Willem Engel en andere Viruswaarheid-zeloten opgepakt in Den Haag! Illegale demonstratie was de druppel

Gisteren hadden de Viruswaarheidrebellen een illegale demonstratie georganiseerd in Den Haag. Uiteraard mag dit niet zo maar in Nederland, nadat de politie meerdere malen de demonstranten had verzocht om het Plein in Den Haag te verlaten besloten ze andere maatregelen te nemen. Volgens Viruswaarheid zelf zijn er vijf mensen opgepakt, ook Willem Engel zou zijn opgepakt. 


Het zou me niks verbazen als dit een weer een mediastunt is van Engel en zijn brigades. Nu kan hij weer enkele rechtszaakjes aanspannen omdat de politie hem te hardhandig zou hebben behandeld, of om zijn arrest aan te vechten.

Omdat de demonstranten, die een illegale demonstratie hielden, niet weg wilden gaan besloot de politie over te gaan op een andere tactiek. In eerste instantie gingen ze het gesprek nog aan volgens aanwezige fotografen, maar Viruswaarheid wilde het Plein niet verlaten. Dus ging de politie het Plein maar schoonvegen.

Afgelopen week riep Engel al op om naar het Plein te komen om te demonstreren. De voorafgaande dagen vonden er al illegale demonstraties plaats, de grootste daarvan was op donderdag. Toen werden er 80 mensen opgepakt.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Lex

  Natuurlijk mag niet zomaar demonstreren maar een toestemming word ook niet zomaar gegeven. Veelal niet omdat ze vrezen dat de 1.5 meter niet gehandhaafd kan worden.

  Dus dan geen toestemming.

  De vrijheid van meningsuiting staat ernstig onder druk in Nederland.

  1. Edjan

   @Lex. Toestemming wordt heel vlot gegeven als men een politiek correcte mening uitdraagt. 12.000 mensen bovenop elkaar is dan geen probleem. De vrijheid van meningsuiting wordt selectief toegestaan en staat daarmee idd onder grote druk.

   Sommigen willen ook dat het weigeren van vaccinatie beboet wordt. Liefst met duizenden euro’s. Ik ben het niet eens met de “antivaxers” maar als ze bestraft worden, begint de dictatuur toch wel akelig dichtbij te komen.

   Dit virus wordt misbruikt om baar geld af te schaffen, om een enorme geldstroom van Noord naar Zuid-Europa te creeëren, om de eu nog veel machtiger te maken, om de laatste restjes democratie op te ruimen en om nog veel meer windmolens en “vluchtelingen” binnen te helen.

 2. Jack Flash

  Ze hebben W. Engel met nog een handjevol mensen ingesloten in een straat en toen opgepakt.
  Naar zijn eigen zeggen is dit een onwettige handeling van de Politie, die zonder aanleiding met gezichtsbedekking deze arrestatie verichtte.
  Persoonlijk vind ik dit best bizar voor een land dat zichzelf een democratie durft te noemen op zijn zachts gezegd.
  Kreeg een raar gevoel bij het zien van dit filmpje opYoutube.

 3. Heras

  “Demonstreren” staat in onze grondwet: hoezo illegaal?
  Wat de burgemeester doet is illegaal; hij pakt mensen op die dreiging vormen.
  En hij laat zijn soldaten het werk doen.
  Befehl ist befehl

  1. vandaag

   je moet kozp zijn of blm dan mag je doen of laten wat je wilt

 4. NoDoubt

  Het is de man die al in april aangaf:
  – PCR testen zijn onbetrouwbaar;
  – HCQ (Zelenko-protocol) met zink en vitaminen C en D bij beginnende klachten;
  – Het gaat om aerosolen;
  – Het RIVM heeft ongelijk over mortaliteit van 3,4%, het is een gewone griepvariant.

  Deze man werd niet gehoord maar kreeg zelfs van de rechtbank gelijk. De rechtbank oordeelde dat het een gewone virus betreft. Maar MSM, politiek en farma WHO hebben hele andere belangen. Een huisarts die tot de ontdekking kwam dat HCQ in een beginnend stadium het toepaste met 100% genezing werd verguisd door de zogenaamde wetenschappers , maar het protocol bestaat al vanaf 1963. Nee hij werd weggezet als een kwakzalver. Maar vele medici zijn het met hem eens maar nee we moeten de WHO geloven, die er steeds naast zit maar niet hoeven aan te geven wat er in het vaccin zit maar producenten van alle andere producten wel. Het is een grote comedie en ondertussen betalen we 100den miljarden voor lariekoek. Het RIVM geeft gegevens niet prijs van hun onderzoeken maar we zitten onnodig in lockdown. Ik keek naar een voetbalwedstrijd in Rusland. Tribunes zaten gewoon vol. Op Lesbos vallen geen 100den doden, zou toch wel moeten volgens WHO. Ze hebben ons waar ze ons hebben willen. Vaccineren, volgen via app. Er komt een inentingspaspoort in 2021. En we worden bewust arm gemaakt en tegen elkaar opgezet. Want als je niet meedoet aan hun programma hoor je er niet bij en ben je een gevaar. Kijk maar in de winkel

  1. Grondeekhoorn

   Het was gisteren zelfs bij het NOS… schoorvoetend werd toegegeven dat HCQ toch wel werkzaam blijkt te zijn in de bestrijding van COVID-19.

   Wacht maar, de onderste steen komt wel boven…

   De bewering dat zelfs met vaccin we nog tot 2022 met maatregelen zitten opgescheept vind ik een mooie. Als je de cijfers een beetje doortrekt zit je zonder vaccin op ongeveer dezelfde periode. Momenteel 6500 bevestigde gevallen per dag. Er van uitgaande dat de PCR-test betrouwbaar is kun je dat doortrekken naar 10.000 positieve gevallen per dag omdat lang niet iedereen met klachten zich kan laten testen. Dat zijn 10.000 positieven MET klachten… gaan we er voor het gemak even van uit dat zeker minstens de helft van de mensen geen klachten heeft zit je al rustig op 20.000 besmettingen per dag. Het virus heeft nu het volledige griepseizoen de tijd, tel daar nog een volledig griepseizoen bij op en mogelijk nog zelfs een (deel van) derde en dan heb je geeneens een vaccin meer nodig.

   Met of zonder vaccin, de resultaten zullen straks hetzelfde zijn! Net zoals het nu al met de griepprik gaat dus.

   1. wesley bentley

    h***s://nos.nl/artikel/2351726-discussie-over-hydroxychloroquine-krijgt-nieuwe-impuls.html

    “schoorvoetend toegegeven” = verslag gedaan

 5. RPML

  Feiten doen er niet bij gelovigen…

  Bekijk bijgaand lijstje van overledenen van de afgelopen weken en let vooral eens op de leeftijden. Om die leeftijdscategorie te ‘beschermen’ (lees hun leven met 3 maanden te verlengen) gaan 17 miljoen mensen de vernieling in; dat wordt besloten door medici en politici die een baangarantie hebben, ook in slechte tijden.

  h++ps://twitter.com/MaxHeadroom_19/status/1313818325282160640

  1. ZWEEDSE K0K

   Conclussie:
   Van de 37 sterfgevallen zijn er 11 boven de 90
   Van de 37 sterfgevallen zijn er 16 tussen de 80/89
   Van de 37 sterfgevallen zijn er 07 tussen de 70/79
   Van de 37 sterfgevallen zijn er 3 onder de 70
   Van de 37 sterfgevallen zijn er 22 vrouwen en 15 mannen.

   RPML stelling van:(lees hun leven met 3 maanden te verlengen)
   heeft hij helemaal zelf verzonnen. Daar is geen enkele onderbouwing voor.

   Voor info over sterfte per leeftijd/geslacht:
   h**ps://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/sterfte/cijfers-context/huidige-situatie#node-absolute-sterfte-naar-leeftijd-en-geslacht

   1. RPML

    Graag volledig quoten:

    gaan 17 miljoen mensen de vernieling in; dat wordt besloten door medici en politici die een baangarantie hebben, ook in slechte tijden.

    1. ZWEEDSE K0K

     Ook de stelling:
     aan 17 miljoen mensen de vernieling in; dat wordt besloten door medici en politici die een baangarantie hebben, ook in slechte tijden. in aan RPML zijn eigen brein ontsproten en is geen enkel onderbouwing voor.
     !7 miljoen mensen (100% van de Nederlandse bevolking) worden getroffen door de noodzakelijke maatregelen.
     Man, laat naar uw bovenkamer kijken.

     1. Vriend

      De rigiditeit van de autist Zweedse Kok wordt tamelijk hinderlijk. Het komt in zijn door permanente kortsluiting getroffen minibrein niet op dat RPML het niet over de exacte cijfers heeft (die heeft niemand), maar ‘de meerderheid van de bevolking’ bedoelt. Idem dito met die ‘drie maanden verlenging’.

      Het gaat hier niet om de cijfers, hannes, maar om de gevolgen in grote lijn.

     2. ZWEEDSE K0K

      Vriend 32 minuten geleden
      De rigiditeit van de autist

      Ik heb geen enkele vriend die mij zo zou omschrijven.
      U bent in de war of u houdt mij voor een ander.
      Een prettige voortzetting van uw leven.

     3. RPML

      Geeft niet K0KKIE:

      Bij veel mensen is het autisme lang onopgemerkt gebleven doordat zij in hun leven de juiste, ondersteunende mensen hebben ontmoet en een werk-, woon- en leefsituatie hebben die past bij hun autisme.

      De hele dag frites in het vet gooien en er weer uithalen is repeterend werk en voor een autist uitermate prettig

   2. RPML

    Een geluk dat je focus ligt op die 3 maanden, en niet op de 37 doden waarvoor een land in de vernieling gaat

    1. Blondie

     Inderdaad RPML, deze 37 doden zijn gewoon onderdeel, van de zoek gemaakte/geraakte griepdoden.

     Veel leugens en bedrog, blijft het Linkse Rutte Kartel maar spuien.

     De testen zorgen voor het vergaren, van duizenden DNA profielen allemaal netjes gerangschikt.

     De spertijd en de volg app, gaan zorgen voor een totale ophokplicht.

     De Nederlandse democratie, is verleden tijd.

   3. vandaag

    mooi zeg friteurboer

    lijkt wel een staatje van een influenza golf

 6. rexm

  Als die Engel en die volgelingen nou eens een oranje kleed aandoen, dan heb je de bag wan in spe, Engel red, Engel red, alle mensen opgelet.

 7. johanjha

  Demonstreren is een grond recht en staat ook zo omschreven in de grondwet.
  Deze hoef je niet aan te melden.
  Dit is standaard het riedeltje van DDS jullie spreken altijd over een individu maar nooit met.
  Je hoeft iemand niet te demoniseren om het niet eens te zijn met iemand anders met een andere mening.DDS lijkt steeds meer en meer op de NOS, NPO en op Jinek, RTL misschien om dat Tim eens een jank links jurkje zou kunnen dragen.

 8. Aborifa

  Veel paranoïden hier.
  Het nadeel van de vrije meningsuiting is dat ook gekkies hun mening kunnen uiten en dat ze vrij mogen rondlopen. In de goeie ouwe tijd had je gestichten waarin dat soort figuren werden opgesloten en liefderijk behandeld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.