Zelfbenoemde coronatsaar Bill Gates ziet het helemaal zitten: wereld pas weer “normaal aan het einde van 2022!”

De wereld zal aan het eind van 2022 min of meer terug gaan naar normaal. En dit zou dan komen door de coronavaccins. Dat zegt het zelfbenoemde corona-orakel Bill Gates. Eerder was het nog dit voorjaar, maar die voorspelling is met anderhalf jaar verlengd.

“Dit is een enorme tragedie,” zei Bill Gates, de oprichter van Microsoft, in een interview met Poolse media Gazeta Wyborcza en TVN24. Gates lijkt het, gek genoeg, het laatste jaar juist ontzettend naar zijn zin lijkt te hebben en overal en nergens komt opdraven om zijn coronawijsheid met ons te delen. “Aan het eind van 2022 zullen we eigenlijk weer compleet terug naar normaal zijn.”

Ah ja. Eind 2022. Want vaccins. En in de tussentijd blijven we het mkb maar om zeep helpen, mensen opsluiten in verband met “quarantaines,” patiënten ervan weerhouden om zich op andere ziektes te laten onderzoeken dan Covid-19, kinderen en jongeren depressies in jagen omdat ze geen sociaal leven meer hebben, en de horeca totaal verwoesten. Omdat er een virus is met een Infection Fatality Rate (IFR of Sterftecijfer) dat prima beheersbaar is en niet eens bijna zo hoog als we een jaar geleden nog vreesden.

Dit is natuurlijk totaal gestoord. We kunnen de wereld niet nog eens anderhalf jaar gegijzeld houden vanwege dit virus. Als we doen wat Gates zegt is er niks meer over van de wereldeconomie, en mensen zullen op ongekend grote schaal psychisch lijden.

En dan nog wat. In het interview zegt Gates ook dat rijke landen als Amerika “al” (haha!) “aan het einde van 2021” min of meer normaal kunnen functioneren. Maar dat is merkwaardig. Want korte tijd geleden beweerde hij nog dat dit zou gelden, voor dat soort landen, in de lente of zomer van dit jaar. “Hoogstwaarschijnlijk gaat bijna alles terug naar normaal bij de zomer… als de vaccins snel worden goedgekeurd.” Dat gebeurde inderdaad, dus dan zou dit doel makkelijk bereikt moeten worden.

Maar nee. Opeens heeft hij het over “het einde van het jaar” voor “de rijke landen,” en “het einde van vólgend jaar” voor (de rest van) de wereld.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!

De wereldeconomie en ook de psyche van mensen kan dit natuurlijk helemaal niet aan. We moeten nú terug naar normaal, terwijl kwetsbaren zo goed en zo kwaad als dat kan beschermd worden. Blijkbaar denkt Gates dat de wereld best een paar jaar op pauze gezet kan worden, maar wij normale mensen weten beter: dat gaat niet. Het moet doorgaan. Vaccins of niet!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. JochemX

  Dan loopt hij voor de zoveelste keer binnen, de meeste vaccins zijn dan verkocht.

 2. Bunky01

  Misschien niet geheel passend bij de topic, waarvoor bijvoorbaat mijn excuses. Ik hoor en lees bijna niets anders dat de “jeugd” het zo moeilijk heeft met alle beperkingen. Over de eenzaamheid van de ouderen hoor ik niet zo veel. Ook deze groep, waartoe ik zelf behoor, hebben met dezelfde beperkingen te leven. De beperkingen hebben hun weerslag op de gehele bevolking. En het stoort mij dan als er vanuit de media subgroepen worden gefabriceerd.

 3. Mariposa78

  Durf zelfs te stellen dat het wat later word dan 2022 eerder 2025.
  Dan zijn de 5 jaar voorbij met het groepsimmuniteit experiment.
  Dat zal als ik het goed begrijp eind oktober begin november wel even tussen neus en lippen door verteld worden.

  1. coenzoon

   Wat een onzin. Noem het gewoon weer influenza of de griep en we zijn klaar maar dan is the great reset mislukt !

 4. coenzoon

  Voor de twijfelaars,
  h**ps://www.ad.nl/tech/bill-gates-bouwt-zeven-fabrieken-voor-coronavaccins-voor-de-zekerheid~aec64d3d/

  Zoek nu het vermogen even op van bill gates en zijn foundations !

 5. andergeluid

  Dan mag wel wel een bootje van 20 miljoen in Nederland laten bouwen
  Maar dat wil nog niet zeggen dat deze gestoorde gaat bepalen wanneer wij hier wel of niet vrij zijn
  met zijn vaccinaties met nano technologie en die ons DNA verandert
  Deze man dient opgepakt te worden en berecht te worden voor zijn daden.
  Net als de rest die ons slaven nog meer slaafs willen maken.

 6. roodkapjelusttaart

  Ik zal maar niet zeggen wat ik denk, van die psychopaat.

 7. STOP FVD

  Nog heel even en dan zijn we allemaal van Microsoft. LOLOL, stelletje makkelijk te beinvloeden wappies!!!

  1. coenzoon

   u heeft geen reactie gegeven op de fabrieken van gates waar microsoft geen speler in is domme onwetende tról

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.