Geert Wilders: Zeg STOP tegen de multiculturele hel, en kies voor onze eigen mensen

PVV-voorman Geert Wilders heeft woedend gereageerd op de moord op een 13-jarig Weens meisje, door twee Afghanen die zelf 16 en 18 jaar oud zijn. Ondanks dat het voorval zich voordeed in Oostenrijk, acht het langzittende Kamerlid de trieste gebeurtenis ook exemplarisch voor het Nederlandse integratiebeleid.

“Wanneer zeggen we een keer STOP tegen de multiculturele hel, de massa-immigratie en de gewelddadige islam,” laat een ontketende Wilders weten: “en kiezen we voor onze eigen cultuur en de veiligheid van onze eigen mensen?”

Behalve Oostenrijk geeft Wilders ook zijn mening over Hongarije, dat ooit samen één koninkrijk vormde met het Alpenland: “Laat Hongarije met rust!”, aldus het commentaar van de PVV’er op de anti-homowet van de regerende Fidesz-partij: “Los de problemen in ons eigen land met moslimgeweld tegen homo’s en anderen eerst maar eens op in plaats van naar andere landen te wijzen, premier Rutte!”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Nikita

  Wat nu dan ben ik sneller dan Herpes en prutlip tis wat …

 2. Monty

  ”met moslimgeweld tegen homo’s en anderen”

  Zijn het alleen moslims die geweld plegen tegen homo’s en anderen.
  Of bedoeld Wilders dat alleen moslims hiervoor aangepakt moeten worden.

  Sprak Wilders zich trouwens gisteren in een Hongaarse krant niet uit voor christelijke waarden, waar eigenlijk geen plaats is voor homoseksualiteit?

  1. Augustus

   >Sprak Wilders zich trouwens gisteren in een Hongaarse krant niet uit voor christelijke waarden, waar eigenlijk geen plaats is voor homoseksualiteit?

   Grappig dat je dat zegt, want enkel in Christelijke landen worden homoseksuelen als gelijkwaardig behandeld. Daarbij is de wet van Hongarije een wet tegen het groomen van jonge kinderen, geen wet over wat volwassen mensen doen met hun leven, Hongarije is één van de eerste landen in het voormalig-sovietblok die zich heeft verzet tegen de homovervolging binnen het communistisch regime.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.