Tucker Carlson veegt de vloer aan met Big Tech: ‘Deze censuur gaat alleen maar voor meer extremisme zorgen’

De bekende rechtse commentator en Fox News-presentator Tucker Carlson heeft vannacht (onze tijd) hard uitgehaald naar de Big Tech-dictators die denken dat ze alle pro-Trump stemmen kunnen censureren. “Dit gaat alleen maar voor meer extremisme zorgen,” aldus Carlson over de bans van Donald Trump en veel andere conservatieven. “Of dat een onbedoeld gevolg of is juist bedoeld” liet hij maar even buiten beschouwing. Maar het is hoe dan ook levensgevaarlijk.

“De aanval op Amerikas burgerrechten komt eraan. Dat vertelden wij jullie gisteravond. Nou, dat duurde niet lang: het is hier nu al. Het is zonder precedent en zal consequenties hebben. Dit gaat juist extremisme veroorzaken,” aldus Tucker terecht.

“Slechts een paar dagen nadat president Trump opriep om de grote Big Tech monopolies te doorbreken hebben diezelfde Big Tech monopolies hem het zwijgen opgelegd. Twitter heeft zojuist aangekondigd dat de huidige president permanent geband is van het platform dat zijn primaire manier van communicatie is met het volk. Ze hebben gewacht tot Democraten aan de macht kwamen en toen hebben ze het hem afgepakt. Zij hebben de touwtjes nu in handen. Silicon Valley oligarchen zijn machtiger dan de president van de Verenigde Staten en ze willen dat iedereen het weet.

Vervolgens sprak Carlson met Glenn Greenwald, de linkse journalist en advocaat die als één van de weinige linkse mensen nog steeds pal staat voor de vrijheid van meningsuiting. Greenwald legde uit dat Democratische politici en hun vrienden bij Big Tech het bestormen van Capitol Hill nu gebruiken om de vrijheid van meningsuiting zo ongeveer af te schaffen. Ze doen dit onder het mom van terrorismebestrijding. Want, zeggen ze, de nitwits die losgingen in Washington D.C. zijn eigenlijk “binnenlandse terroristen.” En de overheid én Big Tech moeten véél meer macht krijgen om die mensen in de gaten te houden, te stalken, en natuurlijk te censureren.

Dát is wat er nu gebeurt. Ze gaan nu net doen alsof Trump en zijn supporters allemaal “binnenlandse terroristen” of “extremisten zijn.” “Ze overdrijven het gevaar van rechtsextremisten en racisten nu bewust, en stellen dit gelijk aan het zijn van een Trump-supporter, en behandelen Amerikanen die in die categorie vallen [red.: dus het zijn van een supporter van Trump] op dezelfde manier als buitenlandse terroristen. Dus ze monitoren die mensen, voeren surveillance uit, houden ze vast, zetten ze gevangen. Dit is wat ze expliciet zeggen,” aldus Greenwald.

“De Silicon Valley component van dit verhaal is zo mogelijk nog zorgwekkender,” ging Greenwald verder, “omdat deze bedrijven meer macht hebben dan welk bedrijf ook ooit in de geschiedenis. Dit niet alleen doordat ze enorm veel geld hebben, maar ook doordat ze over héél veel data beschikken van gebruikers, en doordat ze het politieke debat buitengewoon beïnvloeden. Een heel klein groepje Tech-oligarchen is machtiger dan welke natiestaat dan ook. Ze bepalen wat we mogen horen, wat we mogen zeggen, wat waar is, wat een leugen is, en ze doen dat zónder aansprakelijkheid én zonder welke vorm van transparantie dan ook.”

Greenwald en Carlson overdrijven op geen enkele manier dan ook. Talloze conservatieve Amerikanen zijn vannacht van Twitter, Facebook en Instagram gegooid. YouTube heeft ook kanalen verwijderd. Het gebeurde allemaal op precies hetzelfde moment. Vervolgens kwamen Google en Apple in actie toen duidelijk werd dat conservatieven massaal overstapten naar Twitter-alternatief Parler. Google gooide die app linea recta uit de Google Play Store en Apple gaf Parler “24 uur om streng te gaan modereren.” Met andere woorden: om net zo te censureren als Twitter. Gebeurt dat niet dan wordt Parler uit de Apple AppStore gegooid.

We hebben het vaak gehad over een partijkartel in de politiek, een mediakartel… maar er bestaat overduidelijk ook een Techkartel. Ik heb hier al jaren voor gewaarschuwd, maar nu zijn we dan eindelijk op het punt geraakt waarop ze de schijn niet eens meer ophouden en hélemaal losgaan. Wat we nu zien is een digitale coup van links-extremisten die álle andere meningen het zwijgen willen opleggen.

Levensgevaarlijk. Want ik twijfel er geen moment aan dat Carlson gelijk heeft wanneer hij zegt dat dit soort censuur niet voor minder, maar voor méér radicalisme zorgt omdat mensen zó boos worden en zich zo ongehoord voelen dat ze geen andere uitweg meer zien. Voor die mensen is er natuurlijk maar één boodschap: nee! Rustig blijven. Uitkomen voor je mening. Als je het ergens niet mee eens bent je er tegen verzetten. Maar geweld is altijd uit den boze.

Tech Giganten, houd hiermee op! De vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen, niet alleen voor linkse Woke-types die Trump haten.

Volg mij op Parler.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. driewerf

  Die vatten het zeer goed samen dit kan uitmonden in een zeer gevaarlijk situatie.
  Er zijn landen die maar wat graag gebruik maken van dit machtsvacuüm.
  Niet meer luisteren naar elkaar zal de wereld geen goed doen.

 2. 2030

  Helder en volledig terecht commentaar.

  80 miljoen mensen worden even weggezet door de technologie !

  1. LifeBuddy

   2030, We hebben nu allemaal op youtube kunnen zien dat de Dombo democraten de deuren van het capitool Zelf hebben opengezet en er GEEN bestorming is geweest. Die 5 doden komen nu op het conto van JOE BIDEN en NANCY POLOSIE te staan.

   1. LifeBuddy

    Zie hier, hoe de deuren van Het Capitool met voorbedachten rade, ZONDER GEWELD open gaan. Nancy Explosie en Joe Biden hebben de 5 mensen die vermoord zijn op Hun geweten. Mooerdenaars worden in het Capitool op het schild gehesen!!!
    H**ps://t.me/SidneyPowell1/927

 3. Cor Grijpstra

  ”alle pro-Trump stemmen kunnen censureren.”

  Daar is geen sprake van, alleen een staatshoofd die oproept tot geweld, krijgt een ban.
  Het is een private onderneming waar Trump jarenlang zijn leugens kon verkondigen.

  Deze idioot is in staat om zijn achterban op te roepen om tijdens het installeren van Biden als president, een aanslag te plegen…
  Wel verdacht dat Trump er niet zal zijn…

  Want ja, eigenlijk verloor hij door fraude, zelfs Mike is daar heilig van overtuigd .

  1. 2030

   corretje reageert zoals je kan en mag verwachten van een sp aanhanger. Geheel in lijn met het links extremistische denkbeeld.

   corretje denkt dat iedereen handelt conform de linkse demagogie !

   1. Cor Grijpstra

    @2030 reaguurt zoals je kan verwachten van een FVD aanhanger. 🙂 🙂 🙂

    Poeh, die van @2030 was zeer sterk, sprakeloos.

    1. driewerf

     sarco blijft een communist hij zal wel moeten … lol

    2. werikke

     ik mag die 2030 steeds meer . Nuchter iemand die mag ik wel. Hoop dat je sprakenloos blijft .

    3. 2030

     dat blijkt

  2. werikke

   ach elke nitwit mag een mening hebben wees er blij om dat dat mag. maar dat je dan andere mening wil censureren geeft dus aan dat jij net zo bent . Jij wilt andere meningen verbieden omdat jij de enige waaarheid verkondigd!!!!!

 4. Beukman

  Aartsleugenaar en complottheorieënverspreider Carlson kan lüllen wat ie wil, feit is dat er beslist frictie bestaat tussen het recht op een vrije meningsuiting en de verantwoordelijkheid die de platformen die deze vrijheid faciliteren voelen voor de gevolgen ervan.

  Wie de hele verklaring van twitter leest, merkt dat het bedrijf er duidelijk mee heeft geworsteld, en bepaald niet over één nacht ijs is gegaan. Uit analyse van Donalds laatste tweets blijkt dat de man helemaal niet van plan is om de beëdiging van Biden vreedzaam te laten verlopen, zoals hij met gespleten tong beweert.

  De tweets van Trumpaanhangers over een mogelijke aanslag op 17 januari a.s. heeft twitter nog een extra duwtje gegeven om zijn verantwoordelijkheid te nemen.

  Laat duidelijk zijn: wie zich netjes gedraagt, kan gewoon twitteren wat ie wil, of op parler zitten etc.

  Nog even een tip: hier is voorlopig Trumps vervangende twitter:
  donjr.com/

  Ongetwijfeld komt de man binnenkort met een nieuw mediakanaal én een eigen app die buiten de playstore om wordt verspreid.

  1. 2030

   Blabla bladieblabla , de onzin koning !

   1. Linksbuster

    Achgut is beukman weer onder zijn steen vandaan gekropen?

  2. driewerf

   Dat zie je goed meesmuil we maken ons eigen internet wel .
   En ik heb van horen zeggen dat die blokkendoosjes van google twitter en facebook bijzonder goed willen branden .Maar dat terzijde hahahahahahaha .

  3. Gerda2

   Tucker heeft het weer helemaal bij het rechte eind.

   1. Beukman

    Onvergetelijke beelden van leugenaar en racist Tucker:

    youtube.com/watch?v=6_nFI2Zb7qE

    1. Adriaen van Bergen

     Parler.com is van Google play en Apple play gehaald.
     Censuur, zoals in het vrije westen, sinds de 2e wereldoorlog niet meer is voorgekomen.
     Men is niet meer blij in de VS.

  4. werikke

   jij bedoeld met netjes blijven dat je de linkse indoctrinatie moet verdedigen anders wordt je weg gezet als terrorist. Respect voor Trump. en media die door democraten worden geleid is het wel noodzakelijk dat Trump eigen media opzet. aan mij heeft die zeker een volger.

  5. Loelap

   Is niet waar. De president van Iran heeft gewoon op Twitter gezegd dat Israëlieten samen met Israël uitgeroeid moeten worden. Kreeg geen ban. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden.

  6. Lucky Luke

   Laat die andere reageerders maar kletsen, u hebt groot gelijk. Maar rechtse rakkers en linkse rakkers kunnen niet omgaan met de feiten en de waarheid daarvan, het is altijd hun niet doordachte op emotionele gronden gebaseerde beleving die ze voorstaan. Zie het maar zo dat rationalisme alleen is weggelegd voor weldenkende inteligente mensen

 5. Cor Grijpstra

  @2030 de man die op zijn veertiende aan het werk ging.
  Tja, die boer, Chileen enz.

  Alles valt op zijn plek.

  1. werikke

   hij werkte tenminste ipv zijn hand op te houden . Tip ga ook eens wat doen ipv anderen voor je te laten werken

 6. Drostemannetje

  Het is hier in Nederland niets anders. In de reclames struikel je nu zowat over negers. Als je die samenstelling mag geloven wonen er meer negers dan blanke, aziatische of andere rassen. Het wordt je opgedrongen. Net zo zeer hoe je moet kijken naar asielzoekers, klimaat, EU, Brexit, Islam, noem maar op. Als je dat niet ziet, ben je blind.

  1. Cor Grijpstra

   @D
   Zal ik je maar stemadvies geven?

   Tis wel een partij die vrij links is maar toch met extreme standpunten die je wel zullen bevallen.

   —-PVV—-

   1. werikke

    wow goed idee ga ik ook zeker doen. dank voor zoveel wijsheid

  2. werikke

   precies viel ons ook op. Nederlandse cultuur moet kost wat kost kapot want 1 europa heeft geen plaats voor afzonderlijke landen en begrotingen.

 7. Bolkestein

  Eerst verspreide de scholen links gedachten goed, niemand protesteerde.
  Toen werd de rechtse mening op MSM gekortwiekt, niemand protesteerde.
  Toen werd FB en Twitter verboden voor de rechtse mening, niemand protesteerde.
  Nu de VvMU niet meer bestaat kunnen we niet meer protesteren.

  1. Cor Grijpstra

   @B

   ”Toen werd FB en Twitter verboden voor de rechtse mening”

   Lol, Mike verkondigt nog steeds zijn rechtse bullshit op Twitter en Facebook.

   1. werikke

    ja maar voor hoe lang nog als aan jou en die andere nitwits ligt wil je dat ook verbieden en daar gaat nu juist om.

 8. lucinde

  Tucker ziet zijn verdienmodel in gevaar komen.

  Ook zijn leugenmachine wordt niet langer gepruimd.

  1. Loelap

   Oh wat zielig toch.

 9. DubbelZout

  “Ze gaan nu net doen alsof Trump en zijn supporters allemaal “binnenlandse terroristen” of “extremisten zijn.”

  Niet dat klopt, niet allemaal maar wel schrikbarend veel

  1. werikke

   niet onderbouwd statement. Mensen die tegen de linkse media is en tegen de tegenwerking van 4 jaar democraten zijn boor als dat al terroristen zijn en extrimisten dan ben jij diegene die extremistisch is. denk ff na voordat je iets plempt

  2. Loelap

   Wat weet jij daar nou van, je woont er niet.

 10. Seneca

  MvdG schrijft: ‘geweld is altijd uit den boze’. is dat zo? wat al die platforms doen, nl. het bannen van ‘niet welgevallige meningen’ is toch ook een vorm van geweld? als men dan niet die mogelijkheden heeft die deze techplatforms wel hebben en men heeft geen andere mogelijk je stem te laten horen, een verschijnsel dat zich ook meer en meer in NL manifesteert, dan is geweld toch de enige manier om je onvrede dan wel ongenoegen te laten blijken? dat dit tegen het zere been van zowel corrie als beuk is, is logisch. zij voelen zich, cryptocommunist zijnde, als een vis in het water in deze door links verziekte samenleving.

  1. werikke

   geen enkele revolutie is zonder geweld tot stand gekomen ook de democratie die wij nu denken te hebben in Nederland is ook met heel wat bloedvergieten tot stand gekomen

   1. 2030

    het dictaat van het partijkartel is geen democratie en dat is heel stilletjes doorgevoerd met name door een naar links bewegende VVD, oveigens met minimaal bloed vergieten. Slechts Fortuyn moest het veld ruimen

    1. Linksbuster

     En Hans Janmaat natuurlijk, die de huidige toestand heeft voorspelt…links fascistisch tuig hebben het restaurant waar hij zich bevond in de brand gestoken Door verwondingen opgelopen tijdens de vlucht voor de vlammen verloor zijn vrouw haar been.

  2. Servio

   ‘geweld is altijd uit den boze’

   Het werkte destijds op de stranden van Normandië anders best, anders hadden we nu allemaal Duits gesproken!

 11. Xyz1234

  Ik denk dat Tucker gelijk heeft als hij zegt dat een toename van extremisme niet alleen een gevolg maar ook een doel is.
  Bekijk dit ook in het kader van voorspellingen die Amerikahater en globalist Klaus Schwab van WEF heeft gedaan. Hij voorspelt dat er de komende tijd meer chaos en woede zal zij en dat de VS in de toekomst nog slechts in de marge zal opereren op politiek en militair gebied. Dit alles is vooropgezet. In toeval geloof ik niet bij dit soort grote samen komende fenomenen.

 12. jennifer

  De zogenaamde Democraten in Amerika roepen dat men een aanval op de Democratie gedaan hebben, maar wat hun nu aan t doen zijn is een nog grotere aanval op de vrijheid van meningsuiting. Arm Amerika weten ze nu ook wat ze 4jaar gaan krijgen met die partij wat zich nog Democratisch durft te noemen.Op deze manier zijn de Democraten samen met hun tech Giganten het land mond dood aan het maken.Dus had Trump toch gelijk toen hij zei dat de media in Amerika van liegen en bedriegen in mekaar hangt.Wat hier uit voort zal komen moge duidelijk zijn.Alleen is het dan zo dat men alle berichten uit Amerika niet meer hoeft te vertrouwen.Ze doen het nu al net zo als het in China gaat toch.

 13. Robert75

  Laat duidelijk zijn: wie zich netjes gedraagt, kan gewoon twitteren wat ie wil, of op parler zitten etc.

  —————————————————

  Beukman doe weer eens liegen want als je van Twitter naar Parler verhuist, dan wordt Parler gewoon geblokkeerd in App stores zoals van Google en binnenkort Apple. Dus waar heb je het over?

  1. Thant dolph

   En daar was onze grote vriend ‘de Donald’ nou juist niet zo goed in met zijn opruiende “alternative truths”

 14. gargamel

  De pandemie van het coronaire virus heeft alleen processen blootgelegd die al bekend waren. Van de afwezigheid van Europese solidariteit, door de versnelde groei van China als potentieel leidende wereldmacht, tot de nooit meer voor de hand liggende hypocrisie in Amerika belichaamd in liberaal totalitarisme en democratie, waar de multinationale ondernemingen van CNN, zelfbenoemde apostelen van de waarheid, een hoofdrol spelen. In een dergelijke samenleving is het mogelijk om bezwaar te maken tegen de resolutie van de VN-Veiligheidsraad waarin het nazisme wordt veroordeeld, vanwege de absolute vrijheid van meningsuiting die is afgekondigd in de eerste wijziging van de Amerikaanse grondwet, en aan de andere kant om toespraken te onderbreken, accounts en alternatieve sociale netwerken te annuleren als ze het niet eens zijn met het dominante pseudo-liberale verhaal. spreekt al vier jaar over de belangrijkste invloed van buitenlandse troepen op de komst van een ongeschikte president, maar het is niet mogelijk om de verkiezingen te heroverwegen die de in aanmerking komende personen legitiem hebben verklaard, hoewel de sterkte of zwakte van het bewijs in beide gevallen hetzelfde is. Er zijn veel van dergelijke en vergelijkbare voorbeelden De verkiezingsrace voor de Amerikaanse president was dit jaar specifiek. Het lijkt erop dat er nooit meer niet-politieke factoren bij een politieke campagne betrokken zijn geweest.

 15. gargamel

  In 1933 brandde de Duitse Reichstag af. Zelfs vandaag de dag is niet bekend wie er precies achter zit, maar het maakt niet uit. Göring beschuldigde alle communisten van medeplichtigheid en beval zuiveringen, voorlopige rechtbanken, gevangenissen en executies. De Communistische Partij van Duitsland, de enige echte concurrentie voor de nazi’s, hield op te bestaan.

  In 2021 was er een inval in het Amerikaanse Congres. Het is nog onbekend wie er precies achter deze inbraak zit, maar het maakt ook niet uit. Alexandria Ocasio Cortez heeft alle Republikeinen beschuldigd van medeplichtigheid… (vul zelf verder in).

  1. Beukman

   Onzin. Het is precies duidelijk en goed gedocumenteerd wie er achter de bestorming van het Capitool zitten.

   1. gargamel

    Wees niet zo verlegen, plaats ons die link om te zien waar je het over hebt. Bovendien verklaart u het recht van een presidentskandidaat om de feiten vast te stellen onwettig. Dus je steunt censuur. Wat u duidelijk bewijs noemt, ik heb zelfs nog duidelijker bewijs voor u, maar het is tegenwoordig niet populair om de andere kant te horen.

    1. Beukman

     Gargamel, ik citeer mezelf hieronder even uit een aanpalende draad.

     Eerst dit. Wat het vaststellen van de feiten door een presidentskandidaat betreft: dat is wel degelijk onwettig. Dit dient door de rechter worden gedaan. Raad eens: 60 rechters hebben in 60 processen vastgesteld dat er geen fraude is gepleegd. Bovendien heeft Trump zijn macht als president misbruikt om mensen onder druk te zetten, met als heftigste misdaad dat hij gouverneurs met sancties dreigde als ze de Democratisch gekozen kiesmannen niet omwisselden voor Reoublikeinen.
     Daarna heeft notabene Trumps favoriete schoenpoetser en baas van Justitie, Bill Barr, hetzelfdee vastgesteld.

     Trump heeft zijn aanhangers opgeroepen om samen met hem naar het Capitool te gaan (zijn aanhang kwam, lafaard Trump zelf ging toch maar liever naar het Witte Huis om opgewonden de beelden te zitten bekijken). “It will be wild!” had hij tot zijn aanhang geroepen.
     “We will never give up. We will never concede. It doesn’t happen. You don’t concede when there’s theft involved”, had Donald ook al geroepen, “We’re going to try and give them the kind of pride and boldness that they need to take back our country. So let’s walk down Pennsylvania Avenue”.

     Trump jr. riep tot zijn aanhang dat de Senatoren in het Capitool tegen moesten worden gehouden om te voorkomen dat Biden als president werd gecertificeerd. Mensen die bijdroegen aan deze volstrekkt illegale actie noemde hij “heroes”. Wie dat niet deed noemde hij “zero’s”.
     Giuliani schreeuwde tegen de meute: “Let’s have trial by combat”.
     Flynn brulde: “Those of you that don’t have the moral fiber in your body, get some tonight because tomorrow we the people are going to be here, and we want you to know that we will not stand for a lie.”
     Lara Trump riep: “Het land moet weer van ons worden.”
     Nee zeg, Donald keek wel uit om letterlijk op te roepen tot geweld, maar zijn aanhang vernielde ramen en deuren, roepend: “Stop the steal!” “hang them”, en “We want Pelosi!” en “We want Pence!” Trump had de laatste immers een “traitor” genoemd. Denk je dat die Trumpaanhangers kwamen voor een handtekening van de vice-president?
     Wat iedereen is opgevallen, is dat er bij BLM-demo’s 100x zoveel politie aanwezig was, terwijl men daar niet eens het Capitool probeerde te bestormen. Tyisch he?
     Enfin. Er is een aanzienlijke kans dat bovengenoemde personen inclusief Trump zich straks voor de rechter zullen moeten verantwoorden. Om dan nu boos te worden op twitter die geen zin meer heeft in dit soort vullis op zijn platform, is ronduit pervers.

     1. gargamel

      Zonder een hygiënische en onafhankelijke rechtspraak is er geen rechtszekerheid, mist het betrouwbaar openbaar bestuur en is er uiteindelijk geen democratie mogelijk. En dat is nu juist de glijdende schaal waar  USA zich op dit moment bevind .

     2. jennifer

      Beukman, ben dan toch wel blij te zien dat de beurzen aangeven hoe ver ze gekelderd zijn met hun actie s vind het zo terecht dat de beurzen hierop ingespeeld hebben. Hopelijk gaan hun nu failliet door hun domme acties en verliezen ze alles.

     3. Thant dolph

      Tja, als het juristenteam van Giuliani telkens maar weer weigert om in de rechtszaal het bewijs te overhandigen van de talloze fraudegevallen die via YouTube aan het licht zijn gekomen, is het geduld van al die rechters, democratisch of republikeins, toch een keer op.
      Trump zal wel de verkeerden hebben ingehuurd, anders verzin je zoiets niet met zoveel bewijsmateriaal!

     4. 2030

      als je meer stembiljetten mag tellen dan dat er stemgerechtigden zijn en de rechter bestempeld dat niet als fraude maar als incident dan heeft de rechtstaat zijn ware gezicht laten zien !

   2. 2030

    nou beukhol kom is even met wat onomstotelijke bewijzen hufter !

    Zie graag een bericht, beeld, oproep, tweet of wat dan ook verschijnen van je bewering hufter.

    quote trump :
    let us march peacefully towards the capitol together end

    ga je even een spoed cursus engels volgen hufter

    1. Beukman

     Wat jammer he, dat al die Trumpaanhangers hem helemaal verkeerd begrepen hebben. Ze hebben kennelijk alleen gehoord: “It will be wild!” “Because you’ll never take back our country with weakness. You have to show strength and you have to be strong.” “Now it is up to Congress to confront this egregious assault on our democracy. And after this, we’re going to walk down and I’ll be there with you.”

     Alleen, Donald kwam helemaal niet opdagen. Hij ging lekker de live beelden zitten kijken in het Witte Huis, en weigerde de National Guard er op af te sturen toen de boel uit de hand liep. Snap jij dat nou, kereltje?

     1. 2030

      nou beukhol waar roept trump nu op om het capitool te bestormen en te plunderen smerige hufter

      zeg nou is waar de oproep staat misselijke hufter

      p.s wie opende de deuren hufter ?

      je bent een minderwaardig stuk vreten beukhol maar dat wisten we al !
      je insinuaties hebben het gedrag van kleuterschool niveau. Cursus Engels kan geen kwaad das duidelijk !

     2. Beukman

      Blijf je ook dit hele jaar kanker zaaien, 2030?
      Probeer het eens zonder gescheld, schrijf in fatsoenlijk Nederlands, en ga inhoudelijk in op wat anderen schrijven, dan wordt het in ’21 misschien nog wat met jou.

     3. 2030

      je bent een hufter beukhol , een minderwaardige leugenaar die het k-woord weer moet gebruiken ! Een walgelijk portret die zijn beschuldigingen niet waar kan maken. Een hufter die meningen anders dan de jouwe probeert te vernederen met je populistische linkse gedram. Nu je gedram nog onderbouwen met keiharde feiten hufter.

      Jij bent verre van fatsoenlijk tról !

     4. Beukman

      Beter een hufter dan een kankerzaaier, piegempje.

      Maar je wil eigenlijk zeggen dat die lui die het Capitool bestormden géén Trumpaanhangers waren maar gewoon een handtekening wilden scoren van Mike Pence?

     5. 2030

      dat je de ziekte snel mag omarmen !!

     6. Beukman

      Welke ziekte gun je me precies, knakker?

     7. 2030

      je weet toch wel wat je zaait misselijke hufter !

     8. Thant dolph

      “Hufter” is geen scheldwoord is mij vorig jaar nog verteld, beukman.

      Onze poeperd bedoelt dus eigenlijk dat hij je aardig vindt!

     9. 2030

      spuit 11 ook weer in de bocht , zal het je nogmaals uitleggen dombo

      ” Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag. “

     10. Beukman

      Ik heb wel eens het gevoel dat 2030 eigenlijk een beetje verliefd op mij is, maar zich uit frustratie omdat hij me niet kan krijgen zo akelig afreageert, en me zelfs kanker toewenst, tante Dolfje.
      Als hij zich eens netjes ging gedragen, kon hij nog een van de meest gewaardeerde potsers van DDS worden.

     11. usb3.0

      “Blijf je ook dit hele jaar kanker zaaien, 2030?”

      Hier begint beukhol mee en vervolgens neemt beukhol het voor waar aan, beukhol is de kankerzaaiende hufter hier..

 16. Erniesam

  Dit is een explosieve situatie. We zien de daadwerkelijke opkomst van een nieuw communisme / globalisme met haar totalitaire tendensen. Dat er op grote schaal fraude is gepleegd bij de verkiezingen gooit uiteraard extra zout in de wonden. Of deze fraude nu werkelijk is gepleegd doet niet terzake, er is de perceptie ervan en de weigering van de Democraten om dit daadwerkelijk te onderzoeken om de gemoederen te bedaren. Vier jaar lang Trump supporters betitelen als conspiracy nuts en binnenlandse terroristen doet de zaak ook geen goed. Het meest positieve dat nu zou kunnen plaatsvinden is successie, waarmee de GOP in Texas al bezig is. Mocht dit niet plaatsvinden, dan is mijns inziens een burgeroorlog onvermijdelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.