Stalinistisch Noord-Korea woest op Joe Biden: ‘Ontoelaatbaar en grote blunder om ons te bedreigen!’

Het stalinistische Noord-Korea is woest op de Amerikaanse president Joe Biden. Die heeft, zeggen de communisten, namelijk retoriek gebruikt die contraproductief is en zelfs voor een “heel ernstige situatie” zal zorgen.

Het is Noord-Korea duidelijk, zegt het regime, dat Joe Biden “vastbesloten is om een vijandig beleid ten opzichte van Noord-Korea te voeren.” De reden is dat Biden in een speech tot het Amerikaanse congres vorige week, Noord-Korea én Iran “een ernstige bedreiging voor de Amerikaanse veiligheid en de wereldveiligheid” noemde. Dit vanwege de nucleaire projecten van beiden landen.

Biden wil dan ook het hele Koreaanse schiereiland “denucleariseren.’

“Zijn verklaring weerspiegelt duidelijk zijn intentie om het vijandige beleid jegens Noord-Korea te blijven handhaven, zoals het al meer dan een halve eeuw door de VS wordt gedaan,” zegt Kwon Jong Gun, directeur-generaal van het Departement van Amerikaanse Zaken van het Noord-Koreaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken geschrokken.

Want, bezweert hij, Noord-Korea wil juist heel graag vrede op aarde hebben. En welbehagen. Voor iedereen.

Maar toch, omdat Amerika het zo hard speelt door onvriendelijke dingen te zeggen doet Noord-Korea vanaf nu hetzelfde, aldus Kwon. “Nu de grondtoon van het nieuwe Noord-Koreaanse beleid van de VS duidelijk is geworden, zullen we genoodzaakt zijn om op overeenkomstige maatregelen aan te dringen, en mettertijd zullen de VS in een zeer ernstige situatie terechtkomen.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wally

  Jaja… Biden, de democraat. Men wilde hem… betaal nu de prijs…

  1. STOP FVD

   Wat is de prijs? In het artikel waar naar verwezen wordt staat overigens boos, DDS maakt het om het nog spectaculairder te maken woest van. Verder worden er allerlei passages uit het artikel gehaald, behalve deze :

   “Het is nog niet duidelijk hoe de Amerikaanse regering de denuclearisering wil gaan aanpakken. Het lijkt er wel op dat Zuid-Korea en Japan nauw betrokken zullen worden bij de plannen.”

   En Noord-Korea heeft altijd al stoere dingen geroepen, ook jouw loser vriendje Trump had geen enkele nuttige bijdrage aan de onderlinge verhoudingen.

   Dus ja Biden, de democratisch gekozen president, door de maffia republikeinen eerlijk verloren verkiezingen, die bedoel je? Ja de hele wereld wilde hem, behalve een paar complot wappies die dachten dat het zelfs na 20 januari nog wel goed zou komen.

   Kom maar op met de prijs, de prijs is altijd beter dan nog 4 jaar fascist Trump!

   1. Wally

    Ondanks je uitroeptekens ben ik niet echt onder de indruk. Feit…. Trump, die jij fascist noemt, is geen oorlog gestart. Sterker nog, hij ging de dialoog aan met deze koreaanse idioot, want je wilt toch hoop ik niet beweren dat deze knakker normaal is he? Mar we zullen het gaan zien hoor, geniet nog even in je bubbel. En onthou de goede linkse gedachte:
    Als je je ogen dicht doet, zie je niets. En als je niets ziet, nou, dan is het er ook niet. Probleem opgelost….. prettige dag…

   2. Wally

    En nog even dit…. dat jij meent Trump ‘mijn loser vriendje’ te noemen, ach, dat spreekt voor je. Je bent links en dat mag. Maar triest is t wel, de typische houding van jouw kant naar mijn.kant.

 2. Beukman

  Het ziet er inderdaad niet naar uit dat Biden zich door de Koreaanse massamoordenaar gaat laten inpakken, zoals zijn überijdele voorganger Trump destijds wél overkwam.
  En verder: sommige blaffende honden bijten. Maar deze niet.

 3. alla-af sn-akbar

  Deze bolronde oerlelijke prop heeft 450 miljoen dollar per jaar nodig om zijn luxueuze leefstijl in stand te houden. Hij heeft complete ski resorts voor zichzelf aangelegd. Die begint echt geen oorlog want dan is hij alles kwijt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.