Racistische PvdA’er Attje Kuiken tegen blanke werkloze: Jammer dan, te veel organisaties zijn ‘wit’

PVV-Kamerlid Martin Bosma confronteerde PvdA-Kamerlid Attje Kuiken onlangs rechtstreeks met haar ronduit discriminerende behandeling van blanke, autochtone Nederlandse mannen. Kuikens reactie was bijzonder interessant: arroganter en fanatieker wordt het namelijk niet.

Als je wilt weten hoe ver doorgeslagen het diversiteitsdenken is in Nederland hoef je alleen maar even te kijken naar deze video. Zie hoe PVV’er Martin Bosma PvdA’er Atje Kuiken met het racisme van haar eigen partij confronteert… en hoe die laatste vervolgens uitlegt dat ze dat helemaal prima vindt.

De vraag van Bosma is: wat zou Kuiken zeggen tegen een blanke arbeider, een autochtone Nederlander, die gaat solliciteren bij de gemeente maar de baan niet krijgt omdat zijn huid de verkeerde kleur heeft.

Instinctief weet Kuiken dat ze er onverstandig aan doet hierop te antwoorden. Ze is even stil. Denkt er over na. Maar dan volgt toch het overduidelijk discriminerende en ongelooflijk hautaine antwoord.

“Ik zou vooral willen weten, hoe kan het toch zo zijn dat onze samenleving zo divers is en dat sommige maatschappelijke organisaties, gemeentelijke instellingen, rijksinstellingen nog zo eenzijdig zijn,” antwoordde Kuiken vervolgens. “Ik snap dat dit af en toe een bedreiging is voor de mannen met witte billen hier aan tafel, maar dat is gewoon de realiteit. Soms moet je met harde maatregelen komen om tot een diversere samenstelling van organisaties te komen.”

Met andere woorden: jammer dan voor die blanke werkloze arbeider die zich, door keihard te werken, verbeterd heeft en hoopt op een beter lot in het leven dan zijn ouders hadden. Helaas. In de ogen van mevrouw Kuiken zijn te veel “organisaties” te “wit…” En daar moet die arbeider de prijs voor betalen. In het Nederland van mevrouw Kuiken staat namelijk niet je karakter, maar je huidskleur centraal. Als je de verkeerde kleur hebt zul je eraan moeten geloven — en dat is helemaal zo als je dan ook nog eens een heteroseksuele man bent. Achteraan de rij aansluiten, graag!

De arrogantie, de koelbloedigheid, en vooral het dedain ten opzichte van de autochtone arbeider — voor wie de PvdA ooit is opgericht! — spatten er werkelijk vanaf. Het is ongelooflijk om dit te zien en te horen. Een paar jaar geleden was dit nog onmogelijk. Ja, ze zeiden toen dezelfde dingen achter gesloten deuren — met name op universiteiten — maar publiekelijk hielden ze dit nog voor zich. Nu niet meer. Ze zijn zo overtuigd van hun gelijk en geloven zo sterk dat ze ermee wegkomen dat ze dit soort racistische dingen nu hardop zeggen waar iedereen het kan horen.

Ziek. De PvdA heeft de Nederlandse arbeider écht verraden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. corenona

  Het linkse deugen is werkelijk ongehoord. Kijk is achter de balie van het gemeentehuis en tel de hoofddoekjes. Diversiteit is overal als je bedenkt dat die blanke billen ruim in de meerderheid horen te zijn in het overwegende blanke Nederland.

  Deze muts van de partij van de armoe heeft kennelijk geen idee van de samenstelling van de Nederlandse maatschappij.

  stem sociaal , stem PVV

 2. Winfrida

  Echt, wat een oliedom figuur, deze Kuiken. De spontaniteit is er toch volledig uit bij mevrouw A.Kuiken. Dat opgelegde voor voorkeur van huidskleur moet van de baan. Het gaat om de inhoud en niets anders, ja?

 3. Nostradamus

  Onbegrijpelijk dat zij de zetel onder haar witte billen niet beschikbaar stelt voor donkere billen.

  1. corenona

   RAAK !!!!

 4. Response

  Selecteren op huidskleur is discriminatie in optima forma!! Atje heeft er geen problemen mee.

  1. Nostradamus

   Kan het OM niet beoordelen of dit racistisch en strafbaar is?
   Oh wacht, die denkt in hetzelfde straatje.

   Ik blijf het vreemd vinden van al die witte mannen en vrouwen die aan oikofobie lijden nog steeds op al die hoge functies zitten. Zal dat komen door narcisme?

 5. HD

  De beste krijgt als het goed is de baan, ongeacht kleur, maar laat het helaas voor het kuikentje van zielig links nou net zo zijn dat blank meestal de beste blijkt te zijn.

 6. halo1

  De PVDA zit helemaal opgesloten in die identiteitspolitiek: zwarten moeten met alle geweld “aan de bak” n!importe de kwaliteit. Maar iedere gemeenschap heeft een soort beschermingslaag om zich heen, die het vreemdelingen moeilijk(er) maakt erbij te komen, dat is ook goed, want dan komen alleen de sterksten en meest aangepasten erbij. ..natuurlijke selectie dus. Maarja.. “zielug”‘.. en zo kachelen we steeds verder achteruit..

 7. leonvds

  Wat deze Kuiken zegt is in strijd met Artikel 1 van de Grondwet. Daarin staat dat iedereen in Nederland in gelijke gevallen gelijk wordt behandeld. Verder staat in artikel 1 dat discriminatie, op welke grond dan ook, is verboden.

 8. Drollevanger

  Dan lees ik nog een uitgesproken staaltje racisme dat vanuit enkele Amerikaanse universiteiten wordt gebezigd. Daar werkt men met een punten systeem waarin men geen extra toelatingspunten voor blanken hanteert.
  Een blanke krijgt dus 0 punten.
  Bij een O-Aziaat trekt men er 50 punten af.
  Een Afro-Afrikaan krijgt er ongezien 230 punten bij.
  En een Hispanic krijgt er 185 punten bij.
  Dan vaag ik me af of dit ook racistisch is?

 9. Heras

  Het mensje beantwoordt helemaal aan de doelstellingen van de VN.
  Ze hebben liever ongeschoolde donkere mensen uit afrika en het M-O, dan een opgeleide blanke man. Dat daardoor de economie nog meer onderuit gehaald wordt-want ongeschoolden worden niet aangenomen- interesseert hen geen biet, ze krijgen toch hun salaris wel.

 10. Yoyo

  Nog een geluk dat haar blanke ouders haar niet Uilsje hebben genoemd.
  Zo wel beter de lading gedekt hebben.

 11. Linksbuster

  Te walgelijk voor woorden!

 12. Cootje

  Bij deze groepering PvdA en bij deze maloot sta je er gekleurd op als je een bleekscheet bent. Deze beweging is gelukkig een uitstervende organisatie , die heeft de bergbewoners en ex slavenhouders leren klimmen en een aap moet je niet leren klimmen dus al deze gelukzoekers zijn voor zich zelf begonnen , totaal geïnstalleerd en gemodelleerd in de subsidie stromen . Waar ze het bij de belastingdienst iets te letterlijk namen.. het geoogste plantje is volwassen geworden maar nu vreest mevr kuiken voor haar baantje en zoek ze steun bij haar allochtonen achterban , ze staat er gekleurd op

 13. Cootje

  Is dat die mevr kuiken met die mannen stem ??

 14. Cootje

  Zwart en donker zijn tegenwoordig populaire kleuren bij sommige instellingen en partijen . Wel een erg sombere kleur waar weinig vrolijkheid aan zit .

 15. Cootje

  Elke dinsdag avond is er een programma die de achterban van mevr kuiken in een kwaad dag licht stelt , maar dat zal wel niet terecht wezen ??

 16. Drollevanger

  Allemaal op hetzelfde niveau als een gemiddeld Afrikaans land, en nog wat oorlogjes erbij om de werkelijkheid zo dicht mogelijk te benaderen.
  We nemen Obama,s wetten zoals de “Affirnative Action” als voorbeeld. Daar beslist de heilige man, via zijn wet dat toelating tot werk, en opleiding, enz, naar de volgende maatstaven behoort te worden ingeregeld langs een punten systeem.
  Een blanke man krijgt dus 0 extra punten.
  Bij een O-Aziaat trekt men er 50 punten af.
  Een Afro-Afrikaan krijgt er ongezien 230 punten bij.
  En een Hispanic krijgt er 185 punten bij.
  Dan vraag ik me af of positieve discriminatie ook racistisch is?
  Marcheren we straks vrolijk terug naar de donkere middeleeuwen.
  Blijkbaar mogen onze gestudeerde personen niet te slim worden.
  Dat blijkt de laatste tijd steeds duidelijker. We zitten al met een Kaag, een Olongren en een in geschiedenis afgestudeerde Rutte

 17. Drollevanger

  In de gouden Eeuw was heel Nederland Wit.
  Toch deden we het aardig.

  Ik geloof niet dat ons Kuikentje dom is, ze is gewoon een Slinkse intrigante behept met overdreven apenliefde.

 18. Loelap

  Dit noem je “poepen op eigen nest” en is een typisch Westers verschijnsel.
  Het is een gevaarlijke vorm van degeneratie veroorzaakt door te veel welvaart. Het hedonistische en decadente Westen heeft watjes gecreëerd.
  Men ziet men niet meer de noodzaak de eigen cultuur te verdedigen, of de grenzen te bewaken tegen indringers. Uiteindelijk zal dit leiden tot de onze beschaving.

  1. Loelap

   Links wil racisme van gekleurde mensen bestrijden door blanken racistisch te behandelen.
   Niet erg slim en het zet mensen tegen elkaar op.

   Ik zou me af hoe mw. Kuiken, die als een kip zonder kop reageert op Bosma, zou reageren als zij bij een sollicitatie zou afgewezen worden omdat zij te “wit” is. Waarschijnlijk zou ze verontwaardigd zijn. Dat zie je vaker bij Links. Vervelende regels gelden voor anderen maar niet voor hun.

 19. 56RdK

  “Ziek. De PvdA heeft de Nederlandse arbeider écht verraden.”
  Waanzin ten top Michael, pure waanzin ten top wat in a l l e opzichten onze samenleving én toekomst zal ondermijnen! Totdat we het niveau hebben van een bananenrepubliek zoals we die uit Afrika kennen of het MO kennen.

  En “De PvdA heeft de Nederlandse arbeider écht verraden.”?
  Nee, de PvdA heeft heel Nederland verraden met hun walgelijk beleid, decennia lang!

  Zij zijn voor het overgrote deel medeverantwoordelijk voor het totaal mislukt integratiebeleid en de islaminisering van ons land!

 20. Edjan

  De arrogantie van de macht. Wij (van links) hebben ze eerst hier binnen gehaald, huizen en geld gegeven en nu moeten ze aan het werk. Dus schuif maar een eind op, MANNEN met WITTE BILLEN.
  Althans, in de lagere regionen gaan wij de omgekeerde discriminatie toepassen, niet in onze, hogere regionen, die blijven fijn onder onze witte billen.

 21. Duckday

  Kijk eens in het stadhuis bij binnen komst aan de linker zijde de verlichting moet wel aan .Ook tegen woordig een vertaal computer bij je.En kijk eens bij opsporing verzocht maar dat maken ze korter.Die muts heeft zeker slechte ogen. Ja de PVDA is hier de schuldige van en ze willen weer

 22. Telex

  Uilskuiken heeft gesproken, geheel in de geest van de Partij v/d Allochtonen. En die diversiteit heeft ze ook geen windeieren gelegd neem als voorbeeld Kuzu en Öztürk. Het vleesgeworden succes van de Multi cul samenleving een verrijking optima forma. Jammer alleen voor de P v/d A dat die groep niet meer van hen afhankelijk is maar naar Denk, Nida etc. zullen overstappen. Ze hebben zich van de werkende Nederlander vervreemd, en proberen met positieve discriminatie, de ergste vorm stand te houden. Domela Nieuwenhuis zou zich hier niet in kunnen vinden oprichter van het blad recht voor allen zou iedere vorm van discriminatie afwijzen. Allen impliceert niet ongelijke behandeling in gelijke gevallen. Daar hebben we een ander woord voor Mw. Kuiken namelijk discriminatie!

 23. Ad Vena

  Hiermee wordt de autochtone werknemer bij het huisvuil gezet!

 24. Vrijedenkert

  Ik dacht altijd dat discriminatie bij wet verboden was in dit land en dat dit ooit was vastgelegd in de grondwet?
  Blijkbaar hebben de tegenwoordige linksen, liberalen, groenen en progressieven zoals b.v. madam Kuiken lak aan de grondwet…

 25. Drollevanger

  Hoeveel regelingen bestaan er eigenlijk om allochtone mensen bij te staan in dit boze land van ongelovigen.
  En hoeveel regelingen bestaan er om de boze blanke man vooruit te helpen.

 26. Wally

  Maar waarom zit ZIJ daar dan nog wel eigenlijk? Rot dat op en geef een (natuurlijk) hoofddoekje die baan dan…..
  O nee…. want dat is de PvdA ten voeten uit.

 27. Bes Tolen

  De natuur heeft er voor gezorgd, dat hier de blanke mens is ontstaan. Dat is een zegen van de natuur en houdt aanpassing aan de natuur in en wel om beter te kunnen overleven. Dat moet hogelijk worden gewaardeerd. We willen naar ik verwacht een gezonde mensheid. Eigenlijk pleit zulks eerder voor racisme zoals dat wordt genoemd. Ook al zo’n domme foute term, racisme, want er is maar één menselijk ras meer over. Racisme op dat bepaalde punt dus. Kuiken, een uilskuiken, kan verder de bout hachelen zoals dat in het bargoens heet.
  Dat ze zich klaarblijkelijk schaamt voor haar ”rotkop”, is wel heel persoonlijk maar rijp voor de psychiater lijkt ze wel. Om haar discriminerende instelling kan ze beter uit dit land vertrekken. Afrika, heel geschikt voor haar. Oprotten dus en nog wel even meedelen wanneer die eindbestemming is bereikt. Veel beter want anders slaan we mekaar nog eens dood ook en dat wil hoop ik, toch niemand.

  1. Telex

   De macht van het getal bepaalt straks de uitkomst

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.