Tiranniek Coca-Cola “bestrijdt” racisme met online training: ‘Probeer minder blank te zijn!’

Coca-Cola-medewerkers worden geconfronteerd met een opmerkelijk online trainingsprogramma, bedoeld om discriminatie en racisme tegen te gaan, maar eigenlijk zelf op en top racistisch is. Tijdens de training werd hen verteld dat ze zich “minder blank” moesten gaan gedragen. De woke-ideologie heeft blijkbaar ook voet aan de grond gekregen bij deze frisdrank-gigant!

Op social media circuleren foto’s van de online seminar die voor Coca-Cola-medewerkers werd georganiseerd. “Try to be less white” (vertaald: ‘probeer minder blank te zijn/doen’), viel te lezen op één van de dia’s tijdens de presentatie. Dat meldt The Sun.

Het werd voor iedereen al vrij snel duidelijk dat het helemaal niet ging om het bestrijden van discriminatie en racisme in klassieke zin. Die termen hebben namelijk een specifieke betekenis gekregen binnen de (compleet idiote) ‘woke’-ideologie, en dat is waar het hier om bleek te gaan.

Racisme en discriminatie zijn volgens woke-wappies namelijk machtsinstrumenten. Alleen groepen met macht kunnen andere groepen (zonder macht) onderdrukken. Volgens dit soort mafkezen kunnen dus alleen blanke mensen anderen discrimineren en racistisch zijn. De oplossing is dus simpel: gedraag je minder blank en vecht zo tegen racisme en discriminatie.

Maar wat betekent het dan om blank te zijn en hoe kun je je minder blank gedragen? Dat maakten ze duidelijk in de volgende dia’s, waarin stond:

“Minder wit zijn betekent: wees minder arrogant, minder zelfverzekerd, minder verdedigend, bescheidener, luister, geloof, neem afscheid van ongevoeligheid,” en “breek met witte solidariteit.”

Laten we eerlijk zijn: dit heeft met racismebestrijding geen biet meer te maken. Dit is zélf dus puur racisme en discriminatie tegen blanken, in de hoop een vermeende “racistische” groepssolidariteit op te breken, maar het doel ver voorbij schietend.

Coca-Cola reageerde in The Washington Examiner en zei dat deze training was bedoeld om een meer inclusieve werkplek te creëren voor de werknemers. Nou ja, als inclusief betekent ‘een plek waar mensen zonder pigment zich niet meer thuisvoelen,’ dan is dat ruimschoots gelukt. Hier overigens een LinkedIn-pagina om je aan te melden voor de cursus. Dus educate yourself met de Coca-Cola-cursus tegen racisme, en leer dat je een racist bent. Geef je je niet op? Prima, maar dan ben je echt alsnóg een vuile racist. Altijd!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. king

  dat word geen Coca Cola meer.

  1. EvertB

   Verstandige keus.

   In de Mexicaanse deelstaat Chiapas en specifiek in de stad San Cristobal is water schaars geworden door het grote verbruik van de locale Coca-Cola fabriek. De sterfte aan diabetes verviervoudigde, het aantal levensjaren dat mensen leven met een handicap t.g.v. diabetes steeg van minder dan 10.000 naar meer dan 40.000. En de staat neemt de gezondheidscrisis niet serieus.
   http://www.healthdata.org/mexico-chiapas

   Behalve een gezondheidscrisis zorgt Coca-Cola ook voor een watercrisis. Het bedrijf gebruikt lokale grondwaterbronnen voor de productie van cola. Dagelijks wordt meer dan een miljoen liter water onttrokken. De bewoners eisen hun water terug.

   h*tps://themazatlanpost.com/2020/06/29/citizens-of-san-cristobal-de-las-casas-demand-revocation-of-coca-colas-water-permit/

  2. EvertB

   Verstandige keus.

   In de Mexi-caan-se deel-staat Chia-pas en specifiek in de stad San Cris-tob-al is water schaers ge-wor-den door het grote ver-bruik van de C.o.c.a.-C.o.l.a fabriek. De sterfte aan dia-betes verviervoudigde, het aantal levensjaren dat mensen leven met een hand-i-cap ten gevolge van dia-betes steeg van minder dan 10.000 naar meer dan 40.000. En de staat neemt de gezond-heids-cris-is niet serieus.

   h*tps://tinyurl.com/ywzdowzl

   Be-hal-ve een gezond-heids-cri-sis zorgt C.o.c.a-C.o.l.a ook voor een watercrisis. Het bedrijf gebruikt lokale grondwater.b.r.o.n.nen voor de productie van c.o.l.a. Dagelijks wordt meer dan een miljoen liter water o.n.t.t.r.o..k.k.e.n. De bewoners eisen hun water terug.

   h*tps://tinyurl.com/yzek8785

  3. Tedje Kruis

   Allen nog Chinese imitatiecola voor jou

  4. Nostradamus

   Dan ook geen sp1te, fäntä en sgweppes meer…

 2. Aborifa

  Jodekoeken wordt Odekoeken. Mogen we nu Eger zeggen?
  De Colamensen moeten dus zwarter worden. Dat wordt nog blackface 🙂

 3. M.Dikker

  Het wordt steeds gekker. Moeten we onze excuses al gaan aanbieden omdat we blank zijn?

  1. Loelap

   Het lijkt erop dat we ons zwart moeten gaan schminken van Oca Ola.

   1. M.Dikker

    Dat mag dan weer niet van SS. Ik vrees dat we het nooit goed kunnen doen.

    1. Tedje Kruis

     De SS zal het helemaal met je eens zijn geweest

    2. Nostradamus

     Als het aan SS en kornuiten ligt dan zijn de blanken straks slaven van PoC. Daarbij zal dan wellicht gaan gelden, hoe donkerder, hoe meer slaven ze mogen houden. Zo zie ik, Nostradamus. de toekomst wanneer de wokies aan de macht komen.

  2. Fax uit Darmstad

   We verkleden ons als zwarte piet dan is iedereen gelukkig

 4. liefdevol rechts

  Ik speel alle jaren zwarte Piet,dus volgens Cola ben ik goed bezig 👍

  1. Vrijedenkert

   Liefdevol Rechts,

   ++++++++++++++!👍

 5. Vrijedenkert

  Boycot progamma VI, Zwarte Piet verbod en ander geneuzel….

  Ik koop niks meer bij Bol.com, ik kijk geen Oranje voetbal meer, ik heb Gilette afgeschaft en na dit geneuzel drink ik ook geen Coca cola meer!

  1. Tedje Kruis

   Geen Hema, geen Kruidvat, geen Ikea…

   Blijft niet veel over…

   Dan maar de stompe scheerbladen van Krupp-stahl voor jou

   1. Vrijedenkert

    Tedje Kruis,

    Dom gezwets, en inderdaad ook geen Hema, geen Kruidvat, geen Ikea… En als Krupp iets levert wat scherp moet zijn dan is het ook scherp!

 6. kees cup

  minder blank proberen te zijn ?

  uuh, dus …

  iets meer lui en iets meer crimineel ?

 7. Rene van der Grijp

  Deze cursussen werden ook aan Amerikaanse ambtenaren gegeven voordat Trump er een eind aan maakte. Het komt uit de radicaal linkse hoek.

  “Critical Race Theory is a branch of Critical Theory, which began as an academic movement in the 1930s. Critical Theory emphasizes the “critique of society and culture in order to reveal and challenge power structures,” as Wikipedia states. Critical Race Theory does the same, with a focus on racial power structures, especially white supremacy and the oppression of people of color.
  […]
  Critical Race Theory arose as a distinct movement in law schools in the late 1980s. CRT inherited many of its premises and perspectives from its Marxist ancestry.”

  ht*ps://fee.org/articles/president-trump-s-ban-on-critical-race-theory-explained/

  1. Loelap

   Aziaten in de US worden omdat ze doorgaans succesvol zijn, inmiddels ook tot de blanken gerekend. Aziaten zijn overigens niet gediend van dat woke gedoe.
   Ik las dat op een Amerikaanse school met een overwegende Aziatische populatie, ouders verontwaardigd waren nadat hun kinderen les kregen in “the critical race theory”. Ze dwongen met succes het schoolbestuur dit vak te schrappen.

 8. ManX

  Ik ben een gitzwarte neger geboren in het verkeerde lichaam van een bleekscheet. Ik voel me zwart, zowel cultureel als wat betreft achtergesteldheid. Ik snak naar herstelbetalingen om mijn gemoed te ontlasten en een leuke vinexvilla te kopen. Maar niemand die mij ziet staan, ik tel niet mee want ik heb een roze huidje, mar geloof me – ik ben totaal zwart ben van binnen, een Afrikaan in hart en nieren, een Sambo met wekkerveertjes als haar, een zwaar gepigmenteerde in denken en doen!

  Jerry Airfryer help me, please!

 9. ManX

  Ik ben een gitzwarte neger geboren in het verkeerde lichaam van een bleekscheet. Ik voel me zwart, zowel cultureel als wat betreft achtergesteldheid. Ik snak naar herstelbetalingen om mijn gemoed te ontlasten en een leuke vinexvilla te kopen. Maar niemand die mij ziet staan, ik tel niet mee want ik heb een roze huidje. Maar geloof me – ik ben totaal zwart ben van binnen, een Afrikaan in hart en nieren, een Sambo met wekkerveertjes als haar, een zwaar gepigmenteerde in denken en doen!

  Jerry Airfryer help me, please!

  1. ManX

   Sorry, 1 keer teveel geplaatst. Er gebeuren vreemde dingen.

   1. Edjan

    Ja, je bent enerzijds een bleekscheet en anderzijds een donker gepigmenteerde. Dan krijg je vanzelf dubbele reacties. Duurt niet lang dan verzinnen ze operaties en pillen om mensen als jij het juiste, donker gepigmenteerde lichaam te geven. Daarna veel Coca Cola drinken om het bleekschetenlichaam weg te branden.

  2. pasco

   manx:
   een donkere ziel, met tegenzin verankerd in een prachtig blank lichaam?
   Oplossing: laat je door een zw*rtjoekel de anaal oprekken, je voelt dan vast “zwart”, gebruikt en gelukkig?

   1. sonny

    pasco@
    Woorden hebben macht!
    Jij hebt het het talent mensen verbaal, treffend van repliek te dienen, je raakt mensen vaak in hun ziel!
    Vals en gevoelloos!

    1. sonny

     Cynisme?
     Aan!

 10. gustav

  ‘Probeer minder blank te zijn!’
  Dit is zeer moeilijk voor mij persoonlijk, paniek!
  Ik ben super-blank, lichtblond, met amper pigment, ik kán dus niet zwart dan wel bruin worden!
  Wat nu ? Mezelf ophangen? Van een flat springen?
  Maar het grootste probleem is, IK BEN BLANK EN BEN ER SUPER TROTS OP, VOOR NOG GEEN 100 MILJOEN EURI ZOU IK EEN NEGROÏDE AFSTAMMING WILLEN HEBBEN!
  BRRRRRRR!!!!

  1. pasco

   gustav:
   Helemaal gelijk Gustav!
   Je bent ‘wit’ intelligent, pragmatisch, mooi blank dan wel ‘donker’ emotioneel, onberekenbaar, onbetrouwbaar, tot het dierlijke af!
   Tja, wat wil je?

 11. AS210854

  HAHAHAHAHA zeg niet dat ik mij minder wit moet vinden, ik drink zelfs zwarte cola.

 12. Jehannes

  Het zal mij op dit moment een worst zijn? Dan gaan we toch terug naar spullen ruilen? Steek die euro maar in een plek waar de zon niet schijnt.

 13. Jehannes

  Discriminatie.. Je komt er pas achter als je zelf aan de beurt bent.

 14. Flach

  Ach, mooi wit is niet lelijk 😉
  Zijzelf Zijn de grootste racisten en discrimineren het meeste van allemaal. Arabieren haten zwarten want vinden ze minderwaardig. Surinamers haten Chinezen en hebben er geen goed woord voor over hoe ze 24/7 keihard hun land helpen opbouwen (bv de wegen aanleggen waar ze zelf te beroerd voor zijn) en winkeltjes hebben die ook 24/7 open zijn. En Afrikaners haten zo’n beetje iedereen die niet van hun stam is, om nog maar te zwijgen over de islamitische *kuch* ‘rebellen’ oftewel vette islam.terroristen die ook iedereen die geen moslim is vermoord, of verkracht of verkoopt.

  Op dit moment is er een genocide op Christenen gaande van het MO tot en met Afrika. Het gaat elk voorstellingsvermogen te boven hoe gruwelijk tekeer ze gaan op blanken/Christenen zelfs de kinderen worden gemarteld en vermoord. Maar ook bv de zwarte Z. Afrikaanse bevolking die momenteel oa. de Zoeloes gigantisch discrimineren en vervolgen.

  En dan durven ze hier waar ze allemaal naartoe zijn ‘gevlucht’ omdat ze het zo ‘slecht’ hadden in eigen land, en dan willen ze het liefst de handen die ze hebben geholpen en gevoed en verzorgd verminken. Ze haten ons dus ook, dat is duidelijk. En ze gaan er allemaal aan voorbij dat in de landen die ze hebben verlaten, pervers rijke mensen wonen die geen ene reet om hun geven, hun eigen mensen. Niet de blanken, maar hun eigen soort.

  En inmiddels 4 miljoen mensen van allochtone afkomst in dit land (CBS) en die zijn alleen maar met zichzelf bezig en hun eeuwige klaagzang, maar niet met hun ‘eigen volk’ verderop op de wereld. Geen tandenstoker steken ze uit, geen demonstraties voor hen. Net zomin als dat de demonstranten die vandaag voor de ambassade van Rusland stonden vanwege Navalny. Maar waar blijven de demonstranten voor de poorten van de Turkse Ambassade vanwege de vele journalisten en politieke activisten die opgepakt zijn en in een donker gat zijn gegooid?

  Wat een hypocrisie en wat een waan denken en het hysterisch volgen van de hype vd dag. Het heeft de diepgang van een overleden mossel. Onvoorstelbaar dat z.g.n. intelligente mensen dergelijke totale onzin kunnen en willen verkondigen.

 15. king

  perfect verwoord Flach

 16. Wally

  Op een gegeven moment gaat dit in de voet bijten van de figuren die dit bedenken en uitvoeren. Dus ze zoeken het maar uit, cola drink ik toch niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.