Techdictators zetten hun coup door: YouTube gooit video’s Trump eraf en geeft hem een weeklange ban

Dit wordt steeds gekker. Eerst waren het Facebook, Instagram en, belangrijker, Twitter, die Donald Trump censureerden door zijn accounts op zwart te zetten. Nu worden zij deels gevolgd door YouTube.

Het videobedrijf van Google heeft vanochtend laten weten dat Trump gedurende een periode van “minstens” een week niets meer mag uploaden. Dat is natuurlijk al erg genoeg, maar YouTube was nog niet klaar. Nee, een aantal “nieuwe video’s” zijn ook meteen verwijderd, zogenaamd omdat die mogelijk konden aanzetten tot geweld.

Oh, ja en daar komt nog eens bij dat ze het ook onmogelijk hebben gemaakt voor kijkers om comments achter te laten onder Trumps videos ‒ ja, ook onder video’s die helemaal niets te maken hebben met de rel in Washington D.C. eerder deze maand.

Weet je wat nou zo raar is? Over precies een week wordt Joe Biden ingezworen als president. Het is dus volstrekt helder wat hier gebeurt: samen met al die andere Big Tech-dictators wil YouTube ervoor zorgen dat Trump daar publiekelijk niets over kan zeggen. Hij moet monddood gemaakt worden in de aanloop naar Bidens inauguratie.

Dan denk je natuurlijk: wat heeft hij dan gedaan dat hem opeens de wacht wordt aangezet? Nou, hij sprak zich gisteren voor het eerst in dagen uit over a) de Big Tech-censuur en b) het gebeuren bij het Capitol Hill. Blijkbaar werden de mannetjes en vrouwtjes van YouTube daar zo bang door dat ze meteen in actie kwamen, omdat ze vreesden dat het de opstap was naar meer, meer, meer persmomenten van Trump.

Maar was die video zo erg dan? Kijk zelf maar:

Hier is echt helemaal niets mis mee. “De vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur als nooit tevoren” aldus Trump terecht. “Het 25e amendement vormt geen enkel gevaar voor mij maar zal wel degelijk een probleem worden voor Joe Biden. Zoals het gezegde gaat, wees voorzichtig waar je op hoopt.”

Vervolgens had hij het over de rel van vorige week die hij in heel heldere woorden veroordeelde. En, ging hij verder, “nu is het tijd voor vrede en kalmte in ons land, heb respect voor de politie. Respect voor de politie is het fundament van de MAGA-agenda. We zijn een natie van wetten en een natie van orde.”

Dat is het dan. Dat is wat hij zei. Niets opruiends. Sterker nog, het was het tegendeel van opruiend. Hij was kalm en probeerde duidelijk te maken dat nu het moment is om bij elkaar te komen als natie. Maar dat was dan het moment waarop YouTube besloot om a) hem te censureren door video’s te verwijderen en b) hem een ban van een week te geven. Sorry, van minstens een week. Want de kans is natuurlijk groot dat die ban langer wordt.

De conclusie is helder: de dictatuur van Big Tech is gearriveerd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. Beukman

  Terechte beslissing. De man gebruikt dergelijke kanalen om aan te zetten tot haat. Recent heeft zijn haatspeech geleid tot de dood van zes mensen, toen het Capitool, het hart van de Americaanse democratie, werd bestormd door een meute die was opgehitst door Trump, Trump jr, Giuliani en Cruz. De levens van Senatoren waren in gevaar. Trumpaanhangers schreeuwden: “Hang Pence!” en: “Hang Pelosi!” Een politieagent werd kapotgeslagen door een Trumpfan met een brandblusser. De agent is inmiddels verslagen. Het Trumpgajes had wapens, bommen, handboeien en een galg bij zich, en ging zich te buiten aan plundering en vernieling.

  Waarom zou youtube zich achter Trumps karretje laten spannen in het geval hij opnieuw zijn achterban ophitst tot crimineel en democratie-ondermijnend gedrag?

  1. ManX

   Bravo, Beukman dreunt weer keurig zijn van buiten geleerde lesje op.

   De overheid en MSM kan zich geen betere nuttige idioot wensen.

   1. lucinde

    Ik vrees dat jij niet in staat bent om jou lessen te leren.

    Je kan alleen welgevallige bronnen herhalen en slaat op tilt bij enige vorm van kritiek.

    En als het toch overtuigend is, dan kan je ellendige brein het niet verwerken en is het een vooropgezet plan, complot tegen Trump.

    Het is alsof ik tegen een Jehova sta aan te kletsen, die hebben ook altijd een belachelijk weerwoord om hun gelijk te haleb

   2. Beukman

    Jij bent hier de nuttige idioot, sukkel.

    1. ManX

     Beukman is boos want scheldt (doet hij anders nooit) en komt niet verder dan een jij-bak.

     Het is wel duidelijk dat ik raak schoot.

     1. Beukman

      Ik niet gescholden, dr. X. En verder heb ik nog geen argumenten van jouw kant gelezen.

    2. werikke

     kan je wel schelden maar jij bent diegene die hier tegen de rest is en dan zeggen dat anderen gek zijn. Je lijkt die spookrijder zegt dat hij wel 100 spookrijders ziet

  2. Nostradamus

   En ik maar denken dat de meute opgehitst werd door de professionele ophitsers van antifa en blm. Vreemd dat overigens dat soort groeperingen niet van de socials geweerd worden. Juist die roepen constant op tot geweld en het omver gooien van overheden. Overigens ook die van Biden.

   1. Monty

    ”En ik maar denken dat de meute opgehitst werd door de professionele ophitsers van antifa en blm.”

    Als deze meute niet is opgehitst door antifa of blm wie is hier dan voor verantwoordelijk?

    Of zou dit een spontane actie geweest zijn om uitgerekend op 6 januari het Capitool binnen te dringen.

   2. jennifer

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  3. JochemX

   Het lijkt op de Franse Revolutie, het redelijke bij de Democraten is zoek. Barbertje moet hangen en liefst letterlijk. Het stelen van de verkiezingen is nog niet genoeg. Ze schreeuwen om wraak en weten niet meer wat ze eigenlijk willen wreken. Opgehitst door Pelosi en de Clintons. Trump wijkt niet voor niets uit naar het voor hem veilige Texas.

   1. lucinde

    Ah, nog zo’n jehovagetuige.

    Veilig teruggetrokken in zijn eigen kerk het ware evangelie verkondigen.

    1. driewerf

     Onze transgender leutert er weer vrolijk op los hahahaaha

  4. Robert75

   Je bent ook een nuttige idioot. Je moet geen seconde denken dat jij, ik of wie dan ontkomen aan censuur. Ze kunnen zoveel censureren als ze willen. Ze kunnen elk geluid wat tegen de gevestigde orde ingaat, of elk kritisch geluid censureren. Maar dat geldt uiteindelijk voor iedereen. Er komt een dag dat ook jij je mond moet houden en dat je je niet meer kan uitlaten tegen het systeem, laat staan dat je kritisch kan zijn omdat je het ergens niet mee eens bent.

   De dictatuur klopt ooit ook bij jouw op de deur. Er is niemand die er aan ontkomt

   1. driewerf

    En dan denken ze nog met weemoed terug aan wat rechts ze al die tijd voor gewaarschuwd heeft

  5. werikke

   als je dat terecht vind ben je niet zo democratisch als je zegt. Als jij hier geband zou worden omdat je linkse mening erop na houd zou je ook pissig zijn. Niet jij bepaald wat wel en niet gezegd mag worden. Gelukkig maar. En wat jij haat noemt is voor mij geen haat maar waarheid alleen die jij niet als waarheid ziet. Niet alles wat niet links is is haat , Trump geweldige man en met mij vinden 75 miljoen amerikanen dat ook

  6. Telex

   Fout het is niet aan hen om te beoordelen wat goed of fout is. Daar hebben we wetten voor. Ze horen alleen faciliterend te zijn en geen big brother

 2. nexit_nooit

  Donald Trump, Thierry Baudet, Michael van der Galien.

  Alle 3 mensen, levend in hun eigen wereld, hun eigen werkelijkheid.
  Alle 3 grossier van grove leugens om hun gelijk te bewijzen.
  Alle 3 omringd door jaknakkers, andersdenkenden worden geruimd.
  Alle 3 de media zien als hun gezamenlijke vijand,
  Alle 3 overtuigd van hun eigen gelijk, overtuigd van hun bovenmenselijke missie.
  Alle 3 toegejuicht door hun gemeenschappelijke juich-aapjes.

  De eerste 2 zijn reeds door de realiteit van hun glorie ontdaan.
  De laatste is te onbetekenend.

 3. Cor Grijpstra

  De liefde voor Trump maakt Michael blind.

  1. werikke

   jou haat ook

 4. Monty

  Toch wel vreemd dat deze man nu aangeklaagd wordt en big tech hem censureert.

  Wat heeft hij gedaan dat zoveel Amerikanen over hem heen vallen, zowel democraten als republikeinen?

  1. Nostradamus

   Hij valt de politieke elite, big tech en big pharma aan. En dat mag natuurlijk niet want daar wordt alleen het volk beter van.

   1. Monty

    Oooh, is dat het waarom een groot deel van het Amerikaanse volk boos op hem is.
    Heeft dus helemaal niks met die bestorming van het Capitool te maken.

    1. Nostradamus

     DT heeft niet opgeroepen om het Capitool te bestormen. Dat is MSM framing waar jij overduidelijk intrapt. Allemaal om censuur mogelijk te maken omdat DT weg móét.

     1. Monty

      ”DT heeft niet opgeroepen om het Capitool te bestormen.”

      Klopt dat heeft hij niet direct gedaan.

      Maar wat heeft dan die duizenden Trump aanhangers er toe gebracht om het Capitool binnen te dringen om de telling te verstoren zodat Trump nog een 4 jaar president kan blijven?

      Zouden ze spontaan met duizenden tegelijk naar Washington gekomen zijn?

     2. Nostradamus

      Er werd opgeroepen tot massaal vreedzaam protest. En massaal was het.

      Iedere groepering heeft extremisten. Er zijn veel meer extreem-linksen dan extreem-rechtsen (die extreem goed voor zichzelf kunnen zorgen zonder alles kapot te maken).
      De Trump aanhangers werden wellicht gebruikt in een vooropzet plan om weer DT in discrediet te brengen. De MSM stonden klaar, deuren van het Capitool werden open gezet en antifa tuig is gesignaleerd.

 5. Jack Flash

  Hoe meer censuur, des te meer verzet er geoogst zal worden.
  Big Tech gaat op de planeet zitten alsof het een skippybal is.
  Wat een arrogante hoegmoedswaanzin.

 6. NO8DO

  Bedankt, je reactie is opgestuurd en zal spoedig worden beoordeeld

  Oh, DDS censureer/filtert dus ook.
  Pot, ketel, DDS

  1. LifeBuddy

   Je bericht zal wel over geweldadige arische sLinkse gaan ,die misdaden tegen de mensheid begaan en gewoon denken er onderuit te komen!

  2. lucinde

   Maar Tim is niet weggezuiverd hoor. Of zou de sponsor zijn vertrek hebben geeist?

   1. NO8DO

    Michael van der Galien 10 maanden geleden Beantwoorden
    Isengrijn, Mees, en 1234vijf zijn geband. Lekker door blijven gaan linkse tr*llen, jullie worden allemaal geband.

    Michael van der Galien 11 maanden geleden Beantwoorden
    Beste Zweedse loser, Overigens heb ik wel genoeg van je gezeur. Je bent geband. Dahaag.

    Michael van der Galien 11 maanden geleden Beantwoorden
    Een reageerder genaamd “Michael” is reeds geband.

    Michael van der Galien 11 maanden geleden Beantwoorden
    Mevrouw Johnsen: geband.

    Michael van der Galien 11 maanden geleden Beantwoorden
    Riesmogge: geband.

    1. ManX

     En het wordt tijd dat jij, kokkie, opnieuw geband wordt.

     Je bent te dom om het onderscheid te beseffen tussen een technisch platform zonder content (wat de Big Tech bieden) en een particuliere website met dagelijks verse inhoud.

     Los daarvan: Van der Galien staat oneindig veel meer toe dan welke linkse site (Joop!!) ook. Knoop dat maar goed in je oren voor je weer eens gaat zeiken.

     1. Spaanse_K0K

      Hypocriete paranoïde leugenaar, laat mij er even buiten.

     2. ManX

      Voor alle duidelijkheid, kokkie is in drievoud op DDS aanwezig: als Nexit_nooit, NO8DO en als Spaanse kok.

      Gelukkig is zijn debiele taalgebruik zo kenmerkend dat iedereen hem al in de verte ruikt.

     3. Spaanse_K0K

      Vroeger zag ManX achter elke boom in het enge bos een zekere W.H. staan.
      Nu ziet hij overal kokjes.
      Alzheimer of gewoon paranoïde?

 7. ManX

  Niet alleen Trump wordt gecensureerd: ook vele duizenden aanhangers zijn op welhaast stalinistische wijze weggezuiverd. Het hele rechtse gedachtegoed ligt onder de loep en alles wat hen niet bevalt wordt ausradiert.

  De techbedrijven maken misbruik van door hun zelf gecreeerde macht: ze bieden in feit alleen het technische platform maar misbruiken het om hun linkse deugmening te evangeliseren. Zoals Merkel terecht zei: over verbanning van zo’n platform hoort de rechter te oordelen.

  1. Monty

   ”’verbanning van zo’n platform hoort de rechter te oordelen.”

   En welke rechter in welk land zou hier dan over moeten oordelen.
   Zou mooi zijn als alle landen hier ook naar zouden luisteren.

   1. ManX

    Voor de op-een-na grootste sukkel van DDS, speciaal voor Monty Python dus (die de ‘waarom?-fase’ in zijn kleuterperiode nooit te boven is gekomen): de Amerikaanse rechter had moeten oordelen over een eventuele verbanning van Trump van de social media, en niet de linkse CEO’s.

 8. DubbelZout

  Ik ben uiteraard tegen censuur maar er zijn grenzen
  Deze het is goed dat deze ondemocratische en staatsgevaarlijke American Idiot voorlopig zijn digitale muil houdt

  1. ManX

   “Ik ben uiteraard tegen censuur maar als het me uitkomt ben ik voor censuur”.

   1. Monty

    Jij bent niet tegen censuur maar iemand een permaban geven is dan weer geen probleem voor jou.

    Hoe leg jij dit uit?

    1. ManX

     Ook Monty Python is te dom om het onderscheid te beseffen tussen een wereldwijd technisch platform zonder content waarmee het complete internet te gijzelen en censureren is (wat de Big Tech bieden), en een particuliere/commerciele lokale website met dagelijks verse inhoud.

     1. Spaanse_K0K

      een wereldwijd technisch platform zonder content waarmee het complete internet te gijzelen

      Dat u een vaccin weigert mag, maar uw dagelijkse medicijnen niet innemen heeft verstrekkende gevolgen(voor anderen).

  2. Bolkestein

   Donald Trump is nog steeds de democratisch gekozen president. En president elect Joe Biden heeft zijn stemmen te danken aan verkiezingsfraude. Dat is bewezen.

   1. Monty

    ”Dat is bewezen.”

    Door wie is dat bewezen dan en waarom heeft een rechter er niets mee gedaan.

    1. Nostradamus

     Alsof rechters niet beinvloedbaar zijn. Duh!
     Rechters zijn ook gewoon mensen.

     1. DubbelZout

      Trump wappies en rechts extremisten zijn zeker wel te beïnvloeden
      Die geloven de grootste bagger, als het maar in hun straatje past
      Maar je hebt bewijs voor fraude ?
      Voor de draad ermee !

     2. Nostradamus

      Er is genoeg bewijs voor fraude. Zoek het zelf maar op. Maar ik heb het idee dat je het niet wilt zien. Toch, Biden wappie?

     3. Monty

      ”Alsof rechters niet beinvloedbaar”

      Wie denk je dat er gemakkelijker zijn te beïnvloeden.
      A) Rechters
      B) Trump aanhangers

     4. Monty

      @Nostradamus
      ”Er is genoeg bewijs voor fraude. Zoek het zelf maar”

      Rechters hebben deze beken of aan gehoord en in ruim 50 gevallen aangegeven dat dit geen bewijzen waren voor grootschalige fraude.
      Ze werden er niet door beïnvloeden.

      Die duizenden aanhangers van Trump hebben helemaal geen bewijzen gezien maar geloven Trump alleen op zijn woord.

     5. Nostradamus

      Tuurlijk, als je interpretatie is dat de fraude in heel de VS grootschalig plaatvindt, dan ja. Alleen was de fraude op precies de plekken waar het nodig was, en daardoor ‘minimaal’.

      Het gaat overigens niet over duizende aanhangers maar ruim 80% Republikeinen en 15% Democraten. Dan heb je het over ruim 45% van de totale kiesgerechtigden. Dit is niet eens voldoende om het serieus te onderzoeken. Waarom, omdat de huigelachtige Democraten, big tech en big Pharma DT uit de weg willen ruimen. Ze sturen liever aan op een burgeroorlog.

      Je hoeft maar een paar rechters te overtuigen met geld of stringentere maatregelen.
      Je kan Trump aanhangers overtuigen met alleen de woorden van Trump?!
      Je kan Democraten veeeeel gemakkelijker overtuigen als je de MSM in handen hebt.

      Wie denk je dat er gemakkelijker zijn te beïnvloeden?
      -) Trump aanhangers door alleen Trump
      x) Biden aanhangers door de MSM

   2. Meriadoc Brandebok

    Het is ook niet bewezen, maar Trump heeft zijn aanhangers geïndoctrineerd met dit leugenverhaal.

    1. werikke

     en jij gelooft dat indoctrinatie alleen door Trump wordt gedaan. De gehele politiek bestaat uit indoctrinatie alleen is maar voor wie je bent.

 9. LifeBuddy

  Donald Trump de Beste President ooit, heeft de wereld [als klokkenluider] laten zien hoe Radicaal het sLinkse Dombo democraten volk in elkaar zit. De Grote Haat omdat er geen democraten president was gekozen is ongekend.
  Hier hebben we ook een MP. die de kant van de criminelen heeft gekozen, anders kan je niet op de fiets naar het werk. Kijk hier hoe dat p*dofilie gewoon zijn gang kan gaan in dit fatsoenlijke [nedere]land.
  h*tps://www.ad.nl/buitenland/10-000-gevluchte-kinderen-na-aankomst-in-europa-vermist~aa041476/

 10. Yoyo

  Ik denk dat de hele cancel- culture uiteindelijk zichzelf in de voet zal schieten.
  De groeiende tweespalt tussen links en rechts,
  even simpel gezegd, zal alsmaar groter worden.
  Bedenkelijk en zorgwekkend.

 11. Meriadoc Brandebok

  In Parler gaan er momenteel oproepen rond om met geweld de inauguratie van Biden te verstoren. Het is logisch dat YouTube en Twitter tot het besluit zijn gekomen om Trumps aanzetten tot haat niet langer meer te tolereren. Het heeft niets met de vrijheid van meningsuiting te maken – Trump mag in het openbaar aanzetten tot haat. Maar Twitter heeft de mogelijkheid om dat via het platform te doen opgeschort.

  Enfin, laten we hopen dat Biden genoeg beveiliging heeft. Trump zal zijn levensgevaarlijke haatcampagne buiten Twitter doorzetten. Dit heeft reeds geleid tot vijf dode burgers. Maar uiteraard is populistisch rechts verontwaardigder over Twitter dan over de door Trump veroorzaakte vijf doden. Dit is de rampzalige uitwerking van maandenlange indoctrinatie in de praktijk.

  1. ManX

   Zo ziet pure demagogie en haat er uit. Meriadoc is daar een ster in: de Goebbels van DDS.

   Well done Brandebok!

  2. Nostradamus

   Bronnen?
   Oh, wacht. Onmogelijk gemaakt door big tech.

   En wat gebeurd er met de oproepen van antifa en blm op twitter, frackbook, troeptube om de orde te verstoren met extreem geweld?

   1. Meriadoc Brandebok

    Op 7 november 2018 werd Antifa bijvoorbeeld verbannen:

    “Smash Racism D.C.
    Antifa group from Washington, D.C. 7 November 2018
    Permanent
    Posting the home addresses of Tucker Carlson along with other family members following a protest outside Carlson’s home”

    En op 15 november 2020 de Iraanse minister van Olie:

    “Bijan Namdar Zangeneh
    Iranian Minister of Petröĺeum
    15 November 2020
    Permanent
    Banned because it violated the website’s rules against impersonation”

    1. Nostradamus

     “7 november 2018”
     Heb je iets recenters?
     En het liefst over alle antifa extremisten/terroristen.

     “de Iraanse minister van Olie”
     Een onbenullige ban. Nu de ayatollah.

     1. driewerf

      Die vieze christenhond moet nodig op zijn falie hebben zondags in de kerk weer heilig een duit in het zakje doen .Maar verder geen greintje fatsoen in zijn donder die verraad zijn eigen moeder en familie let op mijn woorden.Die brabdebok is een zeer minderwaardig mens .

     2. Meriadoc Brandebok

      Ah, een onbenullige ban. Ik zie het al, Nostradamus heeft hier niet van terug.

     3. Nostradamus

      Zwak antwoord M.

      Het heeft pas indruk als de ayatollah een ban krijgt. Maar Twitter vreest een internationale rel van gewelddadige moslim-extremisten. Daar zijn ze dan wel weer gevoelig voor.

     4. Meriadoc Brandebok

      Dit is de meest onzinnige comment van 2021, Nostradamus, proficiat.

     5. Nostradamus

      En dat vind ik nu weer van al jouw comments.
      Proficiat, M.

     6. Meriadoc Brandebok

      Nee, mijn comments maakten korte metten met je whataboutism. Jij kwam net een dwaze comment. Hopelijk zie je dat straks zelf ook in.

     7. Nostradamus

      Whatabout je gaat eens van je pensioen genieten in een Afrikaans land?

   2. jennifer

    Denk als Trump een eigen platvorm begint, You tube en Twitter het schudden kunnen,en al die sites die trump verwijderd hebben. Goed voor de beurzen.De platvorm Twitter en Facebook kelderen dan hopelijk tot minder dan minimaal.

  3. driewerf

   Parler is al een aantal dagen uit de lucht vuile leugenaar en jij hebt geen account bij Parler ga ergens anders je spui gallen smerige hond .

  4. Beukman

   In Parler gaan er momenteel oproepen rond om met geweld de inauguratie van Biden te verstoren.
   aldus Meriadoc.

   Inderdaad, Trumpaanhangers willen op de dag van de inauguratie en/of komend weekend in het centrale overheidsgebouw van iedere staat de boel op stelten komen zetten. Trump zal dit vuurtje nog eens lekker gaan opstoken.

   Trumps gestook heeft vorige week al geleid tot zes doden, waaronder een politieman die door Trumpvolk werd gelynchd.
   Ongelooflijk dat men nu piept dat die arme meneer Trump niet meer op youtube mag. Zou men ook piepen als een реdоfіеⅼ het medium gebruikte voor zijn activiteiten?

   npr.org/2021/01/12/956145699/fbi-warns-of-inauguration-day-unrest-in-all-50-states?t=1610532607298

   1. Meriadoc Brandebok

    “Ongelooflijk dat men nu piept dat die arme meneer Trump niet meer op youtube mag. Zou men ook piepen als een реdоfіеⅼ het medium gebruikte voor zijn activiteiten?”

    Het is inderdaad ongelofelijk, Beukman. Trump en diens aanhangers maken zich nog meer zorgen over Twitter, dan dat zij zich zorgen maken over de staatsgreep waarbij vijf doden zijn gevallen.

    Op zichzelf tekent dit de totale verkniptheid van de manier waarop Trump en Trumpfans denken. Ze hebben alle contact met de realiteit verloren.

   2. Spaanse_K0K

    Vallen Trump zijn uitspraken ook onder chargeren uit ballorigheid?
    Of is dat uitsluitend aan de mini-Trump voorbehouden?

    1. Beukman

     Het is straks aan de rechter om te bepalen of Donald sr en jr, Giuliani en Cruz strafbaar zijn voor het aanzetten tot opstand óf dat hun uitspraken vallen onder de vrijheid van meningsuiting. Die vrijheid is in de VS tamelijk ruim, maar ze heeft toch ook grenzen.
     Onze eigen mini-Trump heeft het lang zo bont niet gemaakt als zijn dikke evenknie.

 12. Bolkestein

  Een wereld die geregeerd wordt door kapitalisten uit Amerika die als het moet over lijken gaan. En links juicht. Hoe kan het verkeren?

 13. lucinde

  Wooooohooo.. Big Tech, Deep state!

  Het is volgens Michael een vaststaand feit dat de brave en geweldige president Trump, die zoveel goeds voor zijn land doet, monddood wordt gemaakt door de illuminatie. (Of het vliegende spaghetti-monster)

  Zijn boodschap van vrede, samenwerken wordt verbannen en die vreselijke Biden en zijn communistische partij krijgen vrij spel.

  Met Trump zal de ware vrijheid voorgoed verdwijnen, hij had het zo goed voor met iedereen die voor zijn eigen mening opkomt.

  Volgende keer de boekbespreking
  “My Camp” van D. Trump

  DDS: “een veelbelovend debuut van deze schrijver”

  1. driewerf

   “My Camp” van D. Trump ha hahahahahaa Lucile debielle toch ik weet ineens weer jij familie van bent hahahaah

 14. NO8DO

  Beste Michael,
  als het belemmeren van de vrijheid van meningsuiting u zo tegen de borst stuit, stel ik voor dat u alle geblokkeerde inlogs en IP adressen per direct vrijgeeft.
  Of is uw strijd voor het vrije woord toch selectief.

 15. ManX

  De vrijheid van meningsuiting op internet is (over de hele wereld, ook in Europa en Nederland) in handen van een klein groepje linkse Amerikanen. Dat zou onbestaanbaar moeten zijn.

  Op dit moment vindt de finale coup in linkse menings- en informatievoorziening plaats. Alle grote persbureaus zijn al in handen van linkse Yanks. Nu wordt internet volledig gezuiverd en omgevormd naar het linkse ideaalbeeld.

  1. Monty

   ”handen van een klein groepje linkse Amerikanen”

   Mischien zou een grote groep rechtse Amerikanen hier dan tegengewicht aan moeten geven.

   Er is genoeg geld op rechts om dit te kunnen.
   Maar misschien is de wil er niet en zitten ze liever in de slachtofferrol.

 16. Bolkestein

  Er rest de monddood gemaakte Amerikanen nog maar één optie en dat is een revolutie. Er is geen andere mogelijkheid meer om de democratie te herstellen. Gelukkig zijn de Amerikanen goed voorzien.

  1. driewerf

   Hahahaha Aan wapens geen gebrek wt dat betreft staat hun niet in de weg .

 17. de ziender

  Michael van der Galien; iemand met ten minste nog een beetje gezond verstand. Er blijken miljoenen achter Trump te staan. waarom toch? De tijd zal het de tegenstanders wel leren.

 18. Jan de Haas

  Een zeer gevaarlijke ontwikkeling ………. Wanneer je niet in ziet dat dit een zeer ernstige ondermijning van het democratisch gestel is dan ben je simpelweg af.

 19. Freba

  De enige reden die NOOIT iemand noemt is dat Trump al decennia “overhoop” ligt met de Joodse Lobby in de US/NY. De man zat/zit in onroerend goed en die business wordt voornamelijk gedomineerd de Joodse Lobby. (Lockheed van de Joodse familie Bauer heeft een “omzetje” van rond 1.100.000.000.000 dollar per jaar.) Hij was geen voorstander van oorlog voeren. Als je n.l. 45% van je BNP uitgeeft aan defensie ben je als land toch volledig van het pad. Er is zelfs een democraten die voor deze handeling de Nobelprijs voor de Vrede ontving.(Obama) Wie is hier nu de Gek in dit Verhaal? P.S. Wedden dat Biden een oorlog met Iran gaat ondernemen. Die loopt wel als een kadaver achter dit soort lui aan. Daarom is hij ook president geworden.

 20. Rieks

  Nog even en dan behoort Trump tot het verleden, en ik denk definitief. We kunnen beter onze aandacht aan wat zinvollers besteden, ook hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.