Overwinning kan Biden bijna niet meer ontgaan, Trump houdt hallucinante leugentoespraak over verzonnen fraude

Joe Biden is nog maar een haartje verwijderd van de verkiezingswinst door zowel Georgia als Pennsylvania op zijn naam te schrijven. Vannacht kwamen de tellingen steeds dichter bij elkaar. Trump hield echter een verkiezingstoespraak waarin hij zonder bewijs beweerden dat er op gigantische schaal fraude zou worden gepleegd.

Wie had gehoopt vanochtend wakker te worden met het nieuws dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van dinsdag (!) eindelijk een winnaar hadden opgeleverd, komt bedrogen uit. Het is inmiddels vrijdag, en nog altijd staat Joe Biden op slechts 253 van de 270 benodigde kiesmannen. Wel hebben enkele van de overgebleven staten hun getelde stemmen geüpate – die tellingen wijzen op een winst voor de Democraat in Georgia en Pennsylvania – meer dan genoeg voor de eindoverwinning -, maar nog geen enkele nieuwszender voelt zich comfortabel genoeg om Biden uit te roepen tot de winnaar.

Het Witte Huis ziet in de cijfers een tweede termijn voor Trump ook verder en verder wegzakken, en daarom heeft Trump afgelopen nacht een persconferentie belegd waarin hij misschien wel de wildste complottheorieën heeft geuit in zijn hele vier jaar als president. Zonder bewijs beweerde hij dat Democraten de verkiezing aan het “stelen” waren – simpelweg omdat in staten als Pennsylvania en Georgia de via de post gearriveerde stemmen nu als laatste geteld worden. Trump acht deze stemmen ‘illegaal,’ maar heeft geen wettelijke basis voor die uitspraak.

Het markeert alweer een dieptepunt voor Trump, die veel zotte persconferenties heeft gehouden maar nooit op zo’n gevaarlijke, antidemocratische en zelfs volledig bij elkaar gelogen manier als afgelopen nacht. Vermoedelijk zal het hem niet helpen: vandaag wordt de eindsprint verwacht en zal Biden definitief tot ‘president-elect‘ gekroond kunnen worden.

Het enige wat Trump dan nog rest, is proberen om via de opperrechters die hij genomineerd heeft voor het Hooggerechtshof om de verkiezingsuitslag naar zijn hand te zetten. Maar het handjevol rechtszaken dat gisteren al werd gevoerd toont aan: vermoedelijk gaat de bijna ‘one term president‘ het daar ook niet redden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

98 reacties

 1. homefront

  Tuurlijk is er fraude gepleegd..

  1. B. Pascal

   Hallo allen,

   We zien op dit moment, een grote wissel in de moderne geschiedenis.
   Het begon gister morgen met Arizona, de tellingen waren halverwege, daarop legt Fox als eerste een leugenclaim omtrent Biden.
   De media, neemt zeer bewust de macht over. Wanneer Trump daarop reageert, wordt hij gecensureerd.
   Nieuwskanalen hebben zich overbodig gemaakt, onnuttig en onbetrouwbaar, uitstervende.

   We zagen gister in Georgia, dat er om 15:00uur 50.000 stemmen resterend te tellen waren, om 17:00uur waren het 60.000 stemmen.
   Deze morgen zijn deze kleine aantallen nog niet geteld. Het is ongelooflijk, wanneer je nog niet ziet, dat de media alles blokt!
   Trumpt heeft gewonnen, echter nu wordt er alles aangedaan om het te veranderen.

   Deze grote wissel, is een begin van een groot proces!
   Dit betekent, of de media breekt zicht kapot; of begin van een grote burgeroorlog in de US.
   De democraten zullen aan het einde van deze wissel, volledig kapot zijn, ze laten zien volledig leugenachtig te zijn.
   Immers Biden zal, door deze media acties, niets minder zijn dan een trekpop van de media.
   Biden en Harris, hebben nu al verloren, niemand zal hen echt waarderen.

   De rechtse burgers gaan zich, nu helemaal zich niet voegen onder Biden.
   In Europa mag men een les leren, anders gaan we dezelfde kant op!

   1. Ernest Stern

    “Biden en Harris, hebben nu al verloren”

    Even de nieuwsberichten in de gaten houden, Pascal, dit komt erg dom over.

    1. vandaag

     In jouw optiek hebben ze groots verloren , jouw belofte was dat ze trump zouden wegvagen stront vlek

     Je kan beter zwijgen stront vlek

  2. Thant Dolph

   Nee hoor dat lieg jij!

   1. B. Pascal

    Ik heb een duidelijke mening, maar in uw ogen direct een leugen. U bekend uw eigen leugenachtigheid.

    1. Ernest Stern

     bekent

     1. vandaag

      kma stront vlek

    2. Thant Dolph

     Niet u, maar “onze” homefront!

 2. Heras

  Trump heeft al gewonnen. maar door vele extra biljetten (natuurlijk stemmem voor biden) moet het overgeteld worden. Het is alleen maar vooruitschuiven. Maat Trump heeft gewonnen.

  Kunnen wij in maart ook krijgen. Ollongren zou de computer veiliger maken. Ook dat zal weer stagneren. Of dat de biljetten niet op tijd binnen zijn Alles zal links doen, om rechts te treiteren

 3. Meriadoc Brandebok

  Als Biden Pennsylvania, Georgia en Arizona binnenhaalt, plus de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden, is dat, in combinatie met de enorme hoeveelheid gekregen stemmen, een gigantische verkiezingsoverwinning. Het is dan waanzin om nog rechtszaken aan te spannen.

  Wisconsin en Michigan zijn al gecalld, Neveda kan Biden niet meer ontgaan en van Pennsylvania en Georgia wordt verwacht dat Biden Trump vandaag inhaalt. Arizona was onterecht gecalld en blijft twijfelachtig.

  Ik voorspelde een nederlaag voor Biden en ik zat er naast. Ik voorspelde een meerderheid voor de Demoratische afgevaardigden en daarin lijk ik gelijk te krijgen.

  1. Vriend

   Als je rekening houdt met grootschalige fraude, was je voorspelling voor Biden ook correct.

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat zei je waarschijnlijk niet toen Trump aanvankelijk leek te winnen.

    1. Vriend

     Het rare is inderdaad dat Trump op alle fronten overtuigend leek te gaan winnen. Plotseling werden die curves drastisch afgevlakt en omgebogen – dat is onnatuurlijk.

     Voor alle duidelijkheid: ik vind Trump een fluim, een megalomane narcist en ongeschikt als president. Maar Biden vind ik nog een graadje erger,

     1. Nostradamus

      Hier ben ik het helemaal met je eens, vriend.

     2. Ernest Stern

      “Het rare is inderdaad dat Trump op alle fronten overtuigend leek te gaan winnen. Plotseling werden die curves drastisch afgevlakt en omgebogen”

      Dat is niet zo raar als je beseft dat men pas in tweede in instantie is begonnen met het tellen van de poststemmen.

     3. ZWEEDSE K0K

      Het rare is inderdaad dat Trump op alle fronten overtuigend leek te gaan winnen.

      Over welk moment heeft u het?
      Kan mij dit moment niet herinneren.
      Op de link kunt u zien welke staat op welk tijdstip bekend was.

      nos.nl/collectie/13849/artikel/2355142-op-deze-kaart-vind-je-alle-uitslagen-van-de-verkiezingen-in-de-vs

     4. Meriadoc Brandebok

      De oorzaak hiervan was dat de poststemmen in veel staten nog niet waren geteld. Daardoor leek Trump aanvankelijk uit te lopen op Biden, maar toen hoorde men nog niets van die vermeende fraude.

      Het is heel plausibel dat Biden de swingstates wint. In 2012 wonnen Obama en Biden diezelfde staten op de Republikein Romney. En Biden heeft Obama natuurlijk tijdens zijn verkiezingscampagne ingezet (diverse rallys). Clinton was er impopulair, dat nadeel hadden Obama en Biden niet.

     5. Vriend

      Stern, juist de poststemmen lenen zich maximaal voor fraude. En dat was ook waar Trump al maanden voor waarschuwde.

     6. Ernest Stern

      “juist de poststemmen lenen zich maximaal voor fraude.”

      Dat zou kunnen, alleen is die fraude nog nergens substantieel aangetoond.

     7. Mogguh

      Er gaat een hardnekkig gerucht dat Trump de ballots in het geheim zou hebben laten voorzien van een watermerk, als dit zo is en aan het licht gaat komen dat er grootscheeps is gefraudeerd met ballots zonder watermerk kunnen we spreken van een geniale zet van Trump.
      Overigens zijn andere manieren van fraude overduidelijk aangetoond, alleen tracht het linkse ongedierte dit angstvallig onder de pet te houden, het gaat nog spannend worden!

     8. Ernest Stern

      “Er gaat een hardnekkig gerucht”

      Het aantal geruchten is in complotkringen groot.

      😂

     9. vandaag

      wiskunde of een optelsom zijn geen geruchten domme jongen. Dat zijn feiten en die zijn meer waard dan jouw linkse onderbuik hufter

   2. DubbelZout

    Ja, want Donald zegt dat er fraude is gepleegd DUS is er fraude gepleegd zonder dat ie enig bewijs levert
    U bent zo’n figuur die blind achter de grote leider aanloopt en ALLES wat hij zegt slikt voor zoete koek
    Zelf nadenken is compleet uitgeschakeld, want Donald zegt…

    1. vandaag

     wiskunde of een optelsom zijn geen geruchten domme jongen. Dat zijn feiten en die zijn meer waard dan jouw linkse onderbuik hufter

     1. Thant Dolph

      Doe nou voor één keer eens een poging om die poepoogkleppen van je vadsige kop te halen, stuntelige stoethaspel!

  2. Robert75

   Ja logisch als er duizenden mensen stemmen die al lang zijn overleden en mensen die volgens het systeem al 150 jaar oud zijn, is het niet verwonderlijk dat Biden wint. En je weet overleden mensen stemmen vreemd genoeg altijd democraten

   1. ZWEEDSE K0K

    Volgens Trump leven Republikeinen langer en gezonder.
    Het kan dus dat het hier over Trump stemmers gaan.

   2. LifeBuddy

    R, dat is precies de democratie die hier ook heerst. Er zijn hier al meer dan 500.000 buitenlanders die zijn overleden en nog steeds staan ingeschreven in dit fantastische Eerlijke [nedere]land. Die uitkeringen gaan allemaal naar de familie. Discriminatie Ten TOP naar het volk toe.

    1. Blondie

     Inderdaad LifeBuddy, ik heb begrepen dat als de juiste corrupte weg wordt bewandeld, een bewoner van een land rondom de Middellandse Zee, die in Nederland woonachtig zijn geweest en weer is terug gekeerd, in zijn thuisland voor de Nederlandse uitkeringsinstantie’s ca 200 jaar oud kan worden.

 4. Ernest Stern

  Als je naar de laatste cijfers kijkt lijkt de kans groot dat het toch nog gaat uitdraaien op een overtuigende overwinning voor Biden.

  Van concrete aanwijzingen van fraude lijkt geen sprake dus laten we hopen dat Trump zonder al teveel gênant tegensputteren het Witte Huis verlaat.

  1. JochemX

   Er zijn nogal wat verdenkingen. Pas na een degelijk onderzoek kan je een uitspraak doen. Trouwens ook bij de verkiezing van wijlen JFK is flink gefraudeerd.

 5. NO8DO

  Verschillende republikeinen nemen officieel afstand van Trump zijn onbewezen beweringen.
  Diverse zenders breken persconferenties van de president af vanwege onbewezen verdachtmakingen.
  Van een zwakke tegenstander, want dat is Biden, kan Trump niet winnen.
  Zelfs DDS is op hun beweringen teruggekomen.

  En de DDS complot-wappies blijven de leugens van Trump geloven.
  Maar dat is hun eigen keuze om tot de wappies te behoren.

  1. Robert75

   Ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel.

   1. ZWEEDSE K0K

    Inderdaad.

 6. HD

  Wat is die voor een zieke troep, ze hebben net weer stapels stembiljetten gevonden.

  1. ZWEEDSE K0K

   USPS is sponsor van Trump.
   USPS: nog 1700 stembiljetten gevonden in sorteercentra Pennsylvania
   Postbedrijf USPS: mogelijk 4250 poststemmen kwijt

   Stapels?

  2. Thant Dolph

   Hahahaha!

 7. Anti Idioten

  Fake news Engelbart heeft voor de zoveelste keer zijn werk niet gedaan.

  In Wisconsin stond Trump voor en toen stopten ze met tellen. Met de volgende update waren er in keer 100.000+ stemmen 100% voor Biden. Wat dus onmogelijk is en genoeg bewijs om een rechtzaak aan te gaan. Want er zijn er ook nog andere kandidaten waarop gestemd kan worden zoals Jorgensen maar blijkbaar waren ze allemaal voor Biden maar er was ook geen update van hoe deze 100k+ stemmen voor de senaat hadden gestemd.

  In Michigan en Pensylvania mochten advocaten niet observeren hoe de stemmen geteld werden wat tegen de wet is. Meer dan genoeg bewijs meneer fake news Engelbart.

  1. Meriadoc Brandebok

   In Wisconsin werden de poststemmen later geteld. Poststemmen gaan voor 70% naar Biden, aangezien Biden-stemmers het coronavirus serieuzer nemen. Daarom waren Bidens rallys ook zo klein. Toen de postzakken opengingen, bleek Biden de staat terug te winnen.

   1. EvertB

    In uitgesproken democratische wijken in de grote steden in Pennsylvania en Georgia liggen de percentages nog hoger: 85 à 90 procent.
    Biden zal naar verwachting zijn huidige minieme voorsprong van duizend stemmen in Georgia uitbreiden naar ettelijke duizenden.
    Waarschijnlijk maakt men vrijdagavond (Nederlandse tijd) de definitieve uitslag bekend: Biden wint Georgia.

     1. EvertB

      15:00 uur

      Biden gaat aan kop in Pennsylvania.
      95 procent van alle uitgebrachte stemmen geteld.

      Biden bereidt zich nu voor om de klassieker ‘Start me up’ te beluisteren 🎵🎉.

     2. Meriadoc Brandebok

      Biden ziet zichzelf reeds in het Oval Office zitten, schat ik in.

  2. ZWEEDSE K0K

   Geldt bij welke sport dan ook, de ruststand of de eindstand?

  3. Henk-Jansen

   “In Wisconsin stond Trump voor en toen stopten ze met tellen. Met de volgende update waren er in keer 100.000+ stemmen 100% voor Biden.” Dat was niet in Wisconsin maar in Michigan, en het is al lang gedebunked.
   https://www.google.com/amp/s/amp.usatoday.com/amp/6164385002

  4. Henk-Jansen

   Allemaal al lang gedebunked. Of zoals de president zou zeggen: FAKE NEWS

  5. Thant Dolph

   Nog zo’n supporter die de zaken verdraait tot ze naadloos in zijn conclusie passen.

 8. leonvds

  Wel of geen fraude. Met het censureren van Trump op tv voed je toch juist alleen maar meer de gedachte dat er iets niet in de haak is? Als je ervan overtuigd bent dat alles eerlijk gaat laat je Trump toch gewoon zichzelf belachelijk maken…

  1. Vriend

   Zo is dat leonvds. Maar de MSM in de USA steunen voor het grootste deel de Dems. Door de uitzending met Trump weg te draaien bevestigen ze dat openlijk en zonder schroom en laten ze zien dat Trump al eigenlijk geen president meer is en geen bevoegdheden of macht meer heeft. Een schaamteloze vertoning.

 9. Kretoloog

  In de afgelopen 4 jaar heeft Trump veel dingen gezegd, die als onzin of leugen werden beschouwd. Toch bleek er in de meeste gevallen achteraf wel een kern van waarheid te zitten in wat hij allemaal beweerde.

  Er hangt ontegenzeggelijk een geur van geknoei aan deze verkiezingen. Voordat echter bewijs geleverd kan worden, zijn we maanden verder. Zolang kan de inzwering van de (nieuwe) president niet wachten. En dus zal Biden in januari wel beëdigd worden. En dan zit hij er voor 4 jaar, zelfs als fraude wordt vastgesteld. Het is niet anders. Maar wel zeer onbevredigend.

  1. Hannie Zaanlander

   Mocht Trump op de valreep beginnen aan zijn tweede termijn, dan is hij gehavend uit de strijd gekomen. Er zijn rechters die hem al niet serieus nemen met fraude beschuldigingen. Het zijn voornamelijk luchtgevechten tegen de actualiteit, de waan van de dag. Hij heeft zichzelf in deze positie gewerkt met zijn leugens, omkoperijen.

   1. Thant Dolph

    Uitstekend verwoord.

  2. Piet51

   @Kretoloog
   Er hangt helemaal geen geur van geknoei aan deze verkiezingen, hoogstens bij een enkeling, maar die geur verspreidt hij dan wel zelf. Die geur probeert Trump er namelijk aan te smeren door al weken te roepen dat er op allerlei manieren fraude gepleegd zal worden. Alleen daarom zijn er wat leden van de GOP dat er wel wat aan de hand moet zijn. Maar tot nu blijkt dat steeds nergens op te slaan. Rechters hebben elke claim tot nu snel afgewezen.

   1. Ernest Stern

    Bij alle verkiezingen zijn er wel incidenten en hier dus ook, maar die blijken tot nu toe marginaal te zijn en slechts tientallen stemmen te betreffen.

   2. Piet51

    Ik zie nog geen bewezen fraudegevallen. Er worden natuurlijk wel foutjes gemaakt, maar die blijven steeds beperkt tot enkele stembiljetten. Dat kan ook moeilijk anders als dag-en-nacht wordt doorgeteld. Juist daarom is er ook vaak een mogelijkheid om hertelling te eisen, maar alleen bij heel kleine verschillen tussen beide kandidaten. Dit wordt per staat bepaald.

  3. Piet51

   De beschuldigingen van Trump worden na fact-check één voor één afgewezen. Interessant om het overzicht te lezen op nu.nl/verkiezingen-vs/6088682/deze-nachtelijke-beweringen-van-president-trump-bevatten-grove-onjuistheden.html

 10. Kleurloze Politiek

  Dit is nou typisch rechts ..
  Als het niet krijgt wat het wil dan is er volgens hen gefraudeerd.
  Terwijl het tellen van de stembiljetten nog lang niet klaar is. Laatstaan de hertelling
  Dus hoe kun je nou überhaupt de conclusie trekken dat er een officiële winnaar is en dat er is gefraudeerd.

 11. Meriadoc Brandebok

  Biden heeft nu de leiding in Georgia.

  Pennsylvania of Arizona + Nevadah voor Biden en het is over.

  1. Henk-Jansen

   Dan zijn we eindelijk af van die oranje clown.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik kan het bijna niet geloven.

 12. henkie

  Beste Tim,

  Zijn beweringen zijn minder vergezocht en gefabriceerd dan “Russiagate”.

  Hij heeft het volste recht in twijfel te trekken dat na gemiddeld meer dan 80% van de stemmen geteld, een handje vol steden op sleutel posities, na lange vertragingen in bananenrepubliek tempo, in staat waren het tij te keren, en met name dmv “Post stemmen”, waartoe de democraten hebben opgeroepen, met/zonder vooropgezette plannen.

  Dat moet uitgezocht worden.

 13. Jezus van Nazareth

  Duidelijk welke ongelovigen in 2021 zullen beweren dat ook in Nederland met de stemmen op hun partij, vermoedelijk PVV en FvD, gefraudeerd is.
  Kon ik maar weer zoveel blinden zienden maken.

  1. Maurits Dekker

   Ga gauw terug aan uw kruis!

 14. Ernest Stern

  Inmiddels heeft Biden een voorsprong in Georgia en die zal de komende uren verder toenemen.

  Conclusie: Biden is de volgende president van de V.S.

  1. Meriadoc Brandebok

   Ik verwacht dat Pennsylvania er vandaag ook nog doorkomt.

   1. EvertB

    Dat verwacht ik ook, Meriadoc. Voorlopig heeft Biden Georgia on his mind. 🎵

    1. Ernest Stern

     🎷

     😺

 15. Bolkestein

  In 2016 vergaarde de Dems zo’n 5,7 miljoen illegaal verkregen stemmen.

  Studie steunt Trump: tot 5,7 miljoen illegale stemmen in verkiezingen VS

  Een onafhankelijke denktank in Amerika heeft postelectorale verkiezingsdata geanalyseerd en concludeerde dat het aantal illegale stemmen in de Verenigde Staten veel groter is dan algemeen aangenomen werd. Tot 5,7 miljoen mensen zouden illegaal gestemd hebben tijdens de verkiezingen in 2008 die Barack Obama (Dem.) naar het Witte Huis stuurden. Hiermee bevestigt de studie het vermoeden van zittend president Donald Trump (Rep.) dat dergelijke fraude een veel grotere impact heeft dan veel mensen denken.

  h**ps://tinyurl.com/y6nehn6v

  1. Henk-Jansen

   Allemaal ongefundeerde onzin, fake news!

   1. Bolkestein

    Speciaal voor Pinokkio Henk-Jansen:

    Hier de link naar het originele artikel in de Washington Times:

    Study supports Trump: 5.7 million noncitizens may have cast illegal votes

    h**ps://www.washingtontimes.com/news/2017/jun/19/noncitizen-illegal-vote-number-higher-than-estimat/

    1. Piet51

     @Bolkestein
     Dat is een bij wetenschappers omstreden rapport en gaat over 2008, de verkiezing van Obama. Het gebruikt door Trump om aannemelijk te maken dat hij in 2016 niet in aantal stemmen heeft verloren van Hillary Clinton. Volgens hem is er dus ook in 2016 met ongeldige stemmen gewerkt. Maar dit is nooit bewezen.

    2. Ernest Stern

     De Washington Times is een extreem rechts leugenvod. Je bent wel erg brutaal als je deze bron durft op te voeren.

     ht*ps://rationalwiki.org/wiki/The_Washington_Times

 16. vandaag

  Zullen we even wachten met oordelen ? meer stemmen ontvangen dan dat er stemgerechtigden zijn is een wat merkwaardige vertoning toch ?

  Iedereen per brief stemt biden ? jaja , ik ben een wappie en complotdenker maar voorlopig zijn er diverse onderzoeken gestart . Ben benieuwd wat gaat komen.

  voorlopig zijn er nog 500.000 stemmen zoek waarvan de rechter heeft gesproken dat er 300.000 bij American post moeten liggen. Helaas wordt er geen gehoor gegeven aan het gerechtig bevel inzage te geven waar die stemmen gebleven zijn.

  Er gaat veel mis dat is duidelijk en die 2 muppets kramen dagelijks evenveel onzin en leugens uit daarmee laat de media zijn ware gezicht weer zien door trump te bashen

  1. DubbelZout

   “ ? jaja , ik ben een wappie en complotdenker ”

   Zelfkennis heet dat

  2. ZWEEDSE K0K

   De door Trump aangestelde directeur van USPS is een Republikein.
   Zijn eigen mensen geven geen gehoor aan een gerechtelijk bevel?
   Of doet u gewoon een trumpje?

 17. DubbelZout

  We kunnen het ook omdraaien
  Trump is zelf ooit gekozen door grootschalige stemfraude want Hillary had veel meer stemmen
  Daar zit zeker een luchtje aan

  1. vandaag

   nee domme stront vlek , het draait niet om totaal aantal stemmen in Amerika. Ben je nu werkelijk te stom om de nederlaag van clinton te begrijpen ?

   1. Ernest Stern

    Vandaag geniet nog na van de nederlaag van Hillary Clinton.

    Dat noem ik levenskunst..

    😂

    1. vandaag

     ik geniet van jullie stommiteiten stront vlek

     ik geniet van de domme jongens hier die weken lang riepen biden veegt trump van de kaart

     ik geniet met volle teugen van je zielige gewauwel domme jongen

     ik geniet nog meer van linkse schreeuwerds die het Amerikaanse kiesstelsel niet begrijpen stront vlek

     clinton is vergane glorie hufter

     1. Thant Dolph

      Nee hoor je liegt zodra je begint te poepen

     2. Ernest Stern

      “ik geniet van de domme jongens hier die weken lang riepen biden veegt trump van de kaart”

      Ik geniet nu van het feit dat dit nu inderdaad gaat gebeuren.

   2. DubbelZout

    “ nee domme stront vlek , het draait niet om totaal aantal stemmen in Amerika”

    O ja joh ?
    Knap hoor dat je dat weet
    10 punten en een plaatje in je schrift

    U snap blijkbaar de strekking van mijn opmerking niet
    De claim van fraude is in beide gevallen complete onzin

    1. vandaag

     je opmerking is zeker klinkklare onzin en heeft geen verbanf met het meer stemmen uitbrengen dan dat er kiesgerechtigden zijn druiloor

     echt een domme jongen

  2. Stanly2000

   Na dagen voorlichting op televisie en radio snapt DZ het Amerikaanse kiessysteem nog steeds niet.

   1. Henk-Jansen

    Dat het zo werkt en of het zo zou moeten werken is natuurlijk nog wel een verschil. Dit systeem werkt piepend en krakend nog maar heeft behoefte aan grote hervormingen.

    1. Ernest Stern

     Dat klopt, het Amerikaanse verkiezingssysteem heeft behoefte aan hervorming. De grote fraude is de afgelopen decennia gepleegd door Republikeinen met de zgn. gerrymandering en de grootschalige voter suppression.

     Het is eigenlijk een gotspe dat de Republikeinen nu over fraude durven te beginnen.

     1. ZWEEDSE K0K

      Het is eigenlijk een gotspe dat de Republikeinen nu over fraude durven te beginnen.

      U bedoelt Trump, zijn familie en een paar Republieken.

 18. maraton

  Sorry, Donald, de meerderheid in de V.S. blijkt toch hufterproef te zijn.
  Wie zet deze schreeuwende verwende puper uit het witte huis straks?
  Hopelijk bliojft deze scene de amerikanen bespaard.

 19. josemoonen@70

  Timmetje . Ik moet je toch ff terecht wijzen . Er zijn voldoende bewijzen dat er gesjoemeld is met de stem biljetten Daar heeft Trump van het begin af aan voor gewaarschuwd .
  Voordat je je eigen mening verkondigd in deze krant , ga eerst eens kijken hoeveel bewijzen er al zijn van de corruptie en fraude .
  Je bent een waardeloze journalist . je begint al meteen Trump van dingen te beschuldigen waarvan je niet weet of ze kloppen . Orienteer je eerst eens op Internet .
  we weten dat je een Trump hater bent .

  1. Piet51

   @josemoonen@70
   Er is tot nu geen enkel bewijs geleverd voor fraude. De rechters hebben in ieder geval tot nu alles afgewezen. En prominente leden van de Republikeinse partij geven aan, dat ook zij geen fraude hebben gezien. Waar je corruptie vandaan haalt is me een raadsel. Die beschuldiging heb ik zelfs nog niet eens gehoord, ook niet van Trump.

 20. Heras

  Dds, je begint af te zakken. Ik heb zelf de fraude aantallen gezien. Trump krijgt een 2e termijn. Gelukkig maar. De democraten zijn bagger.
  Voortaan beter opletten.

  1. Grote Trek

   Bent u erbij geweest? En daar komt u nu pas mee?

   1. SubTec

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=XLFr7dZaiXo
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=j9a8g_RnpRA
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=p1sDFweDi2Q

 21. SubTec

  Ach ja, opstelschrijver Tim komt weer met een volkomen nonsense verhaal.
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=XLFr7dZaiXo
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=j9a8g_RnpRA
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=p1sDFweDi2Q
  De race is nog echt niet gelopen.

 22. Robert Leiden

  h***s://edition.cnn.com/2020/11/06/politics/fact-check-trump-election-theft-fraud-thursday/index.html

 23. polleke67

  Wat een subjectief en een slecht journalistiek artikel. Is het bewezen dat Trump loog over de fraude? Nee, dat wordt dus vanaf maandag onderzocht a.d.h.v rechtzaken.

  Er zal ongetwijfeld aan beide kanten gerommeld worden. Maar er waren een paar dingen die vreemd waren:
  1. Waarom zijn de stemmen in Nevada nog steeds niet geteld (88%)?
  2. Er zijn hele kleine verschillen tussen Wisconsin, Pennsylvania, Georgia, Arizona (10.000-40.000 stemmen), dus technisch gezien kan hier om een hertelling gevraagd worden (wat in het verleden vaak gedaan is, dus het is niet alleen Trump).
  3. Er zijn in sommige steden, meer stemmen ontvangen dan dat er uitgegeven zijn.
  4. Er zijn dozen met ongetelde stembiljetten gevonden.
  5. Er zijn locaties waar enkel democratisch stemtellers aanwezig waren.
  6. Het verhaal over de stembiljetten met een fout watermerk. Is dat waar of niet?
  7. Plotselinge stijgingen van soms 150.000 stemmen voor Biden en 0 voor Trump.
  8. De stemmachines met corrupte/gemanipuleerde software.

  Het is te makkelijk om bovenstaande vragen af te doen met: Trump is een slechte verliezer en hij beweert dat er fraude is gepleegd. Trump anti-democratisch? Dat alle nieuwszenders de conferentie van Trump wegdraaien en dat nieuwszenders bepalen wat fake-news is, dat is anti-democratisch.

  Politici uit de verschillende kampen die elkaar tegenwerken, is zowiezo anti-democratisch. De politici vergeten regelmatig dat ze in dienst van het volk zijn en dat ze vertegenwoordigers van het volk zijn.

  Het feit dat Trump 4 jaar lang helemaal doorgelicht is in de hoop om iets fouts te vinden, en vervolgens niks kunnen vinden. Systematisch de woorden van Trump foutief interpreteren. Foute dingen binnen het Biden kamp vrijwel geen aandacht geven. Dat is zeker geen toonbeeld voor objectieve verslaggeving.

 24. AS210854

  Waarom niet de haatdragende moslims, die NEDERLANDSE NEDERLANDERS en anders denkenden willen uitroeien, onder de mom van, hun geloof.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.