Doldrieste Sylvana Simons beschuldigt Thierry Baudet (FVD) en Dion Graus (PVV) van ‘dagelijkse moord op vrouwen’

Sylvana Simons slaat weer eens wild om zich heen op Twitter en verzint daarbij een nare term om haar politieke tegenstanders te framen. De politici Dion Graus (PVV), Thierry Baudet (FVD) en trendwatcher Adjiedj Bakas krijgen het verwijt naar hun hoofd dat zij met hun “seksistische uitspraken” medeverantwoordelijk zijn voor een heuse “femicide” die in dit land dagelijks zou voorkomen. Het moet niet gekker worden!

Sylvana Simons (BIJ1) is extra zuur vandaag. Kamerleden Dion Graus en Thierry Baudet worden verweten op dagelijkse basis vrouwen te vermoorden, samen met hun “enablers.” Ook trendwatcher Adjiedj Bakas zou betrokken zijn bij deze seksistische massamoord, aldus de Amsterdamse volksvertegenwoordiger.

De ophef begon toen Bakas uithaalde naar de BIJ1-lijsttrekker in een column van HP/De Tijd, waarin hij haar een “leeghoofd” noemde. Volgens hem zou het goed zijn als er in de politiek een “Surinaamse tegenhanger” van Simons zou komen, die het voorbeeld zou moeten volgen van andere allochtone mediasterren.

Bakas zei: “Met humor, kracht en fel[heid] (‘Ik kan het woord identiteit niet meer horen zonder ervan te kotsen’) tackelen ze het slachtofferdenken van tante Syl, die ik nog ken als kooidanseres in de roemruchte Amsterdamse discotheek IT (…)” Vervolgens noemde hij haar “zo’n subsidiehoer.” Dat was voor Simons voldoende reden om ook flink gal te gaan spuwen:

Zonder enige moeite haalt ze seksisme erbij en sleept ze ook Dion Graus en Thierry Baudet mee in de ‘discussie,’ die ze vervolgens verantwoordelijk houdt voor een “femicide” die hier blijkbaar aan de gang is. Simons meent dus dat er een bewust beleid aan de gang is dat erop is gericht om vrouwen te vermoorden, puur omdat ze vrouw zijn.

De feiten zijn duidelijk: het gaat niet zo goed met Sylvana. Prima dat je een beetje pissig wordt omdat iemand het woordje “hoer” in de mond neemt, maar vliegen we hier niet een béétje uit de bocht? Ook door Kamerleden van stal te halen die niks met die hele column van Bakas te maken hebben, en hen allerlei moorden in de schoenen te schuiven?

Dus, kan iemand die om haar geeft misschien haar temperatuur komen opnemen, en mevrouw Simons onder een warm dekentje stoppen? Daar knapt waarschijnlijk iedereen weer een beetje van op!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. LifeBuddy

  We hebben een witbaard Professor, die beweerde dat vrouwen 15 tot 20% MINDER hersen volumen hebben ,dan mannen. Bij deze moet ik hem 100% gelijk geven.

 2. Pieter48

  Mevrouw Simons is verward.Daar door alleen al krijgt ze in dit land veel aandacht. Er zijn landen waar de geestelijke gezondheidszorg niet is weg bezuinigd. Daar zou mevrouw Simons opgenomen worden en doormiddel van medicijnen zou getracht worden haar geestelijke vermogens weer te stabiliseren. In dit land zijn er inmiddels zoveel verwarde mensen meestal met linkse ideeën dat genezing financieel niet haal baar is. Soms spreken deze patiënten bij een herdenking ook wartaal uit. Gelukkig is dat in Amsterdam al geaccepteerd.

 3. Red52

  Ik denk, dat Silvana een wit voetje wil halen bij de vrouwen of ze heeft zichzelf een wit neusje gesnoven.
  Jammer voor Silvana, dat zoveel dingen op de wereld wit zijn.

 4. maraton

  Een schot hagel van een gefustreerde polika.
  Maar ook met hagel raak je wel eens wat, nl Dion Graus.
  Ongelooflijk dat Wilders deze corupte viespeuk nog niet uit zijn club heeft getrapt.

 5. Nostradamus

  Een beetje ‘vrouw’ is vaak bezig met haar uiterlijk om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor het mannelijke geslacht. In de jonge jaren, vanaf ongeveer 16 lukt dat aardig wanneer je een strak lichaam en een leuk koppie hebt. Intellegentie speelt geen rol. Maar als de leeftijd zijn tol begint te eisen en mannen niet meer geïnteresseerd zijn, dan worden ze wraakzuchtig en begint bij de femine (h**ps://www.urbandictionary.com/define.php?term=Femine) de mannenhaat op te komen. Femine SS is daar een mooi voorbeeld van.

 6. JoopvdJoop

  Simpele Simons weer kort door de bocht.
  Tis niks,kan niks,wordt niks.
  Dat moet toch zelfs voor onze linkse tekstverwerkende figuren duidelijk zijn.

  1. Dirty-Harry44

   Doet niks, weet niks.

 7. M.Dikker

  Hahaha, heeft die gek weer een nieuw woord; femicide…. Hoe verzinnen ze het toch elke keer?!

  1. Billyslurf

   Zo werd ze weleens getreiterd en noemde het pesticide

 8. Dirty-Harry44

  Dat monster gewoon voor smaad en laster voor de rechter slepen.

 9. Forlan

  Met bosjes vallen ze om die winke.. uh vrouwen.

 10. CZ

  Sylvia Simons, daar besteed ik geen seconde aandacht aan.

 11. vvw

  Zijn toch zo een 65.000 hersenloze die haar aan een zeteltje helpen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.