Een nieuw doelwit! NRC en kartelmedia openen aanval op PVV: ‘Dion Graus dwong zijn vrouw tot seks met beveiligers’

Nu de aanvallen van de kartelmedia ervoor gezorgd hebben dat Mark Rutte met droge ogen Forum voor Democratie kon uitsluiten richten die media hun pijlen op een ander doelwit. De PVV. Gisteren werd al bekend dat Rutte die partij óók uitsluit. En vannacht kwam daar nog eens een keiharde aanval overheen. NRC Handelsblad beweert namelijk dat Dion Graus, Kamerlid van de PVV, zijn vrouw dwong seks te hebben met zijn beveiligers. Op die manier hoefde hij niet handje contantje te betalen. Nee, wat eten, wat drinken, en rampetampen. Feest! En voor Dion vrijwel gratis. Althans, dat is de beschuldiging. 

Het hele verhaal kan hier gelezen worden. Het is allemaal bijzonder vunzig. Hij zou zijn toenmalige vrouw Joyce hebben aangezet – of dat dan onder dwang valt of aanmoediging wordt niet helemaal duidelijk in het stuk, waardoor het ook niet duidelijk is of er zelfs maar sprake kan zijn van illegaal handelen, hoewel wel immoreel handelen, maar dat is een tweede – seks te hebben met privé-beveiligers. Die beveiligers, kunnen we afleiden uit app-berichten die in handen zijn van NRC, werden op die manier beloond voor hun diensten. Dat is tenminste wat de NRC beweert.

Dit verhaal speelde jaren geleden al eens. Toen besloten Joyce en Dion om er privé uit te komen. Maar nu heeft zijn ex zich tóch weer gemeld bij de recherche en allerlei documenten afgegeven, waaronder app-berichten van Dion aan anderen, de beveiligers ook, maar ook geluidsopnames van gesprekken die Dion had met, nou ja, iedereen. Ja, ook met andere PVV-Kamerleden. Blijkbaar nam Graus die gesprekken op met het doel om ze te gebruiken in de toekomst voor een boek of, nou ja, voor andere doeleinden.

Die documenten en bestanden zijn in handen van NRC. Dion Graus heeft al een persbericht afgegeven waarin hij de beschuldigingen ontkent, en stelt dat Joyce hoegenaamd geestelijk niet in orde is, dat de krant daarvan op de hoogte is, en dat het daarom immoreel is geweest van de krant om dit verhaal zo te publiceren.

Kijk. Als de beschuldigingen kloppen dan is het walgelijk allemaal, zeker als het niet “aanmoediging” was maar “dwang.” Als dat laatste vervolgens bewezen kan worden zal hij daar strafrechtelijk voor vervolgd moeten worden. Maar dat is wel ‘als, als, als.’ Het is immers aan de autoriteiten om dit te onderzoeken en te bekijken of er inderdaad strafbare feiten zijn gepleegd. Dat is niet aan een krant of zelfs maar aan de publieke opinie.

Zelfs het alles rechts van de VVD-hatende GeenStijl zet er dan ook wat vraagtekens bij:

Hamvraag is wel: was het een vorm van gedwongen seks en telt het misschien wel als prostitueren, of waren Dion & dinnetje gewoon lekker een robbertje aan het swingen? Ligt het derhalve allemaal aan de ‘gemoedstoestand’ van mevrouw (zoals Dion heeft verklaard) en zijn ‘de NRC en haar bron elkaars marionet’?

Maar daar komt nog wat bij. Met name dus dat Graus in het geheim opnames heeft gemaakt van gesprekken met andere PVV’ers, en volgens NRC zelfs van een fractievergadering. Om dat kracht bij te zetten heeft de krant een paar van zulke opnames online gezet, bijvoorbeeld een schreeuwerig gesprek tussen Graus en Fleur Agema waarin die tweede de eerste toebijt dat hij alle kritiek op hem aan zichzelf te danken heeft omdat hij altijd en overal ruzie schopt.

Hoe kun je in godsnaam samenwerken met een man die a la Nixon heimelijk alles opneemt wat je tegen hem zegt? En dan ook nog eens júíst bij de PVV, de partij bij uitstek die van geheimzinnigheid houdt en loyaliteit tot ware kunst verheven heeft.

Met betrekking tot zijn vrouw is er geen juridisch oordeel uitgesproken. Hij ontkent het en dus moet Wilders achter hem blijven staan. Gelijk heeft hij. Maar in het geheim opnames maken van gesprekken met iedereen, zelfs zijn collega-fractiegenoten? Dát is volkomen onacceptabel, zeker als die anderen daar niet over geïnformeerd waren – en ja, daar heeft het echt alle schijn van.

Natuurlijk laat dit niet onverlet dat de timing van deze aanval buitengewoon verdacht is. Sterker nog, je moet wel heel naïef zijn om te geloven dat dit niet nu online is gekomen omdat de verkiezingen eraan komen. De PVV staat op 20 zetels, en de kartelpartijen en de kartelmedia willen daar iets aan doen. De PVV op 14 zetels, soit. Maar 20? Nee. Het mag niet de tweede partij van het land zijn. En dus worden dit soort aanvallen nu ingezet met als doel de partij te beschadigen. Want, stellen zij zich voor, als Graus eruit wordt gegooid gaat hij misschien wel wraak nemen, en kan hij de PVV nog een beetje meer beschadigen.

En dat kon weleens reden zijn voor Wilders om hem tóch voor de fractie te behouden, ook als hij privé ongetwijfeld witheet van woede is dat Graus opnames heeft gemaakt. Of gaat hem dat toch echt vijftien stappen te ver en verbindt hij er wél conclusies aan? In het NRC wordt Graus geciteerd als gezegd hebbende dat een nieuw schandaal hem politiek de kop zal kosten. Misschien heeft hij daar gelijk in.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Wel een vraagje: wanneer kunnen we dit soort artikelen verwachten over het seks- en privéleven van politici van kartelpartijen? Want, ja, over Graus werd er al wat geroddeld, maar hij is niet de enige in Den Haag voor wie dat geldt. De kartelpartijen kunnen er volgens dergelijke roddels ook heel wat van. Gek dat daar niets mee gebeurt. Je zou bijna denken dat de media een agenda hebben, he?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

103 reacties

 1. werikke

  oud nieuws en door linkse media graag weer voor de verkiezingen naar voren gehaald. Toen was al niks aan de hand nu dus ook niet. Maar geeft aan dat links een zeer hypocriete bende is. en de media dus ook

 2. J.P Coen

  de pvv onder een vergrootglas , als een pvda’er roept kút marokkanen wordt ie niet eens vervolgd. Hoe bedoel je twee maten ?

  stem sociaal, stem PVV

  1. werikke

   precies. stem PVV als je je land niet naar de klote wil zien gaan

   1. Cootje

    Volgens mij denken vak idioten die hun bedrijf naar de kloten zien gaan dat Segers en de christelijke familie voor hun bidden. Dat Rutte de rekening persoonlijk komt betalen , en dat ze voor de D66 rechters hun faillisementen tot een tijdelijke natte droom kunnen verwerken . Als je de peilingen ziet dan verdienen ze niet beter ze zijn geweldig tevreden . Ze worden nog niet hard genoeg geraakt in hun kruisje . De linkse media komt liever met de romantiek van een vechtgenoot van rechts leid de aandacht af wie de rekening gaat betalen

    1. werikke

     klopt inderdaad. Politiek spelletje om op pluche te zitten en de burgers niet serieus te nemen. Grootste probleem is de media die we elke dag zien manipuleren en mensen kort geheugen hebben .

 3. halo1

  Het werkt bij mij contra-productief: hoe meer aanvallen.. des te meer loyaliteit.. ofschoon ik Graus altijd al een risico-factor voor de PVV achtte.. hij belichaamt niet echt de door mij zo gewenste intellectualisering..

  1. Thant dolph

   Zeg maar gerust “echt niet”.

   1. werikke

    fijn he zo’n zaterdag dat je bloot achter je pc kan plempen hier. zeker stijve van?

    1. Thant dolph

     Nog zo’n nitwit die maar begint te schelden als ie geen argumenten meer heeft. Met je gore fantasieën.

     1. werikke

      heerlijk om een nitwit te zijn . maar moet je teleurstellen ik heb andere fantasieen en kom jij niet in voor. ga lekker verder en maak je muis schoon

     2. J.P Coen

      het inhoudsloze stuk dds diarree probeert andderen weer de maat te nemen.

      stakker

 4. ManX

  Het is oud nieuws wat weer opgewarmd wordt door de vunzige en hypocriete NRC. Het zegt meer over de smerige tactiek van zo’n extreemlinks vodje, dan over Graus.

  Extreemlinks schijt in zijn broek voor de onstuitbare opkomst van rechts, dat is duidelijk.

 5. Cootje

  Ik zou me meer zorgen maken over mevr kauthar , want met s:ex moet je wel met ze tweeen wezen

  1. Beukman

   Het woordje “vrouwenhandel” is gevallen. In deze context betekent dit dat mevrouw Graus door Dion is geïntimideerd en gedwongen is tot ѕех. Ga maar eens de rechter uitleggen dat ze toch echt met z’n tweeën waren.

   1. driewerf

    Pechthold vriendin aburtus ?

    1. driewerf

     Pechtholt

    2. AS210854

     Penthouse!!!!!!!!

     1. AS210854

      Kaag d666 ., huisvriendin Jasser Arrafat.

   2. J.P Coen

    kennelijk komt aan deze laster en achterklap geen rechter aan te pas want het OM laat geen kans onbenut om de PVV en zijn kamerleden te vervolgen.

    je spreekt weer poep beukhol zoals altijd

    1. Canta

     J.P Coen
     Laster is het kwaadspreken over een ander.
     Zullen we even de zaken in de goeie volgorde zetten.
     De ex vrouw van Graus gaat naar de politie met, volgens haar, bewijs voor haar bewering. De politie gaat nu onderzoeken of hier sprake is van een strafbaar feit. Kranten vermelden dat feit. Zij beweren nergens dat hij schuldig is.
     Er is dus geen sprake van leugens of kwaadsprekerij.

     1. J.P Coen

      hahahaha , dom adept , Graus is al veroordeelt in de kranten met dit ouwe geroeptoeter

     2. werikke

      door het suggereren is hij al veroordeeld en mensen zoals jij die hier juist van genieten zijn de eerste die veroordelen en dit was al oud nieuws waar niets uit kwam maar omdat verkiezingen naderen en de linkse media verder niets heeft pakken ze oude issués op zodat je aandacht daar heen gaat ipv verkwanselen van Nederland door deze regering Rutte

   3. werikke

    nou blaas je pop maar weer op en ga lekker los ipv hier te zeiken

   4. Cootje

    Ha ha volwassen mensen met rancune het eerst leuk en avontuurlijk vinden en later de vuile was buiten hangen , volgens mij meer dan een boek over te lezen . Wel belangrijk voor de linkse media voor de verkiezingen mee te helpen demoniseren , heeft Sophie t velt hij 4 ton € onterechte reiskosten vergoeding al terug betaald . Heeft Segers al tegen pechthold verteld dat een ongeboren kindje weg halen omdat niet niet uit komt niet in zijn sprookjes boek voor komt , zijn er nog meiden die een beurt krijgen in de tweede kamerstoelen van Han ten Broeke met de bijnaam rinus de wipper

    1. Cootje

     Haar

 6. driewerf

  Ik dacht dat links niet verder kon zakken in minachting maar kijk het lukt ze toch. Het begint zo langzamerhand een zielig zootje te worden.

 7. Beukman

  Het is wel weer typisch dat het de linkse pers alleen verweten wordt dat ze politici aanpakt als deze van de PVV of van Forum zijn.

  Verder pleit het niet voor Dion dat dit al de derde vrouw is die in de openbaarheid brengt te zijn mishandeld door ridder Graus. De man zelf speelt zijn slachtofferrol natuurlijk met verve, maar wie tuint daar nog in?

  De vergelijking met Nixon die MvdG maakt is treffend. Ook Richard had een obsessie met het heimelijk opnemen van tegen- en medestanders. Het waren dezelfde opnamen die uiteindelijk als bewijsmateriaal tegen hemzelf zouden dienen. Heeft Dion daar dan niets van geleerd?

  Goed werk van NRC. De kiezer heeft er recht op om te weten op wie hij of zij stemt. Dit mag niet in de doofpot belanden.

  1. Seneca

   @beuk
   jij hebt je eitje ook weer gelegd! hoop dat je nu met een rein gemoed aan het weekend kan beginnen. tot nooit meer levens/ziens/horend.

  2. driewerf

   Hoe zou het toch met Pechtholt zijn die zijn vriendin een abortus aan heeft gesmeerd. Sophie in het veld die nog 4 ton terug moet storten, topje van de ijsberg zo zijn er nog honderden gevallen meer, waarom hoor je daar niet meer van . Wel heel toevallig dat een bericht wat al oud is nu weer op rakelen, vertel eens beukje .Wij hier weten in ieder geval wel waarom. P.S Graus mag van mij ook weg hoor daar niet van .

  3. FVD

   Beukman, vooropgesteld dat die Graus ook niet mijn favoriete kamerlid is, vind ik dat jij wel erg bevooroordeeld uit de startblokken knalt.

   Om een wat genuanceerder inzicht te krijgen, raad ik je aan om het weblog van TPO aan te klikken. Daar schrijft, zoals je ongetwijfeld weet, een zekere Jan Dijkgraaf dagelijks het “briefje van Jan” Ik vind hem vrij neutraal, hij trekt iedereen, zowel links als rechts met liefde aan de oren, als hij denkt dat dit nodig is.

   Veel plezier met Jan Dijkgraaf.

  4. Beukman

   Dank voor de tip, FVD, ik heb het gelezen.
   Iets nieuws wist Dijkgraaf echter niet te melden. Uiteraard geeft hij de boodschapper weer eens de schuld.
   Het was toch echt de ex die met nieuw materiaal naar de Rijksrecherche is gestapt. Dat iemand vervolgens dit materiaal heeft lopen lekken, daarvan kan je NRC moeilijk de schuld geven.

   Het materiaal bevestigt nogmaals oude vermoedens (maar bewijst deze nog niet): Graus is een vrouwenmepper en een fraudeur.
   Ook een aantal van zijn karaktertrekken worden weer zichtbaar, maar aangezien het in Nederland niet verboden is om een liegende narcist te zijn, zullen we hem dat niet euvel duiden.

   1. FVD

    Beukman, dat je na de verwijzing naar het “briefje van Jan” niet huilend je ongelijk zou bekennen, had ik al ingecalculeerd. Dat is naar jaren lang verkeerde politieke indoctrinatie ook niet aannemelijk. Maar dat je voetstoots aanneemt dat die Graus schuldig is aan deze oude meuk, geeft toch wel haarscherp aan dat jij vooringenomen bent. Is het niet zo dat je pas veroordeelt kan worden, als je schuld vaststaat?

    Oogkleppen af, geeft vaak een beter zicht op wat hier gaande is.
    Verkiezing koorts bij “onze” media/pers, misschien? Het zal toch niet?

    Het cadeautje van BOL ook uitgepakt, bij Jan Dijkgraaf?

    1. Beukman

     FVD, het is een zeer zwak stukkie van die Dijkgraaf. Er staan amper feiten in. Wel opmerkingen als deze:

     Als iemands kop te veel boven het maaiveld uitsteekt of de zittende macht wil afrekenen, dan is NRC Handelsblad altijd tot medewerking aan trial by media bereid.

     Kan jij mij eens uitleggen wat dit met Graus te maken heeft? Je gaat me toch niet vertellen dat de ridder zijn kop boven het maaiveld uitsteekt danwel de zittende macht wil afrekenen?

     Ook het verwijt dat NRC dit verhaal plaatst een paar weken voor de verkiezingen is er een van de boodschapper aanvallen. De ex heeft immers recent nog onbekende feiten aan het dossier toegevoegd. Dit is vervolgens naar de krant gelekt, die daarop gewoon haar werk heeft gedaan: publiceren die hap.

     Door deze publicatie is als bijvangst duidelijk geworden dat Graus een fraudeur is. Dat is extra nieuws, aangezien Geert geen fraudeurs in zijn partij wil.

     Het zou jou en Dijkgraaf sieren als jullie een vrouw die beweert misbruikt te zijn

     (Te horen is hoe hij de beveiligers aanmoedigt. „Ik hou haar benen goed uit elkaar.” , kennelijk deed ze dit niet uit zichzelf maar was er enig geweld van de ridder bij nodig)

     serieus neemt.

 8. liefdevol rechts

  Tuurlijk hebben de media een agenda, dat is overduidelijk, we moeten enkel afwachten tot wanneer dit gaat uitmonden tot een oorlog want daar willen ze uiteindelijk naar toe.
  We kunnen dit enkel massaal stoppen door links links te laten liggen en nu eens en voor altijd voor de vrede te kiezen en dat betekent kiezen voor rechts!!!

 9. Barbera

  ”Zelfs het alles rechts van de VVD-hatende GeenStijl zet er dan ook wat vraagtekens bij”
  Michael ten voeten uit.

  Dion weet iets (audio opname? ) van Geert, anders zet je toch zo’n nitwit niet steeds weer op een verkiesbare plek.

  1. driewerf

   En dan rechts complot wappies noemen hahahaahahha barbapappa bakt ze weer heerlijk bruin .

 10. Pieter48

  Het linkse deugvolk in het nauw en maakt rare sprongen. Deze verkiezingen worden nog gezelliger als in de tijden dat Pim Fortuin een gevaar voor de linkse politiek was. Heel links was van de leg. Later werd het toch weer geregeld dat Pim geen groter gevaar kon worden. Kortom er komt nog meer van links.

  1. Thant dolph

   “Later werd het toch weer geregeld dat Pim geen groter gevaar kon worden”

   Ja, en Anders Breivik handelde in opdracht van Prins Bernhard.

   1. werikke

    weer hetzelfde als altijd je wordt irritant ijkel .

    1. Thant dolph

     En dat zegt de rancuneclown die steevast hetzelfde riedeltje afdraait.

     1. werikke

      sapper de flap . ga lekker doad ijkel.

     2. Thant dolph

      Dat bedoel ik dus. Ga lekker bij een motorbende. Kun je je agressie een beetje kwijt

     3. werikke

      je hebt iets tegen motorbendes ? agressie ? nee hoor gewoon duidelijk

   2. Tedje Kruis

    Of een gebouw opblazen in Oklahoma…
    Timothy McVain. We zijn zijn rechtse streken al bijna vergeten

    1. usb3.0

     Maar tedje houdt wel zijn mondje stijf dicht als het gaat om islamitische aanslagen gaat

   3. usb3.0

    “Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.
    Toch goed dat er een God is.”

    Dit wat transdolfje vindt van vermoorde politici

  2. Tedje Kruis

   Aldus Pieter de zaadschieter

  3. Canta

   Pieter48
   “Het linkse deugvolk in het nauw en maakt rare sprongen”
   Nou we hebben in de USA de rare sprongen van rechts gezien wanneer dingen niet gaan zoals zij willen. Opvallend dat op deze pagina, alle rare sprongen van rechts ( inderdaad Thant dolph bv Anders Breivik ) kennelijk uit het geheugen zijn gewist.
   Of de ex van Graus een bedoeling had met het nu naar voren komen met haar beschuldigingen, weet ik niet, maar je kan van journalisten niet verwachten dat ze dan zeggen : we wachten ermee tot na de verkiezingen. Of denk jij dat, als het hier om iemand van links zou gaan, rechtse media wel zouden wachten. Ik denk het niet. Ik denk dat ze er gretig opgesprongen zouden zijn.
   Velen hier hebben een fobie voor links. Jammer, want wanneer je last hebt van een dergelijke tunnelvisie, mis je een hoop.

   1. halo1

    “”Velen hebben een fobie voor links”.. linkse politiek kan ook inderdaad heel slecht en schadelijk zijn, b.v. op gebied van immigratie, criminaliteit, arbeidsmarkt, financien, culminerend in grootscheepse verloedering .. rechts kan hier heel goed corrigerend werken. De tijd van echt rechtse politiek komt m.i. in NL nooit meer terug, maar als “‘rem”‘ blijft rechts van evenveel belang als links.. iets te veel mensen in NL hebben n.l. een tunnelvisie voor links waardoor ons land onherkenbaar onherstelbaar is veranderd….

    1. Canta

     halo1
     “”linkse politiek kan ook inderdaad heel slecht en schadelijk zijn, b.v. op gebied van immigratie, criminaliteit, arbeidsmarkt, financien enz
     Even een terugblik in de geschiedenis, het was vadertje Drees die ons uit de ellende na de oorlog heeft geholpen. Ook de AOW hebben we aan hem te danken. Door de rechtse politiek, waarbij bv de zorg in private handen is gekomen en dus WINST moet maken loopt volkomen uit de hand.
     Banken die, door de belachelijke bonussen de welvaart in gevaar bracht.
     Werknemers GEEN loonsverhoging, de top 200% of meer verhoging.
     Is dat goed voor de arbeidsmarkt?????
     Rechts is goed voor de rijken, links is goed voor alle Nederlanders.

     1. usb3.0

      Voorlopig voert rechtse leugenclown rutte links beleid uit.

     2. halo1

      Ik had ook gezegd: KAN schadelijk zijn etc. Niemand zal de verdiensten van Drees etc. betwisten.. maar linkse poltiek heeft de neiging steeds verder/driester te gaan: de grenzen liggen natuurlijk bij het feit dat je enerzijds alle armoedzaaiers van de wereld aantrekt.. anderzijds de rijken van je vervreemdt..ofswel al te goed is buurmans gek ..

    2. Canta

     halo1
     “”linkse politiek kan ook inderdaad heel slecht en schadelijk zijn, b.v. op gebied van immigratie, criminaliteit, arbeidsmarkt, financien enz
     Even een terugblik in de geschiedenis, het was vadertje Drees die ons uit de ellende na de oorlog heeft geholpen. Ook de AOW hebben we aan hem te danken. Door de rechtse politiek, waarbij bv de zorg in private handen is gekomen en dus WINST moet maken loopt volkomen uit de hand.
     Banken die, door de belachelijke bonussen de welvaart in gevaar bracht.
     Werknemers GEEN loonsverhoging, de top 200% of meer verhoging.
     Is dat goed voor de arbeidsmarkt?????
     Rechts is goed voor de rijken, links is goed voor alle Nederlanders.

    3. Canta

     halo1

     “Ik had ook gezegd: KAN schadelijk zijn etc.”
     Elke politiek, wanneer men zijn hoofd niet gebruikt, KAN schadelijk zijn.
     Dat heeft de geschiedenis maar al te vaak bewezen.
     Wat ik echter op deze site vaak mis is de menselijke toon. Is het zo verkeerd wanneer je het niet eens bent dat een bankdirecteur 200% salarisverhoging krijgt en zijn werknemers het moeten doe met 0,….. %.
     Is het verkeerd wanneer ik vind dat er op de gezondheidszorg geen winstbejag moet zijn.
     Is het verkeerd wanneer je mensen uit bv Syrië hierheen laat komen nadat ze jaren van bombardementen hebben meegemaakt. Het bombardement op Rotterdam heeft 15 minuten geduurd en ik ken mensen die het hebben meegemaakt en het er nog over hebben.

     1. halo1

      Uw integriteit ontroert mij.. die ontbrekende menselijke toon hier: okay, die bankdirecteur klopt natuurlijk ook van geen kant.. die Syrische vluchtelingen moeten , net als de Duitsers deden, gaan inzien dat iedereen oorlog moet afwijzen en zich gedragen.. zo niet.. dan niet de problemen op een ander land afwentelen. En die winst (of verlies: dat kan natuurlijk ook!)) bij gezondheidszorg is min of meer onvermijdelijk, omdat artsen en verpleegsters, naast hulpverleners…ook gewone (dus calculerende) mensen zijn.. maar de discussie was leuk… dank u.

    4. Canta

     halo1
     “Ik had ook gezegd: KAN schadelijk zijn etc.”
     Elke politiek, wanneer men zijn hoofd niet gebruikt, KAN schadelijk zijn.
     Dat heeft de geschiedenis maar al te vaak bewezen.
     Wat ik echter op deze site vaak mis is de menselijke toon. Is het zo verkeerd wanneer je het niet eens bent dat een bankdirecteur 200% salarisverhoging krijgt en zijn werknemers het moeten doe met 0,….. %.
     Is het verkeerd wanneer ik vind dat er op de gezondheidszorg geen winstbejag moet zijn.
     Is het verkeerd wanneer je mensen uit bv Syrië hierheen laat komen nadat ze jaren van bombardementen hebben meegemaakt. Het bombardement op Rotterdam heeft 15 minuten geduurd en ik ken mensen die het hebben meegemaakt en het er nog over hebben.

 11. maraton

  In de beste Trump traditie verwijst Wilders dit naar de prullen (katten) bak.
  Een feit staat echter vast. Graus heeft nog steeds niet zijn teveel ontvangen rijskosten vergoeding teruggestord.
  Een heer als Hiddema heeft dit meteen aan kattenopvang gegeven.
  Had uiteraard de grote dierenvriend Dion ook kunnen doen.
  En dat is nu het verschil tussen een heer en een louche scharrelaar.
  Hoogste tijd dat Geert deze tokkie overboord gooit!

  1. J.P Coen

   ach je hebt wel meet tokkies in de politiek vooral de misbruikers van de wachtgeldregelingen en instroom naar herenbaantjes en burgemeester postjes

   eigenlijk is graus bijna een heilige in vergelijk met de politieke standaard

   1. werikke

    ik kon het niet beter zeggen. dank

   2. Canta

    J.P Coen
    “de misbruikers van de wachtgeldregelingen”
    De wachtgeldregeling is in de wet geregeld en als we het daar niet mee eens zijn dan moeten we er voor zorgen dat dat verandert. Ik weet niet meer precies hoeveel handtekeningen daar voor nodig zijn maar ik zou zeggen, begin vast.
    Wat wel opvallend is, want dat is wel iets waar ik dan gelijk aan denk, dat de bonussen, vaak van vele miljoenen, niet genoemd worden. Daar gaat wel wat meer om dan in de wachtgeldregeling en ook dat betalen WIJ.

  2. Loelap

   Zou de moreel verheven Sophie in ‘t Geld die 400.000 euro geld van de belastingbetaler al teruggestort hebben?

   1. Cootje

    Ze zegt dat ze er twee windmolens voor heeft gekocht .

    1. Tedje Kruis

     Voor Urk, het liefst een heel park, hoeft het niet in onze achtertuin

   2. Tedje Kruis

    Sophie wie? Zeikt die ook brievenbussen vol of slaat andere vrouwen? Of is ze huisjesmelker?

    1. Cootje

     Sophie in t veld is geen huisjesmelker , werkt voor de firma D66 en woont al 13 jaar in Brussel , maar declareerde wel 10/11 jaar 27000 € aan woon-werkverkeer Nederland brussel daar bij komt ze weg zonder strafvervolging en slaat de plank volledig mis , 4 ton aan euro’s terwijl er mensen in Nederland bij een vergeten handtekening bij de belastingdienst als fraudeur werden bestempeld maar Sophie heeft nog waarschijnlijk geen cent terug betaald en met D66 rechters aan het bewind ook niet vervolgt . Dus zeikt er niemand meer over

 12. Franz Biberkopf

  Dat Graus een weerzinwekkende figuur is was al geruime tijd bekend. Dat de man strafrechtelijk dient te worden vervolgd ook.

  Politiek is relevanter dat Wilders volledig bekend was met de misstappen en het ziekelijke wangedrag van deze man maar hem al jarenlang voortdurend de hand boven het hoofd blijft houden. Daarop dient Geert politiek te worden afgerekend en ik hoop dat andere partijen dat ook zullen doen.

  1. Piet151

   @Franz Biberkopf
   Natuurlijk houdt Wilders Gaus uit de wind, als die zulke verhalen heeft als in het NRC. Dat gaat dan niet over die beveiligers en zijn vrouw, want dat is nog wel te verdedigen als privé, mits het niet onder dwang gebeurde.
   Maar ik sluit niet uit, dat Gaus ook het e.e.a. van binnen uit de PVV naar buiten kan brengen. Eerder deze week gebeurde zoiets in een interview van Frans Bromet met ex-Eerste Kamerlid voor de PVV, Dannij van der Sluijs. Hij gaf ongevraagd heel correct aan niet met modder te willen gooien. Maar zo’n waarschuwing is niet nodig als er geen reden is om met modder te gooien. Later in het interview zei hij geen details te willen geven over de situatie binnen de PVV. Dat had met veiligheid te maken, zo zei hij. Hij zou bang zijn info prijs te geven waarmee mensen achter de schermen van de PVV konden kijken. Allemaal erg veelzeggend.

   1. werikke

    veel mensen zijn al veroordeeld door jou soort suggesties dat er iets mis is en rectificatie pas op blz 20 te zien is. heb je geen bewijzen dan je mond houden. Als ik jou verdenk van ranzige porno te kijken zou ik er ook niet ver naast zitten maar kan het niet bewijzen echter de verdenking maken is al crimineel.

    1. Piet151

     @werikke
     Je moet niet de boodschapper veroordelen. Ik gaf alleen aan, dat er dinsdagavond op NPO2 een programma te zien was, “Rechts in Beeld”, waarin Dannij van der Sluijs een heel klein inkijkje gaf in de PVV. Het is nog steeds terug te kijken. Daar hoeft niets gerectificeerd te worden, ook niet op blz. 20, want hij gaf niets concreets. Maar dat was daarom wel des te veelzeggender.

     Verder maakt alleen al het mij verdenken van het kijken naar ranzige porno jou niet tot crimineel. Misschien doet de toevoeging van “zou ik er ook niet ver naast zitten” dat wel en ik ben blij dat je dat zelf inziet. Ik ben overigens wel vaker en van erger beschuldigd. Negeren is dan de beste remedie en dat is precies wat Gaus helemaal fout doet.

     1. toetssteen

      @Piet
      Het is Graus! Martin Gaus is heel iemand anders!

     2. werikke

      ik zou alles kunnen tegen spreken maar ga zo heerlijk aan tafel genieten van chinees eten. FF nog. ik veroordeel de boodschapper niet maar geef aan dat jou insinuaties net zo fout zijn als het veroordelen.Jij weet niet of Wilders Dion uit de wind houd etc etc dus insinuaties van jou kant. eet smakelijk groet

     3. Piet151

      @toetssteen
      Je hebt helemaal gelijk, het is GRAUS!

     4. Piet151

      @werikke
      Hé, je eet allochtoon eten, heel goed. Heb ik net ook gedaan, maar dan lamskotelet van de Syrische slager in de Syrische supermarkt hier. Heerlijk.

      Overigens citeerde ik met mijn reactie slechts. Dat die citaten als insinuaties gelezen kunnen worden kan ik niet beïnvloeden. Maar ik kan me je reactie nu wel voorstellen. Wat jij insinuaties aan Wilders’ adres noemt, zijn mijn vermoedens, geformuleerd in één woord: veelzeggend. Maar o.k., insinuaties kan ook. Dat is trouwens hier op DDS niet zo’n onbekend verschijnsel.

     5. Franz Biberkopf

      “Het is Graus! Martin Gaus is heel iemand anders!”

      De verwarring is begrijpelijk, ze hebben allebei iets met dieren, maar alleen de tweede deugt.

    2. Franz Biberkopf

     “Als ik jou verdenk van ranzige porno te kijken zou ik er ook niet ver naast zitten”

     Deze opmerking informeert ons slechts over werikke. We hadden het liever niet geweten.

     1. werikke

      als je niet wil weten kan ik je tip geven en dat is gewoon niet lezen dan lees ik jou commentaar niet meer over de groepsverkrachting van 14 jarig meisje . Dat is pas erg snap niet dat je niet verbannen bent hier

     2. werikke

      wie is dan ons in jou betoog? is dat de zelfde kliek die eigenlijk alleen hier plempt om de boel op te naaien.? flikker toch op vies mannetje

  2. Cootje

   Kijk als je je hele leven als transgender op een zolderkamertje woont nooit buiten bent geweest is het altijd makkelijk oordelen , als je 5/6 jaar met je vrouw naar een paren club bent geweest en je het daarna niet goed meer kan vinden samen en je gaat de vuile was buiten hangen dan kan je ook de zus van Baudet niet met een neger opzadelen want die zin was uit de context gehaald en dat is haar verhaal waarschijnlijk ook . Han ten Broeke gebruikte de voorzitters stoel van de tweede kamer . Ik kan er mij wel iets bij voorstellen , maar op zo zolderkamertje is het behelpen

  3. werikke

   dat jij hier nog mag plempen na jou opmerkingen betreffende groepsverkrachting van 14 jarig meisje. ga lekker dood .

  4. usb3.0

   Aldus politiek selectieve verontwaardigden franzje/pietje

 13. Tedje Kruis

  Die hele Grauss interesseert me geen klap.

  Dat de man niet spoort is hem aan te zien.

  Gewoon wachten op onderzoek, maar het ziet er niet goed voor hem uit.

  1. Franz Biberkopf

   Graus is een low-life waarvan het een schande is dat hij ooit de Tweede Kamer bereikte.
   Relevanter is de verantwoordelijkheid op dit punt van Wilders die willens en wetens geboefte om zich heen verzamelt op een wijze die we van maffiabazen kennen.

   1. werikke

    verwarde man !!!

 14. Mireille

  Dion als sechs uitbater? Even navragen bij de Zorgkoningin of dat wel waar is

 15. HD

  Ik stem deze keer niet op Geert zelf ( doet wel pijn ) maar op Dion, ik steun hem tegen deze gore linkse vuile ratten. Wat een ongelofelijk zielig onmensen zeg. Deze hufters voelen nattigheid.

 16. J.C.

  Dat die ex dat zo vlak voor de verkiezingen naar buiten brengt. Waarom juist nu?

 17. Madpo

  Onder de gordel politiek/journalistiek. FvD al reeds koudgesteld nu actie op PVV. Dit is het Nederlandse politieke beleid te minderwaardig om commentaar op te geven. Het sterkt mij enkel méér om voor één van deze partijen te stemmen.

 18. Madpo

  Ik vraag mij echt wat ex mevr. Graus vangt om deze drek opnieuw te spuien?

  1. The devil and the deep blue sea

   Misschien zijn er wel een paar bij het NSB Handelsblad die haar spillepoten ook effe uit elkaar trekken, uiteindelijk vond zij dat eerder ook wel te pruimen, de sloerie!

   1. Franz Biberkopf

    Graus is niet de enige smeerlap, dat wordt hier weer duidelijk.

    1. The devil and the deep blue sea

     Troost je Hùtten, dat wijf van jou daar kruipt Bokito nog niet op.

    2. werikke

     je voelt je aangesproken viezerd

    3. Franz Biberkopf

     De devil en werikke raken helemaal opgewonden. Het verkrachten vernederen van vrouwen is hier kennelijk de lustopwekkende trigger. Heel triest allemaal.

     1. werikke

      was jij het niet die de daders hand boven hoofd hield vwb groepsverkrachting 14 jarig meisje. je probeert aandacht af te leiden van jou ranzige meningen . ga dood ijkel

     2. Franz Biberkopf

      “was jij het niet die de daders hand boven hoofd hield vwb groepsverkrachting 14 jarig meisje”

      Ik herinner me niet inhoudelijks iets te hebben gezegd over deze zaak, werikke. Waar doel je op?

     3. werikke

      franz zeer selectief geheugen. verwarde man gewoon opbossen dwangbuisje. en vooral niet serieus nemen.

     4. Franz Biberkopf

      Werikke heeft kennelijk een slecht geheugen, hij weet nu al niet meer wat ik beweerd zou hebben.

      Soms is dit vmbo-niveau wel vermoeiend.

     5. J.P Coen

      er is er maar 1 vermoeiend hier wím , draaitról hútten met zijn 76 inlognamen. Heel triest allemaal franzje.

     6. Franz Biberkopf

      eikel

  2. ManX

   Madpo, dat is inderdaad een zeer relevante vraag – het zal een aardig bedrag zijn.

   Daarnaast is zij als psychiatrisch patient waarschijnlijk door haat verteerd geweest en wil zij Graus treffen waar zij kan en het liefst volledig vernietigen.

   Het is beneden elk peil dat het NSB-Handelsblatt daar misbruik van maakt.

   1. werikke

    NRC staat om bekend om te proberen de PVV in slecht daglicht te plaatsen. heel enge krant

   2. Franz Biberkopf

    Mijn goede vriend ManX lijkt feitelijk gedetailleerd geïnformeerd over de psychische toestand van deze door Graus misbruikte vrouw. Ik ben benieuwd op welke bron hij zich baseert.

    1. werikke

     hetzelfde is dat jij altijd voort anderen spreekt wat ze willen en doen. en snap dat jij detail wil weten . vies mannetje elke keer weer

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.