shutterstock 1642467388

Coronathrillerboek ‘De volgende crisis’

Geen categoriedec 13 2020, 14:30
Bert van der Veer is tv-maker, journalist, columnist en schreef diverse boeken, vaak over de vaderlandse tv-geschieden.
Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. Een speciaal team gaat uit op onderzoek.
Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. De escalerende acties en aanslagen moeten duidelijk maken dat de aarde niet in staat is de groei van 7.6 miljard bewoners in 2020 naar 10 miljard in 2050 te overleven. Hoe moeten al die mensen gevoed worden?
Landbouw en veeteelt verpesten het milieu, hongersnood dreigt, armoede, klimaatverandering, oorlogen, werkeloosheid. Jaren geleden waarschuwden virologen (maar ook Bill Gates) al voor een pandemie. Nu is een discussie over de fatale groeiende wereldbevolking noodzakelijk. Ondergebracht bij de Europese Unie komt een team, eigenlijk in het leven geroepen voor het signaleren van gevaarlijk fakenews, op het spoor van samenzweerders die geen middel schuwen.
Het boek ‘De volgende crisis’ is verkrijgbaar bij AKO. , Bruna, Bookspot en Libris voor de tijdelijke actieprijs van €7,99
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten