Coronathrillerboek ‘De volgende crisis’

Bert van der Veer is tv-maker, journalist, columnist en schreef diverse boeken, vaak over de vaderlandse tv-geschieden.
Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. Een speciaal team gaat uit op onderzoek.Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. De escalerende acties en aanslagen moeten duidelijk maken dat de aarde niet in staat is de groei van 7.6 miljard bewoners in 2020 naar 10 miljard in 2050 te overleven. Hoe moeten al die mensen gevoed worden?

Landbouw en veeteelt verpesten het milieu, hongersnood dreigt, armoede, klimaatverandering, oorlogen, werkeloosheid. Jaren geleden waarschuwden virologen (maar ook Bill Gates) al voor een pandemie. Nu is een discussie over de fatale groeiende wereldbevolking noodzakelijk. Ondergebracht bij de Europese Unie komt een team, eigenlijk in het leven geroepen voor het signaleren van gevaarlijk fakenews, op het spoor van samenzweerders die geen middel schuwen.

Het boek ‘De volgende crisis’ is verkrijgbaar bij AKO. Bol.com, Bruna, Bookspot en Libris voor de tijdelijke actieprijs van €7,99

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Vrijedenkert

  Ruim 10 miljard mensen in 2050 betekent wereldwijd uitgebreid oorlogen en conflicten om water, voedsel, grondstoffen en leefruimte!
  In het huidige Nederland met ruim 17 miljoen mensen lopen mensen al op hun tenen en onstaat er al veel wrijving tussen bevolkingsgroepen zoals platteland v.s. Randstad, boeren v.s. boomknuffelaars, autochtonen v.s. nieuwkomers etc…
  Nederland is met ruim 400 bewoners per vierkante kilometer al veel te vol.

  1. Cootje

   En in de jaren 80 hadden we een democratische profeet die dat voorspelde Hans Janmaat

   1. hans-e-pans

    “Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen tien miljoen inwoners telde.

    Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.”

    Die uitspraak kon toen nog en niemand die zich er druk over maakte.

    Nederland was rond die tijd een emigratieland geworden omdat men het te vol vond worden. Die emigratie werd ook door de toenmalige regering aangezwengeld.

    Toen was Nederland nog een land dat voornamelijk werd bewoond door de Nederlanders, de bewoners die men nu “Autochtonen”.

    De mensen die niet in Nederland geboren waren, kwamen uit de Nederlandse overzeese gebieden, de zogenaamde voormalige koloniën.

 2. Edjan

  Ik denk dat de elite (en haar knechten) in eerste instantie het volk zijn vrijheden en verworvenheden wil afpakken. Het moet een massa worden van dagloners (een baantje voor een paar dagen als ze geluk hebben) met misschien een dak boven het hoofd, zonder zorg bij ziekte en ouderdom. En ook een mengsel van rassen en culturen zodat ze geen eenheid kunnen vormen. Men is al tientallen jaren bezig met het vormen van een dergelijke onderlaag. De coronacrisis kwam goed van pas om dit te versnellen.

  Overbevolking is de oorzaak van heel veel problemen. Vrijwillige geboortebeperking
  heeft nog nooit wat opgeleverd. In China is tientallen jaren de een-kind-politiek opgelegd (dus gedwongen). In die tijd is de bevolking van China (in een iets rustiger tempo) gewoon verder gegroeid. Dat betekent dat er in de praktijk bijna 2 kinderen per huwelijk waren. Het is dus goed denkbaar dat de elite op een gegeven moment iets in ons eten of in een vaccin gaat proberen te stoppen. Misschien leidt dat tot opstanden.

  1. Edjan

   Dat betekent dat er in de praktijk iets meer dan 2 kinderen per huwelijk waren.

 3. Cootje

  De volgende crises is toch makkelijk te raden dat wordt een economische crises , en de ondergang van zuid Europa en de Europese unie , monopoli geld gaat namelijk de boel niet redden , let op Frankrijk en Italië en hun bewoners

  1. Thant dolfph

   De voedselbonnen de volkstuintjes de surrogaatkoffie!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.