Nieuwe joviale foto’s opgedoken van Bill Clinton met #metoo-veelpleger Jeffrey Epstein

Er zijn nieuwe, nooit eerder vertoonde foto’s opgedoken die de innige band band tonen van de Amerikaanse oud-president Bill Clinton, en de van seksueel misbruik beschuldigde miljardair Jeffrey Epstein. De foto’s werden door de Engelse krant The Sun gepubliceerd, en zijn afkomstig uit de presidentiële bibliotheek van Clinton in de Verenigde Staten.

De foto’s tonen een hartelijke ontvangst in het Witte Huis door Clinton van zowel Epstein, als zijn getrouwe Ghislaine Maxwell. Zowel Epstein als Maxwell worden in verband gebracht met het seksuele misbruik van tientallen vrouwen. Epstein pleegde in 2019 zelfmoord nadat de politie het gedurende vele jaren onderhouden misbruikcomplot ontrafelde, maar Maxwell zit nog altijd op vast op verdenking van mensenhandel en misbruik.

Epstein had vele machtige vrienden en bekenden, waaronder oud-president Trump, maar ook Clinton. Hij zou zelfs een bezoek hebben afgelegd aan Epsteins privé-eiland, waar vrouwen tegen hun wil werden vastgehouden en verkracht.

Clinton heeft altijd ontkend iets van het misbruik geweten te hebben. De foto’s tonen echter aan dat de twee heren elkaar wel degelijk in ruime mate kenden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. 56RdK

  Natuurlijk weet die Clinton van niks. Ook niet toen hij zijn sigaar liet aflebberen door die stagiaire. Wist hij nadien ook niks van.
  En dat die Epstein zelfmoord heeft gepleegd, betwijfel ik nog steeds.
  Want hij wist teveel. Teveel over de ‘gegoeden’ der aarde.

 2. hans-e-pans

  Bill Clinton wist waarschijnlijk niet eens de naam van Jeffrey Epstein, wel dat het een erg aardige man was die hem gratis mee liet vliegen naar een eiland waar hij dan lekker in de zon kon liggen.

 3. Niet L niet R

  Wij hebben Pinokkio Rutte, maar hij is niet exclusief, Amerika heeft Clinton !!
  En er lopen er meer rond, die nog niet aan het licht zijn gekomen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.