Geert Wilders gaat los op wannabe terrorist: “Gooi dat tuig dat wil sterven als een martelaar linea recta ons land uit”

De Haagse jihadist Moussa L. is door de politie verjaagd toen hij actie wilde voeren bij de terroristenafdeling van de gevangenis in Rotterdam, omdat er negen jaar cel is geëist tegen twee mannen vanwege het voorbereiden van een terroristische aanslag. De ex-rapper heeft aangekondigd dat hij wil sterven als een martelaar en dat zijn ‘geduld opraakt’, meldt De Telegraaf. Wat PVV-leider Geert Wilders betreft trapt Nederland hem direct het land uit.

Hier de hele tweet van Wilders:

L., die werkt onder de naam Abu Ilias, lijkt op het punt te staan om zelf een terroristische aanslag te gaan plegen.

“Ik volg jihadist Abu Ilias en zijn entourage al geruime tijd op sociale media”, zegt de Vlaamse kenner van de radicale islam Peter Velle in De Telegraaf. “Ze zijn echt gevaarlijk. Hij heeft veel sympathisanten in onder meer Antwerpen. Bij ons is er een nieuwe sharia-lichting opgestaan.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ilias klinkt als een stereotype islamist. Hij geeft het Westen de schuld van het vermoorden van moslims en plaatst die groep in de slachtofferrol zodra ze zich ‘verdedigen’. De man heeft zelf een crimineel verleden en heeft vastgezeten voor het ronselen van Syriëgangers, maar Nederland is het probleem omdat het hier niet wordt toegestaan dat iemand zichzelf en anderen op gaat blazen met een autobom of bomgordel. Je mag als islamistische moslim ook helemaal niks meer in dit land…

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. 56RdK

  Geert heeft volkomen, volkomen gelijk!
  Maar de Nederlandse rechtspraak c.q. het rechtsyteem is dor, dor en dor verrot door linkse gedachtegangen en wetgeving. Bedacht door onze fijne achterbakse deugpoliticy van vooral CDA, D66, GL, PvdA en VVD-huize!
  Waardoor iedere onschuldige burger in dit land gevaar loopt, van groot tot klein!

  1. Duckday

   Nog netjes zeer gezet

  2. Marija

   De leiding van ons land is echt knettergek en al heel lang lijkt dat steeds meer toe te nemen.een man als GW zou veel meer invloed moeten hebben op het beleid.
   Waarom ziet alleen de gewone man dat ons land wordt weggegeven aan tuig en doen de leiders alsof het goed is?
   Dat ishet niet.

 2. AS210854

  Jawel hoor, terug naar de zandbak in Verweggistan . Maar laten ze dat nu TOCH niet willen🤮🤮🤮 Dit is weereens aan dat moslims de westerse samenleving kapot willen hebben.

 3. Drostemannetje

  Als hij zichzelf opblaast, laat ie dan wat linkse deugkneuzen meenemen. Hopelijk gaat er dan een keer een andere wind waaien in de politiek en mainstream media. Triest maar waar.

  1. toetssteen

   @Drostemannetje
   Indien zulks gebeurt, dan jammert men dat ze niet wisten dat de slang giftig was, en ze niet waren gewaarschuwd.

  2. Mr.blauw.sky

   En het liefst tijdens een demonstratie van anti Bill Gats-gekkies.

 4. kattekop

  Tja, het Nederlandse volk heeft toch weer in meerderheid op de partijen gestemd die dit allemaal mogelijk maken.
  Niet huilen achteraf.

 5. Human Beast

  Kom er maar in E.T.😂

 6. HD

  Oké maar dan wel 30 kilometer uit de kust in de Noordzee, met de hele inferieure familie, en dan wel rekening houden met de stroming anders moeten we de troep weer opruimen aan de kust.
  En Max gaat binnenkort daar rijden en dat moet wel gezellig worden, en we willen nog normaal met de honden op het strand wandelen.

  1. Emile Takma

   Niveautje weer, HD.

   1. CZ

    Aldus Max Van Velenamen.

 7. Emile Takma

  Geert gaat los, is WOEST, is woedend en is niet te spreken over vanalles en nog wat.

  De nar doet dagelijks zijn boertje en het is zowel doodsaai als politiek totaal irrelevant.

  1. leukeditter

   ga terug naar de woestijn takkeman

  2. Stanly2000

   Zeer verrassend deze opmerkingen van ons aller vriend Ernst! De boodschap interesseert hem niet als hij maar de boel kan opjutten.

   1. Ad Fundum

    Daar gaat het toch in veel van de reacties om. Proberen elkaar te overtroeven maar Wilders er op aanspreken dat zoiets als dat hij wil ondoenlijk is. Terugsturen is gauw gezegd, maar waar naar toe en op grond waarvan. Zeg het maar. Iedereen kan dat roepen, daar hoef je geen politicus voor te zijn. Maar Wilders…

    1. Harry Haller

     Je lült een eind in de ruimte Adje. Je bent een domme zak hooi.

     Terug sturen op grond van een door hem zelf afgeven verklaring dat hij terrorist wil worden en een aanslag plegen, vind je niet voldoende?

  3. Jack Flash

   Ik hoop dat jij jezelf een keer opblaast takkema.

  4. LifeBuddy

   takkevent, zit je al aan de sLinkse taks met je crack.
   ”Narcostaat Nederland nu ook volop aanwezig in de crack- en crystal methmarkt – De Dagelijkse Standaard”

 8. ajamhavermans

  Geen wonder dat die lui terug willen naar Nederland. Werkstraf van 40 uur, levenslange uitkering zonder hier iets voor te doen, mooie flat, en verder spugen ze op alles wat Nederlands is. Ik vind het onbegrijpelijk dat wij dit met z’n allen tolereren. Het zijn onze belastingcentjes waar wij krom voor gelegen hebben. Zo’n Syrië gangster tot haar dood hier onderhouden met haar 3 kinderen kost ons meer dan 1 miljoen euro. Wie is er nu gek zij of wij??? Te gek voor woorden dit en dan heb ik het nog niet eens gehad over onze onveiligheid. Diegenen welke de illusie hebben dat deze islam terroristen nog te genezen zijn moeten zichzelf eerst eens na laten kijken.

 9. Beukman

  Gelukkig geldt over het algemeen de oud-Hollandse wijsheid: “Blaffende honden bijten niet.”
  Laat Geert eerst eens werk maken van zijn eigen fractiemedewerker Dion G., die wél bijt.

  1. Harry Haller

   Nu Trump uit het zicht verdwenen is heeft onze huis-Asperger Beukman zich vastgebeten in Dion Graus.

   Nog vele malen zal deze islamverheerlijkende landverrader zijn deuntje over Wilders en Graus herhalen. Weet eenieder dus dat hij dat stupide gezwam over kan slaan.

  2. usb3.0

   beukho*r probeert het gesprek te veranderen

   1. Fortiori

    Dion Graus weet “iets” van Geert. Dion Graus mag dat van Geert privé weten zolang hij er maar niet mee te koop loopt. Geert loopt deuken op, hij is uitgenodigd om te komen praten met de RvJ wegens zijn opmerking ‘tuig van de richel’ over de journalistiek. Het is maar goed dat hij geen president is van ons mooie land anders krijgen wij hier Wit Rusland achtige toestanden…

    1. Beukman

     Inderdaad. Door opmerkingen zoals die van Geert wordt onze eigen jornalistieke onafhankelijkheid ernstig in gevaar gebracht.

     1. Harry Haller

      En vandaag volgen er nog 34 reacties van onze Asperger Beukman over Geert en Dion Graus.

      Je kunt er op wachten.

    2. usb3.0

     “anders krijgen wij hier Wit Rusland achtige toestanden…”

     En wat zijn die toestanden? dat zijn de “toestanden” die jij via het nos te zien krijgt

     1. Beukman

      Inderdaad. Gevangenissen vol met acteurs. Straten en pleinen met door de NOS ingehuurde acteurs die spelen dat ze door de politie in elkaar gemept worden. Acteurs die doen alsof zij journalisten zijn die uit vliegtuigen worden geplukt en gemarteld door de geheime politie.
      Dit allemaal door de NOS geënsceneerd om te verhullen dat de president dagelijks door zijn dankbare volk wordt toegejuicht.

     2. Harry Haller

      Usb3.0: Beukman is zelf een hoe*rnalist en is dus bang dat hij niet meer zijn extreemlinkse, pro-islam stukjes kan schrijven.

      Want hij krijgt er geen genoeg van om te melden dat Theo van Gogh is afgeslacht door zijn eigen schuld en Geert Wilders het er ook naar heeft gemaakt dat hij al 14 jaar in een safehouse woont. Moet je maar geen kritiek op de islam hebben, vindt hij.

   2. CZ

    @USB: Ik lees de reacties van zuiger Bukman nooit, maar ik weet dat je 100% gelijk hebt.

    1. usb3.0

     Tuurlijk heb ik gelijk @CZ, immers, beukho*r is een zeer, zeer, zeer warme pleitbezorger van de islam en doet er alles aan om die uit de wind te houden..

    2. Emile Takma

     CZ leest mijn bijdragen ook nooit maar hij reageert er gelukkig wel altijd op.

     1. Beukman

      Dat klopt wel. CZ wordt door de EU alleen betaald om te zuigen, niet om te lezen.

  3. nexit nu aub

   bukhol komt weer onbeschaamd bij Graus uit met laster en achterklap

   Zelfs de kamervoorzitter heeft tról bukhol meermaals gecorrigeerd maar bukhol komt niet verder dan zijn boulevard krantje het NRC !

   zielig portret

   1. Beukman

    Er is geen letter in het bericht van NRC dat niet klopt, tаrrel. NRC heeft nergens geschreven dat Arib Graus de toegang formeel heeft ontzegd. Dan moet de krant natuurlijk wél goed worden geciteerd. Voor het gemak deed Geert dat niet.

    Waar jij het ook maar even niet zal hebben is het volgende: de betreffende door Graus misbruikte vrouw stuurde een vertrouwelijke mail hierover naar Wilders. Wat deed de lսl? Hij stuurde die mail onmiddellijk door naar Graus zelf met woorden als: “Haha, vriend, maak je maar geen zorgen.”

    PVV: Partij Voor Verkrachters.

 10. Klaus Schwab

  Dion Graus for president.

 11. Michael M

  Martelaar en nog tal van moordlustige activiteiten. Als zij zo graag Martelaar willen zijn neem dan alléén jezelf mee en geen onschuldigen. En alstublieft niet in ons mooie Nederland of Europa. Leef je uit op de Maan, niet hier. En nee, …. de haat, moord, bloed en verheerlijking zou eens een keer afgelopen moeten zijn. Maar ja,….we kunnen blijven waarschuwen tegen linkse dovemansoren. Nostradamus.

 12. Emile Takma

  Vergis je niet, er zijn nog veel dwazen in dit land die deze politicus nog volledig serieus nemen.

 13. yellow thread street

  Laat deze islamiet zichzelf maar opblazen midden in de rechtbank.
  Misschien gaan de rechters dan anders piepen.
  Ik ben het met Wilders eens, ze zijn een groot gevaar voor onze maatschappij, zet ze het land uit en verklaar ze tot ongewenste vreemdeling.
  Ontneem ze tevens het eventuele nederlandse paspoort.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.