Gooi de sleutel maar weg! Wéér een man opgepakt voor stelen persoonsgegevens bij de GGD

Het is eigenlijk niet te geloven. Maar ja, er lopen bij de GGD dus een stel vreselijke mensen rond die gewoon gegevens verhandelen. Nu is er weer een 18-jarige ‘man’ opgepakt vanwege de diefstal van persoonsgegevens. Aldus de politie vandaag.

Zoals we onderhand allemaal weten kwam deze zaak eind januari aan het licht toen RTL Nieuws met een exposé kwam. Want, viel het RTL journalisten op, gegevens van mensen die zich op het coronavirus hadden laten testen werd gewoon te koop aangeboden via Telegram. Het ging daarbij niet alleen om namen en adressen, maar ook om burgerservicenummers en geboortedata.

Voor dieven is dat allemaal hartstikke fijn, want blijkbaar kunnen ze die informatie gebruiken om abonnementen af te sluiten en dergelijke.

Hoe dan ook, kort nadat die zaak bekend werd gemaakt kondigde de politie aan dat er een 23-jarige man en een 21-jarige man waren opgepakt. Vervolgens kwamen daar nog drie mannen bij: een 25-jarige man uit Amstelveen, een 22-jarige crimineel uit Helloo, en natuurlijk een etter uit Rotterdam.

Rotterdam represents!

En nu is er dus nog een zésde crimineel opgepakt; een louche figuur die informatie van mensen die getest zijn op corona aan de man probeert te brengen, zodat hij daar zelf beter van wordt.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Hier is dé ideale oplossing voor dit soort ranzig tuig: in de gevangenis zetten, de deur op slot draaien, de sleutel uit het sleutelgat halen… en vervolgens heel ver in het kanaal gooien. Dit soort walgelijke types, die werkelijk in staat zijn mensen in het financiële verderf te storten, verdienen niet beter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. J.P Coen

  Waarom verzamelt de GG&GD toch al die gegevens ? naam en emailadres is ruim voldoende voor de test en de uitslag !

 2. AidemediA

  Michael, ik geloof er geen snars van. De boel wordt in de gaten gehouden door de zeer capabele hugo de jonge en zijn collega grapperhaus. Nou moet je geen sprookjes vertellen. Ohhwa ik wordt net wakker, kennelijk gedroomd, of is het echt? Ik denk toch dat het echt is. Jammer maar waar. Jou suggestie opsluiten en sleutel weggooien is nogal mild denk ik. Het is nu aan de rechterlijke macht, die hier zijn of haar onverbiddelijke uitspraak over moet doen. Dat wordt sidderen voor die criminelen. Een taakstraf van 30 uur schoffelen, zal ze leren.

  1. kees cup

   Vergeet u vooral ook oud ChristenUni baasje André Rouvoet niet, deze man is middels de ‘baantjes carrousel’ hotemetoot geworden bij de ggd, hij zat nog veel dichter bij de lekkage, maar hij blijkt nu dus ook even capabel voor zijn functie te zijn, als Huigje en Ferd voor de hunne. Niet dus.

 3. yellow thread street

  Publiceer maar eens een foto van deze crimineeltjes v.v. al hun eigen gegevens.
  Maar dat zal wel niet mogen, hun hebben recht op privacy.

 4. Linksbuster

  “Tegen misdaad is geen kruid gewassen”..
  aldus de jonge en de baas van de ggd rouvoet..dus zeg maar dag tegen je privacy!
  Onze bekwame en fatsoenlijke bestuurders
  ( volgens Franz Dummkopf) ten voeten uit.
  Het wordt de heren criminelen wel heel gemakkelijk gemaakt uw identiteit te misbruiken.

  1. J.P Coen

   Zullen we beginnen bij het begin ?

   Waarom moet men al die gegevens verstrekken aan de GG&GD om getest te worden ?
   het hypocriete CU gedrocht Rouvoet heeft weer een dubbele agenda

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.