Goed nieuws! Conservatief Parler is terug van weggeweest. Tijd voor een online vrijheidsfeestje zónder racismegroep en Woke-gejank!

Geweldig nieuws voor iedereen die de fascistische censuur van Big Tech wil doorbreken: Parler was lánge tijd offline, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Gelukkig maar, want als er érgens behoefte aan is online, dan is het aan dit alternatief voor Twitter. 

In januari van dit jaar kondigden Google en Apple aan dat Parler verwijderd zou worden van hun appstores. En wel meteen. Nou ja, binnen een dag of zoiets. Vervolgens liet Amazon – dat de servers verzorgde – weten dat ze ook geen zaken meer zouden doen met Parler. Dit betekende dat de app niet alleen niet meer te downloaden was, maar zelfs dat de website niet eens meer bereikt kon worden.

Parler zocht razendsnel naar andere servers. Dat lukte uiteindelijk. Maar de functionaliteit was natuurlijk beperkt. Je kon de app alleen gebruiken als je die gedownload had voor de ban.

Nou, dat is nu anders. Want vorige maand liet Apple al weten dat het bedrijf tevreden was met de maatregelen die Parler achter de schermen had genomen “om illegale uitspraken” tegen te gaan. Parler heeft een AI-systeem ontwikkeld waardoor, als iets niet door de beugel kan, de parler-update niet zichtbaar is als mensen hun Apple-app gebruiken. En er wordt ook echt door middel van AI gecontroleerd of mensen zich tenminste aan de wet houden.

Daarbij is het wel zo dat Parler het zo vrij mogelijk houdt. Dus geen “och gossie, mensen worden hier misschien ongemakkelijk van, dus het kan niet”-gezeur. Geen Woke-gejank.

Een paar dagen geleden was het zo over: Parler was inderdaad weer te downloaden in de AppStore. Geweldig. Alleen waren er nog wel wat problemen: veel mensen konden niet inloggen. Je wachtwoord werd geaccepteerd, maar vervolgens zou je hoegenaamd een “code krijgen op je telefoon.” Die code kwam nooit aan.

Nou, dat probleem is vandaag verholpen. Iedereen met een oud account kan gewoon inloggen. Dat kan online op de website, of via de app op je telefoon. Wat betreft Android, hier staat uitgelegd hoe je Parler kunt gebruiken als je een telefoon gebruikt met Android als operating system.

Doe jezelf én mij een plezier, en volg mij hier op Parler. Heb je nog geen account? Maak er dan nu eentje aan. Want het is écht tijd dat wij van rechts ons niet langer de les laten lezen door extreemlinkse woke-radicalen als Twitter, die onze manier van denken haten, en hun macht gebruiken om ons het zwijgen op te leggen.

Vrijheid!

Oh, en slecht nieuws voor linkse haters: conservatieve social media verdwijnen écht niet, hoe zeer zij hun best ook doen om deze apps de vernieling in te helpen. Kusje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. DubbelZout

  “Tijd voor een online vrijheidsfeestje zónder racismegroep”

  Dat moet zijn: met racisme maar zonder racismegeroep

  1. Chee

   @dubbelzout heeft zich nog nooit op Parler begeven en doet dus domme uitspraken.l zoals de hele dag door.

  2. Forlan

   Ja joh, gewoon lekker domme dingen roepen. De man van Candace Owens is de CEO, dat is ook een echte racist, een rasechte neo-nazi….

   Die met een donkere vrouw is getrouwd…

 2. Morgan4321

  Ik heb geen vrijheidsbeperkende iPhone dus daar heb ik weinig aan. Gelukkig heb ik de Parler app ooit gesideloaded op Android en dat installatiebestand ken ik gewoon blijven gebruiken, en ook meenemen naar een nieuwe telefoon. Hij werkt gelukkig nog steeds

  En een voordeel is ook dat Parler die censuur alleen in de Apple app toepast, ik heb op dat gebied nergens last van.

 3. janrama

  Ook goed nieuws voor de vele vrienden van Jürgen Conings.

  1. Gebande_3

   Jürgen Conings?

   Niets over gelezen op DDS, waarschijnlijk onbelangrijk.

   1. DubbelZout

    Hij wordt in stilte aanbeden door o.a. onze poepie

    1. rutte leugenaar

     Omdat jij Hugo Goebbels aanbidt wil dat niet zeggen dat iedereen een afgod heeft. Realisten kunnen zonder domme jongen

 4. halo1

  Mooi .. maar het is natuurlijk maar een kleintje vergeleken met de grote jongens..

 5. Gebande_3

  We hebben onze vrijheid op internet weer terug.
  Dat heeft Baudet met zijn vrijheidscaravan toch maar weer even geregeld.

  1. Monty

   Echter moet men zich nog wel aan een ‘wet’ houden en mogen er geen ‘illegalen uitspraken’ gedaan worden.

   Maar wat zijn de consequenties als men zich hier niet aan houd.
   En wie bepaalt de wet of illegale uitspraken?

 6. janrama

  ”Oh, en slecht nieuws voor linkse haters: conservatieve social media verdwijnen écht niet, hoe zeer zij hun best ook doen om deze apps de vernieling in te helpen. Kusje!”

  Kletskoek Mike, dat doen jullie zelf, kijk naar het FvD, ooit een sterk opkomende politieke partij, nu een zieltogende beweging op weg naar de afgrond.

  1. Appelstroop

   strawman! en onwaar.

   Maar over FvD heb je wel gelijk, eeuwig zonde.
   Van serieuze partij die op rechts echt iets kon
   betekenen, naar een radicale wappie partij met
   een compleet ontspoorde leider met een enorm
   bord voor z’n kop.

 7. Monty

  Illegale uitspraken
  aan de wet houden

  Vrijheid van meningsuiting.

 8. maraton

  Het ultra rechtse riool is weer geopend.
  Waarschijnlijk, in navolging van Trump, wordt hier binnenkort opgeroepen tot bestorming van het binnenhof.

  1. Forlan

   En in navolging van Amerika mogen we straks op de dag van de slavernij de winkels niet meer open doen uit respect. Echt een gezonde samenleving!

 9. alla-af sn-akbar

  Het ultra linkse riool schiet Pim en Theo dood en steek het huis van Ad Kosto in de fik.

  1. rutte leugenaar

   Vergeet de Makro niet

 10. Pieter48

  Linkse mensen zijn niet geïnteresseerd in rechtse denkbeelden. Dus wordt alle informatie van rechts ontregeld of nog beter gestopt. Rechts denkende mensen zien zij als nuttige idioten die alleen deugen om belasting te betalen. Zodat de linkse hobby’s en subsidies betaald kunnen. De informatie over de intocht van kansloze dus nutteloze nieuwe inwoners van ons land doet links het meeste pijn. Vooral omdat rechts de nadelen van deze linkse hobby wel in ziet maar links nog steeds wegkijkt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.