Huichelachtig RIVM doet net alsof burgers massaal voor coronapaspoort zijn

Volgens het RIVM zou 70 procent van de ondervraagde deelnemers wel heil zien in een coronapaspoort. Maar wie het onderzoek leest komt tot een heel andere conclusie! De vraagstelling en de interpretatie van het antwoord door het RIVM komen, op z’n zachtst gezegd, niet overeen.

Het gaat om deze toelichting op de vraag uit het onderzoek:

Het RIVM heeft niet gevraagd of men voorstander is van een coronapaspoort, maar vroeg alleen of men voorstander is van het idee dat iemand met een coronapaspoort toegang zou mogen krijgen tot allerlei evenementen en activiteiten. Want natuurlijk is het voor veel mensen prima dat een buitenlandse EU-burger met een coronapaspoort hier een festival bezoekt. Maar dat wil niet zeggen dat Nederlandse burgers er ook achter staan dat ze zélf voor iedere binnenlandse activiteit een coronapaspoort moeten laten zien om binnen te kunnen komen. Dat is nogal een verschil!

En om dat verschil nog eens wat sterker te benadrukken: het RIVM heeft dit onderzoekje gehouden onder ruim 47.000 deelnemers. In grofweg dezelfde periode is ook deze petitie tégen het vaccinatiepaspoort tot stand gekomen. Op moment van schrijven is die al 113.789 keer ondertekend!

Het heeft er dus alle schijn van dat het RIVM doelbewust de zaak zo aan het verdraaien is dat het lijkt alsof er een enorm draagvlak onder de Nederlandse burger is voor een vaccinatiepaspoort als toegangsbewijs, terwijl dat helemaal niet zo is. Heel doortrapt dit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

95 reacties

 1. Duckday

  Dit land is door en door VERROT.
  Leugens BEDROG Hoogmoed En belust op macht. GELD🤩
  Wie is er nog te vetrouwen in dit land

  1. STOP FVD

   Ik zou lekker achter je baasje Baudet aan blijven lopen, DAN komt alles goed!

   1. Cootje

    Het stinkzooitje van D66 ? Met de Europese vlag en de regenboog vlag , is toch wel een apart clubje met een slecht luchtje , sommige mensen wennen er aan .

   2. usb3.0

    stopje is een gefrustreerde, die enorm is gefrustreerd omdat de FvD 8 zetels heeft gewonnen

   3. leukeditter

    wat heeft dat er mee te maken stom varken

 2. Edjan

  De petitie ondertekend.

  1. Edjan

   114.701X

   1. hetfietsmenneke

    115.143

  2. usb3.0

   Ook ondertekend natuurlijk

 3. STOP FVD

  Al 113.000x ondertekend, nou knap hoor, wel fijn dat die andere ruim 16.000.000 het wel ziet zitten, dus volgens mij kan dat onderzoek best kloppen, zie je, ik kan ook goochelen met cijfertjes.

  Het heeft er dus alle schijn van dat het mediaplatform DDS doelbewust de zaak zo aan het verdraaien is dat het lijkt alsof er een enorm draagvlak onder de Nederlandse burger is tegen een vaccinatiepaspoort als toegangsbewijs, terwijl dat helemaal niet zo is. Heel doortrapt dit.

  1. september

   Je hebt helemaal gelijk

   1. Harry Haller

    Het is wel fijn voor STOP FVD dat hij eindelijk een deelgenoot heeft gevonden in de reaguurder september. Schrijft hij zijn hysterische waanzin in ieder geval nog voor iemand die het lezen wil.

    1. september

     Ik lees trouwens alles hier.Ik ga niet op iedereen reageren.

  2. usb3.0

   Gefrustreerde stopje meent dat hij kan spreken voor 16.000.000 mensen, zijn fascistische sympathieën kan hij niet meer onder cöntröle houden, stopje raakt steeds gefrustreerder..

  3. Max Aue

   Je hebt gelijk, stop FVD, er is een breed draagvlak voor een corona-paspoort en Wout maakt dit onbedoeld heel erg duidelijk.

   Laten we hopen dat het snel wordt ingevoerd. Het zou een zegen zijn voor de horeca, de reisbranche, sportscholen, winkels en de evenementenbranche.
   Mensen die zich ertegen verzetten denken niet na.

   1. Harry Haller

    Halt! Ausweis! Und schnell bitte!

    1. Max Aue

     Mijn goede vriend woont in Duitsland en houdt van Duitsland.

     Mogelijk verklaart het deze vreemde oprisping.

     1. Harry Haller

      Max is dom en weigert de connectie met WOII te zien.

      Op ieder moment en overal kan een Obersturmbannführer-BOA je corona-ID opeisen.

      Alles natuurlijk verpakt in een modern-2021 jasje. Maar niettemin….

     2. Max Aue

      Dat klopt, de connectie met WO II is te idioot voor woorden.

      Mogelijk zit mijn goede vriend stevig te pimpelen. Het is hem van harte gegund.

     3. Harry Haller

      Een corona-paspoort is een Ausweis om toegang te verkrijgen en deel te nemen. Zonder dat ben je binnenkort een paria.

      Het onderdrukkingsmechanisme erachter vertoont overeenkomsten met het Chinese creditsysteem. En het nazisysteem in Duitsland.

      Het is een totalitair deelnamebewijs aan de samenleving – zonder doe je niet mee.

     4. Max Aue

      “ Het is een totalitair deelnamebewijs aan de samenleving – zonder doe je niet mee.”

      Het coronapaspoort is een tijdelijke voorziening voor mensen die gevaccineerd zijn en dezelfde mogelijkheden hebben als ongevaccineerden die zich kunnen laten testen.

      De vergelijking met nazi-Duitsland is bespottelijk.

     5. Max Aue

      “ Obersturmbannführer-BOA”

      Het wordt een beetje gênant.

   2. usb3.0

    Nee hoor er is helemaal geen breed draagvlak getuige de enorme hoeveelheden afzeggingen bij de huisartsen.
    Verder is maxje de achterlijke fascistische imbeciel, een vaccinazidrammende coronafetisjistische smerig varken die het opleggen van vrijheidsbeperkingen als normaal vindt, maxje is een smerige leugenaar die echt denkt dat iedereen die in de horeca, sportscholen winkels en evenementenbranche werkt te dom is om niet normaal open te kunnen..
    Ik kots echt op dit soort figuurtjes die willen wel dat ik alles moet accepteren maar andersom vind maxje dat mensen moeten worden buitengesloten als die mensen zich niet laten vaccineren.

    1. Max Aue

     vindt

     1. usb3.0

      Logisch want maxje heeft geen argumenten meer, maxje wordt letterlijk onder de tafel gelült met z’n gezuig dat feitelijk word weerlegt, maxje heeft geen enkel weerwoord meer…

   3. usb3.0

    Laten we hopen dat gasten als maxje snel corona krijgen

   4. Robert75

    En waar baseer je dat op? Niet op dit onderzoek in ieder geval want het is misleidend. De vraag of je voor of tegen zo’n paspoort bent wordt niet eens gevraagd. Het enige wat ze vragen, is of ze vinden dat mensen die gevaccineerd toegang zouden moeten krijgen tot evenementen. Vervolgens wordt daar de conclusie uit getrokken dat die mensen dan voor een paspoort zouden zijn. Maar die vraag wordt niet gesteld.

    Als ze mij de vraag stellen of je toegang tot evenementen zou moeten krijgen als je gevaccineerd zou zijn zou ik ook ja antwoorden. Maar dat wil niet zeggen dat ik voor zo’n paspoort ben want daar ben ik op tegen. Ze zeggen toch dat als je gevaccineerd bent dat je dan geen risico meer loopt? Dus waarom zou je toegang geweigerd worden? Maar zo’n paspoort moet niet de norm worden want dat leidt tot gedwongen vaccinatie. Wat eerst zijn het de evenementen, dan de horeca en vervolgens de winkels.

  4. rafi

   Waar slaat dat nou op? 16 mln. die niks is gevraagd ziet het DUS wel zitten? En de enige die dingen verdraait is het RIVM.

  5. RS

   Staat ook in de “gewone “kranten hoor, o.aTelegraaf, AD ,de Stentor.

 4. coenzoon

  tja , in 2018 , ver voor de corona onzin heeft de EU een digitaal vacinatie paspoort al goedgekeurd . Kennelijk een helder moment zullen we maar zeggen
  h**ps://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2018/EN/COM-2018-244-F1-EN-MAIN-PART-1.PDF

  h**ps://ec.europa.eu/health/vaccination/ev_20190912_en

  We kunnen dus vast stellen dat corona NIETS met dat paspoort van doen heeft of is de pandemie toch ontworpen ?

  Gelukkig is men in Amerika wakker en verbiedt de o.a staat Floriade elke vorm van opslag van vaccinatie gegevens. Uiteraard is het seniele wrak biden des duivels maar het lijkt in Amerika de kant op te gaan dat opslag van vaccinatie gegevens niet wordt getolereerd.
  h**ps://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/florida-governor-signs-executive-order-banning-vaccine-passports_3759979.html

  Als je de feiten presenteert (o.a uit de EU vergaderingen ) van de hoax corona kan je nimmer een wappie zijn. Het staat immers allemaal op schrift en dat ver voor dat de wereld hoorde van corona. Heeft iemand nu eindelijk een studie gevonden dat het virus geïdentificeerd is ?

  corona is een hoax !

 5. Max Aue

  “Het RIVM heeft niet gevraagd of men voorstander is van een coronapaspoort, maar vroeg alleen of men voorstander is van het idee dat iemand met een coronapaspoort toegang zou mogen krijgen tot allerlei evenementen en activiteiten.”

  Als je voorstander bent van het verlenen van toegang tot evenementen met een coronapaspoort ben je dus voorstander van een coronapaspoort. De redenering van Wout mist logica en van misleiding door het RIVM blijkt niets.

  70% is overigens een mooi resultaat en voldoende basis voor de Regering om het coronapaspoort snel in te voeren.

  1. hetfietsmenneke

   Haha, Max Anus doet alweer zijn best om iedereen op de kast te krijgen, met zijn gebruikelijk, onzinnig gewauwel.

  2. coenzoon

   de logica van de strónt vlé®k is weer zo krom als een hoepel , twee gezonde mensen zonder klachten , 1 mag naar binnen om wat voor reden dan ook vast gelegd in een document de ander moet buiten blijven omdat het document ontbreekt

   Je moet dus continu kunnen aantonen dat je voldoet aan gestelde eisen met een duister document waar van alles in vast gelegd kan worden conform chinees model. Zo kan de overheid een chemisch opslagplaats van uw lichaam maken en wordt u veroordeelt tot proef konijn van een vaccin terwijl er degelijke medicatie voorhanden is.

   We zijn knettergek als we dit laten gebeuren. Beter Amerika volgen alwaar de eerste staten al een verbod hebben uitgevaardigd op het registreren van vaccinatie. Zo blijft het een vrijwillige keuze.

  3. september

   Nee hoor Max je praat helemaal geen onzinnig gewauwel die dat vinden zijn zelf aan het wauwelen

   1. Harry Haller

    Heb je wel eens van leestekens gehoord, september?

    1. september

     Já,hoor.Ik ga ze voortaan altijd gebruiken.

     1. Harry Haller

      Pas dan gelijk spaties toe waar nodig.

  4. usb3.0

   maxje is voorstander voor de terugkeer van de gele ster maar nu met de tekst “niet getest/ongevaccineerd..

   1. Vanduinen

    Wat drijft u om steeds maar over een gele ster te beginnen?

    1. usb3.0

     Lees nu eens goed vendjunenn eens kijken of je ook echt begrijpt wat ik precies zeg

   2. rafi

    Hij is ook een racist! Hij sprak over Omtzigts Turkse vrouw als ‘dat soort volk’, dat slechts is volgens hem voor Nederland.

 6. Cootje

  Zijn dadelijk voor een klein prijsje in het Europese Malta te koop , of in de Oekraïne , Bulgarije , Roemenië , Balkan, zelfs in Griekenland maak je een kans

 7. sonny

  Dat onze falende maar éérst zorgt dat iedereen gevaccineerd is, voordat ze gaan leuteren over een paspoort!

  1. Max Aue

   Als iedereen over drie maanden gevaccineerd is heeft het corona-paspoort niet zoveel zin meer. Dat is het virus onder contróle.

   Het heeft een functie in de periode voordat iedereen gevaccineerd is. Het geeft mogelijkheden reizen en openstelling van winkels en horeca eerder mogelijk te maken.

   1. coenzoon

    max anus denkt dat het vaccinatie paspoort tijdelijk is !

    hoe aandoenlijk , wat een zeldzame sukkel !

   2. usb3.0

    “Het geeft mogelijkheden reizen en openstelling van winkels en horeca eerder mogelijk te maken.”

    Nee hoor, het beleid maakt het onmogelijk, en waar maxje het over heeft is dat men wordt blootgesteld aan een experimenteel mRNA-vaccin waarvan de werking op lange termijn niet bekend is, met andere woorden men is een proefdier, sterker nog, op 17.000.000 mensen vallen 240 doden door dit vaccin, ze noemen het collateral damage, terwijl er afgelopen week “slechts” 142 mensen zijn overleden door “corona” waarvan niet bekend is hoeveel er met onderliggende aandoeningen zijn overleden..

   3. Edjan

    @Max,
    “Als iedereen over drie maanden gevaccineerd is heeft het corona-paspoort niet zoveel zin meer. Dat is het virus onder contróle.”

    Laten we die 3 maanden maar wat verlengen.

    Kijk, als het zo is, als jij stelt, dat daarna dat paspoort totaal wordt afgeschaft, heb jij gelijk en krijg je dat ook van mij.
    Maar veel mensen (waaronder ik) zijn bang dat het een opstapje wordt voor een Chinees puntensysteem.

    Al sinds de 17de of 18de eeuw groeit in Europa de macht van de staat (gemiddeld). In China is die macht inmiddels vrijwel totaal. De overheid neemt de afgelopen decennia steeds meer c0ntr0le en invloed en is niet gauw genegen die weer af te staan. Dus ik moet het nog zien.

 8. right

  Teveel ‘virologen’ maken verschillende statements, hebben vaak andere stellingnames, dat schept enorme verwarring en onzekerheid onder de burgerij!
  Men moet zich concentreren op vaccinatie, en nog eens op vaccinatie, verder niets!

  1. Max Aue

   Hier ben ik het van harte mee eens.

  2. coenzoon

   heb liever dat ze het onderzoekm in Drenthe breder gaan ondersteunen waar nu verschillende trials lopen met diverse vormen van medicatie. Als er medicijnen zijn kan je die giftige vaccins waar mensen dood aan gaan weggooien

  3. Niet L niet R

   Is ook hun taak, maar trekken er voor o.a aandacht op de Tv veel andere zaken bij, die niet tot hun taak en beoordelingen behoren!

 9. kattekop

  Petitie ondertekend.

  1. coenzoon

   me too

 10. J. Punt

  Dus strikt genomen is een leeg paspoort ook goed dus. Wel een rood paspoort zonder vaccinatiestempel. Als er morgen over wordt gegaan op verplichting, staan de valse exemplaren een dag later op markplaats. Dus we kunnen gewoon kalm aan doen en liegen. Doen ze in den haag ook openlijk met een big smile, liegen

  1. J. Punt

   mooi excuus zon paspoort om nog maar eens 20.000 ambtenaren in te lijven. Wordt nog druk in den haag met al die eeuwige opstoppingen en files.

  2. Max Aue

   Wat een dom gebabbel, Punt.

   1. J. Punt

    Mijn ‘domme’ gebabbel slaat inderdaad nergens op. Net als u. Verschil is dat u probeert een bepaalde klasse uit te stralen die nergens op gebaseerd is. Bent u misschien geweigerd op website joop? De website voor wereldvreemde subsidievreters uit Amsterdam?

    1. Harry Haller

     J.Punt: Max Aue is een megalomane narcist die sterk lijdt aan aan gevoelens van grandiositeit en hier al 10 jaar rondzwalkt als zuigende tr0l. Iedereen schijt op hem, maar zelf denkt hij dat het rozen zijn die op hem neerdwalen.

     Trek je niks van hem aan en blijf je zegje doen.

   2. coenzoon

    jouw gewauwel over een tijdelijk document is van hoog staande kwaliteit !

    🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

    geef me zuurstof , ik stik zowat

 11. Niet L niet R

  Ik krijg het idee, dat RIVM gestuurd en bestuurd worden door de politiek!
  Na alle leugens van Pinokkio Rutte lijkt onder dit bewind alles mogelijk!

 12. rafi

  ‘na vaccinatie OF negatieve test’. Dit hadden ze moeten spitsen. Oorspronkelijk was het vaccinatiepaspoort bedoeld voor … gevaccineerden. Vaccineren is veel ingrijpender dan alleen maar een test. Ik wil want durf mij niet te laten vaccineren, maar wel te laten testen als ik ergens naar binnen wil. Dit is een heel doortrapte manier van vragen stellen. Zo van: ‘Meerderheid wil meer vrijheden na 1 boterham kaas gegeten te hebben of na op een koord over een ravijn te hebben gelopen’.

  1. usb3.0

   Ik vind allebei een beperking van mijn grondrechtelijke vrijheid

   1. usb3.0

    “Ik vind” moet zijn HET IS

   2. STOP FVD

    En je staat vrij daar mee te doen wat je wilt, maar dat heeft wel gevolgen. Die MOET je dan maar accepteren. Een petitie tekenen gaat je er niet uit redden. Succes!

  2. Pauline Kummer

   Bent u wel rustig gaan slapen of heeft u nog wat gebruikt, koorddanser?

   1. Harry Haller

    De inhoudsloosheid van Paul Kummer (alter ego van Max Aue) wordt schrijnend en gênant.

    1. Max Aue

     Ach, ik zie dat bij mijn oude vriend de paranoia al weer heeft toegeslagen.

     1. Harry Haller

      Ha, Max is wakker. Ik dacht al: het is 11 uur en de relnicht is nog steeds niet aanwezig. Hoe moet hij zijn quotom van 180 reacties vandaag nog halen?

     2. Max Aue

      “Hoe moet hij zijn quotom van 180 reacties vandaag nog halen?”

      Mijn opdrachtgever heeft voor het weekend een lager quotum vastgesteld, goede vriend.

      😎

   2. rafi

    Heb je ook tegen-argumenten? Want je huidige armetierige bijdrage is kommer en kwel.

 13. usb3.0

  WAT ZE, (LEES: DE REGERING) DOEN IS ALLES NET ZOLANG DICHTGOOIEN TOTDAT IEDEREEN KRUIPT VOOR EEN BEETJE OPENING, DUS IEDER PARK, CULTUURGELEGENHEID, CONCERTGEBOUW, VOETBALSTADIONS ETC, ETC GAAN KRUIPEN VOOR EEN TESTDAG, VERGIS JE NIET HOOR

  1. STOP FVD

   Nee hoor ik vergis me niet. Terwijl ik me niet vergis krijgen mensen die hier iets anders van vinden de wind van voren met allerlei scheldwoorden en nog meer opmerkingen in slecht Nederlands verwoorde “argumenten”.

   Dat is ook logisch als je een weerwoord laat horen op een door FVD gesubsidieerde “nieuwssite”. Er wordt hier gelogen waar Baudet nog een puntje aan kan zuigen. Er worden complotjes aangehaald die als je er een klein beetje over nadenkt, te zot voor woorden zijn. Vergelijkingen gemaakt met bijvoorbeeld de 2e wereldoorlog die kant noch wal raken.

   Waarom denk ik dan. Ik kom er maar niet achter, het heeft vast met opleiding te maken (ook gezien het woordgebruik hier en het ondermaatse ABN) en het niet kunnen accepteren van verlies en van niet de regeltjes willen volgens, “want ze zijn stom”.

   Beetje peutergedrag krijg je dan, helaas gaan sommige mensen daar heel ver in. En alles wat Max hier gezegd heeft daar sluit ik me volledig bij aan, hopelijk gaan meer mensen dat hier zien. Succes!

   1. Harry Haller

    Stopje, de vraag dringt zich op wat jij hier op DDS doet. Iedere dag schijt je Van der Galien onder, pis je op dit forum en zijn reaguurders en loop je leeghoofdig achter alle ridicule maatregelen van de overheid aan.

    Denk je wel eens zelf na? Of heeft je moeder je opgevoed tot totale gehoorzaamheid en onderdanigheid?

    1. rafi

     Ik ben bang dat dit soort slaven van de machthebbers onuitroeibaar is, want ze bestaan dus nog steeds, ondanks ‘Auschwitz’. Hij zou een goede kampbewaker zijn. Alles voor de Fuhrer! Jawohl!

     1. Ad Fundum

      U bent niet o.k. met uw vergelijkingen over Auschwitz. Ziekelijk.

    2. Pauline Kummer

     Wat drijft u tot reageren? Etaleren van kennis, wetenschappelijke onderbouwing. Of zijn het uw raadgevers die u misbruiken en laten blaten.

     1. rafi

      ?????????

     2. Harry Haller

      ???????????????

    3. Monty

     @Harry Haller
     ‘Stopje, de vraag dringt zich op wat jij hier op DDS doet”

     Misschien moet je hem zien als de ‘luis in de pels’ van DDS.
     Luizen in de pels worden hier over het algemeen behoorlijk gewaardeerd bij DDS.
     Neem bijvoorbeeld een Baudet, Omzigt of Wilders.

     Die wil je de mond toch ook niet snoeren of verwijderen?

     1. Harry Haller

      Monty, ik heb het al lang geleden opgegeven om te reageren op je onnozele onzin. Naar vooruit – nu nog een keer dan.

      Een luis in de pels is een waardevol diertje dat zorgt voor tegenmacht, dat ingeslapen rites wakker kust en op zijn tijd met frisse, creatieve en tegendraadse oplossingen komt.

      Daar is bij de hysterisch schreeuwende STOP FVD nimmer sprake van: deze verlate puber met eenzelfde dwangneurose als jij (jij Wilders, Stopje FvD) kent louter gilpartijen die altijd tegen 1 persoon zijn gericht. In de breedte heb ik nog nimmer iets zinvols uit de mond van deze relnicht gehoord.

      Snap je het een beetje? Of zal ik het voor je tekenen ?

    4. Monty

     @Harry Haller
     ‘ik heb het al lang geleden opgegeven om te reageren”

     Lang geleden? Onder welke naam reageerde je dan?
     Deze naam Harry Haller gebruik je nog niet zo lang ik dacht dat je hier nieuw was.

   2. Max Aue

    Goed gesproken, STOP FVD, ik ben het met je eens.

  2. Mireille

   U wil het als een grondrecht zien dat u ongevaccineerd een deels volle concertzaal al hoestend en proestend kunt betreden om daar een eventuele besmetting te veroorzaken? Een beetje toezicht is wel op zijn plaats.

   1. Max Aue

    Raak, Mireille. Dit is inderdaad een verkeerde opvatting van de grondrechten.

   2. Harry Haller

    Mireille verwacht voortaan ook een paspoort met inentingsbewijzen/negatieve testen inzake Hepatitus A, B en C, influenza, pokken, tuberculose, kinkhoest en alle andere besmettelijke ziektes waaraan een mens kan lijden, alvorens die een concertzaal betreedt.

    De brainwashing heeft zijn werk prima gedaan.

    1. Ad Fundum

     Covid19 is vrij nieuw en zou dus passen in het aantal vaccinaties dat u al hebt ondergaan. Met zo’n paspoort (ik heb mij er nog niet zo mee bezig gehouden) zie ik het als een waardevol document. Overigens kunnen buitenlandse mogendheden zo’n paspoort wel van u eisen. En dan staat u met volle bepakking bij de douane om op vakantie te gaan. Van de gevaccineerden zult u geen last hebben met of zonder paspoort. En daar gaat het om.

     1. Max Aue

      Juist, Ad Fundum, zo eenvoudig ligt het.

    2. Edjan

     @H. Haller. Bij zoiets twijfelachtigs als een vaccinatiepaspoort (wat gemakkelijk zou kunnen ontsporen tot een Chinees puntensysteem) wordt vaak naar een opstapje gezocht waar de meerderheid het mee eens kan zijn.
     – Bezitters van het paspoort kunnen anderen niet meer aansteken met een besmettelijke ziekte en mogen dus weer winkelen.
     – Men zou ook op het paspoort kunnen zetten of iemand bijv. ped0fiel is. Die wordt dan automatisch geweerd van plaatsen waar kinderen zijn.
     Heel veel mensen zijn het met iets dergelijks eens en dan héb je je paspoort.
     Wat er daarna nog op komt, misschien wel politieke voorkeur, dat moeten we dan maar afwachten.

   3. usb3.0

    mireille wil graag alle grondrechten van de mens opheffen, zij wil iedereen graag alles ontzeggen, wie is mireille om het grondrecht voor een ander te bepalen? en ad fuckdem is ook het type die graag met alles mee glibbert zonder ruggengraat natuurlijk.

    Ik kots echt van al die Nederlanders die zich tolerant noemen maar vinden dat mensen die een medisch geheime keuze maken zich moeten laten registreren..

  3. Heinz

   Ja, dat is een goeie, een nationale feestdag, lees testdag, voor iedereen. Ook Urkers, Krimpers, Barnevelders. Boeren, burgers en buitenlui.

  4. usb3.0

   Mooi om te zien met welke imbecielen we echt te maken hebben, ze gaan niet in op de inhoudt, gasten als stopje, maxje, mireille, paulientje en co zijn de angstpredikers bij uitstek.
   Prietpraten wat over wat er eventueel misschien al dan niet mogelijkerwijs zou kunnen gebeuren als iemand hoest, nou dan ben je toch wel heel erg laag gezakt in je (zelf) denkvermogen hoor..

   1. Max Aue

    inhoud

    1. coenzoon

     heb je niet

    2. usb3.0

     Zoals ik zeg, ze (maxje) gaa(t)n niet in op de inhoudt

 14. Edjan

  119.323 ondertekeningen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.