Geert Wilders laaiend op ‘linkse drammers’ Efteling om vervanging Monsieur Cannibale door Sindbad de Zeeman

Het linkse deugvolk wil dat Efteling-attractie Monsieur Cannibale verdwijnt. Nou, daar denkt Geert Wilders héél anders over. “Hou op met dat politiek correcte inclusieve linkse gedram!” schrijft hij op Twitter. Want Monsieur Cannibale moet gewoon open blijven.

Het is algemeen bekend dat Geert Wilders een groot fan is van de Efteling. Hij gaat er met enige regelmaat naartoe, en liet tijdens de ronduit dictatoriale lockdown meermaals weten dat hij het pretpark enorm miste. Toen bekend werd dat de Efteling weer open moest gaan, liet hij dan ook meteen weten erop uit te trekken. Gewone burgers konden hem daar zelfs bij vergezellen. Zó fantastisch vindt de PVV’er de Efteling.

Maar nu is hij boos. Woedend, zelfs. Want het linkse deugvolk heeft besloten dat de attractie Monsieur Cannibale moet verdwijnen. De reden laat zich raden: deze oude attractie, waar mensen al jaren en nog eens jaren van genieten, zou “racistisch” zijn. Daar heeft nooit iemand last van gehad, sterker nog, mensen hebben altijd genoten van deze attractie, maar het deugvolk heeft besloten dat dit tóch zo is, dat heel veel mensen daar zogenaamd onder lijden, en dus is het einde oefening.

Want ja, de Efteling heeft de deugers hun zin gegeven. Monsieur Cannibale verdwijnt en wordt vervangen door Sindbad de Zeeman, een karakter uit Duizend En Één Nacht.

Dit heeft Wilders enorm getriggerd. Want ja, ook hij genoot altijd van Monsieur Cannibale, en ook hij vindt dat deze attractie in de verste verte niets te maken heeft met “racisme.”

“Monsieur Cannibale moet blijven!” schrijft hij op Twitter. “Hou op met dat politiek correcte inclusieve linkse gedram!”

Helaas voor hem zijn Wilders’ woorden aan dovemansoren gericht. De beslissing om Monsieur Cannibale bij het grof vuil te zetten is immers al genomen. De Efteling gaat daar nu écht niet op terugkomen, ook al omdat het pretpark ongetwijfeld weet dat als het dat wél doet, de linkse deugkneuzen nog harder en nog hatelijker losgaan dan ze tot nu toe al deden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kortom, hoewel hij helemaal gelijk heeft voert hij een achterhoede gevecht dat al lang verloren is. We kunnen ons hier allemaal even boos over maken – en dat is ook terecht – maar veranderen gaat er niets. De deugers hebben deze strijd tegen “racistische” pretparkattracties óók al gewonnen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Emile Takma

  Wilders deze keer niet woest of woedend maar laaiend.

  😂

  1. Rood

   Aldus Van Velenamen, de zielige vuns die hier 14 uur per dag verveeld rondhangt in de jacht naar reacties. Het enige dat hij oogst is kots.

 2. halo1

  Nog erger is dat ook de wiskunde al door deze linkse idioten ( “maarja.. de mensen stemmen het!) als “‘racistisch” wordt gezien, omdat zwarten en latinos het vaak niet gegrijpen….ën de geest van de blanke man hier domineert!

  1. Edjan

   Differentiëren, integreren, Euler, Descartes, allemaal blank en koloniaal. Weg ermee?
   Geen reizen meer naar Mars, geen degelijke bruggen meer.
   Maar hey! We zijn dan wel allemaal gelijk: iedereen dom, iedereen arm, iedereen gelijk.
   Is dat niet mooi? (kuch)

   1. Monty

    ”iedereen gelijk.
    Is dat niet mooi?”

    Maar dit is toch wat bijvoorbeeld Wilders en Baudet na streven. Weg met de elite.

    1. Stanly2000

     ”iedereen gelijk.
     Is dat niet mooi?”
     Ja zeker, maar niet voor de elite. Die blijven hun zakken vullen.

     1. Monty

      ”maar niet voor de elite. Die blijven hun zakken vullen.”

      Dus moeten we van deze élite af en ze vervangen voor mensen van het volk en voor het volk.

     2. Edjan

      Stanly2000. Klopt, de elite wordt kleiner en rijker. Die zgn. “gelijkheid” geldt alleen voor de groeiende en armer wordende “onderklasse”.

     3. Gebande K0K

      Ja zeker, maar niet voor de elite. Die blijven hun zakken vullen.

      De jaloerse “rechtse” jankers zijn nooit ver weg.
      Of je zorgt er zelf voor dat via hard werken en risico’s durven nemen, dat je eigen zakken goed gevuld zijn.

   2. Pauline Kummer

    Iedereen die in zijn eigen wereld leeft zoals @Edjan heeft altijd zijn eigen gelijk.

    1. Edjan

     Zegt de zoveelste sokpop van Takkema.

    2. vlekkenoplosser

     leg is uit domme jongen !

  2. Oepsie

   Het kan nog gekker dan gek. Lees maar. .Zwart’ in ‘zwart gat’ is ook racisme, astronomie is racisme
   Conventionele wijsheid zou willen dat het ‘zwarte’ in zwarte gaten niets met ras te maken heeft. Er kan beslist geen verband zijn tussen de kosmos en het idee van raciale zwartheid. Kan daar? Hedendaagse Black Studies-theoretici, kunstenaars, fictieschrijvers poneren impliciet en expliciet zo’n verband. Theoretici gebruiken astronomische concepten als ‘zwarte gaten’ en ‘event horizons’ om de geschiedenis van het ras op creatieve manieren te interpreteren, terwijl kunstenaars en muzikanten zwartheid oproepen door middel van kosmologische thema’s en beelden. Deze cursus wordt mede gegeven door professoren in vergelijkende literatuurwetenschap en astronomie en zal studenten kennis laten maken met de grondbeginselen van astronomieconcepten door middel van lezingen in Black Studies. Teksten kunnen werken bevatten van theoretici als Michelle Wright en Denise Ferreira da Silva, auteurs als Octavia Butler en Nalo Hopkinson, muziek van Sun Ra, Outkast en Janelle Monáe. Astronomieconcepten omvatten het elektromagnetische spectrum, stellaire evolutie en algemene relativiteitstheorie.
   Mijn opa zei dan altijd, ”lus jij nog peultjes”?

 3. Gebande K0K

  Rutte mag zich niet met het door de EU gesubsidieerde Hongarije bemoeien, maar Wilders mag zich natuurlijk wel met het particuliere bedrijf Efteling bemoeien.

  1. Monty

   Wilders kan natuurlijk met zijn charisma en invloed op het volk de mensen overtuigen om weg te blijven bij de Efteling. Om ze te dwingen de kannibaal te laten blijven.

   Is voor hem tevens een mooie graadmeter of mensen ook daadwerkelijk naar hem luisteren en zijn advies opvolgen.

 4. Monty

  Natuurlijk is Wilders woest een kannibaal wordt in geruild voor een criminele moslims.

  Dit gaat de Efteling veel bezoekers kosten. Wilders zal er geen voet meer binnen zetten en met hem velen, hij heeft grote invloed op het volk.

 5. Eppo123

  Linkse mensen hebben genoeg tijd om te zeuren, laat ze maar eens wat meer gaan werken. Daar wordt iedereen beter van. Links maakt meer kapot dan je lief is.

 6. Heinzelmann

  Natuurlijk is hij laaiend of razend, wat het ook zijn mag. Hij prikt graag een vorkje mee, dat zit er niet meer in. Tijden veranderen ook voor Wilders.

 7. HD

  Als ik de laatste tijd een niet blanke zie denk ik daar heb je weer zo’n zeikerd.

 8. Klaus Schwab

  Nog even en dan krijgt men een boete als men zegt dat het zwart voor je ogen ziet, of dat je in een zwart gat bent gevallen. Erik de Zwart moet ook zijn naam maar eens veranderen.
  Ja, Sylvana krijgt alles voor elkaar mensen.

 9. staleo

  Mij lijkt het een heel goed idee om Monti, Takma, Gebande Kok en Heinzzelman daar neer zetten is het racismeprobleem in de Efteling opgelost en hier bij DDS hebben we eindelijk rust.

  1. Edjan

   staleo ++++++

  2. Heinzelmann

   Het is Heinzelmann, Herr Heinzelmann

 10. Duckday

  De Elite staat boven het plets. En hoe meer zij de aandacht afte leiden van de WERKELIJKE PROBLEMEN in dit MOOIE land. Dat door een stel onbekwame en de weg kwijt. Zelf doet men wat voor het plets verboden is.

  1. Monty

   ”WERKELIJKE PROBLEMEN in dit MOOIE land. ”

   De islam in ons land!
   Gelukkig is corona over en kan Wilders zich hier weer op richten en mee op de voorgrond treden.
   Mochten er toch nog vervroegde verkiezingen komen kan hij dan reken op zeker 40 virtuele zetels.

 11. Piet Klein

  Absoluut een goed idee om monsieur Cannibal te veranderen. Donker gekleurde mensen zouden de indruk kunnen krijgen dat hier een racistisch statement gemaakt wordt namelijk dat donkere mensen kannibalen zijn. Bij deze dan ook het verzoek aan de Efteling om ook Hans en Grietje te sluiten want hiermee wordt de indruk gewekt dat alle oude vrouwen kwaadaardige heksen zijn. Sluit ook sneeuwwitje wat hier worden vrouwen als vals neergezet. Sluit ook assepoester want hierin wordt de indruk gewekt dat blanke mensen bereid zijn kinderen tot slaven te maken. Er is nog wel meer te vinden dat moet sluiten in de efteling. Want misschien zijn niet alle donkere mensen geen kannibalen maar te veel mensen voelen zich superieur omdat ze opkomen hen die gespecialiseerd zijn in het vinden van een slachtofferrol.

  1. Stanly2000

   Piet, volledig mee eens. Wanneer stopt deze onzin?

  2. Gerda2

   Piet, wat denk je van Roodkapje en de boze wolf.
   Voor dierenactivisten kan er aanleiding zijn om verwijdering te vragen uit het Sprookjesbos.
   Het kan tot ongebreidelde haat tegen de wolf leiden, net nu ze weer worden gesignaleerd in NL.

   1. Brenda Welsh

    Uw opmerking t.a.v de wolf is mij uit het hart gegrepen. Ik pleit ervoor dat de schapenhouders in ons land terughoudend zijn met hun kritiek op dit prachtige dier.
    Hun kudde behoort een model te zijn dat dient ter vervolmaking van het jaaginstinct van de wolf.

    1. Gerda2

     Het is inderdaad een prachtig dier Brenda.
     Of hij in Nederland thuis hoort is nummer 2.
     Maar we willen alles, mooie natuur, wilde dieren, woningbouw, windmolens enz. Misschien kan hij een plekje bemachtigen dicht bij een park met zonnepanelen. Overvloed aan konijnen en lekker rustig. En een inburgeringscursus volgen waaronder meer het met rust laten van de schapen en lammeren wordt onderwezen.

     1. Pauline Kummer

      Ik heb in een natuurpark in Noorwegen de wolf in actie gezien. Er is een sterke hierarchie in de roedel. Bij een maaltijd waarbij de verzorger als leider optrad en zelf met eten begon, gelijk een wolf van een bord op de grond, gaf hij een teken aan de roedel dat de rest kon aanvallen. Van dichtbij gezien geen aaibare huisdieren.

 12. dumbfarmer

  Waarom nu ineens?? Dat plan is er toch al langer.. toegegeven, het werd wat op de lange baan geschoven, maar het plan is al langer aanwezig sinds ze carnaval festival ook aangepast hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.