Opnieuw afschuwelijk drama in Frankrijk: afgehakt hoofd uit raam gegooid in Toulon

Frankrijk is pas net weer een beetje bijgekomen van het drama rondom de onthoofding van de leraar Samuel Paty of het land is alweer in rep en roer. In Toulon is een verdachte gearresteerd door de politie na de ontdekking van een afgehakt hoofd dat in een kartonnen doos uit een raam werd gegooid.

Het is weer eens bonje in Frankrijk. Daar kwam de politie kwam met een groot interventieteam aanzetten en heeft de straat waar een misdrijf werd opgemerkt direct afgezet. Wat er gebeurd is? Oh, gewoon: een afgehakt hoofd dat op straat werd gesmeten, verpakt in een doos van karton. Op onderstaande beelden is te zien hoe de situatie eerst heel rustig en onder controle lijkt, maar dan gaan er geweerschoten af.

Vooralsnog is er weinig informatie bekend over de dader of de huidige situatie. Hieronder is de vermoedelijke dader te zien vanuit het raam waar hij de doos op straat smeet. Waarschijnlijk speelt dit zich vlak na de beelden van bovenstaande video af. Wel is duidelijk te zien dat ook hier de agenten nog steeds uitgaan van een acute dreiging met een vuurwapen, omdat ze de omstanders sommeren om afstand te houden en ze zelf dekking zoeken:

Op onderstaande video is te zien hoe dezelfde verdachte even later wordt opgepakt:

Eind goed, al goed, zou je zeggen. Behalve dan voor de persoon die gruwelijk vermoord werd voor dit afgrijselijke schouwspel zich voltrok. En de Franse samenleving, die opnieuw met koppensnellende gekken moet wirtschaften.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Seneca

  Interessant! zie onderstaande video… waar is de video?

  1. Fax uit Darmstad

   Ik zag wel dattie geen mondkapje op had, foei.
   Wat een stout jongetje.

  2. RvdBe

   Verwarde man met bij toeval een moslim achtergrond.

 2. usb3.0

  Er zijn mensen die dit toeschrijven aan verwarden, het punt is dat dit soort zeker niet verward is maar dit dus bewust doet..

 3. Vrijedenkert

  Sekte van de vrede of weer een verwarde man?

 4. HD

  Zal dat ook een kameraad van Kaag zijn.

 5. Fax uit Darmstad

  Ze hebben daar wel ervaring met koppen afhakken, dus niets nieuws onder de zon.

 6. Response

  Niet om het een of ander maar waaruit blijkt dat het hoofd is afgehakt? Met een zaag, slijptol, snijbrander of soortgelijke hulpmiddelen kun je ook een lichaam demonteren. (Ik heb er overigens geen ervaring mee)

  1. Thant dolph

   Ja ja dat zeggen ze allemaal! 😁😁

 7. Cootje

  70 jaar geleden mieterse ze al alles van het balkon .schoteltje er bij en gebruikte ze de ijzeren vuilnisemmer als toilet , maar als ze nu al met hoofden gaan gooien zijn die buurten wel achteruit gegaan

 8. Monty

  ”Opnieuw afschuwelijk drama in Frankrijk”

  Is natuurlijk afschuwelijk maar voor een drama hoeven natuurlijk niet naar Frankrijk.
  Afgelopen weekend in Heemskerk een jonge vrouw van 22 gedood.

  Waarom staat DDS hier niet bij stil? Dit is in mijn ogen afschuwelijker.

  1. M.Dikker

   Omdat het geen wedstrijd is?

   1. Monty

    Wat is het dan desinteresse?

 9. liefdevol rechts

  Het lijkt wel of links hier op kikt want de migratie stopt niet dus ze weten goed genoeg dat deze taferelen hier niet mee zullen stoppen, het hoort nu eenmaal bij een omvolkingsprocces, daar vallen slachtoffers bij. Maar dat is hun zorg niet, eerst de grote reset. Build back better 👍

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.