BAUDEXIT bij FVD compleet: Thierry ook weg als partijvoorzitter

Thierry Baudet is niet langer de partijvoorzitter van Forum voor Democratie. Nadat de veelbesproken politicus gisteren ook afstand deed van zijn partijleiderschap en het lijsttrekkerschap, legt de oprichter nu ook zijn functie als partijvoorzitter neer.

Forum voor Democratie zonder Thierry Baudet lijkt nu nog nauwelijks voor te stellen, maar de partij gaat de komende tijd in rap tempo uitvinden wat deze brave new world inhoudt: zojuist is bekendgeworden dat Thierry Baudet ook zijn functie als voorzitter van Forum voor Democratie neerlegt. Hij is sinds gisteren dus niet langer de politieke kopman van zijn eigen beweging, maar sinds vanmiddag dus ook niet meer de statutaire kopman van de club.

Foetsie:

“Thierry Baudet gaat alsnog weg als partijvoorzitter van Forum voor Democratie. Dat heeft de partij zojuist laten weten.

Volgens de verklaring is het ‘besluit van Baudet verstrekkend’, maar is dat ‘gelukkig na goed overleg genomen’. ,,Baudet zal Forum voor Democratie, de toekomstige lijsttrekker en alles wat we met elkaar hebben opgebouwd, blijven steunen. Vandaag heeft Baudet dan ook zijn voorzitterschap van het partijbestuur neergelegd. Vice-voorzitter Lennart van der Linden neemt de rol van partijvoorzitter voorlopig op zich. De komende tijd wordt gewerkt aan een goede en zorgvuldige transitie.””

Een opvolger voor Baudet als lijsttrekker heeft zich ook al aangediend: Joost Eerdmans geeft aan dat hij de kar wel wil trekken. Of hem die kans gegund wordt door het partijbestuur is nog onbekend – wellicht komen er ook nog lijsttrekkerverkiezingen.

Maar voor nu lijkt Forum voor Democratie verlost van een demoon die de partij al maandenlang pijnigde, en deed slinken van 25 naar 6 zetels in de peilingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. vandaag

  Een triest einde !

  Eerdmans of Nanninga dan maar. Annabel zal een ware sloopkogel blijken voor het partijkarkartel. ?Kundig, recht door zee en kan de druk aan.

  De strónt vlé®k zal het vast anders zien en een reïncarnatie van den uyl voorstaan.

  1. Ernest Stern

   Annabel is niet zo slim dus die maakt geen kans. Eerdmans wel en die zal het wel worden.
   Wil hij van de FvD een geloofwaardig alternatief maken zal hij de bruine club wel stevig moeten saneren en er een paar vieze extreem-rechtse sukkels moeten uitsmijten.

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een niet zo slimme TR0L.

    1. vandaag

     Ernest Stern is een narcistische arrogante betweterige niets zeggende TR0L. Ofwel afgekort ” de strónt vlé®k “

   2. vandaag

    hahahaha , de narcist de strónt vlé®k zegt Annabel is niet zo slim. De arrogante betweterige strónt vlé®k probeert te zeggen dat hij haar niet slim vindt. Dat zegt dus niets over haar persoon.

    Voor de bruine clubs moet je bij je prive herenclubje zijn en bij het partijkartel strónt vlé®k. Een weerwoord op het linkse partijkartel heeft niets met bruin te maken maar dat weet jij als moderne nsb’er natuurlijk beter als geen ander.

    1. lucinde

     Hallo 💩….

     Schelden is een van onvermogen en jij scheld wel heel hard.

     1. vandaag

      waar wordt gescholden ? ernest beschouwd de bijnaam strónt vlé®k als een geuzenaam. U spreekt voor uw beurt met aperte onzin. Uiteraard is dat u volledig toevertrouwd

     2. Jack Flash

      Altijd lachen hier.
      😂

     3. Seneca

      @lucinde
      u weet niet wat echt schelden betekent. geloof mij, indien u iemand zou tegenkomen die weet wat schelden inhoudt, dan bent u nergens meer. dan durft u niet tegen te pruttelen met zeer fout Nederlands: ‘schelden is een (ja wat?) van onvermogen en jij scheld (waar is de t?) wel heel hard’. u geeft zichzelf een brevet van onvermogen en derhalve, bent u een dom wicht.

   3. Bolland

    Annabel niet slim?

    Volgens de beroepswerkloze die dag en nacht op dit medium mensen verveeld met snedige commentaartjes…..

  2. Lefty

   Nanninga sloopt vooral zichzelf. In het 2de kamer debat sneuvelt ze inhoudelijk. Ze kan zich beter achter Wilders scharen; die komt inhoudelijk overtuigender over. Maw: Forum kan het beste met de PVV fuseren als ze nog een kans willen maken om in de politiek een rol van belang te spelen.

   1. Heinz

    Het moeke imago kan zij moeilijk van zich afschudden, vandaar dat Eva als hot stuff werd gebracht. Het FvD van nu hangt als los zand aan elkaar, net als de LPF destijds. De kiezer stapt daar niet meer in.

  3. Pauline Kummer

   Het is nooit de bedoeling van Baudet geweest er vol voor te gaan. Dat zou betekenen dat hij veel tijd zou moeten investeren en nog veel meer als MP zoals Hiddema hem ooit kwalificeerde. Dat was teveel gevraagd. Dierbare vriendinnen en buitenlandse vrienden kosten veel tijd.

 2. Cor Grijpstra

  Proest, dat is balen voor Michael van de G, Baudet weg en Trump erkent zijn nederlaag.
  Het is je gegund ouwe links hatende gek…

  1. Jack Flash

   Trump geeft toestemming tot overdracht.
   Dat is iets anders.

   1. Lefty

    @ Jack Flash: Dat is wel hetzelfde. Trump is een te grote narcist om zijn verlies toe geven. Een week geleden gaf zelfs ex-president W.Bush, een hardcore Republikein al zijn felicitaties aan Biden. Dan weet je hoe de vlag erbij hangt.

    1. Jack Flash

     Moet zich nog uitwijzen, het is nog niet klaar, dat weet je best wel Lefty.

     1. Lefty

      Juridisch, gezien van de kant van Trump nog niet daar heeft hij vooral financiële belangen bij, maar dat is slechts een formaliteit. Zelfs zijn eigen partij – op een paar na- zijn blij als hij vertrokken is. Niet dat de Democraten zoveel beter zijn trouwens: In Amerika valt niet veel te kiezen. Je kunt de Democraten in de VS vergelijken met een partij rechts van de VVD.

     2. Beukman

      Jack, hier een historisch filmpje van hoe presidenten hun verlies toegeven:

      youtube.com/watch?v=bH5PRESckY8

      Overigens wijs ik erop dat Trump de afgelopen weken 32 van de 34 rechtszaken heeft gewonnen. De twee die hij niet won, kon hij fraude evenmin hard maken.

     3. Beukman

      Nog een aardig weetje: de VS staat in brand. Terwijl Biden meteen keihard aan het werk ging, liet Trump zijn agenda opvallend leeg.
      Zodoende vond hij de gelegenheid om 550 tweets de wereld in te slingeren (sinds 3 november).
      Driekwart van die tweets hadden de strekking dat hij de verkiezingen hadden gewonnen, en dat de Democraten hadden gefraudeerd.
      Bewijzen hiervoor heeft hij niet aangedragen.

     4. NationalSniper

      Lefty: De democraten zijn juist radicaal naar links geschoven. Met hun SJW onzin, klimaatgekte, steun voor terroristen als BLM en Antifa, po-islam, pro-immigratie, anti-blank racisme en het kapot maken van de westerse cultuur in het land.

      Vergeleken met hier zijn de Democraten een mengeling van Groen Links (bijv. klimaatgekkie Gore), SP (bijv. Sanders), D66 en PvdA. Mogelijk een stukje CDA en VVD, maar die staan in NL tegenwoordig ook al aardig links van het midden. Biden staat (voor zover die nog kan denken) wat naar het midden maar Harris is toch wel heel erg stevig links, en die zou het overnemen als Biden president wordt en die moet stoppen omdat hij echt te seniel geworden is.
      Republikeinen zijn een mengeling van het oude CDA (midden), oude VVD (toen die nog rechts van het midden stond), SGP, FVD en PVV.
      De partij staat momenteel achter Trump. Op een aantal linkse never-Trumpers na.

      De twee partijen staan verder uit elkaar dan ooit, mede door de Democraten die naar radicaal links zijn geschoven. En de Democraten hebben de grotendeels radicaal linkse media aan hun kant.

   2. Mogguh

    Juist!

  2. DubbelZout

   Hiddema is ook weg hoor ik net
   Dat wordt flink uithuilen voor het knetterrechtse volk hier
   Ze houden zo geen enkele sterke leider meer over waar ze als een blind paard achteraan kunnen lopen

 3. Ernest Stern

  “Maar voor nu lijkt Forum voor Democratie verlost van een demoon die de partij al maandenlang pijnigde, en deed slinken van 25 naar 6 zetels in de peilingen.”

  DDS viert de Untergang van Baudet.

  1. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een TR0L die graag op lijken danst.

   1. vandaag

    klopt , een smerig bruinhemd zonder fatsoensnormen een ware strónt vlé®k

    1. Canta

     vandaag
     “klopt , een smerig bruinhemd zonder fatsoensnormen een ware strónt vlé®k”

     Ha, ha, zonder fatsoensnormen. Nee we kunnen natuurlijk niet allemaal zo beschaafd zijn als jij en ons op zo’n fatsoenlijke manier uitdrukken.

  2. lucinde

   Ze moeten wel, het is wel geld in het laatje als FvD blijft bestaan

 4. Piet Klein

  Zeker met het oog op de verkiezingen mag er geen twijfel bestaan over een partijleider. Opvallend is dat Baudet weg moet / weg gaat omdat er de media als aasgieren duiken op de mogelijk te rechtse opvattingen die voorkomen in het FvD waarbij het nogal onduidelijk is wat precies de feiten zijn. Maar het sentiment voor zo stevig gezet in de media en kost de partij zoveel credits dat een vertrek onontkoombaar is. De partij wordt geen tijd gegund, niet alleen van buiten maar vermoedelijk ook van binnen de partij om de feiten goed op een rij te zetten. Dat is in een schril contrast met toeslagen affaire waarin er veel feiten op tafel liggen en Asscher, Wiebes en mogelijk ook Rutte weer grote dementie ten toon willen spreiden om maar niet aansprakelijk te worden gehouden voor deze fouten. En het is kennelijk niet tot ze door gedrongen dat de verantwoordelijkheid niet afhankelijk is of ze het wisten of niet, als ze het niet wisten is dat alleen maar een groter brevet van onvermogen. Baudet had mogelijk ook sneller moeten ingrijpen en duidelijk moeten maken dat men rekening moet houden met de aasgieren van de media. Hij kon nu niet anders dan consequenties aanvaarden dat zijn aanpak onvoldoende media bestendig was en dat de feiten er maar matig toe doen. Een structureel verschijnsel want onder zijn leiding heeft het FvD veel feiten op tafel gelegd die er toe doen die mogelijk niet snel tot meer credits onder de kiezers hebben geleid. We zullen wederom het schrille contrast gaan ervaren wanneer Asscher, Wiebes en Rutte weigeren de consequenties terwijl er wel feiten op tafel liggen.

  1. vandaag

   mooi geschreven Piet, misschien kunnen we straks als nog lachen, de ruk naar links door de vvd laat een groot gat op alles wat walgt van links. De verrassingen kunnen nog al groots uitpakken gok ik als FvD de juiste man/vrouw weet te vinden. Dan wordt de vvd in een onmogelijke positie gemanoeuvreerd 😂😂

   1. Piet51

    @vandaag
    De peilingen laten tot vandaag wel een heel ander beeld zien. De VVD groeit zelfs en wel in alle peilingen. Ze laten geen gat op rechts, althans niet waarneembaar, want PvdA, D66, SP en GL blijven de laatste tijd vrij stabiel. Nederland walgt niet massaal van links.
    Natuurlijk kunnen verrassingen nogal groots uitpakken als het FvD de juiste man/vrouw weet te vinden. Kijk, en daar zit nu precies de grote uitdaging. Kijk alleen maar naar de diversiteit in meningen hier over de verschillende kandidaten. Zit daar de vanzelfsprekende topper al bij die de VVD in een onmogelijke positie kan manouvreren?

    1. vandaag

     blabla bladieblabla

     1. Piet51

      @vandaag
      Mooie pakkende reactie wederom. Maar ik was te vroeg, dat moet ik wel bekennen. Het “probleem” lost zich vanzelf op. Hiddema weg, Baudet nog wel Kamerlid (misschien wel tot vanavond?), maar verder weg. Wie volgt. En het is volgens Baudet allemaal nonsens. Maar waarom verbindt hij dan zulke zware consequenties aan die nonsense?
      Zo wordt weer eens bewezen, er is in Nederland echt wel een plek met voldoende aanhang voor rechts. Dat moet ook, vind ik. Maar daar hoort wel volksvertegenwoordigend gedrag bij en dat heeft het FvD niet voor elkaar kunnen krijgen.
      Wilders lost dat op zijn eigen manier op, maar er valt niet uit te sluiten dat dit debacle van FvD ook op hem gaat afstralen.

     2. vandaag

      blabla bladieblabla

     3. Thant dolph

      vlavla vladievla

    2. NationalSniper

     Voor zover we peilingen serieus kunnen nemen. In grote angst klampen veel mensen zich als makke schapen vast aan de leider, die moet hen redden.
     Dat is nu Rutte. Het wanbeleid van Rutte zijn ze ineens vergeten. Mede door het angst zaaien van de media dat er een levensgevaarlijk virus zou zijn (terwijl een virus met IFR 0,23% vervelend is maar niet gevaarlijker dan waar we al jaarlijks mee dealen).

     Mensen overschatten het gevaar maar liefst 500 keer blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond.

     Maar Rutte is politiek heel handig om de angst er goed in te houden en de situatie te rekken door weinig ingrijpende maar wel effectieve maatregelen te negeren als ventilatie, ionisatie, luchtbevochtiging en medicatie (HCQ werd zelfs verboden).
     De angst en deze situatie moet in stand gehouden worden tot de verkiezingen.

     Hij zit ook in een heel handige positie. Hij kan de zogenaamd successen (die in het voorjaar het resultaat waren van het weer en niet van maatregelen, de daling begon al voor de maatregelen) naar zich toetrekken terwijl de fouten blijven hangen bij de totaal onkundige de Jonge.

     En als Rutte geluk heeft dan komt de keiharde klap van de maatregelen (faillissementen, werkloosheid en als gevolg daarvan en andere maatregelen grotere druk op volksgezondheid) pas na de verkiezingen.

     Rutte is flink bezig het land kapot te maken. Iets waar hij voor SARS-CoV-2 ook al aardig mee op weg was. Maar angst zorgt er voor dat mensen niet meer rationeel kunnen denken. Dat blijkt wel uit die gekkies die niet werkende mondkapjes dragen en afstand houden, terwijl voor beiden geen bewijs is dat het enig effect heeft.
     Als makke schapen lopen ze blind achter de overheid aan.
     Het maakt niet uit met hoeveel argumenten je komt, ze kunnen door de angst niet meer rationeel denken.

     Mogelijk zien mensen het gevaar pas te laat en zitten we weer aan Rutte vast. Zeker nu de spoedwet (de facto staatsgreep) er door is kan dictator Rutte door. En hij heeft (net als Poetin en Erdogan) een bondgenoot in de media die opponenten voor hem uitschakelt.

     Heel veel mensen geloven helaas NOS leugenjournaal en RTL nepieuws nog en al die nepnieuws kranten.

     1. vandaag

      quote Heel veel mensen geloven helaas NOS leugenjournaal en RTL nepieuws nog en al die nepnieuws kranten. end

      mensen gaan zelden op onderzoek uit. Zo bestaat bij de energietransitie plotseling de natuurkunde wet op behoud van energie niet meer en is een virus wat even dodelijk is dan influenza een killervirus terwijl men de mortaliteit van dat virus al heeft moeten afschalen tot influenza.

     2. Marija

      @NS
      Met u eens.
      Rutte is een geslepen vos, ik heb ook al heel lang de mening dat hij linksom of rechtsom in 2021 weer de premier van ons land wordt, met alle ellendige gevolgen van dien.
      Wij zijn dan als land niet meer te redden ben ik bang.
      Hij zijn broodheren goed bediend en beloning navenant in EU, let op het gaat gebeuren.
      Baudet lijkt al uitgeschakeld, door links en media.
      Ik hoop dat de doos van Pandora onsnog wat oplevert.

  2. NationalSniper

   Ik snap ergens de paniekreactie redelijk dicht op de verkiezingen.

   Baudet is zeker niet altijd even handig en naief m.b.t. personen en media (rechts van het midden lig je onder een vergrootglas).
   Maar hij heeft wel gelijk over de trail by media.
   Maar er zou toch echt een onderzoek moeten plaatsvinden, waarbij je bepaalde personen wel op non-actief kunt zetten. Onschuldig tot tegendeel is bewezen. En als er echt nationaal socialistische gekkies tussen zitten (of infiltranten die dit doen om FVD te framen en vervolgens screenshots uitlekken) dan moeten die er uit worden getrapt.

   Als iets niet betrouwbaar is dan is het de media. Verspreid complete complottheorieën over banden met Rusland. En vervolgens beweren dat Baudet iets met complotgekkies doet terwijl hij burgers aanhoort die terecht bezorgt zijn over de maatregelen van het regime Rutte (en daar zitten mogelijk ook wel een paar 5G / Bill Gates chips vaccins gekkies tussen. Maar een kritisch geluid richting de totaal buitenproportionele mensenrechtenschendende gronerechtschendende maatregelen voor een virusje met IFR 0,23% is zeer hard nodig. Van Haga doet dit heel kundig.

  3. Ernest Stern

   “Opvallend is dat Baudet weg moet / weg gaat omdat er de media als aasgieren duiken op de mogelijk te rechtse opvattingen die voorkomen in het FvD waarbij het nogal onduidelijk is wat precies de feiten zijn.”

   Dit is onzin, Piet, de feiten zijn duidelijk en de man moest weg omdat hij totaal ongeschikt is als partijleider.
   Daar de media de schuld van geven is erg zielig.

 5. Beukman

  Wordt Jansen nog gewipt, óf krijgen we een coup?

  1. vandaag

   jij heb natuurlijk geen tijd het nieuws te volgen beukhol , te druk met je Amerika activiteiten , sukkel

   1. Beukman

    kanker is niet besmettelijk ventje , maar jij kan het wel krijgen

    1. Vriend

     Zo – Beukman die een medereaguurder de kanker toewenst: dat is een heel nieuwe fase in de ontwikkeling van deze geradicaliseerde linkse betweter.

     1. Beukman

      Contextueel lezen, Vriend. Tenminste, ls het niet te veel moeite is. ik wijs onze kankerwenser erop dat je kanker kan krijgen, ondanks dat het niet besmettelijk is. De kankerwenser zelf zal het wellicht beter begrijpen dan jij.

 6. Meriadoc Brandebok

  Goede beslissing, twee kapiteins op een schip werkt niet.

  1. Jack Flash

   Niet vaak met MB eens, maar hier heb je een punt.

 7. Cootje

  Het maakt niet uit of je Jopie Jantje of klaasje heet op de rechterkant van het spectrum , het maakt heel veel uit dat de Corona ellende precies in het voorjaar valt faillissementen en grote werkeloosheid zijn de juiste ingrediënten voor een ontevreden electoraat wat hard in zijn persoonlijke portemonnee wordt getroffen , want Nederlanders zijn niet voor niets polderde meelopers die graag kijken of een ander het opknapt maar als ze zelf worden getroffen is leiden in last , dus ze moeten de echte pijn voelen om te veranderen en dan maakt het niet uit hoe je naam is op rechts . En op dat moment kunnen de linkse omroepen niet demoniseren want er heerst een zware recessie . Bij mooi weer is het voor Rutte appeltje eitje . Maar daar ziet het er niet naar uit de rechte vleugel heeft de tijd mee , trouwens in die tijd ligt heel Europa op een oor

 8. lucinde

  Het is over met FvD…alleen de fanatieke jeugd en Baudet hielden de energie in de partij.
  Nu beiden verleden tijd zijn, loopt de partij snel leeg.

  Een groot gemis voor DDS, die zijn hoofdsponsor zal verliezen.

  Maar niet getreurd, de boze witte man is niet zo loyaal en zal wel weer een nieuwe held vinden.

  Richard de Mos en Geert mogen intussen de “de brokstukken van 5 jaar Baudet” onderling verdelen.

  1. Jack Flash

   Misschien is er nog een andere achterliggende reden.
   We hebben in dit land ervaring met extreem links…

 9. NationalSniper

  Wat een links Baudet bashen. Baudet heeft mede gezorgt voor de goede uitslag van de provinciale statenverkiezingen.

  En hij is zeker niet perfect, wat naïef en niet altijd even handig en had wat meer kunnen leren van de toon van Hiddema en Derk-Jan Eppink. Maar dat er in een chat wat gekkies zouden zitten is dat Baudet te verwijten? Bovendien moet nog maar even bewezen worden hoe het precies ziet. Hoor en wederhoor. Onschuldig tot tegendeel is bewezen. Zitten er nationale socialisten of infiltranten (of beiden): weg ermee.

  Maar de media heeft in deze met het demoniseren zeker een zeer kwalijke rol gespeeld. Dat zij Baudet en FVD haten is duidelijk. Framen als complotdenker (zonder bewijs) maar zelf complottheorieën verkondigen over Baudet en Rusland.
  Het is juist goed dat Baudet in gesprek ging met mensen die zorgen hebben over de Corona maatregelen die alles kapot maken, ook al zitten daar misschien wat 5G / vaccinchip complotgekkies tussen.
  Al vind ik op Corona gebied vooral Wybren van Haga erg goed.

  Laat Theo Hiddema de kar trekken tot en met de verkiezingen. Dan kan daarna gekeken worden wie het daarna doet. Nanninga is even niet beschikbaar wegens zwangerschapsverlof en staat niet eens op de Tweede Kamerlijst (althans niet in de Top 10). Joost Eerdmans zit nog maar net in FVD. Wel een hoop ervaring, dat wel.
  Eva Vlaardingerbroek is zeker kundig en mondig maar misschien nog wat te onervaren.
  Nicky Pauw verweij lijkt me heel kundig op zorg maar vraag me af of ze dat op meerdere onderwerpen is, en hoe sterk ze in debatten is.

  Overigens schaar ik me achter elke FVD lijsttrekker, ongeacht wie het wordt. Er is geen alternatief rechts van het midden. PVV staat al jaren aan de zijlijn en heeft geen leden.
  FVD heeft provinciaal al bewezen een serieuze regeringspartij te zijn.

 10. ZWEEDSE K0K

  Maar voor nu lijkt Forum voor Democratie verlost van een demoon (Baudet/Jansen) die de partij al maandenlang pijnigde, en deed slinken van 25 naar 6 zetels in de peilingen.

  Mooi gesproken Tim.

  1. arnoud

   ben jij al net zo gek. als Tim Engelbart. ook voor jou hoop ik, dat het tegen je zal keren.

 11. ExtreemMidden

  Hij verlaat het zinkende extreem rechtse clubje.
  Was niks, is niks wordt ook nooit meer wat.
  Nooit iets gepresteerd.

 12. ExtreemMidden

  En nu ook Hiddema uit de 2de kamer
  Geen NEXIT maar FVD EXIT

  Kan 2020 toch mooi eindigen,Trump weg, Baudet, en een vaccin gevonden tegen COVID.

 13. arnoud

  Maar voor nu lijkt Forum voor Democratie verlost van een demoon die de partij al maandenlang pijnigde, en deed slinken van 25 naar 6 zetels in de peilingen.

  PARDON UH TIM ENGELMAN, jij durft nogal zeg, ik hoop dat, deze uitspraak tegen je gebruikt zal worden.

  1. Thant dolph

   Sorry maar wat bedoel je nu te zeggen? Je bent toch niks raars van plan hoop ik

   1. homefront

    trans dolfje alias michel bloemkist

   2. Thant dolph

    Nee fascal!

    1. homefront

     Nee geen Fascal wel michel bloemkist

     1. Thant dolph

      Nee leugenclowntje fascalleke!

 14. cronewillie@gmail.com

  heb wel een traantje moeten laten, snap
  niet waarom Thierry zich heeft laten
  afbreken door die linkse smerige MEDIA.
  beter voorbeeld is Wilders die breekt dat
  smerige linkse zooitje af.
  zelfde gaat Trump doen.

 15. EvertB

  Thierry Baudet wil toch weer leider worden van Forum. Hij schrijft leiderschapsverkiezingen uit en alle leden mogen hun mening over de koers van de partij geven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.