Radicale islamisten verklaren Frankrijk de oorlog: ‘verdachte’ terrorist onthoofdt vrouw in Notre-Dame van Nice

Het is vreselijk wat er vandaag gebeurd is: een moslimextremist heeft een terreuraanslag gepleegd in de Notre-Dame van Nice. Drie onschuldige Fransen zouden vermoord zijn door de man met een mes. Eén van de drie dodelijke slachtoffers was onthoofd

De NOS bericht dat de aanvallen “in de buurt van de kerk” plaatsvonden, maar voegt toe dat de vrouw onthoofd is in de kerk zelf. De verdachte terrorist is opgepakt door de politie, hoewel hij “gewond is geraakt” bij de arrestatie.” De NOS heeft het nog over twee dodelijke slachtoffers, maar volgens Sky News zijn het er drie.

Ongelooflijk genoeg stelt de NOS ook dat de burgemeester van de stad “van een terroristische daad” spreekt, maar dat “het motief” nog niet duidelijk is.

Gelukkig zijn er andere waarnemers die wat scherper zijn dan de correspondenten en nepjournalisten van de NOS. Neem Eva Vlaardingerbroek, wiens partner Fransman is.

De burgemeester van Nice is ook veel duidelijker dan de NOS. Op Twitter schrijft hij dat “alles op een terroristische aanslag wijst.”

UPDATE:

Ze hebben het nu over niet één, maar twéé onthoofdingen. Volgens LBC werd de dader gearresteerd in de kerk. Hij zou “zwaargewond” zijn omdat de politie hem heeft neergeschoten.

Op het moment van wat we natuurlijk gewoon een aanslag kunnen noemen vond de mis plaats. De dader was dus vrijwel zeker op de hoogte van het tijdstip daarvan, wat je de indruk geeft dat hij deze vreselijke misdaad gepland had en zelfs voorbereidend werk had verricht.

UPDATE II

Hier is de terrorist. Zoals je kunt zien heeft hij in zijn broek gepist. Letterlijk.

UPDATE III

Hier bloedt je hart toch door?

Volg mij op Twitter en op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

118 reacties

 1. Vriend

  De islam heeft al lang geleden de oorlog verklaard aan het Westen, aan de westelijke normen en waarden, de individualiteit en de vrijheid van meningsuiting.

  Het enige antwoord daarop is deze achtereenvolgende oorlogsverklaringen nu aan te nemen en er met hard geweld tegenin te gaan: staat van beleg uitroepen, moskeeen sluiten en islamisten en imams Europa uitzetten.

  Het laatste ‘Beleg van Wenen’ is aanstaande.

  1. Ernest Stern

   “staat van beleg uitroepen, moskeeen sluiten”

   Mijn goede vriend maakte nooit de indruk de Grondwet en de rechtsstaat heel erg serieus te nemen,

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
    Debatteren met hem is niet mogelijk.
    Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

   2. JochemX

    Ernstje, in geen enkele oorlog gelden normale regels. Dit houdt niet op, het westen zit echt in een oorlog met de Islam.

    1. Ernest Stern

     Het is inderdaad te zien als een oorlog, Jochem, en om die reden vlogen onze vaderlandse bommenwerpers ook rond in islamitische landen om daar aantallen burgerslachtoffers te maken waar de moslimterroristen slechts van kunnen dromen.

     1. Mogguh

      De smeerlap Stern doet net of onze vaderlandse bommenwerpers met opzet burgerslachtoffers gingen maken in islamitische landen, terwijl in werkelijkheid die aanvallen werden uitgevoerd met breed gedragen mandaat van de VN in de strijd tegen islam terrorisme en ISIS, dat er wel eens een burgerslachtoffer valt gebeurt in iedere oorlog.

     2. Ernest Stern

      “De smeerlap Stern doet net of onze vaderlandse bommenwerpers met opzet burgerslachtoffers gingen maken in islamitische landen”

      Dat denk ik niet maar we mengen ons wel bewust in een oorlog in landen waar we niets te zoeken hebben. We moeten dan ook niet raar opkijken als de slachtoffers van onze oorlogshandelingen menen hier verhaal te moeten komen halen.

     3. Aborifa

      Die slachtoffers kunnen hier geen verhaal halen. Die zijn dood.
      En wat hebben moslims hier te zoeken? Christelijke naastenliefde?

     4. Ernest Stern

      En wat hebben wij met onze soldaten, tanks en bommenwerpers in die islamitische landen te zoeken, Aborifa?

     5. Mogguh

      Met mandaat van de VN Stern smeerlap, daar ga je niet op in. We hadden wel degelijk wat te zoeken daar, we zijn nu eenmaal in oorlog met die ideologie genaamd islam.

     6. Cycle25

      en om die reden vlogen onze vaderlandse bommenwerpers ook rond in islamitische landen om daar aantallen burgerslachtoffers te maken

      Hoe durf je dit neer te plempen stuk onderbuik…

      Je weet niks, je sympathiseert met koppensnellers en je maakt van de Nederlandse krijgsmacht een extremist.

      Nog een wijzend vingertje naar Trump ?

      Iets wat deze man wil zou jou moeten sieren, het terugtrekken van USA troepen uit het M.O.

      O wacht…dan komt ’t natuurlijk niet uit…

     7. Ernest Stern

      “Hoe durf je dit neer te plempen stuk onderbuik…

      Je weet niks, je sympathiseert met koppensnellers en je maakt van de Nederlandse krijgsmacht een extremist”

      Nee, ik probeer duidelijk te maken dat wie wind zaait storm oogst. Het moslimterrorisme in Europa is een kwestie van oorzaak en gevolg. Daarin is niet de Islam de oorzaak, zoals veel islamofoben beweren, maar ons kolonialistisch militaire optreden in islamitische landen.

     8. Ernest Stern

      “We hadden wel degelijk wat te zoeken daar, we zijn nu eenmaal in oorlog met die ideologie genaamd islam.”

      Mogguh bewijst hetgeen te bewijzen viel: we zijn een oorlog begonnen tegen de islam en we worden geconfronteerd met de gevolgen.

      Het kwartje is gevallen.

     9. Mogguh

      Je spoort niet Stern, je behoort tegen een muur te worden gezet op de Waalsdorpervlakte of zoiets wegens landverraad.

     10. Ernest Stern

      Mogguh zet zijn laatste argument in: jij moet dood!

     11. Cycle25

      maar ons kolonialistisch militaire optreden in islamitische landen

      Welk land in het M.O is een kolonie van Nederland geworden ? Ik heb wat gemist zo te lezen, iets namens de VN met geannexeerde landen in het M.O.

      Met jouw statement, zullen we nog eens een keer verhaal halen op de Duitsers, toen ging het nog wat “botter” tekeer. Geen laser geleide satelliet-rommel, maar gewoon een visueel gokje. Eens kijken hoe het bombardement op Rotterdam in een causaal verband gestopt kan worden. Zij verdienen immers het recht om heel Berlijn nog eens plat te gooien.

      En Israël…die heeft het recht om een paar miljoen Duitsers de gaskamers in te jagen, wegens vergelding ?

      Als laatst, stop met bommenwerpers schrijven, het leest zo dom, één geleide bom onder een F16 maakt van dit apparaat geen B52.

     12. evil knievel

      Wat ben jij n vies,vuil,8erbaks 🐷🤢🤮

     13. Loelap

      Ernst heeft begrip voor moslim terreur en praat het goed. Om te kotsen.
      Na de tweede Wereldoorlog ging men in Europa echt niet massaal Duitsers de keel doorsnijden ondanks de vele duizenden getraumatiseerde mensen.
      Het zegt dus wat over de uiterst wrede en barbaarse mindset van die mensen die in het bezit zijn van een bijzonder laag iq.
      Bovendien zijn ze zwaar gefrustreerd en jaloers op het Westen.

     14. leukeditter

      ik hoop dat ze je in een kooi zetten met 60 geile negers

   3. werikke

    rot op vieze shit eikel. ga lekker in moslim land wonen en teer niet langer op de werkende nederlander . gruwelijke eikel

    1. Ernest Stern

     De inhoudelijke bijdragen van werikke wekken weer veel bewondering.

     1. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L

     2. werikke

      hoe durf jij je nog hier te vertonen snap niet dat DDS jou hier laat plempen. mensen zoals jij zijn het ergste vuil in onze samenleving. Dat DDS jou hier tollereerd is opzich al vreemd.

     3. Ernest Stern

      tolereert

     4. vandaag

      QOUTE Ernest Stern 1 uur geleden Beantwoorden
      De inhoudelijke bijdragen van werikke wekken weer veel bewondering. END

      Nou jij nog stront vlek

   4. kees cup

    @ sterretje

    Ja ja, grondwet en rechtstaat …

    Er moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan, maar de grondwet kan, ook in een democratie, gewoon gewijzigd worden.
    Sterker nog er zijn op dit moment een behoorlijk aantal grondwetswijzigingen in voorbereiding.

    Wie weet komt er ooit een voorstel om aanhangers van misdadige ideologieën eruit te trappen.
    Met deze mogelijkheid zult u wel niet zo blij zijn hè.

    Maar maakt u zich geen zorgen, de meeste EU leiders zijn slechts een slap stel kapoenen en kwenen, ook Macron ! met z’n stoere woorden en weinig daden.

    Gelukkig voor u is er nog een mogelijkheid.
    De grondwet kan, in de toekomst, ook vervangen worden door de sharia.

   5. Umut Aydin Sahin

    Zo ook de Islamistische extremisten, vindt u ook niet Bayim Stern?

  2. Mogguh

   Nog even en de tijd is rijp voor interneringskampen waar moslims die onze beschaving bedreigen hun deportatie af kunnen wachten, we kunnen ons niet permitteren nog meer slachtoffers te laten maken.

   1. Vriend

    Helemaal eens Mogguh. Dan kan daar gelijk die landverradende grondwetfetisjist Ernest Stern bij.

    1. Oepsie

     De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de ‘mens’ Ernst, de man met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

     1. Vriend

      Juiste analyse van de megalomane narcist Stern.

     2. ZWEEDSE K0K

      Wiegel zei het al: linkse vrienden maakt zich continu druk om andermans problemen, rechts drinkt een goed glas wijn en geniet samen met zijn vrinden van het leven

     3. Ernest Stern

      Het is kleingeestig gebabbel maar, eerlijk is eerlijk, taalkundig is het prima in orde.

    2. Ernest Stern

     “grondwetfetisjist”

     Q.e.d.

     1. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L

   2. Ernest Stern

    Mogguh is er met zijn concentratiekampen weer als de kippen bij.

    Vertel ons nog eens over je voorstel moslims op straffe van deportatie te steriliseren, Mogguh.

    1. Mogguh

     Gaat je fantasie weer met je op de loop Stern? Ik zal het nog èèn keer uitleggen aan dat pindabrein van je, interneringskampen in afwachting van deportatie van moslims die onze samenleving bedreigen, en het genetisch manipuleren van halal voedsel opdat onvruchtbaarheid optreedt, dan kunnen moslims zelf kiezen geen halal voedsel te eten en die ideologie afzweren teneinde te mogen blijven, mooi hè?

     1. Ernest Stern

      Tegen jouw zieke genocidale fantasie kan ik niet op, Mogguh.

    2. werikke

     ben je bang gesteriliseerd te worden . vieze gluiperd

  3. NoDoubt

   Dat heeft Mo al gedaan 1400 jaar geleden. De Jihad

  4. Beukman

   Dokter Vriend, een nieuw Beleg van Wenen is precies wat de extremisten aan weerszijden willen. Wil jij hen hun zin geven? Aan wiens kant sta jij: aan die van de gematigden of aan die van de extremisten?

   1. CLoVis

    @beukenootje
     
    Er bestaat niets als ‘gematigden’;
    er bestaan alleen openlijke en heimelijke vijanden.

    1. Maurits Dekker

     Er bestaan 2 soorten moslims:

     1) de moslim-extremist die ons allemaal wil vermoorden.
     2) de gematigde moslim, die wil dat de moslim-extremist ons allemaal vermoordt.

     1. Edjan

      @MD +++

     2. Ernest Stern

      Gematigde moslims wensen helemaal geen mensen te vermoorden, domme jongen.

   2. Vriend

    Laat ons niet in nieuwsgierigheid Beukman, maar geef ons jouw aanpak en oplossing voor het voortwoekerende terreurgevaar van de islamofascisten in Europa.

    Ach natuurlijk: een half miljoen jongerenwerkers erbij, dat ik daar zelf niet op kom.

    1. Ernest Stern

     De belangrijkste motor voor het islamisme in Europa is de negatieve en racistische stigmatisering en diskwalificatie van moslims door figuren als Wilders en Le Pen. Wie wind zaait oogst storm.

     Mogelijk brengt dit mijn goede vriend op een idee voor de oplossing van dit probleem.

     1. Vriend

      Stern spreidt zijn debiliteit en onnozelheid weer eens ten voeten uit: “De belangrijkste motor voor het islamisme in Europa is de negatieve en racistische stigmatisering en diskwalificatie van moslims door figuren als Wilders en Le Pen.”

      Nee domme jongen: de jihad, het geoorloofde moorden als allah of mohammed in geding zijn, de afwijzende omgang met niet-moslims – de motor voor hun bloedlust, gewelddadigheid en racisme zijn de koran, haddith en sharia – de oorlogshandboeken waaruit de terroristische islamofascisten en allahoe akbar-roepers onophoudelijk putten voor al hun daden.

     2. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
      Debatteren met hem is niet mogelijk.
      Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

     3. Ernest Stern

      Mijn goede vriend meent dat dat het ei er eerder was dan de kip.

    2. Beukman

     Ik vind het allemaal nogal meevallen met dat “voortwoekerende terreurgevaar”, dr. Vriend. De kans om in Nederland te worden doodgeslagen door een dronkelap is nog steeds vele malen groter dan dat een man met een baard je de kop afsnijdt.

     Waarom denk jij dat er in Nederland veel minder problemen met islamitische extremisten zijn dan in Frankrijk?

  5. CLoVis

    
   Zelf Sigrid Kaag weet nu uit welke hoek de wind waait:

   ‘Mijn verstand staat stil bij de haat en gruwelijke moordlust van deze islamistische terrorist.’

  6. Ernest Stern

   “De islam heeft al lang geleden de oorlog verklaard aan het Westen”

   Godsdiensten verklaren geen oorlogen. Dit is een zeer stupide reificatie.

   1. vandaag

    Ik ga niet verder op die stront vlek in maar het adept toont hier weer onomstotelijk aan geen enkele historische kennis te hebben. Wat was eerder ?

    a. de christelijke kruistochten gevolgd op moslimgeweld
    b. de islamitische kruistochten vanuit de jihad
    c. islamitische kruistochten bestaan niet want islamieten dragen geen kruis dus het moeten christelijke kruistochten zijn die eerder waren
    d. kruistochten -lees veldslagen/plunderingen ter uitbreiding grondgebied- hebben nooit bestaan

    Je wordt toch kotsmisselijk van dat arrogante adept met zijn aperte leugens.

 2. Edjan

  Het gaat niet over, niet vanzelf.

 3. Ernest Stern

  “Radicale islamisten verklaren Frankrijk de oorlog”

  Zou kunnen maar we spreken voorlopig over een dader, waarschijnlijk weer iemand die volledig de weg kwijt is

  Afschuwelijke aanslag, overigens.

  1. Oepsie

   Pruttel,pruttel.

  2. Loelap

   “Afschuwelijke aanslag, overigens” uit jou mond klinkt dit ongeloofwaardig.
   Moet je de dader niet, zoals gebruikelijk, verdedigen.

  3. Vriend

   Het islamofascisme dient verslagen en uitgeroeid te worden, met alle middelen.

   1. Ernest Stern

    Je krijgt steeds meer medestanders, goede Vriend:

    “In het Westen zien we dat extreemrechtse aanslagen inmiddels vaker voorkomen dan jihadistische aanslagen”, zegt extremisme-onderzoeker Julia Ebner. “Ook wat betreft het aantal doden maakt extreemrechts een inhaalslag.”

    ht*ps://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2333187-dreiging-extreemrechts-grote-blinde-vlek.html

    1. Vriend

     Vreet het maar op, Stern. Het maakt geen indruk meer, het heeft geen impact.

     Het islamofascisme dient verslagen en uitgeroeid te worden, met alle middelen.

     1. Ernest Stern

      Mijn goede Vriend vindt het tijd voor een Wannseeconferentie.

     2. Mogguh

      Stern is een laffe schijtbak die denkt dat wanneer hij dat islamitische geteisem maar in bescherming neemt men hem wel overslaat wanneer de tijd voor hen rijp is.

     3. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
      Debatteren met hem is niet mogelijk.
      Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

    2. Vriend

     Het verschil is dat extreemrechtse aanslagplegers echte lone wolfs zijn, terwijl de islamofascisten kunnen rekenen op de steun van 40 miljoen moslims in Europa waarvan 78% de wetten van de Sharia stelt boven de wetten van het land.

     Jij bent te dom om het echte gevaar te zien en de enorme impact van intimiderende terreur.

     1. Mogguh

      Ook in Avignon vanmorgen een alla al akbar schreeuwende moslim die op politieagenten inhakt, grootschalige deportaties voor hen die ons bedreigen!

    3. Stanly2000

     En wereldwijd? Niet alleen kijken naar wat het beste uitkomt .

    4. Loelap

     Hahahaha. Ongelooflijkwaardig. De NOS heeft elke 3 maanden wel een item over extreemrechts in Duitsland. Gek genoeg nooit over extreemlinks, qua groep even groot als extreemrechts en even crimineel.

     Als in het Westen daadwerkelijk zoveel extreemrechtse aanslagen had dan was dat allang BREED uitgemeten in de diverse media.

    5. evil knievel

     🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

  4. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een TR0L

  5. Stanly2000

   Aanval met mes te Avignon verijdeld , dader doodgeschoten.
   Wat is dat toch met die verwarde mannen?

  6. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
   Debatteren met hem is niet mogelijk.
   Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

  7. evil knievel

   Te laat,addergebroed!😘

 4. Blondie

  Deze gebeurtenissen zijn afschrikwekkend en zijn onderdeel van een groepering, die door de grote jongens in Europa is gecreëerd.
  Wegkijken en anders denkenden als racist bestempelen.

  Bedankt EU.

  1. Loelap

   En dan te bedenken dat de EU uit monde van die Ursula, het idee heeft geopperd, 1 tot anderhalf miljoen mensen per jaar te importeren om de vergrijzing in Europa tegen te gaan.

 5. ZWEEDSE K0K

  Ongelooflijk genoeg stelt de NOS ook dat de burgemeester van de stad “van een terroristische daad” spreekt, maar dat “het motief” nog niet duidelijk is.

  Wat verschrikkelijk dat de NOS de burgemeester citeert.
  Niet die burgemeester maar de NOS is natuurlijk fout.

 6. Edjan

  Als de overheid het nu nog steeds laat liggen, zullen wij steeds sneller tweederangs burgers worden in wat ooit ons land was.
  Laatst las ik hier een oplossing: voor elke vermoorde blanke: een moskee platgooien en 1000 mohammedanen deporteren.

  1. vandaag

   u mag het verschil makken maart 2021

  2. Ernest Stern

   “voor elke vermoorde blanke: een moskee platgooien en 1000 mohammedanen deporteren.”

   Edjan lijkt me een echte fan van de rechtsstaat.

   1. JochemX

    Inderdaad Ernst, waarschijnlijk het enige effectieve middel. Goed idee van Edjan.

   2. Edjan

    Ernest lijkt me een echte landverrader.

  3. EvertB

   “voor elke vermoorde blanke: een moskee platgooien en 1000 mohammedanen deporteren”.

   Lijkt het Edjan een idee om in actie te komen? Demonstratie in Den Haag met dit soort leuzen?

   1. Ernest Stern

    Dat denk ik niet, dit soort dappere uitspraken durft Edjan alleen anoniem achter een computer te doen.

    1. Maurits Dekker

     Ernest Stern is een TR0L

     1. Ernest Stern

      BOA Dekker heeft het er maar druk mee.

      🙂

    2. Mogguh

     De grootste bange schijtbak ben jij hier, al vinden er nog honderd onthoofdingen plaats vandaag gepleegd door moslims tracht jij er nog een punt aan te zwetsen in de hoop dat zij jou, wanneer zij de meerderheid hebben over zullen slaan in hun niet te temperen moordzucht.

     1. Ernest Stern

      Ik heb meer te vrezen van extreemrechts tuig, Mogguh. Die zijn de islamisten allang voorbij gestreefd in moordaantallen.

     2. Vriend

      Een platte en bizarre leugen van Stern: wereldwijd hebben de gezamenlijke islamterroristen en -groepen, vele duizenden doden meer op hun geweten (in dit tijdsgewricht) dan die paar honderd van de extreemrechtse malloten.

   2. Vriend

    Ook van EvertB horen we graag de oplossing voor het ontmantelen van de oprukkende horde onthooftende, islamofascistische terroristen in Europa.

    Allemaal een gratis schaakcursus?

 7. rexm

  Politie moet gelijk het mandaat krijgen om zulke figuren direct een kogel door zijn knar te jagen, niet arresteren en vragen stellen over een motief, dat motief weten we al.
  Vragen stellen na het schieten .

 8. FreeThinker

  Als West-Europa overgenomen wordt door de Islam ben ik weg.

 9. ropart

  het is onacceptabel! verder nog iets?.

 10. B. Pascal

  De islam (incl. Turkije) heeft het christendom voor de zoveelste keer aangevallen. mag dit een opwekking zijn, het christendom is niet relativistisch te benaderen. kies dan wie je dienen wilt, vrijheid of slavendienst.

  sluiten die bloedmoskee’s.

  1. JochemX

   Inderdaad en de curie is kampioen wegkijken.

 11. Fatsoen74

  De komende tijd zal dat nog vaker gebeuren.

  En dat zal tegen deze extremisten gaan werken.

  Het goed praten van dit soort acties zal de EU niet meer lukken.

  De beroepsbevolking krijgt hierdoor weer meer afkeer van deze groepen.

  Koren op de molen voor de rechterkant.

  Ipv mee te doen in het woonland, keren zij zich af.

  Erdogan uit zich in het openbaar tegen een lidstaat van de EU.

  2021 wordt een apart jaar.

  Blijft men als politicus wegkijken dan zal de kiezer een andere keuze maken.

  De tolerantie raakt op door dit soort acties.

  Zelf schuld: Vroeger was geluk heel gewoon…

 12. Eppo123

  Vrijwel dagelijkse hebben wij met gekken / Islam terroisten te maken. Links Europa WORDT WAKKER.

 13. Cycle25

  Wie had dat nou kunnen bedenken, onze staatsomroep sympathiseert en knuffelt met koppensnellers. Nemen ze het stokje van ISIS over ?

 14. Bes Tolen

  Frankrijk is een onevenwichtig land wat komt door blijvende emotionele psychotische terreur, die het gebied vanaf zo honderd jaar voor Christus heeft ondergaan. De Romeinen veroverden aanvankelijk een groot deel in het zuid oosten tegelijk met wat nu een groot deel van het noorden van Italië is. Daar begon de ellende. De cultuur en de geschiedenis en de taal van de Gallische bevolking werd met harde hand uitgeroeid. De bevolking onderworpen en gedecimeerd. Zo verging het later ook de andere gebieden. De immense indoctrinatie gebaseerd op systematische leugens houdt tot op de dag van vandaag stand. De agressie, die Frankrijk kenmerkte, leverde altijd een verschrikte bevolking en dito buren op waarvan er rondom werden ingelijfd. Het Romeinse imperialisme bleef leidend. Napoleon was er een voorbeeld van. De bevolking werd toen ook weer eens gedecimeerd. De heersende macht had altijd dat voor ogen: grote macht over vele anderen. Ook gewend om lieden van elders toe te laten omdat eigen oude streken zwaar aan eigen bevolking hadden verloren. Dat had binnenslands maar één hoofddoel namelijk de agressie uit het centrum Parijs er in te houden. De erfenis.
  Zo is het nu tijd om juist met harde hand te verdedigen wat de eigen bevolking zelf aan gaat. Haar verworvenheden. Haar vrijheden. Haar toekomst. Dat van Frankrijk zelf in zelfstandigheid en niet met de permanente leugens van Rome met al haar valse verplichtingen. Anders is het straks te laat. Beseffen waar het echt om gaat.

  1. Ernest Stern

   Zo is het, Bes, de schuld van deze aanslag ligt bij de Romeinen.

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L

 15. vandaag

  Als we nu eerst de analyse delen dat deze aanslag geen incident is maar een gevolg van de lonely wolves die zich als gelukszoekers in Europa genesteld hebben kunnen we verder kijken naar de oplossingen.

  De zogenaamde loneley wolves zijn niet zo eenzaam als je denkt. Een gesmeerd netwerk van islamieten die aanslagen gepleegd hebben op busstations, treinen, metro’s, supermarkten enz Het zijn geen individuen maar een stuk gereedschap van een totalitaire ideologie.

  Tijdens de zoektochten in Antwerpen na de aanslagen op Zaventem hebben we kunnen zien hoe bijna de voltallige is-lam samenleving onderdak bood aan de terroristen en de terroristen hielp aan voedsel en vervoer. Het onderzoek en de opsporing werd ernstig verhinderd.

  De is-lam hoort niet in Europa. De is-lam is een totaltaire ideologie die het westen en zijn democratie vergruisd. De moslim heeft niets op met de ongelovige omdat beschreven staat in de koran. De domme vergelijking die linkse deugmenschen dan maken met de bijbel gaat voorbij aan het feit dat islamieten praktiseren wat in hun boek staat. De vergelijking gaat dus al mank.

  De is-lam laat geen ruimte voor anders denkenden. De is-lam is vergif. De is-lam duldt geen prenten, noch verzen of rijmen en al helemaal geen kritiek.

  Er is slechts een beperkt aantal oplossingen,
  * geen immigratie meer van niet westerse immigranten
  * geen gelukszoekers meer van niet westerse landen
  * een stop op de bouw van moskeeen
  * een ontmoedingsbeleid op de criminele organisatie is-lam (stoppen met subsidies enz)
  * dubbele nationaliteiten direct de westerse nationaliteit ontnemen en retour afzender

  kortom , minder , minder , minder is-lam

  stem sociaal , stem PVV

  p.s , heeft Erdogan nu echt alle turken opgeroepen terug te keren naar Turkije weg van dat verdorven westen met zijn democratie en vrijheid van meningsuiting ? ojeee , het was geloof ik een droom

  1. Ernest Stern

   “De moslim heeft niets op met de ongelovige omdat beschreven staat in de koran.”

   Logisch toch?

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L

 16. HD

  Grenzen sluiten, alle personen met Arabische pasporten in interneringskampen opsluiten voor onze veiligheid, stille tochten hebben nu te vaak gehad.

 17. Jannes-46

  De import van niet westerse allochtonen stante pede stoppen, en een proces van de-islamiseren z.s.m. in gang zetten. Genoeg is genoeg. Die achterlijke doctrine heeft genoeg ellende aangericht.

  1. Ernest Stern

   “en een proces van de-islamiseren z.s.m. in gang zetten”

   Hoe had Jannes zich dat voorgesteld?

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L

   2. evil knievel

    Alle behaarde soepjurken & wandelende tafelkleden bij kop n kont t land uitschoppen,heeeeeeeel hard& heeeeeeeeeel ver!😁

 18. Fatsoen74

  Weer een drama voor de nabestaanden van onschuldige slachtoffers.

  Europa moet een gezamenlijke harde aanpak uitwerken voor dit soort gasten in de maatschappij.

  Multicultureel is mooi als het werkt en zich samenpakt.

  Spreiding is oplossing 1, leren kennen is leren begrijpen.

  Aanpassing eisen, geen uitkering maar maatschappelijke stage verplichten voor mannen en vrouwen.

  Taal beheersing moet goed zijn voor zowel mannen als vrouwen.

  Meedoen of vertrekken.

  Spreiding verlaagd het risico enorm.

  Broeinesten uit elkaar halen.

  Wetten handhaven.

  Maar wij kunnen natuurlijk ook blijven doen alsof er niks aan de hand is……

 19. ervi

  Samuel Paty, nu dit weer.
  Waar blijft onze kleurloze huismoslim met zijn commentaartje?

 20. DutchOutlaw

  Geert Wilders heeft alweer gelijk over de Islam en ik vrees dat dit niet de laatste aanslag zal zijn.

  Maar laten wij Geert Wilders en zijn PVV steunen volgend jaar we moeten ergens beginnen om Nederland van de ondergang te redden,want van de zittende “elite” moeten we het niet hebben.

  En wat betreft de NOS: wat een stel linkse prutsers!!!!
  Wordt lid van Ongehoord Nederland (ON) net als ik, voor een juiste berichtgeving die op waarheid berust….is voor links natuurlijk niet leuk.
  We moeten ergens beginnen om de linkse kliek te verslaan.

  Stem PVV en wordt ook lid van Ongehoord Nederland.

 21. Ritter

  “Om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.”

  h*tps://www.trouw.nl/nieuws/de-gematigde-islam-bestaat-niet~bc5e31f4/

  1. Mogguh

   ‘Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert’

   ‘Vier factoren die moslims crimineler maken’

   ‘Professor eist: moslims moeten het land verlaten, anders is Zweden in 2065 een islamitische staat’

   “Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

   Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.

   h**ps://archiefvanzorgen.wordpress.com/category/islam/

  2. Ernest Stern

   Ritter komt nog een keer met dit eindeloos afgekloven en belegen artikeltje van een suspecte auteur aankakken.

 22. NO8D0

  @michael er bestaan geen extremistische islamieten.
  Dit was gewoon een islamiet die de koran goed heeft gelezen, naar zijn imam heeft geluisterd, en uitvoerde wat daar in staat.
  Niet meer niet minder.
  Bereid je goed voor, want vroeg of laat is jouw straat of wijk aan de beurt.

 23. Aborifa

  Wat mij betreft niets. Laat ze elkaar maar vermoorden. En vooral dààr blijven.

 24. AidemediA

  Ik ben zeer geschokt. Onacceptabel. Noodtoestand uitgeroepen. Afzet linten. Zwaarbewapende agenten op straat. Allemaal uitingen, achteraf, na weer zo’n laffe mietjes daad. Hoe voorkom je op voorhand dat zulke idioten hun gang kunnen gaan? Laat de politiek zich daar eens over buigen, in samenspraak met een aantal leger generaals. Want zoals rutte een tijd geleden heeft gezegd “we zijn in oorlog met de terroristen”. In een oorlog is aanvallen de beste tactiek. Deze (heldhaftige, ongewapende burgers aanvallen) vijand moet vernietigd worden. Allereerst hun propaganda machine, de moskeeën, uitschakelen, zou een goed begin zijn.
  Daar niet die huilie huilie aso grapperhaus bij betrekken, want die heeft na bijna vier jaar als minister, een groot onvermogen om tot daden en uitvoeren te komen, laten blijken.

 25. Telex

  Het was 30 jaar geleden al high noon Mw. Vlaardingerbroek. En het vreemde is dat we hierop reageren met een stille tocht, waxinelichtjes en trekken ons meest trieste gezicht.
  Inmiddels roepen we dat “ze er iets aan moete doen” en stemmen andersom.
  Where is Dirty Harry now?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.