Belachelijk! Martijn Koning krijgt eigen cancelprogramma van ‘rebelse’ omroep PowNed

Het eens zo rebelse PowNed is afgegleden tot de zoveelste deugomroep in Hilversum. Na de walgelijke demoniseringspoging van Martijn Koning bij het programma Jinek was iedereen wel klaar met deze derderangs cabaretier. Behalve PowNed, die Koning nu in een programma stopt waar hij de ‘morele barometer’ van Nederland mag gaan peilen. 

Met een wanhoopspoging is de eens zo rebelse en gedurfde omroep PowNed haar laatste beetje respect en geloofwaardigheid kwijt. Wat PowNed nog onderscheidt van de andere Hilversumse omroepen weet niemand. Want er komt een nieuw programma aan: GoedFout, waarin niet alleen Katja Schuurman en Edson Da Graça, maar ook Baudet-basher Martijn Koning de hoofdrollen spelen. Zij gaan praten over wat je allemaal wel en niet zou mogen vinden anno 2021.

FVD-Kamerkandidaat Samuel Jong is er kritisch over:

Vorig jaar was PowNed druk leden aan het werven om in het Nederlands publieke bestel te blijven. Er werden tal van beloftes gemaakt; het rebelse geluid van PowNed moest op de televisie te zien blijven. Maar als snel bleek hier niks van waar te zijn. Dennis Schouten, een verslaggever die geliefd is bij de PowNed-achterban, werd de tent uitgewerkt. Nu blijkt de ooit uit GeenStijl voortgekomen omroep ook nog eens een programma te willen gaan maken met Martijn Koning en Katja Schuurman. Krijgt Koning dan opnieuw de kans om over de familieachtergrond van politici te praten? Om maar een praktische vraag te stellen.

Dat uitgerekend PowNed in het nieuwe programma Goed Fout zich gaat buigen over de vraag wat we moeten cancelen is te triest voor woorden. De oude idealen van PowNed lijken daarmee al lang overboord te zijn gegooid. Wat zullen de recent lid geworden abonnees balen van hun keuze!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. HD

  Ik ga lekker opzeggen.

  1. EU_K0K

   Kun je ook opzeggen als je geen lid bent?

   1. coenzoon

    jij wel micro zwetscockje

  2. Peter Pan

   Ik ken mensen die dat programma maken en jullie hier van DDS slaan volledig de plank mis. Het programma gaat er juist over dat Nederland aan het doordraaien is op het gebied van het uitbannen van het mogen hebben van een andere mening.
   Daarnaast stond Martijn Koning al gepland voor dat programma voor hij die roast/tirade deed.
   Wordt tijd dat jullie n keer jullie facts straight krijgen bij DDS.

 2. ET007

  Dag Powned! Ik neem aan dit is de laatste stuip, want Martijn Koning is nog niet eens de laatste persoon in NL die ik wil zien. Wat een afglijder!

 3. RvdBe

  Heb die met dat haarimplantaat, Rutger ofzo? het zelf al eens horen zeggen iets van, je moet met de stroom mee zwemmen anders ben je je plekje kwijt in de publieke omroep.
  Dat ze dan die paardekop inzetten om hun plekje veilig te stellen gaat een brug te ver.

 4. AidemediA

  Je kan zeggen wat je wilt over pownet en martijn de koning. Het is allebei bagger. De oudejaarsconferentie van die breedbekl*l, was ook al niet te haggelen. En pownet is van fris kritisch, afgegleden naar een oubollig trut nieuws omroepje..

 5. Mar

  Thierry Baudet zegt niet persoonlijk te zijn geraakt door het optreden van cabaretier Martijn Koning in het programma Jinek. „Maar het was de druppel die de emmer deed overlopen”, stelde de lijsttrekker van Forum voor Democratie vanmorgen in de ochtendshow van Qmusic.

  „De hele opbouw van het programma was om mij zo naar mogelijk neer te zetten”, zei Baudet in de uitzending van Mattie Valk en Marieke Elsinga.

  Al die vreselijke verwijten over racisme, nazi’s en vrouwenhaat: dat gaat nergens over. Toen Martijn Koning over mijn privéleven begon en mijn kinderen dacht ik: dat hoef ik niet te pikken.” Daarom liep hij weg. Na de uitzending dronk Baudet naar eigen zeggen thuis „een goed glas wijn en ging lekker vrijen”.

  Het lijkt erop dat heel veel mensen wel persoonlijk zijn geraakt door Martijn Koning gezien alle commotie, dat maar blijft doorsudderen. Martijn Koning confronteerde Baudet met zijn eigen manier van praten. Zoals Baudet tijdens de gesprekken ook weer bezig was.
  Koekje van eigen deeg, maar bij een narcistisch figuur is dat verspilde moeite. Hij ligt er niet wakker van.

  Trouwens, Powned en GS worden dan nu wel verguisd maar worden wel frequent geïmiteerd in spreek- en schrijfstijl.

 6. Brenda Welsh

  Powned is niet de enige die krampachtig leden werft. Ook DDS doet geestdriftig mee. Om de stemming erin te 0ohouden. FvD groeit als kool. Alleen jammer dat er in de winter niks op het land groeit.

  1. CZ

   Flikker toch op, domme nicht onder vele namen.

   1. Klaas de Witt

    Beetje dimmen jij kneus

  2. hetfietsmenneke

   Maar…, Brenda, je weet toch dat de winter voorbij is?

  3. coenzoon

   h**ps://www.lovethegarden.com/be-nl/artikel/wintergroenten-uit-de-moestuin-de-winter

   In de winter groeit er genoeg domme onwetende tról

 7. Wally

  Ze zijn dus nu bezig met ‘deug-tv’, maar daar zijn veel mensen juist volledig op uitgekeken. Altijd weer hetzelfde domme en onware liedje, alles wat blank is, is slecht. En iedereen die ertegenaan plast, is goed.

 8. STOP FVD

  Alleen FVD’ers waren klaar met deze magnifieke cabaretier! Heerlijk om te lezen dat het schoothondje van Baudet dit belachelijk vindt. Wat een zielepoten hier zeg, nog iemand die gewoon de waarheid zegt en oh wat zijn we op de pik getrapt.

  Jullie vinden toch altijd maar dat Baudet recht voor zijn raap dingen roept, en dat dat een machtig goed, maar als dat andersom een keer gebeurt is de wereld te klein, typisch voorbeeld van een narcistische noob fascist! MARTIJN KONING!!!!!!

 9. Bolkestein

  Hoeveel jaar geleden had je op zondagnacht nog “Echte Jannen”? Dat heeft ook al plaats moeten maken voor politiek correct deugen met Prem Radekishun.

 10. STOP FVD

  Topper Martijn. Terecht. Volledig belachelijk hoe hij door de wappies wordt weggezet, hij was gewoon eerlijk. Dat is iets wat Baudet vreemd is? Sterker nog, hij wordt er door jullie altijd erg gewaardeerd. En nu vertelt iemand hem de waarheid en dan staan we hier zielig te doen. WAPPIES!

  1. Max Aue

   Het verwijt dat De Koning gemaakt kon worden dat hij niet grappig was. Niemand betwist echter dat hij de waarheid vertelde.

   Baudet is ook niet grappig maar vertelt bovendien niet de waarheid.

 11. Jopie

  DDS, geef mensen begeleiding hoe ze zo snel mogelijk hun lidmaatschap op kunnen zeggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.