Twitteraccount Hugo de Jonge (CDA): ‘Het is niet mogelijk om je vaccin zelf te kiezen’

Op Twitter vroegen bezorgde burgers aan minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) of ze zelf hun vaccinproducent kunnen kiezen. Zo waren er mensen die de voorkeur gaven aan het vaccin van Pfizer boven vaccins van andere producenten. Doet hun mening ertoe, was de vraag?

De sociale media-manager van De Jonge gaf deze burgers het volgende antwoord, natuurlijk in naam van zijn baas: “Het is niet mogelijk om zelf te kiezen. Door vaccins te verdelen over mensen in bepaalde geboortejaren zetten we de beschikbare vaccins in Nederland zo effectief en efficiënt mogelijk in. Op deze manier beschermen we zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen.”

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. september

    Hij heeft vanmorgen bij WNl op zondag ook gezegd dat iedereen die dat wil op 1 september is gevaccineerd. Dan zouden alle maatregelen kunnen worden opgeheven.Hier nog niks overgelezen.

  2. Echtepleb

    jawel hoor. Je moet alleen ff geduld hebben. Voorlopig laat ik al de anderen gewoon voorgaan en kijk daarna weer wel welke ik eventueel zou willen. Ik ben tenslotte geen proefkonijn..

  3. Mistgabel

    Vertrouw er geeneen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.