Ongelofelijk! Fenomenale Sylvana sloopt coronabeleid: ‘Aaneenschakeling van fouten door gebrek aan juiste visie!’

Zolang Sylvana Simons (BIJ1) haar verderfelijke identiteitspolitiek achterwege laat, blijkt ze ineens een ijzersterk Kamerlid te zijn! Afgelopen donderdag heeft ze het coronabeleid van het inmiddels demissionaire kabinet-Rutte volledig en vakkundig gefileerd.

Hier op DDS mogen we de vreemde capriolen van Sylvana Simons maar al te graag belichten, vooral als ze weer de extreemlinkse woke-gekkie uithangt. Een eindeloze bron van vermaak! Maar dit keer moet toch worden toegegeven dat ze echt punten heeft gescoord in het coronadebat dat de Tweede Kamer gisteren hield..

Volgens Simons is het coronabeleid “een aaneenschakeling van fouten door gebrek aan de juiste visie.” Ze gebruikt een treffende metafoor: “De keuken staat in de fik maar ach, de badkamer brandt nog niet, dus we blijven lekker op de bank zitten. En inmiddels smeulen de boekenkasten, branden de gordijnen en stikken we met z’n allen in de rook.”

Ze neemt ons weer even mee naar het begin van de coronacrisis en maakt een grove tijdlijn van de “bewuste keuzes” die het kabinet toen heeft gemaakt. Met een paar zinnen maakt ze duidelijk dat het kabinet en het RIVM volstrekt idioot beleid hebben opgetuigd: “De keuze was: zo min mogelijk besmettingen, of zo veel mogelijk besmettingen als de IC’s kunnen dragen. Risicogroepen beschermen, of KLM laten vliegen. En maximale indamming van het virus, of immuniteitsopbouw door het virus vrolijk rond te laten gaan.”

Ze vat de belachelijke strategie perfect samen: “Dit kabinet koos voor een strategie die een maximaal aantal mensen ziek laat worden, net zo lang tot het laatste ziekenhuisbed is bezet. (…). Maar wat bleek? Sturen op IC-capaciteit met als doel immuniteitsopbouw is schadelijk voor de economie, schadelijk voor ons welzijn, schadelijk voor onze vrijheid, schadelijk voor onze gezondheid, en het kostte ons al vele mensenlevens.”

Nou, die mogen de prutsbroeders Mark en Hugo fijntjes in hun zak steken! Hopelijk krijgen we meer van deze Sylvana te zien, en minder van haar woke-identiteitspolitiek, want zo ontpopt ze zich echt als ijzersterke toevoeging aan de Tweede Kamer. Wie had dat kunnen bedenken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. AS210854

  Laat ze deze keer eens gelijk hebben.

  1. hans-e-pans

   Dat mag dus ook wel eens gezegd worden, ere wie ere toekomt.

 2. maraton

  Als ze kritiek levert op de regering verdwijnt haar kleur hier als sneeuw voor de zon.
  Een indentiteit gerelateerde opmerking van haar in de kamer en de FvD drollen vliegen weer door haar brievenbus.

  1. M. Brandenburg

   En terecht, identiteitspropaganda is gebaseerd op het uitvergroten van de verschillen en het creeeren van fictieve slachtoffers die bijvoorbeeld heel erg lijden onder wat meer dan 100 jaar geleden hun voorouders is aangedaan door blanken en vooral hun eigen broeders.

 3. StemPzeweg

  Een ijzersterke bijdrage van mevrouw Simons. Ik heb in zoverre geen spijt van mijn stem

 4. Ad Fundum

  Sylvana heeft haar footprint in de kamer gezet. DDS haast zich haar te te pleasen. Nu “het volk” nog. Het scheelt wel een dagelijks artikel op zijn minst, dus reacties

 5. Piet Klein

  Ik mis nog steeds de presentatrice Sylvana Simons. Hier spreekt ze heldere taal, maar haar racisme/identiteitspolitiek is een ramp. Ze creëert een racisme dat Nederland niet heeft. Ze cultiveert een slachtofferrol bij groepen wat niet klopt. Drink ik een flesje chocomel dat slaat de beklemming om mijn hart en hoop ik maar dat Sylvana niet toevallig voorbij loopt, want dat mag niet als blanke bruine melk drink.

 6. M.Dikker

  Ach ja, Syl denkt: “laat ik de verstandige mensen maar napraten” (Wilders) en vervalt straks weer in haar eigen riedeltje óf als ze dat niet doet, dan wordt ze straks helemaal door het slijk gehaald door haar huidige achterban.

 7. M. Brandenburg

  Ze maakt dezelfde fouten als de overheid ze scheid twee zaken die samen zoudenmoeten gaan, namelijk het laten verspreiden van het virus terwijl de risico groepen beschermt zouden moeten worden en dat op eigen vrije keuze, maar het is of iedereen inclusief risicogroepen ziek, of iedereen opgesloten, uiteraard diende de economie open te zijn, met bescherming van de risico-groepen op vrijwillige basis. Onder de 50 jaar zijn er 168 mensen overleden in 1 jaar an Corona… En zoals bij elke leeftijdsgroep zijn de sdlachtoffers overweldigt gezegend met twee onderliggende gezondheidsaandoeningen. Je gooit 12 miljoen mensen in lockdown, terwijl er maar 165 doden onder vallen, en zij dus zo goed als zeker bijna immuun voor is. De ouder men is de groter het risico enzovoort.

  Zoals we het nu hebben over vaccineren, maar zij die het virus al hebben gehad blijven buiten schot, we hoeen namelijk niet 17 miljoen mensen in te enten, we moeten de risciogroepen inenten, indien zij dat willen, en een ieder die al immuun is kan worden overgeslagen, een vaccin is namelijk niet beter en/of sterker dan een natuurlijke immuniteit. Hoogsten gelijkwaardig maar niemand die met een woord rept over de miljoenen die al besmet zijn geweest. immers 98% merkt niet van een besmetting en het kan alleen worden gevonden met een test… Dus simpelweg testen op antilichamen en al die mensen kunnen gewoon zonder zorgen hun leven oppakken en hoeven in tegenstelling tot hen met een vaccin niet bang te zijn dat zij het weer krijgen of het virus kunnen verspreiden, na een jaar van data verzamelen is dit wel overduidelijk. Problemen los je op door effectief specifiek in te grijpen en dus opname capaciteit omhaag wat gewoon kan met een noodziekenhuis dan wel op het water, het schip is er of door het ombouwen van Ahoy, dit laatste kan volgen het rampen scenario in twee dagen worden bereikt, vervolgens contracteer je gepensioneerden, werkloos zorgpersoneel en je zet het leger in om alles te stroomlijnen en te ondersteunen en spontaan is het pijnpunt van alle ellende weg.

  Daarnaast ga je actief behandelingen onderzoeken en dus niet vertrouwen op vaccins, je gaat proberen de symptomen te bestrijden, iets wat in de toekomst mocht er een andere variant komen die zich niets aan trekt van een vaccin, je de symptomen kan bestrijden, geen of lage symptomen, houd dan in geen dan wel geen IC opname. Je word dan wel ziek maar hey kanker is nog steeds een groter probleem, en helemaal wanneer je jonger bent dan 70.

  Ze was hier verrasend goed bezig, maar helaas stapt ook zij weer in de valkuil dat de overheid iedereen veilig moet houden en dat kan helemaal niet, dat kon niet in het verleden dat kan niet in het heden en dat kan niet in de toekomst, en het maakt niet uit hoe links totalitair een overheid is, oplossingen komen bottom up en niet topdown, oplossingen door velen in plaats van eenmogelijke oplossing van een enkeling. Het individu dient aan het werk te gaan en te denken in oplossingen en niet een collectief dat wacht op de staatspartijen.

 8. P. Puk

  Ze was me al eerder in positieve zin opgevallen. Wanneer ze zo doorgaat kunnen we nog veel plezier aan haar hebben. Geef haar in ieder geval voorlopig het voordeel van de twijfel. Ik heb een stuk vertrouwen in haar gekregen.

  1. Niet L niet R

   Ik ook !

 9. Arbeider65

  Gaan we nog veel plezier aan beleven..

 10. EvertB

  Sylvana viel mij op door de smaakvolle combinatie van de frisgele blouse en haar donkere huidskleur. Een echte eyecatcher. De inhoud van haar betoog ging lange tijd langs mij heen.

 11. Niet L niet R

  Ik heb respect gekregen voor mevr.Simons toen zij Pinokkio Rutte in de kamer aanpakte,correct en zeer duidelijk!
  Een ieder die normaal zijn verstand gebruikt, wist, dat de GGD faalde en niet op haar taak berekend was, daarbij een minister die ook niet voor zijn taak berekend is!
  Samen gevat Nederland heeft onderleiding van Pinokkio Rutten, met aan zijn hand Hugo er een puinhoop van gemaakt, tot op de dag van vandaag!

 12. Max Aue

  “ Fenomenale Sylvana ”

  Ik hield het niet voor mogelijk dat men op DDS nog met bewondering over Sylvana zou spreken.

 13. 56RdK

  Toegegeven, al eerder heb ik haar in de Tweede Kamer over cruciale dossiers horen praten en inderdaad: heldere, duidelijke taal die er toe doet.
  Als ze inderdaad de wokewaanzin van zich afschudt zullen we er een gedegen en scherp Kamerlid erbij hebben. Een van de weinige.

 14. Jannes-46

  Alleen al vanwege haar positieve visie op de islam en de Palestijnen moet ik haar niet.

 15. Lucky Luke

  Prof. Dr in de weeniekunde staat weer, zoals gewoonlijk, onzin uit te kramen, deze muts zonder opleiding denkt dat ze alles weet, een kenmerk van juist mensen zonder opleiding.
  Maar ja Lou de Palingboer had ook aanhang.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.