Braziliaanse president Bolsonaro: ‘Ik heb bronnen dat er fraude gepleegd is bij Amerikaanse verkiezingen’

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro weigert Joe Biden vooralsnog te “feliciteren” met de nu bekende verkiezingsuitslag in Amerika. Hij wil eerst wachten tot alle rechtszaken die aangespannen zijn door Donald Trump afgerond zijn.

Dat dit zijn opstelling is wisten we al langer. Maar Bolsonaro voegt daar voor de grap nog even het volgende aan toe:

“Het is één van de landen die de moeder van de democratie is,” aldus Bolsonaro. “Nu berichten de media hier niet over, maar ik heb eigen bronnen. Het heeft geen zin hier met jullie over te praten, ze geven het toch niet toe, maar er was heel veel fraude.”

Met dit soort uitspraken maakt Bolsonaro zich natuurlijk bijzonder populair onder Trumpianen… terwijl links hem nu nog meer zal haten dan ze al deden. Maar ja, ach, daar zal hij niet veel last van hebben. Ook toen hij deze uitspraken niet gedaan had vond links hem immers al een vieze nazi die iedereen met een kleurtje dood wil.

Dus ach.  Eigenlijk had hij niet zoveel te verliezen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Blondie

  Waar rook is is vuur.

  De fraude leeft bij het stemmen per post.

  1. Cor Grijpstra

   @Blondie

   Je kletst uit je nek, er is geen grootschalige fraude ontdekt,

   Zij die geloven dat Trump gaat verliezen door fraude, zijn Lange Frans wappies.

   1. Seneca

    @grijpstra
    niet zo snel: de tijd zal het leren. wacht tot 20 januari 2021!

   2. Nostradamus

    Het zijn eerder de anti-Trump wappies die geloven dat er niks onregelmatigs gebeurd is tijdens de verkiezingen en daarom zo snel mogelijk een machtsoverdracht willen. Dit terwijl er bij meerdere presidentsverkiezingen weken overheen gegaan zijn voordat de onderzoeken afgerond waren en de officiële winnaar bekend werd.
    Maar nee, nu is er ineens haast bij want beter snel de overdracht voordat ontdekt wordt dat de Democraten door fraude de verkiezingen gestolen hebben.
    Mij maakt het verder niet uit. 1 jaar Biden, 3 jaar Harris en dan weer 4 jaar Trump. Volgens mij kan je dan beter eerst nog 4 jaar Trump hebben dan een oude seniele man die ieder moment om kan vallen. Die dan zijn plek in moet nemen is een lichtgewicht dus die zal het waarschijnlijk ook niet redden. Of ze ontkentend alsnog een burgeroorlog.

    1. Meriadoc Brandebok

     De oude seniele man is Trump.

     Spuit je nog wat bleekwater in.

    2. Meriadoc Brandebok

     Nambia is een leuk land.

    3. Meriadoc Brandebok

     Wist je dat Ted Cruz’ vader medeplichtig was aan de moord op JFK?

     1. Loelap

      Dombo!

 2. maraton

  Hufters blijven hun vrienden onvoorwaarlijk steunen.
  Bosonaro is zo”n verlichte geest die zijn eigen zoon zou vermoorden indien hij homo bleek te zijn.
  Valt indezelfde klasse als de naar vrouwenkruisen grijpende Trump.

  1. leukeditter

   das beter dan biden, die grijpt naar kinderkruisjes

   1. ZWEEDSE K0K

    Wij schrijven bidden met DD

    1. Seneca

     @kok
     ik wist niet dat jij biden als een opperwezen beschouwt. jij aanbidt hem dus?

   2. Mart

    Leukeditter;maar Biden mag dat,want mist zo nu en dan een stukje film…..en dan dwalen zijn tengels wat af hé.

  2. Seneca

   @maraton
   heb jij nooit de marathon gelopen om indruk op een vrouw (of man) te maken en om na het lopen, die persoon in haar/zijn kruis te grijpen? oordeel niet beste man, want het Universum straft; het kan kort of lang duren, maar de straf komt.

  3. Oepsie

   “U” bent blijkbaar, een bijzonder eenzaam “mens”! Er kan door u geen ‘kruisjes’ gegrepen worden. U bent waarschijnlijk erg lelijk en jaloers.

  4. M. Brandenburg

   Ik kan u vertellen vanuit Brazilie dat u onzin uitkraamt. Fake news van de linkse media en dergelijke die een voor een hun subsidies zien verdwijnen en hun eigen broek moet ophouden, daar waar de linkse media eerder honderden miljoenen subsidie kregen van de overheid, is dit nu gestopt en dus moet de nieuwe leider boeten, immers niemand die zich nu aan belastinggeld kan verrijken, artiesten die nu enkel betaald krijgen indien zij werken en niet bij de diverse tv kanalen op de loonlijst kunnen staan en maandelijks een riant salaris ontvangen voor vaker niets dan wel iets doen. Links zag en ziet dat hun handjes niet meer in de belastingpotten kunnen graaien, vakbonden zien dat ze niet meer zonder toestemmen werknemers kunnen dwingen om maandelijks af te dragen aan de vakbonden, en vervolgens nog eens moeten betalen om hulp van de vakbond te krijgen, en vakbondleiders die niet eer duizenden Euros (tienduizenden Reais) per maand ontvangen om zogenaamd druk bezig te zijn, in hun social outfits hangend in en zwembad en uitetend in stervensdure restaurants. Ga je echter praten met de mensen die al dat geld op moesten hoesten dan hoor je al die onzin niet, in de eerste plaats omdat die onzin er niet is en ten tweede omdat we er beter voor staan dan onder de socialisten van PT (Partij vd Arbeid), er zijn meer mensen aan het werk en minder mensen ontvangen bijstand, enz enz. Links vind het verschrikkelijk want arme mensen is wat zij nodig hebben om hun totalitaire agenda door te kunnen voeren. Immers minder mensen die zonder iets te willen doen, aanspraak willen maken op wat anderen hebben, leid tot minder macht voor links.

   Of is het de geslotenheid van links voor andere meningen, u moet en zal ons standpunt accepteren en uitdragen en anders… Nee Bolsonaro net als vele anderen (de meerderheid) vind homoseksualiteit niets, maar dat is een persoonlijke mening. Hij heeft geen probleem met iemand die zegt homoseksueel te zijn. Wat we hier gelukkig wel hebben gedaan is de linske invloed in het onderwijs aan banden leggen, scholen en leerkrachten dienen zich te houden aan het curriculum dat de leerlingen dient voor te bereiden op hun academische leven en niet op hun leven in de samenleving, die taak hoort enkel en alleen bij de ouders te liggen. Dus geen woke onzin meer op scholen, we zijn een en gaan niets in een apart hoekje gooien, je seksuele voorkeur of je mentale afwijking waar je denkt dat je iets anders bent dan dat als hoe je geboren bent, is een persoonlijk iets, waar de rest geen donder mee heeft te maken en niet voor hoeft aan te passen dan wel te accepteren. Jou persoonlijke leven en voorkeuren en zijn persoonlijk en niet voor de rest van de samenleving jij bent vrij om te doen wat je wilt zonder het recht te hebben te eisen dat anderen je accepteren, nee we kunnen je tolereren, een gezonde ontwikkeling die ook in Nederland zou moeten plaatsvinden. We hebben geen aparte wetten nodig voor geweld tegen vrouwen of homoseksuelen enz, omdat we al wetten in plaats hebben indien juist gebruikt het probleem oplossen, met wetten is het in de regel zo dat zeker linkse rechter rechtspreken vanuit hun gevoel en niet aan de hand van de wet. Geweldpleging is niet toegestaan, en daar kunnen heel zware straffeb worden uitgedeeld, maar het niet handhaven van die wetten maakt dat de geestlijke gestoorden ook wel bekend als progressief maar in werkelijkheid regresief links, constant met nieuw wetten komen om de boel te repareren, terwijl de wetten gewoon voldoen, weigeren zij het onderdeel aan te pakken die het probleem veroorzaken, namelijk de linkse rechters die een loopje nemen met de wet en bewust veel te lage straffen opleggen. Je mag niet discrimineren, je moet discriminatie echter wel onomstotelijk bewijzen, zoals het ook strafbaar dient te zijn met minimale straffen wanneer men een valse aangifte doet. Iets wat vaker voorkomt dan het daadwerkelijke misdrijf.

   Ik kan enkel maar hopen dat Nederland op zeer korte termijn een Bolsonaro krijgt die doet wat in het belang is van het land, en niet in het belang van zijn linkse totalitaire ideologie.

 3. LifeBuddy

  Dus, als je niet voor de arische sLinkse cutuur bent, moet je dood. Het lijkt [nedere]land wel.

 4. Onzin456

  In frankrijk in 1975 wilden ze al niet via de post doen vanwege fraude die ermee gepleegd kan worden, maar nu is zeker alles veel veiliger geworden (niet)

 5. NO8DO

  Buiten het nog moeten inleveren van een artikel zie ik het nut van deze woordenbrij of de mening van de auteur niet.
  Nodeloze schermvervuiling.

  1. Onzin456

   Je kan niet teveel verwachten van columnisten! DDS is tegenwoordig (aantal jaar terug ook al hoor) een “blog”

 6. M. Brandenburg

  Ach niet verrassend wie de situatie hier in Braxilie kent, weet dat wanneer er fraude is, dat links er bij is betrokken net als in de VS of elders in de wereld, er lopen hier in Brazilie meerdere onderzoeken om fraude in de toekomst te voorkomen, net als in Nederland en de VS is links overal geinfiltreerd, vakbonden waren altijd al links, maar vakbonden kunnen niet overleven zonder de linkse partijen die hun mafia praktijken legaliseren, zoals links in de VS exact hetzelfde doet, en samen staan ze zeer sterk, ook hier waren er problemen met stemmachines geen hond die je daarover hoort ook hier in de stad kwamen de verkiezingen twee weken geleden stil te liggen nadat de linkse kandidaat ver achter lag. Om vervolgens na hervatting een bak stemmen te ontvangen, iets wat statistisch onmogelijk is, echt dezelfde zaken die je in de VS zag gebeurde hier, met dat verschil dat op deze moment hier in de stad direct de politie de stembureaus in ging om exact bij te houden wat er aan de hand was/ Het voorkwam veel ellende. Maar in de tijd dat ze binnen kwamen en de stembureaus alleen waren is er van alles voorgevallen, wat blijkt uit de statitsieken. Uiteindelijk werd hier in de stad met het inzetten van de poltie het ergste voorkomen, en won de kandidaat die voorstond alsnog, maar ook hier word de stemsoftware gebruikt die ook in de vs word gebruikt. En zelfde statistische onmogelijkheden worden hier gevonden. Maar wij zijn geen VS dus is het geen nieuws, maar men werkt met man en macht om deze ellende met de landelijke verkiezingen te voorkomen. Dat Bolsonaro informatie heeft dat geloof ik graag, zeker met de tijd dat de overheid hier al bezig is met linkse corruptie en hoe de verschillende poppetjes zingen om niet net als de voormalige president voor jaren de bak in te draaien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.