Foto’s en filmpjes: anti-lockdowndemonstratie Londen druk bezocht

Gisteren vond er een grote anti-lockdowndemonstratie in Londen, duizenden mensen kwamen bijeen om hun ongenoegen te uiten over het coronabeleid van premier Boris Johnson. 

Veel Britten zijn na maanden van sociale isolatie en strikte maatregelen helemaal klaar met het coronabeleid:

Ook in het Verenigd Koninkrijk laat de verregaande lockdown zijn sporen na; veel mensen zeggen dat zij economisch zwaar gedupeerd zijn door de maatregelen. Net zoals in Nederland staan de ondernemers zwaar onder druk, en voor velen ontbreekt het naar eigen zeggen aan perspectief.

De Britten kunnen ook op aardig wat steun rekenen van Nederlandse critici:

De Britse critici lijken vooral gefrustreerd te zijn over het feit dat hun bezorgdheden niet worden gehoord.  Ze zeggen dat de mainstreammedia heb nauwelijks aandacht geven waardoor ze zich in het verdomhoekje gedrukt voelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. usb3.0

  En terecht

 2. Mireille

  De mainstream media zijn er de oorzaak van dat er geen aandacht aan besteed wordt. Hoe is het mogelijk? Al was dat wel zo, dan is het een zaak om niet op te vertrouwen. De gulden regel van DDS.

  1. coenzoon

   omdat de staats tv de macht heeft domme muts

   misschien interessant voor de corona wappies die blind achter de angst maatschappij marcheren. Omdat de staats tv van Merkel ook geen ruimte tegen geluiden die haar build back better campagne verstoren bieden dit alternatief

   h**ps://allesdichtmachen.de/

   De reactie van hedenmorgen op de bedreigingen en haatmails op
   h**ps://reitschuster.de/post/warum-muss-unsere-ganze-gesellschaft-in-eine-art-kriegszustand/

   Hoe kunnen mensen waarvan je verwacht dat ze hersencellen hebben ontvangen niet zelf nadenken ? De politiek correct medemens vindt het normaal om mensen te bedreigen omdat ze ageren tegen de geschapen angst maatschappij door de diverse instanties die enkel bezig zijn met build back better.

   Gelukkig ontwaken steeds meer mensen die in verzet komen tegen de nieuwe normaal van marxist klaus schwab. De nieuwe wereld orde onder de kreet nieuwe normaal , agenda 2030 , build back better , of eender welke andere naam mag geen vaste voet op aarde krijgen.

   Quote van het WEF, Anno 2030 zult u niets meer bezitten maar gelukkig zijn END

   Ontwaak stelletje domme horigen !

  2. september

   Je moet je van coenzoon maar niets aantrekken. Die vind iedereen die het niet met hem eens dom.Dat veranderd nooit. Het zei zo.

   1. LifeBuddy

    HaHaHaHa trek je Tot september niets van de arische sLinkse vvd stemmer aan, want die gaan over de rug en gezondheid van je kinderen. Voor sLinks is dat de normaalste zaak op aarde.
    h**ps://nieuws/2119137928/coronamutant-zaait-dood-en-verderf-maar-elke-dag-landen-vlietuigen-uit-india-op-schiphol

   2. M. Brandenburg

    Nergens in de geschiedenis stonden zij inclusied de media die anderen het zwijgen oplegden aan de jeuiste kant van de geschiedenis, nergens in de geschiedenis gaven zij die de vrijehid van het voilk afnamen dit zomaar zonder slag of stoot terug en elke keer weer zien we dat met deze links totalitaire ideologien dit in de regel eerder tot geweld leid om het in plaats te houden en geweld om er van te komen leid. Maar nog nooit heeft links huin links totalitaire vrijheidseroving vrijwillig gestopt. Ook nu komen we steeds dichter bij het put waar steeds meer mensen dat praten blijkbaar geen zin heeft, helemaal omdat de links totalitaire Coronasekteleden de wetenschap nu opzichtig negeren, of het nu rapporten over een nietwerkende avondklok zijn, of op 25 Janurai gepubliceerde peer-reviewde onderzoeken dat de maatregelen niet werken, of het simpele feit dat men maar niet in kaart wil brengenhoeveel mensen al natuurlijk immuun zijn, ( in Nederland gebaseerd op de wetenschap zou dit nu tussen de 3 en 7 miljoen moeten zijn, die dus geen vaccinatie nodig hebben) ze negeren alles om krampachtig hun moordende en economie en samenleving vernietigende ideologie in stand te kunnen houden.

    Wekelijks zien we hoe het RIVM liegt over de eigen data en met conclusies komt die HELEMAAL niet uit de data te halen is, tenzij je zeer belangrijke informatie weglaat. Zoals bekend met links, mag het volk niet wteen wat er echt speelt, heeft het volk geen inspraak en moet het volk gewoon doen wat een kleine top van de staatspartijen hen oplegt. Geen werkende oplossing van boven en velen oplossingen van onderaf worden monddood gemaakt en uitgeschakelt.

   3. coenzoon

    op inhoud niets te melden september ? dan blijf je inderdaad een domme hork

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.