Drie piepjonge criminelen tussen 10 en 14 jaar dreigen 9-jarige neer te steken om step

Een negenjarig jongetje is woensdagavond rond 20.30u in Den Helder beroofd van zijn step. Drie nauwelijks oudere kinderen, met leeftijden tussen de 10 en 14 jaar, wilden het voertuig hebben, en dreigden het kereltje neer te steken met een mes dat ze bij zich hadden als hij de step niet afgaf. Dat meldt De Telegraaf. De geschrokken jongen liet de step achter en rende weg.

De politie is op de hoogte van het incident, en ondersteunt de lezing van de bestolen 9-jarige: “Het slachtoffer kon wegrennen en moest zijn step, met witte wielen, achterlaten. Hij heeft aangifte gedaan.” De identiteit van de drie straatrovers is nog niet met zekerheid vastgesteld, maar de politie is bezig met de zaak. Wel zijn er twee verdachten aangehouden, van wie één inderdaad een elektrische step bij zich had.

Wie tips heeft of getuige was van het incident, kan de politie benaderen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Wally

  Deze kinderen, die zo te zien toch al nooit zijn opgevoed, zien zelfs blijkbaar al in dat je toch geen serieuze staf krijgt. Lekker….
  Maar even de Nederlandse modus aan:
  Oogjes dicht en dan waait het vanzelf weg toch?

 2. Augustus

  Diversity is our strength, etc.

 3. RvdBe

  Signalement wordt niet gegeven?

 4. Drollevanger

  Als ik moet gokken zet ik in op kinderen uit Getintie die hun school voortijdig verlaten hebben omdat ze jaloers waren op de cijfers die hun zusjes en nichtjes behaalden in vakken waarvan het mannelijke woestijngeslacht alleen maar konden dromen.
  Ik vraag me steeds vaker af of het verschil in IQ tussen de seksen uit GeTintie daar genetisch zijn bepaald. Kortom zijn die jongetjes aangeboren dommer dan hun zusjes.
  Kan men die stomme streken verklaren vanuit hun gebrekkige genetische materiaal.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.