Coronafrustratie loopt spuigaten uit: Britse politie heeft handen vol aan anti-lockdownprotesten

De Britse politie heeft tientallen demonstranten gearresteerd die deelnamen aan protesten tegen de lockdownmaatregelen van de Britse regering. Ze werden voornamelijk aangehouden omdat ze de huidige maatregelen negeerden tijdens hun protest.

Enkelen van hen zouden zijn aangehouden vanwege geweldpleging tegen ‘medewerkers van de noodhulpdiensten’, waarschijnlijk politie dus. Maar om het een beetje in perspectief te plaatsen, die lockdownmaatregelen daar zijn ook wel een héél stuk strenger dan hier. Tot 2 december mogen de Britten (afhankelijk van het gebied) niet eens de deur uit. De enige toegestane ‘dringende redenen’ zijn zaken als werk, school of een doktersbezoek. Dan is zo’n protest dus ook volstrekt illegaal. Ik vind het dan ook niet zo gek dat die Britten daar de straat op gaan (en aangepakt worden door de politie).

Ze hebben het daar op dat eiland ook niet makkelijk omdat ze behoorlijk zwaar zijn getroffen, waardoor deze véél te strenge lockdown een compleet overtrokken reactie moet zijn geweest. Eentje die nog wel eens averechts zou kunnen werken (op de besmettingscijfers) ook. De pub is daar natuurlijk nog steeds een beetje de woonkamer van de buurt in de meeste steden, waardoor die huisjes doorgaans ook vrij klein zijn. En dan kun je dus alleen maar werken, thuiszitten en naar het nieuws kijken. En dan komt dat gehannes met die Brexit er ook nog eens bij! Dat werkt volgens mij ook de frustratie  alleen maar in de hand. Ik heb wel met ze te doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. vandaag

  Omdat steeds meer mensen zien dat de achterlijke corona regels puur fascisme van politici is. Oom agent wordt misbruikt door de politiek om ” gezondheid regels ” te handhaven. Je mag niet meedoen je moet meedoen onder dwang van torenhoge boetes.

  stop de corona idioterie en zet in op een medicijn in plaats van op een niet werkende vaccinatie. corona is griep en griep heeft een mortaliteit van 0,2

  We stevenen op hetzelfde debacle als destijds met de mexicaanse griep , voor miljoenen verspilt aan een vaccin wat in de prullenbak beland.

 2. Blondie

  Dit is gewoon het simpele bewijs, dat de mensen steeds meer gaan ondervinden, dat ze door de diverse overheden worden belazerd.

  In Nederland geeft het Linkse Rutte Kartel, het voorbeeld van een onbetrouwbare overheid.

  Iedere dag toveren ze een ander ijkpunt, uit de hoge leugen hoed.

  1. vandaag

   yep,

   * de horeca is geen besmettingsbron maar toch gaat ie op slot
   * mondkapjes beschermen niet maar toch gaan we ze verplichten

   1. Jack Flash

    Het speelt overal. Kijk eens wat er zich afspeelt in de grote steden in Europa.
    Het is een reactie op overheden die steeds meer radicale maatregelen nemen.
    Steeds meer mensen voelen dit, de angst voor Corona heeft plaatsgemaakt voor angst voor dictatuur.
    Wordt geen Kerstmis met vrede op aarde…

 3. NoDoubt

  D idioterie ten top, net als in Nederland met maar 8500 doden in 7 maanden en dus nog steeds minder dan 2 jaar geleden (9400 doden) met een test die niets zegt, is er dus wat anders aan de hand. In Engeland is het dodental hetzelfde als bij een gewone griep. De regeringen doen maar wat en ondertussen kost het 100den miljarden die de burgers moeten ophoesten. Hoe komt dat? De enige verklaring die nog gegeven kan worden is de Agenda 20-30 van WEF, onderdeel van WHO. Ik hoef niet meer uit te leggen wie de oprichters zijn en wie de groot-financiers. Elk weldenkend politicus weet inmiddels dat het sterftecijfer gelijk of minder is dan een normale griep. Dus pinokkio liegt, maar de media is medeplichtig, hoewel ze de code van Bordeaux hebben getekend, houden ze zich er niet aan. Maar als de echte denkers weggecensureerd zijn, dan volgen zij. De WHO-groep heeft echt geen medelijden met ze.

 4. M. Brandenburg

  Net zoals in alle landen met lockdowns en totalitaire verboden deed in Engeland het aantal slachtoffers van het virus de maatregelen en het vernietigen van de economie niet rechtvaardigen.

  Opvallend is wel dat men in Engeland naar ventilatie opschuift maar doodsbang is om het woord aersolen uit te spreken, omdat men dan in een klap de experts waaronde een novbelprijs winnende viroloog die in Mei al op aerosolen wezen gelijk moeten geven en hun eigen beleid in een klap bij het grof vuil kunnen zetten met daarnaast hun politieke carriere en de deskundigheid van de activistische wetenschappers die het virus gebruikten om hun linkse ideologie er door heen te drukken.

 5. Steven Opti

  Een lockdown wordt zelfs afgeraden door de WHO, een monskapje helpt totaal niet, een RFI van 0,05% < 70 jaar, een vaccin helpt niet tegen een rna virus, helmaal als deze binnen een jaar gemaakt is. (Normaal 5 tot 10 jaar). Géén oversterfte in vergelijking met andere jaren. Wereldwijd dezelfde idiote maatregelen. Wereldwijd hetzelfde pro corona nieuws van de MSM. Wat een belachelijke tijden. En de NSB'ERS staan met bosjes tegelijk op terwijl de boa's en politie zich als Stasi polizei gedraagt. Bizar

  1. homefront

   Ja maar Steven, we zien hier een staaltje, hoe maak je de burger gek en sla je ze murw zodat het door coronafetisjisten en vaccinatie religieuzen bedachte beleid uitgevoerd kan worden

   1. Steven Opti

    Vandaag naar de supermarkt geweest. 95% loopt met een mondkspje wat slecht voor jou zelf is en totaal niet helpt. Zo dom zijn de mensen, geloven alle fake news. Dát is pas echt bizar.

    1. homefront

     De spijker op z’n kop wbt het mondkapje..

    2. Jack Flash

     Ben al een paar keer ‘The only one ‘ geweest bij AH Steven.
     Bij Jumbo iets minder erg BTW.

 6. homefront

  Het is pleonasme, dit moet natuurlijk niet “anti” lockdown protesten zijn maar gewoon lockdown protesten.

 7. SubTec

  Steeds meer mensen krijgen door dat de “maatregelen” helemaal NIETS met welk virus dan ook te maken hebben.
  Er moet een tijd komen dat deze politici allemaal wegens volksverlakkerij/landverraad voor het gerecht gedaagd worden

 8. saddy

  Lockdown 3.0 vanaf 2 december in Engeland. Nog absurder, nog strenger, nog steeds geen onderbouwing.

  Boris is helemaal deep state-lid geworden. Brexit gaat vast ook niet meer door.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.