Azarkan moet niks hebben van VVD pr-machine Nieuwsuur: “Dit is geen journalistiek maar PR voor Rutte.”

Nu heel Nederland heeft meegekregen wat de omvang is van de toeslagenaffaire komt het kabinet met een halfslachtig voorstel. Een kleine vergoeding voor al die gedupeerden, maar niemand trapt hier in uiteraard. Behalve de mensen bij Nieuwsuur, zij vinden dit een groots gebaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. JochemX

  Een stilstaande klok wijst 2x per etmaal de juiste tijd aan. Met Azarkan beleven we nu zo’n momentje. Hij slaat de spijker op de kop.

 2. Cootje

  In deze nep democratie bestaat geen onafhankelijk publieke zender. Met het vingertje ijzen naar Orban , maar het hele publieke bestel is niet objectief , de raad van de journalisten wisten niet hoe gauw ze Halbe zijlstra moesten Verdedigen in de granuliet zaak , en er is niemand meer die het bewijs heeft geleverd of Sophie t velt haar onregelmatige declaraties van ton Euro’s heeft terug gestort of dat ze gerechtelijk wordt vervolgt voor oplichting en fraude , bij de belastingdienst heb je een naam voor minder

 3. LifeBuddy

  Rot op met die Volksondermijner in wolfskleren. Binnenkort gaat ie samen met de taliban [ is zusterorganisatie van moslmbroeder, die al een dikke poot via GL. tussen de deur hebben] hier de Vrouwen de Les lezen. Ik moet er niet aan denken dat zulke schoonheden Niet meer topless aan het strand mogen liggen.
  Belgisch naaktmodel (28) riskeert 7 jaar cel na fotoshoot in Turkije | Buitenland |

 4. ropart

  net als die zorgtoeslag van 1000euro waar de helft naar de belasting gaat maar waar je niks van hoort in de media zal de helft van die 30.000 ook wel naar de belasting gaan.

 5. CZ

  Goed gezien ouwe moslim, het is 100% staatspropaganda. Handig voor straks als alle kapot is.

  1. Jack Flash

   Ben geen fan van Azarkan, maar dit ben ik met hem eens.

 6. Aborifa

  Azarkan mag blij zijn dat-ie in Nederland mag leven.in Marokko zou deze schreeuwlelijk het niet verder hebben gebracht dan marktkoopman. Vreselijk onsympathieke man. Laat hem eens kritiek uiten op de staatsomroep in zijn vaderland. Maar dat durft hij niet.

 7. Marija

  Eindelijk een zinnige conclusie van Azarkan, waar ik het helemaal mee eens ben.

 8. Drollevanger

  Tja. De VVD neemt een voorbeeld aan zijn vriend, de grote Turk Ergodan. En dat vind Azarkan plagiaat.

 9. joost2

  Azarkan heeft deze keer wel gelijk.
  De NPO is financieel afhankelijk van de nukken van MP Rutte.
  Zolang zijn regering 1 miljard euro belasting geld voor de NPO uittrekt, zijn Rutte en de NPO vriendjes. “Wiens brood men eet, dienst woord men sprekt”! Simpel is dat.
  Daar ligt het ongezonde probleem wat Azarkan aankaart.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.