[Filmpje] Antifa bij pro-Palestina demonstratie na veel waarschuwingen alsnog aangereden door Amerikaanse politie

In het Amerikaanse Californië wordt ook gedemonstreerd tegen het geëscaleerde conflict tussen Israël en Hamas. Tijdens een pro-Palestijnse demonstratie in Los Angeles liet Antifa zich weer van z’n domste kant zien toen ze probeerden een politiewagen tegen te houden.

Hier het fragment:

De politiewagen komt moeizaam door de menigte heen, terwijl de zwaailichten aanstaan. Een enkele demonstrant wordt nog opzij getrokken, maar twee Antifa-leden denken het wel te kunnen winnen van de California Highway Patrol en blijven de auto blokkeren.

De agent waarschuwt dat hij zo op gaat trekken en dat ze aan de kant moeten, maar het helpt niets. Ze blijven de wagen blokkeren en de agent herhaalt zijn waarschuwing nog een paar keer. Ondertussen probeert een derde demonstrant de agent op andere gedachten te brengen door herhaaldelijk ‘Stop!’ te roepen, maar de agent gaat hier niet op in en blijft vooruitrijden.

Als de politiewagen dan eenmaal écht optrekt is het klaar. Een agent trekt één van de demonstranten bij de auto vandaan en plots liggen er twee Antifa-demonstrantjes op de weg. Iedereen in het filmpje is totaal verbaasd over hoe dit nou heeft kunnen gebeuren.

“Zijn ze allemaal getraind om totaal verbaasd te doen als de auto die ze proberen te blokkeren doorrijdt en zij weg worden gedrukt? Ik heb dit nooit begrepen”, vraagt een twitteraar zich af.

Die zullen binnenkort wel weer op de barricades staan en gaan protesteren tegen ‘police brutality‘. De kans dat ze hier echt van hebben geleerd is namelijk praktisch nihil.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Eppo123

  Platrijden dat linkse tuig en (werkloze) beroepsdemonstranten.

  1. Lucky Luke

   Geeft zo’n troep.

 2. rutte leugenaar

  zieke geesten dat geweldadige linkse tuig

  beter gewoon er overheen rijden, uit zijn lijden verlossen de sukkel

 3. Emile Takma

  Wat is in hemelsnaam de relevantie van dit artikel?

  1. rutte leugenaar

   heb je het filmpje niet bekeken strónt vlé®k ?

   bijna twee linkse mafklappers onder een politiewagen zodat ze daarna weer konden rellen tegen de politie !

   1. CZ

    “strónt vlé®k”

    kakspat is ook een optie

  2. mikolo

   Wat is in hemelsnaam de relevantie van uw reactie?

  3. Aborifa

   Een waarschuwing. Er is een grens aan de tolerantie van de politie. Zelfs in de linkse VS. Joe is minder sleepy dan je denkt.

  4. usb3.0

   “Wat is in hemelsnaam de relevantie van dit artikel?”

   Toch zo relevant dat emietje even moet reageren..

 4. Ritter

  Bijna niets dat u hebt gehoord over uitzettingen in Jeruzalem is waar

  Het verhaal van de Israëlische critici luidt dat de huidige aanval van Hamas verbonden is met dat van de uitzettingsprocedures bij Israëlische rechtbanken met betrekking tot enkele eigendommen in de wijk Sheikh Jarrah in Jeruzalem.

  De waarheid over Sheikh Jarrah is dat het een gewoon eigendomsgeschil tussen particuliere partijen betreft.

  Het eigendom van de joodse eisers van de weinige percelen land is herhaaldelijk bevestigd in de rechtbank, volgens wetten die gelijkelijk van toepassing zijn, ongeacht etniciteit. Israëlische rechtbanken hebben alles in het werk gesteld om te voorkomen dat de Palestijnse inwoners die al een halve eeuw geen huur hebben betaald, worden uitgezet.

  In de zaak die nu voor het Israëlische Hooggerechtshof aanhangig is, is de eigenaar een Israëlische onderneming met Joodse eigenaren waarvan de titel teruggaat tot een oorspronkelijke aankoop in 1875.

  Tot 1948 was de wijk Sheikh Jarrah de thuisbasis van zowel Joodse als Arabische gemeenschappen. Toen viel Jordanië Israël binnen en bezette de helft van Jeruzalem, waarbij alle Joodse inwoners werden verdreven en hun bezittingen in beslag werden genomen.

  Deze zaak heeft niets te maken met etniciteit of religie. De enige discriminatie bij de juridische behandeling van eigendommen van Sheikh Jarrah is historisch, door Jordanië, en jegens Joden ten voordele van de Palestijnen.

  De eisers hebben vier decennia voor de rechtbank doorgebracht om het bezit van de eigendommen terug te krijgen. In de laatste rechtszaken oordeelde de rechtbank dat vier van de acht beklaagden krakers waren zonder wettelijke rechten op het land, en de overige vier afstammelingen waren van huurders die nooit huur hadden betaald.

  Niettemin hebben Israëlische rechtbanken de Palestijnen behandeld als ‘beschermde huurders’ en zouden ze voor onbepaalde tijd tegen uitzetting beschermen als ze huur betaalden. Ze hebben dit geweigerd.

  ht*ps://brabosh.com/2021/05/17/bijna-niets-dat-u-hebt-gehoord-over-uitzettingen-in-jeruzalem-is-waar/

  1. Emile Takma

   Brabosh.

   I rest my case.

   1. rutte leugenaar

    doe dat maar , hou je snater verder maar strónt vlé®k

   2. usb3.0

    emietje takema!

    We all rest our case

 5. Ritter

  Zit Iran achter de onrust in Jeruzalem?

  Sirwan Mansouri, een Koerdische journalist die in het Midden-Oosten is gevestigd, gelooft dat het mogelijk is dat Iran achter de huidige onrust zit.

  Hij zegt: ‘Het ideologische Iraanse regime blijft terreurgroepen steunen met geld en wapens en hitst de Palestijnen keer op keer op. Het Iraanse regime hoeft niet eens persoonlijk aanwezig te zijn onder de demonstranten, hoewel het dat normaal wel is. Het is genoeg om mensen tegen Israël op te hitsen, om hen te vertellen dat hun land door Israël bezet is en dat de Tempelberg aan hen toebehoort.’
  ‘Als we naar het verleden kijken, zijn de voetsporen van Iran rechtstreeks terug te voeren op dergelijke onrust,’ voegde hij eraan toe. ‘Zo ontvingen de Palestijnse relschoppers in 2017 pakketten met eten en drinken en een groetboodschap met een aanmoediging van Ayatollah Khamenei. Iran heeft altijd geprobeerd Palestina te politiseren en zijn ideologie te verspreiden onder Palestijnse bondgenoot-groepen. Dit is het grootste obstakel voor vrede tussen de twee volkeren.’

  ht*p://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/39543/language/nl-NL/Default.aspx

 6. AS210854

  Wat een stelletje huilbabys zijn die demonstranten toch, uitlokken en dan nog de onschuldige uithangen. Om te 🤮🤮🤮🤮🤮 die LINKSE DREK.

 7. Spoetnick

  Het wordt een pro-Palestina demonstratie genoemd.
  Het is echter een pro-Hamas demonstratie.
  U weet wel, de terreurorganisatie die raketten op burgers afschiet.
  En minister Kaag (D66) subsidieert deze organisatie.

  1. Emile Takma

   Zo wordt het inderdaad door de blinde volgers van Israël geframed.

   1. Aborifa

    Ernst, max, emile.Dit heet een dooddoener. Ga je schamen.

    1. Spoetnick

     @Aborifa: het commentaar van Ernst, max, emile, enz is inderdaad kwalitatief uitermate teleurstellend. Dat ben ik wel van hem gewend.

   2. rutte leugenaar

    das geen frame domme jongen , ere wie ere toekomt strónt vlé®k
    jij krijgt de eer om DDS te verzieken
    de palestijnen krijgen de eer het leven van de jood te verzieken.

    een demonstratie voor hamas is een demonstratie voor raketten richting israel

   3. Chee

    Er is hier slechts 1 huistról met vele namen en dat is Emile met zijn satelietnicks Mireille stop fvd ernst Simon brouwenstein etc.
    Cz reageert hier een paar keer per dag, onze kleine zielige Emile loopt hier al ruim 10 jaar de hele dag te irriteren, niks inhoudelijks inbrengen, op de man spelen, plagen.
    Kortom Emile ( zijn verse nick) is aantoonbaar een kleingeestig en geestesziek oud mannetje wat verder niks in zijn leven heeft, behalve dds, dat dan weer wel.

  2. AS210854

   +++++++++

 8. Eppo123

  Laat Antifa eens tegen China gaan demonstreren of tegen vrouwenrechten en homorechten die in veel Moslim landen worden geschonden.

  1. Emma Louise

   Alle goede zaken om voor te strijden komen aan bod, Eppo. Eerst hun eigen gevecht tegen eeuwenlange achterstelling en onrecht.

   1. rutte leugenaar

    quote tegen eeuwenlange achterstelling en onrecht. end

    het staat er echt ,tegen eeuwenlange achterstelling en onrecht. , nog een keer lezen , ja het staat er echt !

    wanneer werd de staat israel in de onvruchtbare woestijn gesticht uit VERKREGEN land domme tról ?

 9. StemPzeweg

  Free Palestine van de NaZI staat IsraHEL, een staat dat hopelijk op een goede dag van de planeet afgeveegd wordt

  1. usb3.0

   spzw is een zeer warme pleitbezorger van de islam

  2. rutte leugenaar

   zo , en dan nog beweren dat je geen antisemiet bent , je kan de bloksnor vervangen mafklapper

  3. ikweetwatikwil

   StemPze weg. Ga weg, je hoort niet in Nederland.

 10. STOP FVD

  Wat een domme gasten!

  1. CZ

   Domme wappie!

  2. rutte leugenaar

   spiegel reflectie vaccinatiewappie

   1. STOP FVD

    Hey leugenaartje, hoe is met de mortality rate?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.