Laatste presidentiële daad van kinderachtige egomaniak Donald Trump: vliegveld vernoemen naar zichzelf

De narcistische Amerikaanse president Donald Trump heeft nog maar één wens op zijn verlanglijstje staan voordat hij de Oval Office doorgeeft aan Joe Biden: een vliegveld dat naar hemzelf vernoemd is. Bronnen melden dat Trump aan zijn adviseurs gevraagd heeft hoe hij dit precies voor elkaar moet krijgen. 

De afgelopen maanden stonden in het teken van het niet willen erkennen van zijn verlies. Nu lijkt het erop dat we definitief af zijn van dit kinderachtig gedrag, maar voordat Trump plaatst maakt voor Joe Biden wil hij nog wel zijn naam verzilveren.

Bronnen melden dat Trump al sinds 2018 een bijzondere interesse heeft voor vliegvelden, en zijn interesse gaat zelfs zo ver dat hij een vliegveld naar zichzelf wil vernoemen. Hiermee zou hij zichzelf in een rijtje van andere prominenten presidenten weten te plaatsen. Republikeinse voorgangers zoals Ted Roosevelt, Eisenhower, Reagan en Bush kregen allemaal een vliegveld naar zich vernoemd.

Er is één verschil: de voorgaande president gingen niet over de naamgeving van ‘hun’ vliegvelden. Dat waren anderen. Trump neemt nu we deze vrij ongebruikelijke stap om een vliegveld te vernoemen naar jezelf. Het laat maar weer eens zien wat voor een opgeblazen ego Donald Trump heeft. Het lijkt me een grotere eer dat een vliegveld naar je vernoemd wordt als president af bent, in plaats van dat je zelf je naam op een staatsgebouw zet.

Maar ja, als Trump de kans kreeg zou hij zichzelf nog op Mount Rushmore zetten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

105 reacties

 1. Nico Sibelijn

  De weerzinwekkende zak heeft de afgelopen dagen ook nog een dozijn executies weten af te dwingen.

  Dát is pas triest.

  1. werikke

   geweldige man. mag hem wel

   1. Lex

    De beste president die Amerika in lange tijd heeft gehad. En hij vecht als een leeuw samen met zijn team om alle fraude aan te vechten.

    1. Petrazoveel2

     En niet alleen verkiezingsfraude. Hij is met heel veel misstanden bezig.

    2. Thant dolpf

     Alleen jammer dat hij daar inmiddels te laat mee is.

   2. Retep

    Wat bedoel je?

  2. Appelstroop

   Hoogste aantal stemmen ooit (7 miljoen meer dan het record) voor een herverkiezing van een zittende president, hoogste percentage stemmen onder niet-blanken(minority vote) sinds 1960. Hij kan met opgeheven hoofd het witte huis verlaten.

   Executies geef ik m’n mening niet over, dat wordt een enorme lap tekst over de morele voors en tegens, moeilijk in een voor of tegen uit te drukken. Evengoed opmerkelijk, sinds de jaren 70 niet meer gebeurt wat Trump heeft gedaan mbt de executies in deze overgangstijd.

   1. Meriadoc Brandebok

    Het totale inwoneraantal van de Verenigde Staten is hoger dan tijdens de herverkiezing van bijvoorbeeld Reagan, aangezien op dat aantal de kiesmannen worden afgesteld. Logischerwijs is dan ook het aantal stemmen hoger. Het gaat er dan ook niet om hoeveel stemmen hij kreeg, het gaat om het aantal stemmen dat hij meer of minder kreeg dan zijn tegenstander.

    De percentages zijn enorm slecht: 51% voor Biden en 46% voor Trump. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de gehele “blue wall” is herbouwd en dieprode staten als Arizona in handen van de Democraten zijn gevallen. Dan zou je toch kruipend het Witte Huis moeten vertalen.

    Volgens Trump was 306 kiesmannen een landslide. In dat geval heeft Biden met een landslide gewonnen.

    1. gargamel

     Bill Binney, een voormalige Amerikaanse inlichtingenanalist, tweette gisteren met een bericht dat er meer mensen in het hele land stemden dan in aanmerking kwamen om te stemmen bij de verkiezingen van 2020.
     Binney wijst erop dat 2020 volgens de Washington Post de hoogste opkomst in meer dan een eeuw kende.
     Als we de nummers van vandaag gebruiken die in wezen hetzelfde zijn als die van Binney, vinden we een enorm probleem. Als we 213,8 ​​miljoen geregistreerde kiezers in de VS hebben en 66,2% van alle kiezers hebben gestemd bij de verkiezingen van 2020, dan zijn dat 141,5 kiezers die hebben gestemd bij de verkiezingen van 2020 (Binney toont 140 miljoen, wat in wezen hetzelfde is ).
     Als president Trump 74 miljoen stemmen had gewonnen, zouden er slechts 67,5 miljoen stemmen over zijn gebleven voor Biden. Dit betekent dat er 13 miljoen dubbele of valse stembiljetten zijn gemaakt en geteld voor Baiden!
     Het ondersteunt ook onze observaties vanaf het begin. Biden pleegde op alle mogelijke manieren fraude, maar de grote diefstal was in de miljoenen nepstemmen die werden gecreëerd om de verkiezingen voor Biden te stelen. MILJOENEN!

     BRON: ONTHULD: ‘SIMPLE MATH’ TOONT ​​GEBODEN CLAIMS 13 MILJOEN MEER STEMMEN DAN ER IN AANMERKING KOMENDE STEMMERS WAREN DIE IN 2020 STEMMEN

     1. Petrazoveel2

      Biden loopt al bijna 50 jaar rond in de politiek zonder iets te hebben gepresteerd. Hij heeft miljoenen stemmen meer gekregen (overigens zonder veel (goed bezochte) bijeenkomsten te houden) dan in 2008/2012 de immens populaire Obama. Een kind kan begrijpen dat hier iets niet klopt.

    2. Appelstroop

     Je had het ook gewoon bij je bevolkingsgroep praatje kunnen houden om wat nuance op m’n bericht aan te brengen, maar dat was blijkbaar niet de genoeg. Je moest er weer vol overheen, en dan worden truukjes als stroman argumenten blijkbaar niet ontzien. Triest maar op zekere hoogte begrijpelijk.

   2. Nico Sibelijn

    “Evengoed opmerkelijk, sinds de jaren 70 niet meer gebeurt wat Trump heeft gedaan mbt de executies in deze overgangstijd.”

    Nee, het is een persoonlijke initiatief waarvan je de motivatie wilt weten.

    1. Appelstroop

     Geen idee wat de motivatie is, het witte huis wou volgens CNN niet verder reageren. Kunnen we daar wel een eigen invulling aan gaan geven, maar dan gaat bias al snel meespelen, dus niet handig om te doen.

  3. Willem Bever

   Ik had hem graag een paar tips gegeven

  4. ervi

   Een gemiddeld verblijf “on deathrow” duurt 10 jaar. Voor sommigen tot 20 jaar.
   Wat Trump heeft gedaan is in feite humaan.
   Een eind gemaakt aan wachten op de dood.
   Dat je dit niet ziet is pas triest.

   1. Nico Sibelijn

    Natuurlijk, ervi, Trump liet zich leiden door humane motieven.

    Donder toch op.

    1. anti rutte

     Natuurlijk, de strónt vlé®k liet zich leiden door humane motieven.

     Donder toch op.

     1. henk43

      He weer een nieuwe nick vandaag?

    2. ervi

     Dat maak jij er van, onfatsoenlijke.
     Voor de inmates zal het een verlossing zijn geweest.

  5. anti rutte

   zat je er niet tussen strónt vlé®k

   das pas echt een gerechtelijke dwaling

  6. RvdBe

   Die executies zijn de uitkomst van uitspraken van rechters, niet van Trump.
   Het gaat hier trouwens om moordenaars, die executeren is niks triest aan.
   Als Obama de Nobelprijs voor de vrede verdient heeft, dan heeft Trump dubbel en dwars de vernoeming van een vliegveld verdient.

   1. Petrazoveel2

    ++++++

    Trump gaat inderdaad helemaal niet over (het uitvoeren van) executies. Wel over gratie verlenen.

    1. Nico Sibelijn

     Helaas wel.

 2. Heinz

  Er zal ongetwijffeld ooit nog eens een stripverhaal naar zijn ambtsperiode opgetekend worden.

  1. anti rutte

   je bent in war met kim jung rutte in rattenland

 3. Appelstroop

  ‘Bronnen melden dat’ die kennen we inmiddels wel.

  Eerst maar kijken wat hier van waar is, hoef je je ook niet zo druk te maken over Trump Bart.

  1. Nico Sibelijn

   ht*ps://www.the-sun.com/news/2009652/trump-airport-named-after-him-leaves-office/

   1. werikke

    geweldige man die Trump. meer doodstraffen zou nog beter zijn. doodstraf krijg je niet zomaar . blijken misdadigers te zijn , complimenten dus. heeft wel vliegveld verdiend. misschien kan jij je hard maken voor mestberg op jou naam.

    1. Mireille

     Het hangt sterk af van de kleur, stoere bink!

   2. Ritter

    Nico Sibelijn

    Het is dus een roddel bericht van anonieme bronnen. (van z.g “medewerkers” van Trump)

    Kortom, zoals zoveel berichtten in de media over Trump is er ook voor dit bericht geen feitelijke basis. En dus ook van dit bericht weten we niet of het waar is.

    4 jaar lang hebben de media beweerd dat Trump met de Russen zou hebben samengewerkt tijdens de verkiezingen van 2016. Geen enkel bewijs voor gevonden. Zelfs niet met een 40 miljoen dollar onderzoek van Mueller.

    Dat is ook zo voor talloze roddelberichten over Trump die de bedoeling hebben het karakter van Trump te demoniseren. Volgens deze media zou Trump een oorloghitser zijn; een Jodenhater; een racist; enzovoorts.

    1. Canta

     Ritter
     “Kortom, zoals zoveel berichtten in de media over Trump is er ook voor dit bericht geen feitelijke basis. En dus ook van dit bericht weten we niet of het waar is.”
     Dat is nou precies wat er gebeurt met de bewering van Trump, dat er fraude is gepleegd. Ondanks de miljoenen en miljoenen die er zijn uitgegeven aan hertellingen en rechtszaken is er nergens een feitelijke basis gevonden voor zijn beweringen.
     Het karakter van Trump is niet gedemoniseerd ( is tegenwoordig een vaak misbruikt woord). De beschrijving die hij in de media krijgt heeft hij volkomen aan zichzelf te danken. Zijn leugens, zijn ongefundeerde uitspraken enz…..

     1. anti rutte

      ach , de links roddelende media heeft absoluut geen rol gespeeld in het verhaal volgens vooraan in de file

    2. henk43

     Ha Ritter is weer terug. Ik heb u gemist man als degene die beweerde dat Donald met 2 vingers in de neus zou winnen. Nu 60 rechtszaken verder , zijn eigen benoemde rechters die hem in de steek laten en nu ook nog de man die voor hem het Mueller rapport onleesbaar maakte ,Bar, hem ongelijk geeft en geen verantwoording meer wenst te dragen voor de vele wandaden van The Donald kijk ik nog steeds uit naar die 2 vingers.

   3. Appelstroop

    Die hebben het ook over ‘sources’, dus weet niet wat ik met die link moet. Mijn anti-Trump bias is niet groot genoeg om dat meteen als waarheid te aanvaarden.

 4. Monty

  ‘Bronnen melden dat Trump aan zijn adviseurs gevraagd heeft hoe hij dit precies voor elkaar moet krijgen.’

  ‘Ted Roosevelt, Eisenhower, Reagan en Bush’

  Trump hoeft maar één ding te doen om in dit rijtje te komen om een vliegveld naar hem vernoemd te krijgen.

  1. Winfrida

   @Monty

   Een echte doordouwer!

 5. Robert75

  Zijn grootste daad komt nog. De immens grote fraude blootleggen zodat de hele wereld kan zien wat voor criminelen die democraten eigenlijk wel niet zijn. Dan piepen de
  anti-Trumpers wel anders.

  1. Lex

   Inderdaad Robert.

   Fijn dat je weer mee doet met de discussie.

   Langzaam word alles duidelijk, welke vieze smerige spelletjes de Democraten hebben gespeeld.

   Congress manen van verschillende staten komen in opstand.

   ht*ps://www.youtube.com/watch?v=TBUI6CKM-XA

   1. Lex

    Nog meer nieuws Biden wil de grenzen open gooien voor Immigranten.
    O wat heeft Biden het goed voor met het Amerikaanse volk.

    En ja hoor het kan nog wel even duren dat Hunter Biden vervolgd gaat worden Barr Has geeft geen speciale plannen voor een onderzoek.

    https://www.youtube.com/watch?v=5Oc_EhHF8H0&t=1127s

    Tip bekijk deze YouTube heel interessant.

   2. Lex

    ht*ps://www.youtube.com/watch?v=5Oc_EhHF8H0&t=1127s

    Interessante YouTube.

    Congres mannen van diverse staten komen in opstand.

    Biden wil de immigratie toestroom weer in eren gaan herstellen en de poorten weer wagenwijd open zetten.

    Barr Heeft geen plannen voor een speciaal onderzoek naar de fraude van Hunter Biden ongelooflijk zou er weer smeergeld zijn betaald?

 6. Lex

  Niet meer dan redelijk dat er een vliegveld naar Trump word vernoemt.

  Het ziet er goed uit voor Trump, Positieve ontwikkelingen. langzaam stukje bij beetje gaat alles toch nog goed komen.

  ik kijk uit naar Januari.

 7. Ritter

  Weer een stukje “nep nieuws” die door de reguliere media word verspreid. ( en door DDS klakkeloos word overgenomen!)

  Het artikel is gebaseerd op anonieme bronnen (z.g. medewerkers van Trump)

  Dit soort berichtten vallen in dezelfde categorie van o.a. “Trump heeft met Putin samengewerkt tijdens de verkiezingen van 2016” …………en al die andere nepnieuws berichtten over Trump.

  Kortom , verhalen waar geen enkele feitelijke basis voor is.

  Wat wel het werk van Trump is en waar de media niet veel over praten: de laatste historische ontwikkelingen over de vredesdeal in het Midden Oosten.

  Heeft Trump hiervoor al de Nobel prijs voor de vrede gekregen?
  ===========

  VIDEO. Peacemaker Jared Kushner landt met Israelisch vliegtuig in MAROKKO

  Deze hele rits aan vredesdeals tussen Israel en soennitische landen is natuurlijk een van de meest spectaculaire prestaties van Amerikaans buitenlandsbeleid OOIT. De eerste normaliseringen sinds Egypte in ’79 en Jordanië in ’94. 2020 onder de Trump-dynastie: De Verenigde Arabische Emiraten ✓. Bahrein ✓. Soedan ✓. Marokko ✓. En laten we die aanzíénlijk warmere betrekkingen tussen de Saudi’s en Israel ook vooral niet vergeten. Heerlijk, die soennitisch-joodse as tegen de Twaalver-sjiieten in Iran die weer eens veel te dicht bij een nucleaire wapen zijn. Bedankt voor alle vrede Trump, we hebben van je genoten. Nu is het aan Kamala.

  ht*ps://www.geenstijl.nl/5156893/video-peacemaker-jared-kushner-landt-met-israelisch-vliegtuig-in-marokko/

  1. Lex

   Inderdaad 90% van de berichten dat je leest over Amerika op de Nederlandse nieuw dat klopt niet of het is verdraaid vaak halve waarheden.

   Voor het Amerikaanse rechtse nieuws moet je toch bij Newsmax TV zijn of NDT.
   anders krijg je alleen Linkse bagger dat Anti Trump is.

  2. Nico Sibelijn

   “Dit soort berichtten vallen in dezelfde categorie van o.a. “Trump heeft met Putin samengewerkt tijdens de verkiezingen van 2016” …………en al die andere nepnieuws berichtten over Trump.”

   Wat een onzin. Het Mueller-onderzoek heeft feitelijk vastgesteld dat er een intensieve samenwerking bestond tussen de Russen en de Trump-campagne.

   Je liegt dat het gedrukt staat en je weet het, Ritter.

   1. Ritter

    Nico Sibelijn

    Zoals gebruikelijk verspreid u weer onzin.
    ================

    Mueller-rapport vond geen bewijs van samenspanning tussen Trump en Rusland.

    Na twee jaar van spanning werd het rapport van Special Counsel Robert Mueller donderdag vrijgegeven in Washington’ waaruit bleek dat onderzoekers geen bewijs vonden van samenspanning tussen de Trump-campagne van 2016 en Rusland.

    ht*ps://www.foxnews.com/politics/justice-department-releases-redacted-version-of-special-counsels-russia-probe-report

  3. Monty

   ‘vredesdeal in het Midden Oosten’

   Trump heeft het goed gedaan de afgelopen 4 jaar.
   De vrede is ver te zoeken in Amerika zelf dankzij zijn leiderschap.
   Trump heeft het Amerikaanse volk verdeeld in zijn 4 jaar van presidentschap in plaats van verenigd.

   Maar het zal wel de fout van anderen zijn.

  4. Beukman

   Weer een stukje “nep nieuws” die door de reguliere media word verspreid. ( en door DDS klakkeloos word overgenomen!)

   Mocht het inderdaad nepnieuws zijn, dan is de verleiding wel heel groot om het koekje-van-eigen-deeg-spreekwoord van stal te halen. Trump is immers zelf de ongekroonde Koning van het nepnieuws.

 8. Meriadoc Brandebok

  Trump heeft een desastreus beleid gevoerd en de wereld onveiliger gemaakt. Het duurt wellicht een decennium voor de puinhoop die Trump heeft gemaakt is hersteld.

  1. ManX

   Je zwetst. Over 3 maanden is iedereen Trump vergeten en is het business as usual.

   1. Nico Sibelijn

    Ik zie dat mijn goede vriend de nederlaag van Trump nu ook erkent. Het duurde even voordat dit kwartje kon vallen maar beter laat dan nooit.

  2. Winfrida

   @Meriadoc Brandebok

   Het schijnt dat Joe Biden gewoon het stokje van de huidige president overneemt en het beleid van Trump voorlopig voortzet, dus de “bedachte” puinhoop zal blijven. Al denk ik nog steeds dat Trump de terechte winnaar is. Het is meer het imago die de mensen tegenstaat.

   1. Nico Sibelijn

    Biden zal op een aantal punten het beleid van Trump radicaal terugdraaien: buitenlands beleid, klimaatbeleid, sociaal beleid en de immigratiepolitiek.

   2. Beukman

    Al denk ik nog steeds dat Trump de terechte winnaar is.

    Je bedoelde wellicht: “de terechte verliezer”?

    1. Winfrida

     @Beukman

     Dat denk jij. Donald Trump is nog steeds president en hoort dat eigenlijk ook te blijven. Maar bewijs dat maar eens.

     1. Beukman

      Waarom zou een president die de verkiezingen verloor, met een landslide nog wel, president horen te blijven, Winfrida? Het lijkt me dat er weinig te bewijzen valt.

 9. Piet51

  “De afgelopen maanden stonden in het teken van het niet willen erkennen van zijn verlies. Nu lijkt het erop dat we definitief af zijn van dit kinderachtig gedrag”

  CNN is misschien niet de meest objectieve nieuwssite, naar ik hoop. Maar qua nieuwsfeiten staan ze hoog aangeschreven. Ik hoop nu, dat ze er naast zitten, want wat ze nu publiceren over de onderwerpen waar Trump en consorten zich momenteel mee bezig houden, maakt niet vrolijk en is zeker niet geruststellend. Kijk op edition.cnn.com.

  1. Ritter

   Piet51

   CNN staat in de VS juist bekend als onbetrouwbaar wat “feiten’betreft en zeker als het over Trump gaat.

   CNN en MSNBC zijn de meest anti- Trump zenders die er zijn; letterlijk 24 uur per dag roddels verspreiden over Trump die dan door de buitenlandse media klakkeloos word overgenomen.

   Niets voor niets staat CNN onderaan wat populariteit betreft in de VS.

   CNN heeft al zoveel onzin over Trump verspreid dat als het nieuws van CNN komt weet je haast zeker dat het nepnieuws is.

   1. Piet51

    @Ritter
    “CNN staat in de VS juist bekend als onbetrouwbaar”

    Klopt inderdaad, maar dat geldt dan wel alleen voor bepaalde rechtse kringen. Anderen erkennen CNN juist als een betrouwbare bron met een linkse oriëntatie. Maar dat is helemaal niets bijzonders hoor. Kijk maar eens hier op DDS. De MSM worden hier weggezet als uiterst onbetrouwbaar en links. Maar de werkelijkheid laat iets heel anders zien.

    1. Piet51

     @Ritter
     Maar heb je CNN bekeken. Daar worden onderwerpen genoemd waar Trump zich momenteel mee zou ebzig houdem, waar deelnemers als Lex, Robert75 e.a. heel blij van worden. Is het dan waar of niet waar. CNN bevestigt dit.

   2. Nico Sibelijn

    Heeft Ritter zich inmiddels verzoend met de nederlaag van Trump?

 10. Rieks

  Vanaf de benoeming tot aan zijn allerlaatste moment in ambt was Trump een schande en een ramp voor zijn land en de wereld. Dat mag Amerika zich ook aanrekenen want hij is door het volk verkozen. De belangrijkste verklaring is dat velen niet pro-Trump waren maar vooral anti-Hillary. Dat de Democraten met deze armzalige vrouw als kandidaat zijn gekomen zegt ook iets over die democratie aldaar.

 11. eenling

  Inderdaad is januari iets om naar uit te kijken Lex. Dan is die obese crimineel president af. Geen presidentiele onschendbaarheid meer, open met die beerput en starten met de rechtzaken. Dat wordt jarenlang smullen geblazen.

  1. Lex

   Och och de Anti Trump club heeft zich verzameld zie ik.

   Waar is Beukman de voorzitter.

   1. Nico Sibelijn

    Heb je de nederlaag van Trump al verwerkt, Lex?

    1. Lex

     Wel nee ik word steeds positiever dat hij gaat winnen.

     Zit je onder een steen of zo, volg je het “echte nieuws” niet.

     Vooral naar het Nederlandse nieuws blijven kijken, dan word je goed geïnformeerd.

     Waar is je billenmaat.

    2. Willem Bever

     Welke Nederlaag nicoooootje

    3. anti rutte

     welke nederlaag doelt de strónt vlé®k op ? de verschillen van tientallen van procenten zijn nauwelijks een nederlaag te noemen strónt vlé®k

     Overigens moet men nog even uitdokteren hoe je meer stem biljetten kan ontvangen dan dat er stemgerechtigden zijn. Dat blijft bijzonder ! strónt vlé®k

 12. LifeBuddy

  Trump is de Beste president die er ooit geweest is. Als regeringleiders die crimineel zijn ,gewoon wegzet worden door de Donald als crimineel waar ze zelf bij zijn, dan heb heb je nogal Ballen en Grote respect van mij. Trump 4more years .Yip

 13. LifeBuddy

  De fraude van de Dombo democraten is zo ENORM, dat ze binnenkort voor de bijl gaan en Nooit meer aan de macht komen. Dat stelletje Oneerlijke BLMers, krijgen binnenkort het deksel op de neus.Trump zit er nog steeds en de waarheid komt wel boven water. HaHaHaHa!

  1. Thant dolpf

   HaHaHaHa jezelf bedoel je!.. zou te lezen bivakkeer je in precies dezelfde YouTube bubbel als onze vriend Lex..

   1. Lex

    Blijf lekker geloven in het Nederlandse nieuws Dombo.

    ▀█▀░█▀█░█░░█░█▄░▄█░█▀█
    ░█░░██▀░█░░█░█░▀░█░█▀▀
    ░█░░█░█░█▄▄█░█░░░█░█░░ PRESIDENT OF UNITED STATES OF AMERICA

  2. Lex

   ▀█▀░█▀█░█░░█░█▄░▄█░█▀█
   ░█░░██▀░█░░█░█░▀░█░█▀▀
   ░█░░█░█░█▄▄█░█░░░█░█░░ PRESIDENT OF UNITED STATES OF AMERICA

 14. Peet64

  Het was (“super PG” in Hollandse termen) Barr die voor zijn vertrek deze executies wilde uitvoeren. Trump gaf daar wel groen licht voor.
  Het houdt mij nog steeds bezig dat Biden openlijk zei dat zij het beste en meest geavanceerde verkiezingsfraude systeem hadden opgezet dat ooit in US was geweest.
  https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0&pbjreload=101
  Dat zal wel een moment van dementie zijn geweest , maar een verspreking kan niet want het systeem zelf is de laatste jaren niet veranderd dus hebben ze niets anders ontwikkeld
  behalve wat hij en de zijnen kennelijk geregeld hadden.

 15. Beukman

  Tjonge wat een treurigheid.
  Stalin liet tenminste nog een hele stad naar zich vernoemen.

  Donald, waarom hernoem je New York niet naar Trumptown?

  1. Thant dolpf

   Maar nu noem je ook wel een héle nare man, Beuk.

   Ik weet niet zeker of Trump helemaal in z’n schik zou zijn met die vergelijking…

   1. Beukman

    Dan moeten we hem misschien maar eens gaan vertellen dat er ook een Fidel Castro Vliegveld bestaat.

    1. Lex

     Waarom hernoem je New York niet naar Trumptown?

     Omdat het een Democratisch rottend nest is. Als je daar nu met een Trump T shirt en een Trump pet gaat rondlopen dan heb je geluk hebt als je nog wakker word in het ziekenhuis anders R.I.P.

     Een stad vol met Trump haters, maar ik ken er in Nederland ook wel een paar.

     Maar niet getreurd er komen goede bericht uit Amerika voor Trump. januari gaat heel leuk worden.

     1. Beukman

      Ik ben blij dat ik jou helemaal op het eind van die lange draad nog heb kunnen overtuigen dat er geen sprake was van stembusfraude, Lex, en dat Trump de grote oplichter en antidemocraat is. Het duurde even maar het was het me waard.

 16. Lex

  stembusfraude dat is inderdaad een issue, maar het gaat eerder over fraude met die stemmachines. waarover jij blijft ontkennen dat het gebeurt is.

  Maar er zijn positieve ontwikkelingen voor Trump januari gaat heel leuk worden.

  Bekijk ook de YouTube link daar word een tipje van de sluier opgelicht.

  1. Beukman

   Trump zit de hele dag verongelijkt in zijn Witte Huis te twitteren, terwijl er iedere dag meer mensen sterven dan tijdens 9/11.
   check: Lex is het eens.

   Trump heeft geprobeerd de loyaliteit van in principe onafhankelijke hogerechters te kopen en hen te bewegen hem te steunen in een in principe onafhankelijke rechtspraak.
   check: Lex is het eens.

   Trump heeft met de hulp van de gewillige Barr het departement Justitie omgevormd tot een partijpolitiek apparaat om zijn tegenstanders mee te dwarsbomen.
   check: Lex is het eens.

   Trump heeft de afgelopen vier jaar de ene helft van de bevolking opgezet tegen de andere, waardoor het land nu verdeelder is dan OOIT sinds de Burgeroorlog.
   check: Lex is het eens.

   Trump heeft de gezondheidszorg van de gewone Americanen de nek omgedraaid, en de coronacrisis vanaf het begin gebagatelliseerd, social distancing en het dragen van mondkapjes belachelijk gemaakt, en aldus duizenden doden op zijn geweten.
   check: Lex is het eens.

   Zelfs al was het allemaal waar geweest van die verkiezingsfraude, stel dat het allemaal waar is dat alle rechters zijn omgekocht, dat tienduizend medeplichtigen een complot hebben beraamd, én dat er niet één uitdeschoolklapper is (het is allemaal gelül), DAN NOG is het land beter af met Joe Biden als president.

   Ik ben blij, Lex, dat je het met me eens bent. Eindelijk!

   1. Lex

    Dat is jouw mening en gedachte gang beuk.

    Maar er zijn positieve ontwikkelingen in het Trump camp.

    En Trump geeft niet op.

    Onrecht mag nooit zegen vieren

    Verkiezingsfraude mag nooit beloond worden.

    ▀█▀░█▀█░█░░█░█▄░▄█░█▀█
    ░█░░██▀░█░░█░█░▀░█░█▀▀
    ░█░░█░█░█▄▄█░█░░░█░█░░ THE NEXT PRESIDENT OF UNITED STATES OF AMERICA

    1. Beukman

     Het is niet alleen mijn mening, Lex, het is ook de jouwe. Jij hebt immers aangegeven dat je het er mee eens bent – beter laat dan ooit.

     Had je het laatste nieuws over de heks al gehoord op Newsmax of zo? Ze gaat mogelijk worden gesued. Wat er de laatste dagen in de lucht hangt: terugpakken al die leugenaars die de bezopen complotkop van Trump voedden.

     Michigan Attorney General Dana Nessel is considering professional sanctions against “Kraken” attorney Sidney Powell and other pro-Trump lawyers who she believes intentionally misrepresented facts in court in their lawsuits challenging the results of the presidential election

     forbes.com/sites/jemimamcevoy/2020/12/22/michigan-attorney-general-seeking-professional-sanctions-against-sidney-powell-pro-trump-lawyers/

     1. anti rutte

      ONZIN,

      ENZ !

     2. Thant dolpf

      “anti rutte 1 uur geleden

      ONZIN,

      ENZ !””

      Blablabla die bla

     3. Willem Bever

      Ja Beuk je begint nu toch wel wat desperate trekjes te vertonen.
      Je klampt je vast aan iets wat alleen in vele linkse hoofden bestaat
      En zoals Lex al heeft aangegeven jan. gaat front row worden …landslide

    2. Beukman

     Heb je het trouwens al gezien op NEWSMAX, Lexje?
     Newsmax krabbelt terug en slikt ALLE beschuldigingen in die ze hebben gedaan richting Dominion en Smartmatic stemmachines.

     Typisch genoeg vertelt NEWSMAX er niet bij WAAROM ze zo opeens terugkrabbelen.
     Heb jij enig idee waarom, Lex, jij als goed geïnformeerde Americakenner?

     Hier het terugkrabbelitem van NEWSMAX:

     youtube.com/watch?v=C2Ol2OJPZYY

     1. anti rutte

      ONZIN ,

      ENZ !

     2. Lex

      Smartmatic is de leverancier van die machines die machines gaan niet vanuit het zelf data naar Duitsland versturen.

      Die machines die gaan niet vanuit het zelf stembiljetten meerdere keren scannen en tellen. Juist machines zijn machines, de mensen die er mee omgaan en ze bedienen die zijn natuurlijk schuldig aan de fraudes die gepleegd is met de machines.

      Of Smartmatic ook een rol heeft gespeeld in het geheel, dat is niet aan mij om hierover te oordelen dat is een juridische taak. Dit zal heus wel onderzocht gaan worden.

      Er zijn vooral de laatste dagen wel meer draadjes tussen de democraten en China het zal mij niets verbazen.

     3. Beukman

      Lex beweert:
      Of Smartmatic ook een rol heeft gespeeld in het geheel, dat is niet aan mij om hierover te oordelen dat is een juridische taak. Dit zal heus wel onderzocht gaan worden.

      Je probeert je er weer uit te wurmen, Lex. Smartmatic werd door Powell juist zelf beschuldigd van verkiezingsfraude. Hoe ironisch dat in een aantal staten waarvoor de beschuldiging gold niet eens Smartmatic machines werden gebruikt.
      Beetje lastig he?

      Enfin. Interessant is natuurlijk dat Newsmax en Fox en andere nepmedia op uiterst kruiperige wijze hebben gerectificeerd nadat Smartmatics advocaat hen daartoe hadden gesommeerd.
      Ook voor nepnieuwsmedia geldt: als je iets of iemand beschuldigt, moet je dat wel hard kunnen maken.

      Hier beelden van Newsmax’s herroeping van al het lelijks dat ze eerder hadden gezegd:

      youtube.com/watch?v=C2Ol2OJPZYY

      Ik verwacht van jou hier nu eigenlijk ook een herroeping, Lex. Jij hebt immers Newsmax wekenlang nagepapegaaid.

 17. kees cup

  Ach … Lenin en Stalin hadden indertijd hun eigen “grad”.

  Andere tijd, zelfde ego.

 18. Canta

  anti rutte
  “ach , de links roddelende media heeft absoluut geen rol gespeeld in het verhaal volgens vooraan in de file”
  Dat je de term “vooraan in de file” overneemt en opmerkingen als strónt vlé®k laat zien dat je zelf niet echt over enige fantasie beschikt. Dat je het op die manier spelt ( zoals dat ook door anderen wordt gedaan omdat het anders niet wordt geaccepteerd) laat zien dat je het kennelijk met een normaal taalgebruik niet aan kan. Niet dat het mij wat uitmaakt. Je kan roepen wat je wil, mij gaat het om feiten.

  1. anti rutte

   hahahaha , vooraan in de file die het liefst altijd de man speelt in plaats van de bal is weer selectief verontwaardigd

   linkse adepten hebben altijd hele lange tenen.

   Uiteraard speelde de media geen rol. De roddelpers heeft helemaal niet meegedaan.
   Weltrusten vooraan in de file

 19. Gerda2

  Ik ben bang dat dit wel weer eens een 1000 dingenboekje kan gaan worden.

  1. Lex

   Wie weet er is zoveel onrecht gaande in Amerika een verschrikkelijke frauduleuze verkiezingen.

   Kijk als je het nu wel of niet eens ben met de standpunten en de beslissingen die Trump heeft genomen dat geeft nog niet het recht om met alle mogelijk middelen de verkiezingen grootschalig te gaan frauderen.

   Dit gaat nog spannend worden of het legal Team genoeg bewijs heeft om januari Trump nog een termijn van 4 jaar te geven.

   Onrecht mag nooit zegen vieren

   Verkiezingsfraude mag nooit beloond worden.

   ▀█▀░█▀█░█░░█░█▄░▄█░█▀█
   ░█░░██▀░█░░█░█░▀░█░█▀▀
   ░█░░█░█░█▄▄█░█░░░█░█░░ THE NEXT PRESIDENT OF UNITED STATES OF AMERICA

   1. Piet51

    @Lex
    “Dit gaat nog spannend worden of het legal Team genoeg bewijs heeft om januari Trump nog een termijn van 4 jaar te geven. ”

    Dat is inderdaad de grote vraag. Het jaar duurt nog maar elf dagen, waarvan er een stuk af wat afvallen door de feestdagen. Maar jij en ik en heel veel anderen, inclusief het Trump-team weten heel goed het antwoord, toch?

   2. Beukman

    Ik vermoed, beste Lex, dat je inmiddels zelfs in de functie van Nuttige Idioot meer kwaad voor je Leider aan het doen bent dan goeds. Ga dus vooral zo door!

    1. stem weg

     ONZIN ,

     ENZ !

 20. Retep

  Test
  Waarom wordt mijn kritische reactie op deze schrijver van het artikel niet getoond?

 21. Retep

  Bart Reim een pink lijkt zich sterk te begeven op het democratische linkse straatje.
  Wat vreemd voor een rechts georiënteerde website.

  Valt me de laatste maanden al meer op, de artikelen linker niet meer objectief geschreven te zijn.

  Op de energie schrijver Michael na dan.

 22. Retep

  Excuus voor de spelfouten

 23. Retep

  Test

  1. Lex

   Geeft niet die zie ik heel veel voorbij komen en daar maak ik mij zelf ook schuldig aan.

 24. de ziender

  Grappig kereltje eigenlijk. Maar of dit wel echt zijn laatste daad als president wordt, zien we na 6 januari wel weer… Trump-airport klink mij wel sympatieker in de oren dan het Rutte-vliegveld…

  1. Nico Sibelijn

   Grappig, de zender, er op het laatste moment nog een tiental executies doordrukken.

   Je hebt een bizar gevoel voor humor.

   1. stem weg

    tja , executies zijn opgelegd door de rechter niet door de president domme strónt vlé®k

    Wat ben je feitelijk een super domme hufter

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.