Geert Wilders is er he-le-maal klaar mee: “Stuur alle gelukszoekers en profiteurs terug naar Afrika!”

PVV-leider Geert Wilders heeft de buik vol van ladingen avonturiers die vanuit Afrika en/of het Midden-Oosten naar Europa komen; niet omdat ze in eigen land hun leven niet zeker zijn door politieke vervolgingen, maar omdat ze gratis geld (en voedsel, en onderdak) willen. “Sluit onze grenzen,” schrijft Wilders dan ook op Twitter.

Geert Wilders heeft een filmpje getweet van Afrikaanse avonturiers die heel blij Europa binnen komen rennen. De manier waarop ze dat doen maakt duidelijk dat het hier niet om vervolgde, zielige gezinnen met kinderen of iets dergelijks gaat. Nee. Het zijn allemaal jongemannen die prima voor zichzelf kunnen zorgen, maar die begrijpen dat ze het in Europa financieel veel beter zullen hebben.

“Ze rennen naar ons toe,” schrijft Wilders in een keiharde tweet. “Naar onze gratis huizen, uitkeringen en zorg. Onze vrouwen en dochters zijn niet meer veilig. Dus sluit onze grenzen. Nu!”

In een vervolgtweet voegt hij daar aan toe, “Stuur alle gelukszoekers en profiteurs terug naar Afrika! Nederland is van ons. Wegwezen.”

Natuurlijk kun je het dit volk eigenlijk niet eens kwalijk nemen. Als in Afrika woonde – ergens in een hutje op de hei, in omstandigheden die zeker voor Westerse maatstaven ondermaats en zelfs ronduit armoedig zijn – zou ik ongetwijfeld óók heel erg graag naar Europa willen gaan. Ik bedoel maar: je weet dat het leven daar financieel fantastisch is. Als je wilt werken, nou, dan weet je dat je a) een baan zult vinden en b) vervolgens een heel mooi leven kunt betalen. En als je lui bent en dus de hele tijd op je reet wilt zitten, nou, dan weet je dat je genoeg geld “krijgt” van de overheid om alsnog een veel beter leven te leiden dan in Afrika.

Het is dus nogal wiedes dat deze jongemannen op de boot stappen naar Europa. Carpe diem!

Het probleem zit hem daar dus niet. Nee, het probleem zit ‘m erin dat Europese regeringsleiders hun eigen volk hier niet tegen beschermen. Dat deze jongemannen naar Europa willen komen is volstrekt logisch. Maar dat onze leiders dat toestaan is belachelijk – en zelfs ronduit gevaarlijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En het ergste van alles? Dit gaat ook niet veranderen. Want het hele partijkartel is druk bezig om immigratie juist op te voeren omdat ze denken dat dit hun Grote Europese Droom helpt. Een volk dat niet langer een natie is kan immers ook geen natiestaat vormen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

101 reacties

 1. Flengan

  Naar huis? Natuurlijk niet! Ze blijven hier want ze krijgen gratis onderdak, eten, medische bijstand en een uitkering.

  1. Brenda Welsh

   Er zit een voormalig huisjesmelker in de kamer. Die weet hoe je dat moet aanpakken…

   1. LifeBuddy

    Heb jij net als ik, al wat geld overgemaakt naar cordaid. Want dan kunnen ze gelijk de sportschool in om Kickboxlessen te volgen. Want de arische sLinkse kicken erop, hoe meer agressie in [nedere]land hoe beter. Ik hoop dat ze mijn gebed horen en dat de sLinkse mijn geld uitgeven voor schaaklessen!!!

 2. Vanduinen

  Logisch als je dit ziet. Overal mooie auto’s, dubbel geparkeerd, dure winkels, apartamenten met balcon. Voor mij is het ook allemaal onbereikbaar, maar daar gaat het nou niet over. Voor de toekomst…flinke arbeidskrachten die nieuwe huizen zullen bouwen. Zelf hebben wij die niet want van werken word je moe.

  1. Flengan

   Uit eerste hand: ‘Mijn ouders komen straks naar Nederland (gezinshereniging) en zij krijgen een uitkering dus hoeft mijn vader niet meer te werken.’

   Hoe waar is dat!

  2. vlekkenoplosser

   wat een gewauwel vanduinen , 65% loopt permanent in de bijstand !

   Van werken wordt je moe en kost veel vrije tijd dus daar krijg je een gelukszoeker nooit aan domme jongen !

   1. Jan Heyn

    De 35% die niet constant in de bijstand loopt heeft zich af laten keuren voor werk. Slechts een paar % werkt heel af en toe. Omdat ze heel soms door het UWV gedwongen worden.

  3. usb3.0

   vendjunen is het type die beweert dat Nederlanders niet willen werken, vendjunen moet zich natuurlijk kapot schamen om dit over hardwerkende Nederlanders te zeggen, doordat deze gelukszoekers naar Nederland komen zullen de Nederlanders, op basis van arbeidsdiscriminatie, niet meer aan het werk komen..

   1. Emile Takma

    Als Gerrit een hardwerkende Nederlander is ben ik een komkommer.

    1. usb3.0

     Als even weglaten en dat laatste is zeker waar, dit is overigens een zware belediging voor de komkommer

    2. Oepsie

     Nee hoor! Je bent een ‘speklapje’!

    3. vlekkenoplosser

     zelfs voor komkommer ben je afgekeurd strónt vlé®k

   2. Jan Heyn

    vendjunen kijkt naar zichzelf en ziet dan iemand die nog nooit gewerkt heeft. Net als dat achterlijke takkewijf wat hier constant overal dom krommentaar op wenst te leveren.

 3. Gebande_5

  Geert Wilders is er he-le-maal klaar mee: “Stuur alle gelukszoekers en profiteurs terug naar Afrika!”

  Hij bedoelt natuurlijk alle criminele oostblokkers, maar wat moeten die in Afrika?

  1. vlekkenoplosser

   het micro zwetscocje weet niet waar Eritrea, Ethiopië, Senegal, Zambia, Kenia, Marokko, Algerije enz liggen.

   Het micro zwets meent dat het Zuid Europa is. Het staat er echt, de onwetende zegt, “Hij bedoelt natuurlijk alle criminele oostblokkers, ”

   micro zwetscockje is niet de slimste zoals hij wederom bewijst.

  2. september

   De gelukzoekers en profiteurs uit Afrika moeten natuurlijk terug naar Afrika.En de Oostblokkers daar heeft hij het niet over,die zouden ieder terug naar hun eigen land moeten.Wel opletten.

  3. Cootje

   Dat zijn nog niet de echte hoofdrol spelers in opsporing verzocht , al begint de diversiteit wel toe te nemen , met diversiteit moet je ergens beginnen en met een bedrijfstak met een totale omzet van 80 miljard in al zijn facetten voldoet dat aan de eisende normen . Niet slecht voor een bananen republiek

 4. Emile Takma

  Kijk, en daarom heeft deze brulkikker niets in te brengen.

  1. Joko

   Het brainwashprogramma van het Marxistische deugprogramma is bij dit hersenarme nutteloze wezen geweldig geslaagd.

   1. september

    Takma blijft Takma die gaat nooit veranderen.

   2. Joko

    Links en groen weten precies aan te geven hoe e,.e.a. opgelost moet worden door anderen die het ook mogen betalen. Links en groen weten voor elke oplossing een passend probleem te vinden.

  2. Cootje

   De bootjes zijn van uitstekende kwaliteit tegenwoordig .

   1. Arbeider65

    Jammer.

  3. usb3.0

   tamil vindt dat er nog meer niet westerse cultuurbarbaren naar Nederland moeten komen natuurlijk..

  4. Cootje

   Je zal in ruim 10 jaar aan het bewind de hoofd vertegenwoordiger zijn van de narcotica export van 60 miljard omzet en drie internationale banken die wegens fraude en witwassen 2000 miljoen euro’s aan boetes betaalden , dan moet je je zelf toch diep kapot schamen dat dat onder jou leiding kon gebeuren, geen brul kikker maar ook niet optreden bewijst niet van een kordatig beleid , de schade die Rutte achterlaat is door onze overkleinkinderen niet meer te herstellen ,

   1. Mr.blauw.sky

    De mkb vol in het kruis geraakt,. Sidney Smeets lacht zich een kriek want heeft weer wat om af te trekken en Zuid Europa betaalt straks het gelag

    1. Cootje

     Jij bedoeld onze kindervriend van D66?

     1. Cootje

      En als dat geen toppunt van ondermijning is 2000 euro’s aan boetes betalen zonder een individuele strafvervolging , wegens fraude en witwassen . Krijg je nooit meer recht gepraat .

 5. halo1

  Ze “terugsturen”‘ is makkelijk gezegd, maar logistiek bezien onuitvoerbaar: ze gaan zich verzetten: dus veel geweld nodig, dus “slechte publiciteit”…”n.zi”-verwijt. enz, Alleen een meedogenloze DDR-achtige muur helpt afdoende.. vind je dat niet goed.. so be it. MvG!s libertarisme staat hier trouwens wel een beetje op gespannen voet ..

  1. Cootje

   Er zijn nog diepladers boten te huur en gewoon het laatste stukje kunnen dan echt wel creatief wezen , probleem is zo opgelost en goedkoop . Met normen n waarden lost je het probleem niet op.

  2. trutje

   Wat zouden politici doen als ze opeens met miljoenen tegelijk binnen komen een ware invasie dus.

 6. ikweetwatikwil

  Als al die mensen hier heenkomen, zijn we straks net zo ver als daar waar ze vandaan komen. Dus hebben de Nederlanders hun land voor niets opgebouwd

  Als al die jonge mannen nou eens hun eigen land gingen opbouwen, en niet zoveel kinderen kregen, hoewel, ruimte genoeg daar.

  1. Brenda Welsh

   Nou, aan de slag. Wij hebben te weinig kinderen. Als het aan v.d. Staaij zou liggen moet daar subsidie voor komen. Meer kinderen, Orbán doet het ook. Maar dan heb je grotere huizen nodig.
   Ieder kind een eigen kamer.

   1. usb3.0

    Uiteraard zegt brendaatje niets over het terugsturen zodat die jonge kerels hun eigen land kunnen opbouwen…

   2. Stanly2000

    Heeft Brenda nog nooit van Kinderbijslag gehoord? Is dat geen subsidie dan?

    1. Cootje

     Kinderbijslag .er zijn in Marokko en turkey in de jaren 60 tot en met 90 in de Bergen kinderen geboren elk jaar terwijl de vader 7 jaren niet waren thuis geweest , en met hun 18 jaar waren ze spoorloos verdwenen , de pvda en de SP hielpen hun achterban te informeren door de aanvragen er van in het Turks en het Arabisch te vertalen ,dat heeft geen wind eieren gelegd .onder het genot van een kopje thee

    2. ElGuapo

     Brenda is niet zo sterk als het over financiële dingen gaat. Ze denkt ook dat je bij supermarkten niet contant kan betalen.

   3. Cootje

    Ja en het werkgever in de 24 uur s economie in de stapelbedjes de een er in de andere er uit , moet de commercieel te doen zijn , alleen hebben ze geen onderling en corvee en schoonmaak diensten dus je kan ze op een uur ruiken , in Epen hebben ze laats zo’n stelling gesloten

 7. Meriadoc Brandebok

  Je kunt wel zeggen dat je de lui terug wilt sturen naar Afrika, maar dat gaat niet zo maar. Migratie is voor Afrikaanse leiders een verdienmodel van de eerste orde. Als migranten hier zijn sturen zij immers geld naar huis. Deze buitenlandse “giften” maken deel uit van de Afrikaanse economieën. Bovendien zijn die leiders sowieso meer bezig met geld pakken dan met migranten tegenhouden. Je kunt de migranten niet terigsturen omdat hun eigen leiders hen niet willen hebben!

  Hoogstens kun je aan goede grensbewaking doen. Dit gebeurt al in Spanje – waar grote hekken staan – in Griekenland, eveneens omheind door grote hekken, in Italië, waar Frontex aan “pushbacks” doet en dobberende migranten op de Middellandse Zee negeert.

  Wilders loop weer eens te schreeuwen.

  1. Magyar

   Ja hoor als de politieke wil er maar is gaat terugsturen best, desnoods flikker je hen uit een vliegtuig, de Argentijnse methode zullen we maar zeggen, dat zwarte ongedierte kunnen we missen als kiespijn.

   1. Meriadoc Brandebok

    Hoe wil je ze terugsturen?

  2. Harry Haller2

   De Australische methode werkt ook goed: ALLE boten met dobbernegers terugslepen naar de Afrikaanse kust. Keer op keer op keer op keer. Net zolang tot de mensensmokkelaars begrijpen dat er geen enkele kans is op ‘omzet’.

   1. usb3.0

    Het nadeel is dat “mensensmokkelaars” hun centen inmiddels al binnen hebben, dus het maakt hun geen moer uit natuurlijk wat er gebeurt…

   2. Meriadoc Brandebok

    Begrijp ik dan goed dat je pleit voor een Europese aanpak van het migratieprobleem?

    1. usb3.0

     Sommige dingen dien je op eu niveau te doen ook omdat de eu dit probleem veroorzaakt, maar wel volgens Australisch concept

  3. Mr.blauw.sky

   De mkb vol in het kruis geraakt,. Sidney Smeets lacht zich een kriek want heeft weer wat om af te trekken en Zuid Europa betaalt straks het gelag

 8. Cootje

  Opsporing verzocht zit wel elke week wel om nieuwe artiesten verlegen , de subsidie clubjes bed bad en brood moeten wel onderleiding van een betaalde socialist staan , je moet wel tijd hebben om te protesteren op de Dam onderleiding van onze button 1873 burgemeester ., een ras Democraat in de jaren 80 Hans Janmaat werd weggezet als racist met zijn opmerking vol is vol ,en Wilders kan het Sinterklaas liedje kom maar binnen met knecht.

  1. Forlan

   Begint steeds meer op de situatie met Cuba te lijken vroeger; de grootste criminelen en klaplopers worden losgelaten/verplaatst naar het “vrije” westen en de lieve mensen die van hun land en hun volk houden worden aan hun lot over gelaten. Mensen die echt denken dat ze hier komen om te werken die hebben drastisch wat realiteitszin nodig natuurlijk.

 9. Joko

  Landen die erin volharden hun onderdanen of vermeende onderdanen niet terug te nemen, doorstrepen op de lijst van ‘ontwikkelingssamenwerking’. In het vliegtuig ermee en de kosten van vervoer inhouden op eerder genoemde ‘samenwerking’. Wat zijn we toch een watjesland geworden!

 10. vrijgezel42

  Wilders heeft op alle punten gelijk. Echter het partij-kartel, onder druk van de asielindustrie, zal dit volledig dwars gaan zitten. Helaas.

 11. Ritter

  Zolang in Noord-West Europa gratis geld ( in de vorm van sociale uitkeringen) is te halen zullen de illegale migranten blijven komen onder het mom van “vluchteling”.

  Eerst de jonge mannen en na een verblijfsvergunning de hele familie.

  Men weet in de landen van herkomst precies waar de honingpot staat…….. namelijk in Noord-West Europa.

  Gratis huizen, gratis ziekenzorg en allerlei andere gratis dingen hebben een zeer grote aanzuigende werking op (potentiële) illegale migranten.

  Eenmaal in Europa zijn ze niet meer uit te zetten. En dat weten ze.
  ========

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’

  ht*ps://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 12. Monty

  ”Als in Afrika woonde – ergens in een hutje op de hei, in omstandigheden die zeker voor Westerse maatstaven ondermaats en zelfs ronduit armoedig zijn – zou ik ongetwijfeld óók heel erg graag naar Europa willen gaan”

  Dan kunnen we twee dingen doen.
  Eén groot hek om ons land en stranden zetten.
  Of zorgen dat de omstandigheden daar verbeteren en mensen geen reden hebben naar Europa te komen.

  Maar zij zijn niet de enige gelukzoekers, er zijn ook mensen die de omstandigheden in ons eigen land niet meer leefbaar vinden en hun heil in ander landen zoeken.

  1. Robert75

   Nederlanders die naar een ander land immigreren gaan daar vaak heen om bv een zaak te beginnen. En niet omdat ze daar meer uitkering krijgen als in Nederland.

   1. Heinzelmann

    In de VS bijv. zitten ze daar niet op te wachten. Ondernemers genoeg die daar failliet zijn gegaan. Misschien een uitzondering voor Hollandse Nieuwe ?

  2. usb3.0

   We kunnen monty ook uitzetten naar Afrika om daar te zitten kniezen, want monty vindt dat wij iets moeten doen, zoals een hek of dat wij daar de boel moeten gaan verbeteren, de omgekeerde wereld natuurlijk…

 13. Ritter

  ‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden’

  Nederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen. ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

  ht*ps://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/

 14. Heinzelmann

  Het lijkt mij geen plaatje uit “ons land”. Dus dat klopt al niet.

 15. Monty

  Hoeveel reageerders zouden zo’n toch vanuit bijvoorbeeld Eritrea durven maken met nagenoeg niks om Europa te bereiken?

  1. Ritter

   Monty

   Eenmaal in Europa en na het krijgen van een verblijfsvergunning gaan deze z.g “vluchtelingen” gewoon op vakantie in de landen die ze z.g ontvlucht zijn.

   Kennelijk zijn deze landen dus niet zo onveilig als ze ons willen doen geloven.
   ==========

   Tot 80.000 Eritreërs komen vakantie vieren thuis: ‘Eritrea Asiel Holiday Tours’

   ht*ps://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  2. Harry Haller2

   Rot toch op met je GroeneKhmer gezeik, debiele Monty. Je bent een zwaar ggggristelijke calvinistische omvolkhoe*r die geen enkele compassie heeft met de honderduizenden jonge Nederlanders die op een woning wachten en de miljoenen die moeten werken voor de Eritreeers die hier hun gratis geld, gratis huis en Miele komen claimen.

   1. Emile Takma

    “ die hier hun gratis geld, gratis huis en Miele komen claimen.”

    Voor een AEG doen ze ook hoor.

    1. usb3.0

     Aan types als tamil kun je zien hoe graag zij die mensen hier willen hebben..

    2. vlekkenoplosser

     geef ze een AEG als ze terugkeren naar huis strónt vlé®k. Mag van mij dan ook een miele of siemens zijn strónt vlé®k

 16. Ritter

  Ondanks aantoonbare fraude krijgen veel z.g “vluchtelingen” toch een verblijfsvergunning. Als ze maar lang genoeg tegenwerken.

  Kennelijk vind de overheid fraude niet erg als het om illegale migranten gaat.
  ==
  Duizenden asielzoekers fraudeerden voor generaal pardon’

  ht*ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/982161/duizenden-asielzoekers-fraudeerden-voor-generaal-pardon

 17. Harry Haller2

  “”AMSTERDAM – Het aandeel statushouders dat een uitkering ontvangt, is in acht jaar tijd fors opgelopen, zo blijkt uit CBS-cijfers. Van de asielmigranten die tussen 2012 en 2019 vijf jaar in Nederland stonden ingeschreven, leefde 53 procent van de sociale voorziening (16.580 personen). In de periode 2004-2011 was dit 38 procent (14.970 personen).”

  Bron: GeenStijl

  1. Emile Takma

   Als de asielzoekers uit Mongolië of Bulgarije waren gekomen hadden we dezelfde cijfers gezien, maar ik neem aan dat Haller duidelijk wil maken dat gekleurde mensen niet deugen.

   1. Harry Haller2

    Nee mesjogge mongool, dat wil Haller helemaal niet duidelijk maken.

    Het gaat niet om de kleur, maar om het aantal. Oprotten met alle economische immigranten en gelukszoekers: we zitten mudvol, komen honderdduizenden huizen tekort en betalen ons blauw.

    Alles wat van buitenaf komt en werkt krijgt een TIJDELIJKE verblijfsvergunning.

    1. Brenda Welsh

     “We zitten mudvol” Wie bedoelt u met “we”

     1. usb3.0

      brendaatje heeft nog ruimte in haar huis!

   2. usb3.0

    tamil laat hier zijn racistische kantje zien, tamil beticht anderen structureel maar zelf is tamil de grootste racist

   3. toetssteen

    Berichtgeving berust op cijfers van het CBS.
    hxxps://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/15/arbeidsparticipatie-statushouders-stagneert

 18. maraton

  Weer stoer geschreeuwd Geert!
  Ik ga er van uit dat je ook de lelieblanke dodelijke kopschoppers uitwijst naar Spanje.
  En wat de veiligheid van vrouwen betreft, moet je eerst je fractie maar eens opschonen.

  1. usb3.0

   “Ik ga er van uit dat je ook de lelieblanke dodelijke kopschoppers uitwijst naar Spanje.”

   Daar is iedereen het over eens hoor

 19. Nostradamus

  I.d.d., met terugwerkende kracht terug sturen. Mindy, Emile, Beukhol, stemmetje etc. kunnen mee als begeleider en als ze daar dan toch zijn dan kunnen ze huizen bouwen voor die arme drommels.

  1. Cootje

   Dat is te veel van het goede als je al 10 jaar niet van je zolderkamertje bent geweest

 20. 56RdK

  Dacht heel even dat Sinterklaas met zijn knechten was gearriveerd ….

  1. Cootje

   Nee nieuwe lichting artiesten voor de programmering dinsdag avond half negen ned1

 21. 56RdK

  Wijlen Hans Janmaat, wijlen Pim Fortuyn, huidig Geert Wilders, alle drie een roepende in de woestijn!

  In de woestijn van het deugend en wokevolk dat de eigen samenleving graag ten onder ziet gaan aan immigratie door en van parasieten, criminelen en terroristen!

 22. JFU

  Zolang een meerderheid van de kiezers telkens weer op dezelfde linkse partijen blijven stemmen zullen er nog velen volgen. We hebben het aan ons stemgedrag te danken dat er niets zal veranderen.

  1. usb3.0

   “We hebben het aan ons stemgedrag te danken”

   Nee niet WE, ik, en vele met mij, hebben daar niet aan mee gewerkt, het wordt ons door de strot gedrukt…

   1. Cootje

    We hebben het ook aan ons stem gedrag te wijten , en daarom vind ik het leuk dat het mkb precies krijgen wat ze verdienen , die delta variant kan nog verdomt zeer gaan doen .

  2. Cootje

   Kiezers stemmen Helemaal niet links dat is vergane terechte glory , alleen hebben wij ook nog te maken met een Pinokkio die zo geil en machtsbelust is , dat wat hij noemt water bij de wijn moet doen om aan de macht te blijven , ze hebben hem voor rotte vis uitgemaakt ze hebben over hem heen gelopen ze zijn op hem gaan staan openlijk de motie van wantrouwen gesteund , maar net zo goed het linkse zooitje als Pinokkio hebben wel grote woorden maar geen ballen

   1. usb3.0

    Ik denk dat heel veel MKB-ers niet hebben gestemd op een partij die hun branche op dit moment kapot maken..
    Sterker nog, het zal mij niet verbazen als er over een paar jaar na grondig onderzoek zal blijken dat er gefraudeerd is..

 23. Monty

  ”Stuur alle gelukzoekers en profiteurs terug naar Afrika! ”

  Dit kan Wilders natuurlijk zelf bespoedigen.
  Nu is de uitgelezen kans om nieuwe verkiezingen af te dwingen.
  Even campagne voeren, zout in de wonden wrijven, Rutte achter de tralies brengen en het eerste kabinet Wilders zal een feit worden.

  1. usb3.0

   Je praat alsof jij niet het beste wenst voor Nederland, of heb ik ongelijk?

   1. Flengan

    @USB: Die gast is van het Marrakeshvedrag, die wil de hele wereld hier naartoe halen, uiteraard op kosten van de belastingbetaler.

    1. usb3.0

     Dat is mij ook duidelijk, monty blijft wat oppervlakkig maar door zijn schrijven heen lees je heel veel…

     1. Flengan

      Ik zou wel een mai geri willen planten…

     2. usb3.0

      Misschien eerst even een age tsuki gevolgd door een mawashi geri en dan de mae geri om het af te ronden

 24. Michael M

  Opsporing verzocht, de krant, overal lees je wel dat iemand omgekomen is door straatgeweld doodgeschoten of doodgestoken. Het is echt niet een bejaard stel dat even zin heeft om zich uit te leven. Want hoe zou dat toch komen. De meesten weten het maar durven zich niet volop uit te spreken.

 25. Vrijedenkert

  In alle landen om ons heen is de massa-immigratie een enorm probleem!
  Oud militairen waarschuwen niet voor niets de Franse president:
  https://nos.nl/artikel/2378528-franse-regering-veroordeelt-oud-generaals-die-waarschuwen-voor-burgeroorlog
  Deze brief ging dan voornamelijk over de politieke Islam maar dat is maar een deel van het probleem, de enorme massa-immigratie voornamelijk niet westerse van buiten Europa naar naar West-Europa met enorme enorme religieuze, culturele en politieke verschillen gaat in de nabije toekomst maar ook op langere termijn voor enorme problemen zorgen.

 26. Response

  Geert zegt t niet altijd even handig en tactisch maar in de kern zit wel de waarheid. NL is de PIN-automaat voor vele profiteurs uit andere landen dankzij deze coalitie en o.a. de BBA (Bente Becker Airlines) en BBE (Bente’s Boot Express) en BTS (Bente’s Taxi Service).

  1. Monty

   ”Geert zegt t niet altijd even handig en tactisch”

   Waarom zegt ‘Geert zegt t niet altijd even handig en tactisch’.
   Wilders doet dit natuurlijk doel bewust om te provoceren en zich zelf buitenspel te zetten.

   Maar wel huilen als hij niet mee mag doen.

   Misschien moet Geert het eens even handig en tactisch zeggen.

 27. Klaus Schwab

  Stuur deze boys allemaal maar door naar Amsterdam. Kunnen ze zich aansluiten bij de mede illegalen van actiegroep “we are here”. De wereldverbeteraars van groen links zorgen er dan voor dat ze gratis kost en inwoning krijgen.

 28. sonny

  Hahaha,ivm de vergrijzing in de hele EU, moeten deze inboorlingen de ‘arbeidsreserve’ voorstellen!
  De denktanks van Brussel hebben géén idee van de échte actuele wereld!

 29. PG

  Achjee. Ik heb weinig op met dit volk. Snoeihard terug knuppelen!

 30. Fatsoen74

  De gouden tip:

  Koop een huis in een buurt waar geen sociale huurwoningen in de buurt zijn.

  Dan kom je ze zelden tegen.

  🙂

 31. Fatsoen74

  De gouden tip:

  Koop een huis in een buurt waar geen sociale huurwoningen in de buurt zijn.

  Dan kom je ze zelden tegen.

  🙂

  1. Ben van Zwol

   Zoals de politici in Den Haag doen bedoel je?

 32. Ben van Zwol

  Maar als ze niet uit Afrika afkomstig zijn, waar gaan ze dan heen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.