Screen Shot 2021 07 24 at 111306

Geert Wilders is er he-le-maal klaar mee: "Stuur alle gelukszoekers en profiteurs terug naar Afrika!"

Geen categoriejul 24 2021, 10:27
PVV-leider Geert Wilders heeft de buik vol van ladingen avonturiers die vanuit Afrika en/of het Midden-Oosten naar Europa komen; niet omdat ze in eigen land hun leven niet zeker zijn door politieke vervolgingen, maar omdat ze gratis geld (en voedsel, en onderdak) willen. "Sluit onze grenzen," schrijft Wilders dan ook op Twitter.
Geert Wilders heeft een filmpje getweet van Afrikaanse avonturiers die heel blij Europa binnen komen rennen. De manier waarop ze dat doen maakt duidelijk dat het hier niet om vervolgde, zielige gezinnen met kinderen of iets dergelijks gaat. Nee. Het zijn allemaal jongemannen die prima voor zichzelf kunnen zorgen, maar die begrijpen dat ze het in Europa financieel veel beter zullen hebben.
"Ze rennen naar ons toe," schrijft Wilders in een keiharde tweet. "Naar onze gratis huizen, uitkeringen en zorg. Onze vrouwen en dochters zijn niet meer veilig. Dus sluit onze grenzen. Nu!"
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1418325308479053826
In een vervolgtweet voegt hij daar aan toe, "Stuur alle gelukszoekers en profiteurs terug naar Afrika! Nederland is van ons. Wegwezen."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1418460639475998729
Natuurlijk kun je het dit volk eigenlijk niet eens kwalijk nemen. Als in Afrika woonde - ergens in een hutje op de hei, in omstandigheden die zeker voor Westerse maatstaven ondermaats en zelfs ronduit armoedig zijn - zou ik ongetwijfeld óók heel erg graag naar Europa willen gaan. Ik bedoel maar: je weet dat het leven daar financieel fantastisch is. Als je wilt werken, nou, dan weet je dat je a) een baan zult vinden en b) vervolgens een heel mooi leven kunt betalen. En als je lui bent en dus de hele tijd op je reet wilt zitten, nou, dan weet je dat je genoeg geld "krijgt" van de overheid om alsnog een veel beter leven te leiden dan in Afrika.
Het is dus nogal wiedes dat deze jongemannen op de boot stappen naar Europa. Carpe diem!
Het probleem zit hem daar dus niet. Nee, het probleem zit 'm erin dat Europese regeringsleiders hun eigen volk hier niet tegen beschermen. Dat deze jongemannen naar Europa willen komen is volstrekt logisch. Maar dat onze leiders dat toestaan is belachelijk - en zelfs ronduit gevaarlijk.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En het ergste van alles? Dit gaat ook niet veranderen. Want het hele partijkartel is druk bezig om immigratie juist op te voeren omdat ze denken dat dit hun Grote Europese Droom helpt. Een volk dat niet langer een natie is kan immers ook geen natiestaat vormen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten