Het kabinet loog alwéér: ‘Expliciet aangestuurd op terughalen ISIS-vrouwen, en ze staan in de rij’

Ilham B. is als het aan het kabinet ligt echt niet de enige radicaal-islamitische ISIS-vrouw die terugkomt naar Nederland. Want andere vrouwelijke Syriëgangers staan al klaar in de rij.  De regering loog hier dus over toen ze hier eerder juist bezwerende woorden over sprak. Schok!

Begin juni werd de Goudse ISIS-aanhanger Ilham B. teruggehaald uit Syrië. Logischerwijze vond heel weldenkend Nederland dat gestoord. Het gaat immers om een oorlogsmisdadiger; om een terroristenvriendinnetje. Om een vrouw die radicale denkbeelden aanhangt, en die deze denkbeelden met veel plezier geïmplementeerd zag worden door het nazistische ISIS-zootje in Syrië.

Toen daar boos op gereageerd werd beweerde het kabinet dat we ons geen zorgen hoefden te maken dat er veel meer van dit soort tuig terug naar Nederland zou komen. Oh nee. Dit was een specifiek geval met een specifieke dame in een specifieke omstandigheid. Ja, het was vooral heel specifiek allemaal.

Maar wat schetst totaal niet de verbazing? De Telegraaf bericht nu dat er bewust wordt aangestuurd op het terughalen van méér ISIS-terroristes, én dat die ‘dames’ (bij gebrek aan een beter woord) “in de rij” staan.

André Seebregts is advocaat van acht vrouwen en hun 25 (wat?!?!) kinderen. Al die “cliënten” van meneer moeten teruggehaald worden, vindt hij. “Daar worden verzoeken voor ingediend.” En, zegt hij, daar is geen ontkomen meer aan. Want: “ik denk dat het ophalen van Ilham B. zeker een precedentwerking heeft.”

Meneer de advocaat maakt het allemaal nog hilarischer door te stellen dat de vrouwen berecht willen worden in Nederland… en dat strafzaken tegen hen anders niet behandeld kunnen worden. Die “verlopen” dan. Dit is in die kringen een geweldig argument, omdat juist dit excuus werd gebruikt door het kabinet om Ilham B. op het vliegtuig naar Nederland te zetten. Dat noemen ze “om straffeloosheid” te voorkomen.

En nu komt het. De betrokken bewindslieden “zetten in een brief aan de Tweede Kamer de deur op een kier voor Syriëgangers die te vergelijken zijn met Ilham B.” Opeens is het terughalen van dat soort radicaal-islamitisch tuig een “uitzonderlijke mogelijkheid.” “Het is gezien het voorgaande niet gezegd dat een mogelijke volgende poging verdachten ter berechting naar Nederland over te brengen op korte termijn zal slagen,” aldus de ministers. Maar dat wordt ook niet uitgesloten, wat in politieke-taal betekent dat het gewoon gaat gebeuren.

Het is werkelijk om doodziek van te worden. Er gaat geen dag voorbij, of we worden voorgelogen. Dit is werkelijk de modus operandi van het kabinet: het liegt over álles. Ja, het is gewoon een automatisme geworden. En Nederland stond erbij, keek ernaar, en deed niets. Want Nederlanders zijn een passief, harteloos, nutteloos volk geworden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Elk volk krijgt de leiders dat het verdient. Wij verdienen deze corrupte leugenaars. Het is niet leuk om te horen, maar dat maakt het niet minder waar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. C.oitus

  Ik vind helemaal mooi, ik neuk jullie allemaal de moeder.

 2. RvdBe

  Prachtig toch,Kaag als opper ISISbruid die de rest van dat duivelsgebroed aanmoedigt om hun vergif hier verder te verspreiden, en eunuch Rutte stond erbij en keek er naar.
  Wat een gaaf land.

 3. 56RdK

  Helden die ruim 80 jaar geleden tegen de Spaanse dictatuur vochten verloren hun Nederlanderschap.

  En nu?

  Nu kan islamitisch gajes, het laagste van het laagste, verantwoordelijk voor de meest onbeschrijfelijke oorlogsmisdaden ooit zoals onder andere: het onthoofden, het verbranden, het verpulveren, het verdrinken e.d. van levende personen, die tot slaaf werden gemaakt, die onder een juk van onbeschrijfelijke wreedheid en barbaarsheid moesten leven, kortom verantwoordelijk voor de hel op aarde!

  nu kan dat gajes gewoon hier terugkomen, alwaar ze liefdevol door familie en vrienden zullen worden ontvangen. Familie en vrienden die hun altijd hebben gesteund.
  W a n t zegt de Nederlandse overheid: zij (dat gajes) moet aanwezig zijn bij hun rechtszaak hier anders zijn ze nimmer te veroordelen. En als ze hier veroordeeld worden wacht ze een gevangenisstraf van hooguit zes jaar. Want langer niet humaan.

  Waarna ze in alle rust genietend van een uitkering verder met hun leven in islamitische stijl verder kunnen.
  En zo kan de satanische ideologie zich meer en meer gelijk een kankergezwel zich in dit land nestelen daarmee de laatste stukjes vrijheid, veiligheid en vrede verzwelgend.
  Omdat dit land door woke-gestoorden is én wordt bestuurd!

  1. Oepsie

   Helaas! Maar, u heeft wel gelijk.

  2. dumbfarmer

   vraag me af welke idiote redenatie er gevolgd wordt door die muppetshow dat je perse aanwezig moet zijn bij je rechtzaak. Wat is er gebeurd met veroordeling in absentia??
   Dat is meerdere malen gebruikt in diverse rechtszaken EN nog eens bevestigd als geldige optie in andere…
   Het vonnis kan dan uitgevoerd worden zodra dan die persoon 1 voet over de grens zet zonder verder gedoe of voor arrest dat thuis uitgezeten mag worden.

 4. vlekkenoplosser

  wordt tijd voor nieuwe verkiezingen . Met de kennis van nu ………………………….

 5. Niet L niet R

  Met dank aan de linkse elite

 6. Nederland is naar de kloten

  Wat een prachtig debat gisteren in de 2e kamer tussen Markuszower en Kamerleden.
  Ik heb er echt van genoten.

  Inderdaad het is toch te gek voor woorden dat we die gasten die met enthousiasme afreisde naar IS gebied nu terug halen alsof er niets gebeurd is.

  Markuszower heeft gewoon gelijk dat die gasten binnen 2-3 jaar gewoon weer vrij rondlopen met alle mogelijke gevolgen van dien.

 7. usb3.0

  Ik mis tamil die verdedigt dit spul altijd even kijken of tamieltje dit veroordeeld…

  1. Flengan

   “Ik mis tamil”

   Nee joh, fecaliën moet je direct doorspoelen.

   1. usb3.0

    Dat ook, maar fecaliën tamil staat altijd met z’n bek vooraan om de satanische ideologie islam te verdedigen..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.