Filmpje! Millennial-vrouw ontdekt dat haar generatie ontzettend naar is… en viert feest met 50-jarigen

“Als je plezier wilt hebben moet je feest vieren met 50-Plussers! Ze halen echt het maximale uit hun leven! 50-jarigen, ik ben verliefd op jullie.” Dat is wat een Amerikaanse Millennial-dame concludeerde nadat ze een feest had bijgewoond van 50-jarigen. 

De TikTok-video van de dame in kwestie, Erica Lynn, is viraal gegaan. De reden wordt duidelijk gemaakt uit de vele reacties: mensen herkennen zich erin dat de Millennial generatie waartoe Erica behoort eigenlijk maar hartstikke saai is, en dat de generatie ervoor veel leuker is.

“Zoals jullie weten probeer ik nieuwe vrienden te maken,” zegt Erica. “Daarom ben ik lid geworden van een app genaamd MeetUp. Je selecteert mensen met dezelfde interesses en komt dan samen bij elkaar om gewoon een leuke tijd te hebben. Dus vandaag ging ik naar zo’n meetup. Het was ergens op het platteland en ik keek naar alle mensen die erbij zouden zijn: ze waren allemaal 50 jaar en ouder.”

“Dus ik dacht bij mezelf, dat zijn niet mijn soort mensen, maar ik ga wel en probeer het.”

“Bro! Ga op stap met 50-jarigen! Als je een leuke tijd wilt hebben moet je op stap met ouderen! Ze maken zich nergens druk meer om, hebben enorm veel plezier, ze worden allemaal gekust, ze halen het maximale uit hun leven. Oh mijn God, het was zó geweldig! Zó geweldig! 50-jarigen, ik ben verliefd, ik ben verliefd op jullie!”

De reacties van Twitteraars op de video maken duidelijk dat Erica niet de enige is die er zo over denkt.

Ook GeenStijl-hoofdredacteur Bart Nijman doet een duit in het zakje:

Het voordeel van ouder worden? Je hebt eigenlijk alles al gezien, en dus maak je je gewoon niet zo druk als jongeren. En als je net over de 50 bent ben je nog wel fit, dus je kunt nog heerlijk leven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. rutte leugenaar

  klopt als een bus , kids op zichzelf , spaarcentje , leuk salaris door carriere , huisje afbetaald enz

  Onbevangen door het leven. Het leven is een pijp kaneel ………………………………

  Als je voor linkse hufters een gevaar wordt door je zelfstandigheid heb je het goed gedaan en dat gaan steeds meer mensen zien gelukkig !

 2. Max Aue

  Michael wordt ook een dagje ouder.

  1. rutte leugenaar

   max anus leeft nog in de jaren 70 , toen was 50 worden een dagje ouder in de beeldspraak en ging je met 57 met de vut.

   tegenwoordig mag je met aow op 66 maar als je geboren bent in 1970 – en nu dus 50 bent – zal dat 68 zijn waarschijnlijk.

   Het inzicht van de strónt vlé®k is wat beperkt maar dat geldt voor veel zuigtróllen.

   1. Antihedo

    Hier zien we een ieder geval een prachtig voorbeeld van een drammende de zeurpiet. Zo zuur zie je ze maar zelden. Gelukkig maar dat er mensen zijn die wat vrolijker in het leven staan.

  2. Human Beast

   Als jij zo oud wordt als je eruit ziet heb je niet te klagen hondekop.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.