Nieuwe website helpt bij stemmen op basis van ras, geslacht en andere discriminerende kenmerken: Stemdivers.nl

Bent u het ook zo zat om op basis van inhoud te stemmen en steeds uit te komen bij “witte, hoogopgeleide mannen van in de veertig”? En bent u helaas te achterlijk om zelf een kandidaat uit te zoeken die uw belangen het best vertegenwoordigt? Wees niet bevreesd, Stemdivers.nl biedt u namelijk een hulpmiddel om op basis van afkomst, beperking, geaardheid, geslacht, leeftijd, opleiding en provincie tot een weloverwogen keuze te komen! Dat meldt Het Parool.

Maurice Pahladsingh is het zat dat mensen niet uit zichzelf stemmen op kandidaten die hen (volgens hem) het beste zouden vertegenwoordigen. Hij ergert zich zó erg aan het feit dat mensen zomaar op “witte, hoogopgeleide mannen van in de veertig” stemmen, dat hij een hulpmiddel in elkaar heeft geflanst om daar wat tegen te doen.

“Ons uitgangspunt is de ‘Kracht van Zeven’. Deze zeven kenmerken van diversiteit zijn: afkomst, beperking, geaardheid, geslacht, leeftijd, opleiding en provincie. Meer vrouwen? Iemand uit de eigen provincie? Meer jongeren of juist ouderen? Via de site wordt vinden en kiezen makkelijk.”

Pahladsingh maakt het via zijn website Stemdivers.nl nu mogelijk om op basis van verschillende kenmerken te discrimineren en dat mee te laten wegen bij de stem op een kandidaat. Dat noemt hij dan ‘diversiteit’ en dan is het prima. En nou niet flauw gaan doen en die website gebruiken om te kijken of iemand waar je op wilt stemmen wel een blanke heteroseksuele man is, want dát is racistisch, fascistisch, ‘wit privilege’, discriminatie, homofoob en de rest van die hele reutemeteut. Dat mag niet!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Adriaen van Bergen

  O leuk, nu kan je zelf lekker racistje spelen.

 2. LifeBuddy

  Het is Bizar ,dat je Iedere dag voor 4 jaar lang op sLinkse Rasisten gaat stemmen. h**ps://www.youtube.com/watch?v=iyK0xvIu9ps

 3. right

  “witte, hoogopgeleide mannen van in de veertig”
  Zijn er gekwalificeerde negroide mannen/vrouwen die zo’n job objectief, zonder anti-blank rascistische inslag, aankunnen?
  Is prima, als de basis keuze maar niet is geijkt op quotum, maar op de beste persoon op de functie!
  Dat gaat niet lukken!

 4. Mar

  Worden gehandicapten weer eens overgeslagen?

  Wordt tijd dat die ook maar wat meer de mond gaan open trekken. Klagen over discriminatie, slechte toegankelijkheid, vooroordelen etc.

  1. Max Aue

   Ook de discriminatie van belijdende PVV-stemmers krijgt te weinig aandacht.

 5. usb3.0

  En ze willen de stemgerechtigde leeftijd naar 16 jaar brengen

 6. Sando

  Heb nooit problemen gehad met zwarte mensen maar ze komen mij al 2 jaar de strot uit wat een mentaliteit die gasten.

  1. Heinz

   Moet je eens wat anders proberen, gele mensen of roodhuiden.

 7. LifeBuddy

  Post NL. heeft vrijdag aangifte gedaan van verduistering van stempassen in de Rotterdamse wijk Bloemhof. De sLinkse Dictatuur Bloeit weer op.

 8. Edjan

  Ik kom uit op Harm Beertema (PVV) en (buiten de peiling) Henk de Vree (PVV) en Teunis van Nes van de Piratenpartij.
  Terwijl me NIETS over mijn politieke voorkeur is gevraagd. Autochtoon, hetero en al wat ouder is genoeg om PVV’er te zijn, blijkbaar …

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.