Fijn! Viruswappie-huisarts aangepakt door inspectie na kneiteridiote tekst: ‘We worden eigendom van Microsoft!’

Activistische huisarts Elke de Klerk roept de meest rare dingen. Wat heet? Alle stokpaardjes van de coronahoaxbrigade staat zij te verkondigen. Ze is er bijvoorbeeld oprecht van overtuigd dat wanneer men zich laat vaccineren, zij eigendom worden van Microsoft. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) maakt zich zorgen over deze uitspraken, en starten vandaar een onderzoek starten naar deze zonderlinge huisarts. Het zou je dokter maar zijn…


De inspectie kondigt aan dat zij een onderzoek starten naar de uitlating van de huisarts in kwestie. Er is namelijk sprake van desinformatie – en niet zo’n klein beetje ook. Beter gezegd: ze spuit de ene complotnonsens na de andere uit.

Afgelopen zaterdag hielden coronagekkies een demonstratie in Eindhoven. Daar sprak ook De Klerk, en kraamde teksten uit die de alarmbellen flink hebben laten rinkelen bij de inspectie. Zo is ze er heilig van overtuigd dat Bill Gates heeft geknoeid met het vaccin:

,,In het vaccin zitten nano particles (nanodeeltjes, red.). Met die nano particles worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.’’

Het is maar goed dat de Inspectie scherp blijft en ook dit soort vakmensen in de gaten blijven houden. Want als je haar hoort spreken vraag je je serieus af hoe zo’n figuur nog in het BIG-register staat…?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. NO8DO

  Kritiek op een viruswappie.
  Ben benieuwd of de man met het VVMU vlakgom weer langskomt.

 2. Nostradamus

  Hoeveel er ook mis is rond het hele corona verhaal. Dit gaat mij ook te ver.

  1. Nostradamus

   Aan de andere kant mag ze van mij zeggen wat ze wil, als ze daarmee haar werk als arts wil riskeren is dat terecht haar probleem.

   1. LifeBuddy

    NepNos. als ze daarmee haar werk als arts wil riskeren is dat terecht haar probleem. Zie hier hoe Arts Elke de Klerk haar verhaal onderbouwd.
    Wie gelooft nu nog de arische sLinkse media Nep. Nos.

    h**ps://www.bing.com/videos/search?q=nano+in+het+bloed&docid=608014623442796932&mid=59B5EAD5E9EC7AFE342959B5EAD5E9EC7AFE3429&view=detail&FORM=VIRE

    1. Thant dolpf

     “In het vaccin zitten nano particles (nanodeeltjes, red.). Met die nano particles worden we officieel eigendom van Microsoft. ”

     Hahaha!!

     Artsen bewijzen het: desinformatie bestaat wel!

     1. Blitzkrieg

      Thant dolpf : Toegegeven ze zegt het raar maar er zit weldegelijk een kern van waarheid in. In het vaccin zitten inderdaad nano-deeltjes, verder is het vaccin een vorm van genetische modificatie, ofwel gen therapie. Op alles wat natuurlijk is kan geen patent worden aangevraagt. Echter op bijvoorbeeld dingen die genetisch gemanipuleerd zijn kan wel patent worden aangevraagd, zie als voorbeeld de monsanto zaden, op deze genetisch gemodificeerde zaadjes rust weldegelijk een patent, deze zaden mogen dus alleen door monsanto gemaakt worden. De genetische modificatie die plaats vind door middel van het vaccin kan weldegelijk gepatenteerd en bezeten worden. Zie hier de glijdende schaal die ontstaat, alles wegzetten als complotten, wappies en gekkies is heel gemakkelijk, er zit weldegelijk een kern van waarheid in.

 3. Mar155

  Waarom wordt er in de pers geen melding gemaakt van het feit dat er nanobots in het zg. vaccin tegen covid aanwezig is ? Dit is geen fabel maar feit. En wat is de bedoeling van deze nanobots in ons lichaam ? Bepaalde stoffen van het vaccin gaan in het menselijk DNA zitten, waarom wordt daarvan geen melding gemaakt ? Dit vaccin is dus geen echt vaccin maar een soort medicijn.
  Er wordt thans een enorme campagne uitgerold om zoveel mogelijk mensen te bewegen het vaccin te nemen. Echter ook, er zijn nog tal van testen niet doorlopen, maar het is wel al veilig verklaard. Wat zijn de effecten van dit vaccin op de lange termijn ? Dat verbaast me. Of mag ik geen kritische vragen stellen ?
  En dat je na vaccinatie met dit vaccin “eigendom van Microsoft” wordt moet je natuurlijk niet letterlijk opvatten. Een klein kind snapt de beeldspraak al.

  1. Monty

   ‘dat er nanobots in het zg. vaccin tegen covid aanwezig is’

   Dit is wel erg interessant. Waar kan ik dit na lezen?

   1. Niemandalletje

    Hier is wat info te vinden:
    h**ps://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=56577.php
    h**ps://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.0c07197

  2. DubbelZout

   “Waarom wordt er in de pers geen melding gemaakt van het feit dat er nanobots in het zg. vaccin tegen covid aanwezig is ?”

   Uw heeft het met eigen ogen gezien onder een microscoop of wat ?
   Graag een onderbouwing of betrouwbare bron om dit “feit” een echt feit te laten zijn
   Alvast bedankt !

  3. Nico Sibelijn

   Er gaan de meest wilde theorieën over het internet over deze vermeende nano-deeltjes. Ze veranderen je DNA en je wordt ermee op afstand bestuurd door de NWO en Hillary Clinton. Geestig is de theorie van Micha Kat die meent dat je ermee op afstand tot ontploffing kunt worden gebracht.

   Deze verwarde dame is te horen bij Lange Frans. Ze is volledig van het padje.

   ht*ps://www.youtube.com/watch?v=ni-OcPzAwVc

 4. Appelstroop

  Neem je toch gewoon een vaccin waar de BMGF niet met haar vingers in zit, zal er vast wel eentje zijn.

 5. JochemX

  Het is aan de andere kant wel verdacht dat de techgiganten zich zo met de vaccinatie bezighouden.

 6. Cor Grijpstra

  Je lacht je toch te barsten met die gekkies.

  Hier nog één van M v/d G:
  Het moderne fascisme.
  Zie hoe ze via Corona het christendom de doodsteek willen geven

  1. Seneca

   @corrie
   weet je nu nog niet, dat de werkelijkheid, de stoutste fantasieën vele malen overtreft.

 7. EvertB

  ,,In het vaccin zitten nano particles (nanodeeltjes, red.). Met die nano particles worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.’’

  Uitzonderlijke claims vereisen uitzonderlijk bewijs. Zolang deze mevrouw haar claims niet kan bewijzen kunnen wij het zonder bewijs verwerpen.

  1. ikweetwatikwil

   Zolang de vaccin verkopers niet kunnen bewijzen dat het goed is, kun je het vaccin beter vermijden.

   1. DubbelZout

    Ik kan echter wel bewijzen dat viruswappies niet goed bij hun hoofd zijn, maar dat is een andere discussie

   2. Piet51

    @ikweetwatikwil
    Vaccin verkopers hebben inmiddels bewezen dat het vaccin werkt. Maar waarschijnlijk bedoel je bewijs dat het vaccin geen onacceptabele bijwerkingen heeft? Dat zal nooit bewezen worden, hoogstens aannemelijk gemaakt. Er kunnen zich zelfs na jaren nog zeldzame situaties voordoen waarbij het vaccin toch een onacceptabele bijwerking lijkt te hebben, zelfs dodelijke effecten. In het het verkeer is het bijvoorbeeld niet anders. We hebben verkeersregels. Als iedereen zich 100% aan die regels houdt zouden er geen verkeersslachtoffers meer mogen zijn. Maar je kunt nooit uitsluiten dat er toch een situatie zal blijken te zijn waarin die verkeersregels niet het gewenste effect hebben. Doen we het dan voortaan maar zonder die regels of accepteren we die kleine kans op grote schade?

    1. usb3.0

     “Vaccin verkopers hebben inmiddels bewezen dat het vaccin werkt.”

     Nee hoor dat is een leugen, men weet nog helemaal niets, zowel het korte termijn als op lange termijn weet men niets…
     Je bent een fascistische vaccinatiedrammer

 8. Edjan

  Tja, die nanobots. Ze zijn piepklein en ze kunnen van alles. Jammer dat mevrouw niet zegt wat de nanobots van Bill Gates bij ons doen: behalve zeggen: “Eigendom van Bill Gates”. Dat lijkt me niet veel meer dan lachwekkend, tenzij de nanobot me ook dwingt om een nieuwe computer van Bill Gates te kopen.
  Het mens lijkt me een klein beetje doorgedraaid.

  1. Seneca

   @edjan
   het is je blijkbaar ontgaan, dat Bill Gates sinds jaar en dag niet meer aan Microsoft is verbonden. de twee ‘weldoeners’ Bill en Melinda hebben zich met volle overgave gestort op hun, door hen zelf opgelegde taak, het aantal mensen op deze planeet te verminderen. overigens als je de uitspraken van deze twee luitjes goed naleest, dan begrijp je dat de uitspraak van deze huisarts, zo gek nog niet is.

   1. Edjan

    Seneca, het hindert me dat mevrouw niet zegt (althans niet op het korte filmpje) wat zij denkt dat die nanobots gaan doen. Als ik jou goed begrijp, zouden ze ons kunnen gaan doden. Anderen denken dat ze ons onvruchtbaar gaan maken. Dat is nogal. Dat Bill Gates de wereldbevolking wil verminderen, heb ik (hier) wel eens gelezen. Hoe hij dat wil gaan doen, weet ik niet. Ik zal eens gaan googelen.

    Ik denk dat de overbevolking de oorzaak is van heel veel problemen waar de mensheid nu mee zit. Pogingen om die overbevolking vrijwillig terug te brengen hebben nog nooit wat opgeleverd. Zelfs onder dwang werkte het niet. De Chinese 1 kind politiek werkte wel enigszins, maar toch groeide de bevolking van China in die periode.

    Stiekem iets in het eten, de lucht of in een vaccin doen, zou kunnen uitkomen en dan volgen er massale opstanden. Ik denk niet dat ze dat aandurven.

    1. Piet51

     @Edjan
     Die opmerkingen over Bill Gates zijn gemakkelijk en snel uit te leggen. Hij heeft inderdaad diverse malen gezegd, dat één van de grootste problemen van de wereld op dit moment de overbevolking is. En hij heeft ook diverse malen uitgelegd, dat wereldwijd vaccineren een effectieve oplossing is. Dat werd vervolgens iets te kort door de bocht geparafraseerd als: “Bill Gates wil de wereldbevolking doen krimpen, door wereldwijd te vaccineren”. Dit klopt feitelijk, maar laat zich aanhoren als massamoord.

     Maar wat bedoelde hij dan wel? Heel simpel. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat overbevolking, bijvoorbeeld in Afrika, is op te lossen met drie acties, t.w.:

     1. Betere opleiding voor iedereen, want goed opgeleide volwassenen krijgen minder kinderen.
     2. Een betere gezondheidszorg, want minder kans op hoge kindersterfte dempt de neiging om met veel kinderen er toch nog een paar over te houden.
     3. Een sterkere economie, want als mensen voldoende inkomen ontvangen, hebben ze minder kinderen nodig om in hun oude dag voor ze te zorgen. Dan kunnen ze dat zelf regelen.

     Vaccineren is een heel sterk middel om kindersterfte te beperken en valt onder punt 2, de betere gezondheidszorg. Verder is het vooral in ons eigen belang om te zorgen voor investeringen in die economieën en onderwijssystemen. En natuurlijk ook in de bredere gezondheidszorg.

     1. Edjan

      P51 +

     2. usb3.0

      pietje denkt echt dat bill gates het beste voor heeft met de mens, pietje heeft geen idee…

     3. Thant dolpf

      Usb tje is wederom niet in staat om de informatie die Piet aanvraagt op betrouwbaarheid te toetsen laat staan te weerleggen. Dus blijft er weinig anders over dan iedereen met een andere mening, zoals Piet, als een onnozeltje weg te zetten…

     4. anti rutte

      blabla bladieblabla malle pietje is ook een onnozeltje. malle pietje denkt dat veel waarheid wordt. lappen niets zeggende tekst

     5. Logica

      @Piet51. Je analyse klopt maar wie gaat nog in dat soort landen investeren met al die corrupte regeringen.

      Ik weet de oplossing ook niet. Je kunt die regeringen met geweld verwijderen maar uit ervaring is gebleken dat de puinhoop daarna nog groter is.

      Ik ben nu wel tot de overtuiging gekomen dat er geen oplossing voor is. We geven al decennialang veel geld maar beter is het in die landen nergens geworden. Ik vind dat de overheid nu eerst maar eens voor zichzelf moet gaan zorgen. Kleine projecten steunen of rampgebieden is prima maar alleen als we zelf de regie in handen houden bij de opbouw.

    2. Logica

     Edjan, ik ben het met je eens. Overbevolking is de grootste oorzaak van veel problemen. Het leidt bijvoorbeeld tot meer vraag naar voedsel. Meer vraag leidt tot meer ontbossing, zie bijvoorbeeld de enorme kap van de oerwouden in de wereld en dat leidt weer, ervan uitgaande dat CO2 de reden is, tot klimaatverandering. Dat leidt weer tot nu toe der geld voor overheden om andere taken uit te voeren. Tenslotte zien veel lobbyclubs weer mogelijkheden om hier dik aan te verdienen terwijl het niets oplevert.

  2. Edjan

   h**ps://www.sg.uu.nl/artikelen/2019/07/hoe-gevaarlijk-zijn-nanobots

  3. Piet51

   @Edjan
   Die arts heeft waarschijnlijk geen idee wat nano-deeltjes zijn. Een fraai voorbeeld van de klok en de klepel. Want dan zou ze weten, dat dat in dit geval door mensen gemaakte piepkleine deeltjes zijn, slechts enkele moleculen groot, waar je inderdaad van alles mee kunt doen. Maar die dingen zijn niet gewoon bij AH te koop. Ik ken iemand die een bedrijf heeft dat producten maakt met ingebouwde nano-technologie. Dat is niet eenvoudig. Een farmaceut kan niet zomaar een blik farmacologen open trekken om zoiets te maken. En zoals vaker uitgelegd, zulke projecten met zoveel specialisten van verschillende aard zijn onmogelijk geheim te houden. Dat allemaal nog los van de vraag welk belang Microsoft of Bill Gates erbij zouden hebben. Het enige wat ze zouden bereiken is een hoop ellende, vooral voor zichzelf.
   Maar ik realiseer me, dat dit een rationele reactie op uitspraken van die arts is. Waarschijnlijk is ze daar niet gevoelig voor of is het voor haar en anderen juist een bewijs van de uiterste geheimhouding van dit project. Zoals vaker.

   1. Edjan

    Piet51, ik denk dat je hier grotendeels gelijk hebt.

    Ik geloof niet in complottheorieën omdat je dan een grote groep mensen nodig hebt die allemaal bovengemiddeld intelligent zijn, die het allemaal met elkaar eens zijn en die allemaal hun mond houden zonder elkaar in de haren te vliegen. Vooral dat laatste ligt niet in de menselijke aard: de mens streeft altijd naar een hogere plaats op de apenrots (zie FvD) en schuwt daarbij geen enkel middel en daarbij dondert het bouwwerk dan meestal weer in elkaar.

    Dus nee, nanobots om stiekem de wereldbevolking terug te brengen, ik geloof er niet in. De pleuris zou uitbreken.

   2. LifeBuddy

    Pietje, je hebt helemaal gelijk, die wappie’s weten Niet waar ze over praten.
    h**ps://www.bing.com/videos/search?q=nano+in+het+bloed&docid=608014623442796932&mid=59B5EAD5E9EC7AFE342959B5EAD5E9EC7AFE3429&view=detail&FORM=VIRE

 9. ropart

  we zijn al van microsoft, apple facebook, google,twitter enz, wat is het punt?.

 10. Peet64

  Ik begrijp alleen nog steeds niet wat Bill Gates met vaccinatie te maken heeft ( behalve dat hij veel geinvesteerd heeft in de betreffende fabrieken) Overal verschijnt hij als de guru die het allemaal weet en iedereen adviseert zich te laten ineneten (logisch)
  Zijn liefdadigheidsstichting heeft veel geld weggegeven aan wetenschappers om
  een vaccin te vinden dat dan weer in de fabrieken gemaakt kan worden waar hij in heeft geinvesteerd.

  1. usb3.0

   Tja met geld maak je geld

 11. usb3.0

  Diegene die anderen als wappie wegzetten hebben zelf geen i-dee wat er precies gebeurd of met wat voor “medicijn” we te maken hebben.
  Nederland gaat gebukt onder een golf van ouderen die lijden aan dementie..

  1. Mar155

   Het is de bedoeling dat verstandelijk gehandicapten en oude mensen (o.a. dementerende) het zg. covid vaccin eerst krijgen. Deze mensen zullen zeer weinig weerstand bieden. Ze zijn de proefkonijnen !

   1. ropart

    mar155, we kijken graag naar het duitsland van toen.

   2. usb3.0

    Dat is mij natuurlijk allang duidelijk, vergis je niet hoor, ik denk dat 80% van de Nederlanders door heeft wat er gaande is, probleem is als men dit zegt wordt men geschaard o.a door trieste figuren als ernestje, nico beukhol en co, onder complot wappie of een ander wappie…

 12. CZ

  Met genoegen lees ik dat degene met kritiek op het huidige tijdperk, kritiek op de politieke beslissingen en kritiek op het prikbeleid hier steeds vaker absent zijn. Ik lees dat DDS momenteel in meerderheid wordt bevolkt door Joôp-achtige ja-k n i k k e r s. Vermakelijk ook omdat je dit als semi serieus platform beter niet kunt hebben, daar zijn Joôp en de msm/staatsmedia immers voor.

  Ik lees in het komende jaar wel weer wie hier als wappie, complotie, gekkie of gewoon als fascíst wordt weggezet, voordeel is dat je dan niet verder hoeft te lezen!

  O ja, succes met Nico Ernst Sibelijn en zijn vele andere namen, hij zal van harte meewerken aan de verdere sloop van DDS.

  🙂

  1. Fortiori

   Wij hoeven toch niet alles van DDS kritiekloos te consumeren? Daar is toch de discussie voor zoals ook door DDS wordt onderschreven. Of moet het verplicht meezingen in de kerk waar vooraf alle gezangen staan geprogrammeerd worden? Zeg het maar wat u ambieert.

  2. LifeBuddy

   CZ, ”succes met Nico Ernst Sibelijn en zijn vele andere namen, hij zal van harte meewerken aan de verdere sloop van DDS.” Als wij op de sLinkse kranten Geen sLinkse reactie zetten ,krijgen we gelijk een BAN. DDS moet ook Eerlijk zijn, om Slinkse Nico een Totale BAN op te leggen. Eerlijker kan je het niet maken.

 13. Edjan

  Ik heb gegoogled op “Bill Gates + overbevolking”. Dat had ik beter niet kunnen doen. Er zijn twee kampen: Bill Gates is een massamoordenaar die ons allemaal wil doden, en Bill Gates is een lieve filantroop die het beste met ons voor heeft. Vervolgens gaan die twee kampen elkaar uitschelden.
  Na enige tijd begon ik me af te vragen of die oerconservatieve figuren misschien tóch gelijk hadden toen ze waarschuwden bij de uitvinding van de boekdrukkunst. Nu zou iedereen kunnen gaan schrijven en zijn geschrijf onder ieders aandacht brengen. Iedereen zijn ideeën en meningen zouden verspreid worden. En ze zouden nog geloofd worden ook, al waren er ook fouten en leugens onder. Die fouten en leugens zouden zich ook gaan verspreiden. Dat is met de uitvinding van het internet niet beter geworden.
  Maar dit ligt simpel: ik wil die nanobot ZIEN. Ik wil weten wat hij doet en hoe hij dat doet. En als ik dat niet zelf kan, zal er vast wel iemand mee bezig zijn en dan lees ik het wel. Zeer binnenkort. En als er iemand echt wat vindt, zal hij beroemd worden dus hij zal het echt niet laten om Bill Gates niet boos te maken.

  Tot slot: een onbetrouwbare overheid die liegen tot kunst heeft verheven, moet niet raar opkijken als haar burgers wantrouwig zijn en overal iets achter zoeken.

 14. Realist

  Er zijn te veel vraagtekens over het vaccin, maar blijkbaar mag je als deskundige niet anders denken dan de dictatuur vd Jonge en Rutte. Het is goed dat zei haar mening geeft. De overheid verspreidt fake nieuws over het vaccin, en dat mag wel. Nu er steeds meer mensen zijn die tegen zijn gaan ze de cijfers maar omhoog schalen, om toch vaccinatie af te dwingen. Engeland gaat dicht, ja, ja heel toevallig. Juist deskundigen die realistisch hun mening geven zijn van grote waarde. Dat zooitje vh rivm zijn totaal onbetrouwbaar en verspreiden fake nieuws.

 15. LifeBuddy

  Ik Geloof Elke de Klerk meteen. Deze uitspraken van haar, worden onderbouwd door virologen Marion Koopmans. Zij roept 3 weken geleden, dat de Testen Niet werken. Hoe kan de pathalogische leugenaar pinokkio het Volk blijven voorliegen.

  1. Piet51

   @LifeBuddy
   Marion Koopmans heeft nooit gezegd,d at de testen niet werken. Ze heeft wel vaak uitgelegd wat de testen wel en vooral ook wat ze niet doen. Ze geve besmettingen aan en niet de besmettelijkheid van iemand. Ze zei ook altijd, dat de PCR-test het beste is wat we hebben en zeer bruikbaar, zelfs onmisbaar.

   1. LifeBuddy

    Pietje . Zelfs een glas cola hebben de virologen in oosterrijk positief getest. Wat doen dan de testen. Helemaal niets, ze testen hoeveel euro’s jij in je zak hebt. De beste Test is een Bloedtest. Jij begrijpt nu toch wel dat ze aan een Bloedtest NIETS verdienen. Ps. Het filmpje van marion staat op youtube.

    1. Piet51

     @LifeBuddy
     Die test uit Oostenrijk was geen PCR-test,maar een sneltest. Maar dit even terzijde. Ga je echt nooit eens na of een onwaarschijnlijk bericht eigenlijk wel klopt? Komt het niet in je op, dat een test die wereldwijd wordt ingezet en waar virologen tevreden mee zijn, ondanks enkele bekende en erkende tekortkomingen, door een ondeskundige politicus wordt afgekeurd? Vraag je je dat echt niet af? Dan ben je waarschijnlijk vaak een willig slachtoffer van bedenkers van complottheorieën en andere idioterie.

     Als je die fact-check voor de PCR-test en cola wel had gedaan, had je een groot aantal sites en berichten gevonden waarin e.e.a. wordt uitgelegd.

     Op één van die sites is het volgende te lezen:

     … volgens experten is er een heel logische verklaring waarom je met cola een positief resultaat krijgt. Zo’n sneltest reageert immers op eiwitten die kenmerkend zijn voor het virus. De eiwitten van het coronavirus hechten zich aan de eiwitten op de teststrip. Als gevolg daarvan verkleurt die strip na ongeveer 15 minuten.
     Bij deze test gebeurde iets helemaal anders. “Cola heeft een lage ph (zuurtegraad), dus er zitten zuren in”, legt Christoph Pedain van Siemens Healthineers uit. “Dat zuur zorgt ervoor dat de eiwitten op de teststrip worden vernietigd.” Visueel geeft dat dus hetzelfde resultaat als een positieve coronatest, maar in werkelijkheid gebeurt er iets totaal anders.

     Antigeentests zoals die in Oostenrijk, zijn niet gemaakt om frisdrank te testen en de zuurgraad verstoort de test dus. Je kunt inderdaad testen voor de gek houden. Je moet natuurlijk wel weten wat je aan het doen bent. Die sneltest is gemaakt om slijm uit keel en neus te analyseren op antigenen. Als je dat op iets heel anders toepast, meet je ook iets heel anders.

     1. usb3.0

      “Die test uit Oostenrijk was geen PCR-test,maar een sneltest.”

      Dat is nog veel erger natuurlijk aangezien de pçr testen ook niet werken..

     2. Piet51

      @usb3.0
      Ik heb de indruk niet duidelijk te zijn. Als je een test voor iets heel anders gebruikt dan bedoeld, krijg je ook een heel andere uitslag. Als je een zwangerschapstest in de benzinetank van je auto doopt, slaat die test ook positief uit. Betrouwbare test of niet?

     3. usb3.0

      Doe niet zo bijdehand, zowel de pçr test als de sneltest zijn niet capabel om te doen wat er wordt verwacht…

     4. Thant dolpf

      Onzin, usb.
      Je gaat weer niet in op de beweging van Piet…

     5. Thant dolpf

      Flauw hoor, om iemand die zijn best doet om serieuze en informatieve reacties te geven als een ‘trôl’ weg te zetten..

     6. anti rutte

      tja de waarheid is vaak snoei hard voor linkse adepten maar het is wat het is strónt vlé®kje II

      ben je geschokt ? kan je zo plaats nemen in het pluche

     7. Piet51

      @usb3.0
      Een kleine aanvulling mijnerzijds: “… zowel de pçr test als de sneltest zijn niet capabel om te doen wat er door leken of ondeskundigen wordt verwacht.” Iedere virusdeskundige kan heel goed werken met de PCR-test. Er wordt zelfs de voorkeur aan gegeven boven de ook beschikbare snelle antigeentest, die in Oostenrijk werd getoond. Die laatste wordt onbetrouwbaar geacht.

 16. Rieks

  Maar toch, principieel gezien, ze mag dit toch roepen? Het gaat zo echt op een dictatuur lijken met een Gedankenpolizei die je in de gaten houdt. Zeer zorgwekkend.

 17. Niemandalletje

  Of nano technoligie gebruikt wordt in genoemde vaccins, lees hier en oordeel zelf.
  h**ps://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=56577.php
  h**ps://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.0c07197
  h**ps://www.icthealth.nl/blog/moleculaire-en-nanobots/

  ps. @Edjan: als je ze wil zien zal je een elektronenmicroscoop moeten aanschaffen. 😉

  1. Niemandalletje

   typo: technologie.. zzz.

  2. Mar155

   Mooi zo, dank voor die linken ! Ik adviseer: doe eerst zelf onderzoek en praat dan pas mee…..en niet iemand met een onbekend feit of onbekend idee wegzetten als idioot, wappie of gekkie.

  3. Niemandalletje

   Oh ja. Het belangrijkste vergeten te vermelden.
   Waar deze dokter o.a. naar refereert is het patent van MS.
   h**ps://patents.google.com/patent/WO2020060606A1/en

   Daar spreekt b.v. professor Jean-Bernard Fourtillan (*ja, die hebben ze nu opgesloten in een psychiatrische inrichting) ook over in combinatie met nanotechnologie, 5G, cryptocurrency en vaccins.
   h**ps://odysee.com/@MKWhiteRabbit.ENGLISH:d/Warning-Vaccine-!:7

   Nogmaals: lees, luister, kijk en oordeel zelf.

 18. Mar155

  Voor de mensen die Twijfelen aan het covid vaccin. Stop met twijfelen. Luister naar je gevoel en neem hem niet. Na het vaccineren moet je nog steeds een Muilmasker dragen + al die rare regeltjes die er nu zijn. Dit heeft de WHO zelf verteld.

  De verpleegster die hem nam en vorige week flauw viel, is inmiddels overleden. Zij was 42 jaar jong ! Kijk, luister en huiver………………
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=vhw5M5Qp1Jg

  1. Piet51

   @Mar155
   Zulke filmpjes zouden verboden moeten worden. Allemaal nep en geënsceneerd. Geen enkel serieus nieuwsmedium maakt er melding van. Maar dit feit is voor sommigen hier ongetwijfeld het bewijs dat er sprake is van een complot.

   1. anti rutte

    blabla bladieblabla zou verboden moeten worden

   2. Robin Hoed

    Elk serieus medium ligt aan het staatsinfuus, en zegt en schrijft wat de staat wil.
    Waarom dat gelieg allemaal?
    Dat was niet nodig als er werkelijk een killer virus was.

    1. Nico Sibelijn

     Welke kwaliteitskrant in Nederland ligt aan het Staatsinfuus?

     1. usb3.0

      Maar nico gaat inhoudelijk niet in op het filmpje natuurlijk dat zijn wij wel van hem gewend

    2. Piet51

     @Robin Hoed
     Maak dat nu eens aannemelijk met enkele voorbeelden. Ik wil het best geloven, maar niet alleen op grond van dergelijke beweringen.

   3. usb3.0

    Nee hoor dit is niet nep

    1. Piet51

     @usb3.0
     Zo maar een paar vragen die bij het bekijken van het filmpje worden opgeroepen. Hoe zie je dat dit geen nep is? En waarom circuleert dit filmpje niet via ALLE nieuwsmedia rond? Waarom worden er geen kamervragen gesteld? Waarom zwijgt vrijwel ieder sociaal medium?
     Ja, ja, dan moet het inderdaad wel een complot zijn, toch? 😉

     1. stem weg

      Waarom geloven we in zonnepanelen en windmolens als degelijke betrouwbare energievoorziening ? Omdat de media het zegt mafklapper.

      Volgens de media schijnt de zon 24-7 en waait het altijd !

      geloof wat je geloven wil malle pietje maar er is geen enkele reden waarom dat filmpje niet correct zou zijn. Mocht je twijfelen aan dat filmpje zien we graag je bewijzen tegemoet.

      Zoals jezelf immers constant verkondigt , wie eist bewijst miesgasser

 19. de ziender

  En ze heeft gelijk, Bartje vaxiwappie

 20. Robin Hoed

  In plaats van met goede tegenargumenten aan te komen krijgt iedereen die tegen het staatsnarrative is gewoon het wappiestempel.
  Zo voeren we discussies tegenwoordig.

 21. Robert75

  Maar waarom mag ze dat niet vinden dan? Zolang het haar professionaliteit niet in de weg staat en zichzelf gewoon aan haar eisen houdt die haar beroep als huisarts voorschrijft. Zolang ze opkomt voor de belangen van haar patiënten is er toch niets aan de hand?

  Je mag ook helemaal geen twijfel hebben over het virus, over het vaccin want je bent gelijk een gekkie. Wat denk je nu dat ik me laat inenten. Dacht het toch niet want ik vertrouw het voor geen meter.

  1. Piet51

   Robert75
   De dokter: “Ik roep iedereen op daar (de vaccinaties) niet aan mee te doen.’’”
   Als ze op die manier vaccinatie afraadt is ze wel degelijk haar beroep aan het uitoefenen en niet zo maar een particuliere mening aan het verkondigen. Het is goed, dat haar beroepsorganisatie dat gaat beoordelen. Er zijn vaker artsen berecht, die patiënten afhielden van essentiële behandelingen, waardoor mensen stierven of grote schade werd berokkend.

   1. Robert75

    Nou niet om het een of ander maar zo’n rare uitspraak is het niet. Want het is algemeen bekend dat in dat Pfizer vaccin nano deeltjes zitten. Dat is gewoon een wetenschap hoor. Het is alleen maar dr vraag of jij die deeltjes in je lichaam wil hebben.

    nature.com/articles/s41565-020-00820-0

    1. Piet51

     @Robert75
     Maar dat er nano-deeltjes in allerlei vaccins en andere medicijnen zitten is toch helemaal geen geheim? Daar heeft nota bene de Nederlander prof. dr. Ben Feringa in 2016 de Nobel-prijs voor de scheikunde voor gekregen. Hij bouwde er moleculaire motortjes mee die medicijnen daar brengen waar ze hun werk moeten doen, bijvoorbeeld bij kankercellen. Maar er zijn al talloze toepassingen van nano-technologie, ook in medische toepassingen.
     Maar deze arts beweert, dat we met die nano-deeltjes eigendom zouden worden van Microsoft en raadt om die reden vaccinaties af. Ze raadt dus levenseddende behandelingen af en dat hoort een arts niet te doen, zeker niet met het verkondigen van grote nonsens.

     Maar nano-deeltjes reiken veel verder dan medicinale toepassing. Ook jij krijgt nu al nano-deeltjes binnen, zonder dat jij of anderen enig idee hebben, hoogstens vermoedens, wat het effect op de lange termijn daarvan zal zijn. Nano-plastics zijn zulke voorbeelden die ons weggegooide plastic via ingrijpende afbraakprocessen en de voedselketen weer aan ons teruggeven.

     1. stem weg

      blabla bladieblablabla

 22. Retep

  Jajaja Hij rijmt op Zink Bart linksenwind,

  Heeft weer een aanval geopend op de vrije visie van artsen.

  Tsja niet verwonderlijk als je zo een kortzichtig persoon bent.
  Maar goed jongen, blijf lekker in de derde dimensie 🤣🤣🤣

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.