Rapper Lil Kleine vast na verdenking vriendin met grof geweld te hebben aangevallen

Rapper Lil Kleine heeft de nacht doorgebracht in een politiecel op het Spaanse eiland Ibiza, nadat zijn vriendin, influencer Jaimie Vaes, zich met bebloed gezicht en gescheurde kleren meldde bij de receptie van een hotel waar de twee waren uitgenodigd om de officiële opening op te luisteren. Vaes bleek te zijn mishandeld, terwijl de hotelkamer van het stel kort en klein geslagen was.

De Nederlandse artiest had zich verschanst in het hotel, maar de Spaanse diensten hebben hem kunnen vinden en ter plekke arresteren. Wat zich precies heeft afgespeeld tussen Kleine en Vaes is niet duidelijk, maar het is niet voor het eerst dat de 28-jarige hiphopper in opspraak komt voor een geweldsincident. In 2020 zou een man die per ongeluk tegen z’n vriendin is aangelopen zijn aangevallen, nadat Lil Kleine vrienden van hem had aangewezen wie ze moesten aanvallen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Chee

  Lil kleine = een klein old school Tokkie die om aandacht schreeuw, het lijkt verdacht veel op het gedrag @ Emile.

 2. Sando

  Groot neus gat.

 3. yellow thread street

  Als je als meid met een dergelijke idioot aanpapt dan vraag je er zelf om.
  Vaak is het een kwestie van geld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.