cijfers van de WHO en RIVM. Hoe kan dat?

  Ik kijk voor die andere mening op You Tube naar Robert Jensen. Hij verzamelt veel feiten en die kun je moeilijk allemaal als idioterie wegzetten. Kijk je onderin naar de vele reacties dan zijn er sommigen die niet verder komen als : die vetklep zus en die vetklep zo. Jammer denk ik dan. Stel je open voor argumenten die je op de NPO in geen praatprogramma zult horen.

  Er zijn andere goede programma’s op You Tube te vinden zoals bijvoorbeeld Café Weltschmerz, en het FVD journaal. Vergeet zeker niet het ijzersterke UP!Network. Gewoon eens kijken en proberen te luisteren in plaats van alles lachend weg te wuiven als populisme. Luister, trek je eigen mening en kijk om je heen wat er gebeurt. Ik kon het als links opgevoedde ook in het begin niet opbrengen maar moest toch toegeven dat er vaak steekhoudende argumenten naar voren kwamen. Toen besefte ik ook dat ik eigenlijk alleen maar door eenzijdige informatie was gevormd in mijn mening. Ik raad het iedereen aan om ook eens een dergelijke houding aan te nemen. Je gaat toch over veel dingen nadenken.

  1. Piet51

   @Logica
   Je zou mij en andere niet zo snel overtuigde lezers helpen met het noemen van een paar van die steekhoudende argumenten die op bijvoorbeeld de publieke omroepen geen enkel kans krijgen. Noem er eens een paar.

   Je hebt wel ongelijk, als je beweert dat er op de NPO geen enkel geluid is te horen dat kritiek op het overheidsbeleid inhoudt. Ik overdrijf niet als ik stel dat elke twee van drie avonden Op1 zo’n kritisch tegengeluid te horen is. In andere programma’s zoals Nieuwsuur, Jinek is dat niet anders. Dat waren de afgelopen periode de #ikdoenietmeermee-vertegenwoordigers en andere felle tegenstanders van maatregelen, ziekenhuisdirecteur Ernst Kuipers en Diederik Gommers die beiden strenger overheidsmaatregelen en handhaving willen. Dat was gisteravond Kees van de Staay die het kabinetsbeleid t.a.v. kerkdiensten sterk bekritiseerde. Dat was regelmatig Maurice de Hond (om de één of andere reden is hij de laatste tijd heel stil), Hoogleraar infectiebestrijding Andreas Voss, Bert Slagter de complexiteitsdeskundige en vele anderen. Het zijn wel allemaal mensen met een verhaal en onderbouwing, waar je het mee eens of oneens kunt zijn. In ieder geval zijn ze boeiend en hebben ze invloed, omdat er naar hen wordt geluisterd. Andere tegenstanders en ontkenners van coronabeleid/-probleem zijn vaak alleen maar tegen, zonder argumenten. Die zijn op TV niet interessant en kun je slechts negeren. Vooral niet naar luisteren.

   1. vandaag

    blabl bladieblabla

    meer tekst malle pietje , nog meer aperte bull shit aub

 11. ReJa

  @Tim Engelbart. Als uw baas voor elke mondlap die verkocht wordt casht is wat u schrijft perfect te snappen want de verdiensten zouden kunnen teruglopen omdat, wat u omschrijft als ‘hersendode complotzombies’, niet in de rij staan voor die lappen. Op Van der Galien na is ongeveer iedereen hier besmet met het paniekverspreidingvirus. Daartegen helpen zelfs 10 mondlappen niet en daarvoor een vaccin ontwikkelen gaat uw groot idool die volgens u de nobelprijs verdient, Billy Gates om zijn naam niet te noemen, niet doen want dan slacht hij zijn eigen cash-cow.

 12. Bluntix

  Als het mortaliteit cijfer 0.2 is tenopzichte van 0.16 dan valt het ook wel mee. Er is amper oversterfte en we hebben te maken met de herfst.. Kees mag mss niet vol op de feiten zitten en marginaliseren maar in dit artikel overdrijven jullie aan de andere kant. Potato potato dus.

 13. polleke67

  Wat een slecht journalistiek stuk, niet objectief, geen onderzoek, enkel een mening. Journalist en hoofdredacteur onwaardig!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.