Geert Wilders roept op tot politieke revolutie tegen elite, rechterlijke macht en media: “Geweldloos en democratisch uiteraard”

De uitspraak van de Hoge Raad is nog maar net bekend en Geert Wilders maakt zich al op voor de strijd tegen de “corrupte elite, rechterlijke macht en media”. Hij roept op tot een geweldloze en “uiteraard” democratische politieke revolutie.

De leider van de PVV laat er absoluut geen gras over groeien! Hij weet als geen ander hoe corrupt het rechtssysteem is en voelde waarschijnlijk al van mijlenver aankomen hoe de Hoge Raad zijn cassatie-verzoek zou gaan beoordelen. Nog geen uur na de uitspraak komt Wilders al met de volgende oproep:

Wat Wilders betreft moet de bezem nu toch echt hoognodig door het hele corrupte systeem. De vraag is alleen: hoe? Moeten we deze oproep zien als weer een pleidooi om toch vooral PVV te stemmen? Of gaat Wilders er nu ook voor zorgen dat zijn partij zich flink meer gaat richten op het bestrijden van wat FvD-leider Thierry Baudet het ‘partijkartel’ noemt?

Als Wilders nu echt iets wil doen tegen de ‘corrupte elite’, dan kan het niet alleen blijven bij ‘stem vooral op mijn partij’ (al is dat natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van het hele plan). Er zullen ook goede ideeën moeten worden geformuleerd over hoe de PVV deze politieke revolutie teweeg wil gaan brengen, want de zittende macht stapt echt niet vanzelf op, laat staan zonder slag of stoot.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De strijdbaarheid van Wilders is niets anders dan bewonderingswaardig te noemen, en daar heeft hij nu ook álle reden toe, maar dan zal er wel ook resultaat moeten worden geboekt. En de eerste de beste mogelijkheid om daar mee te beginnen is bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Door daar nu al geschikte politici voor te vinden kan de PVV waarschijnlijk het snelst een goed begin maken aan deze politieke revolutie en komt er ook schot in de zaak.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

91 reacties

 1. Emile Takma

  Dit soort gebral is vooral bekend van fascistische anarchisten: jullie rechtsstaat is de onze niet en we gaan de macht op een ondemocratische manier grijpen.

  Wilders is een fascist.

  1. Rood

   FTO Van Velenamen

  2. Cootje

   Wilders moet de boeren steunen . Die houden van het Nederlandse gerecht is een leuke voeding bodem , boeren gaan de Nederlanders mee krijgen en Marokkaanse boeren heb je niet . Of het zijn wiet boeren en die betalen geen belasting en de hoge raad is een verlengstuk van de regering heeft niets met rechtspraak te maken ., de criminelen Marokkanen zijn er 6000 veroordeeld voor meer dan 4 maanden gevangenisstraf en die hebben nog geen dag gezeten en ze zoeken er niet naar ook . Want in een bananen republiek beleeft je de rechtspraak met de mond

  3. Nostradamus

   Disclaimer over fascisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

  4. vlekkenoplosser

   is de strónt vlé®k nu ook de betekenis van fascist kwijt ?

   quote Fascist – 3 definities – Encyclohttps://www.encyclo.nl › begrip › fascist
   1) aanhanger van het systeem waarbij de leider zijn wil oplegt aan anderen end

   bijvoorbeeld iemand vervolgen voor de uitspraak , minder , minder , minder strónt vlé®k
   bijvoorbeeld klimaat activisten die gebouwen bezetten strónt vlé®k
   bijvoorbeeld Extinction Rebellion die wegen blokkeren strónt vlé®k

   fascisme is met dwang anderen verplichten te volgen strónt vlé®k. Het corona beleid is een schoolvoorbeeld van fascisme strónt vlé®k

   Wilders is een fascist. het staat er echt , wat een domme jongen

  5. Human Beast

   Aldus de uitgekotste nobody

  6. Jannes-46

   Wilders vecht tegen het islamo-fascisme en diens collaborateurs. Wilders is een held!

   1. Harry Haller2

    Zo is dat Jannes-46!!

  7. Duckday

   Mensen die zulke een ander beschuldigen zijn over het algemeen een gevaar voor de samenleving en zijn de weg kwijt.Zolang we in dit land strooien met subsidies en toeslagen zoeken ze de aandacht op. op dit ogenblijk leven we in een ondemocratische
   wereld want de macht is bij diverse in hun bol geslagen

  8. Boze witte man

   Facisme en anarchisme zijn idiologieen die haaks op elkaar staan. Dat is het zelfde als stellen dat de PvdA communistisch kapitalistisch is. Erg dom verwoord dus. Maar dat kan je iemand niet wijs maken die denkt dat nationaal socialisme rechts is.

 2. Emile Takma

  Voor mensen die nog geïnteresseerd zijn in de zorgvuldige afwegingen van onze hoogwaardige onafhankelijke rechtspraak:

  ht*ps://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:HR:2021:1036&showbutton=true&keyword=Hoge+raad&keyword=wilders

  1. Rood

   Aldus de narcistische psychopaat Van Velenamen.

  2. JoopvdJoop

   Net zo onafhankelijk als de Kaag-docu?
   Ik haal er ff wat anders bij,zijn jullie linkse kletsmajoors ook goed in.

  3. dumbfarmer

   Zorgvuldig afgewogen poppenkast spel inderdaad.. mij maak je niet wijs dat het roepen van ‘minder minder’ erger is dan iemand die:
   – een prijs zet op het hoofd van sinterklaas
   – feitelijk oproept tot geweld tegen zwarte piet omdat ie stoer wil doen
   – appararuut jat
   – daarna onder voorwaarden en bedreiging terug brengt naar de eigennaar
   en dan er mee weg komt omdat die een ‘woordkunstenaar’ is..
   Ik als blanke hetero man met nederlandse nationaliteit kom niet met dezelfde flauwekul weg, zoveel weet ik wel. Zolang dat zo is klopt die uitspraak voor geen meter naar mijn mening en is het minstens raar dat die uitspraak er ligt zoals die ligt.

   1. Mar

    “Ik als blanke hetero man met nederlandse nationaliteit”

    En dan een Engelse nick gebruiken, stomme boer.

    1. Harry Haller2

     Nou moe: Mar is helemaal van slag door een nickname.

     Heb je last van je maandstonde, wijfie? Ik dacht dat je dat al lang achter je gelaten had. Je bent de 80 toch al gepasseerd?

  4. vlekkenoplosser

   minder , minder , minder strónt vlé®k

 3. Emile Takma

  “De leider van de PVV laat er absoluut geen gras over groeien! Hij weet als geen ander hoe corrupt het rechtssysteem is”

  God, vergeef het Wout, hij weet niet wat hij zegt.

  1. Rood

   FTO psychopaat Van Velenamen

 4. usb3.0

  tamil schreeuwt zo hard dat het onder z’n huid zit en weet tamil dat Wilders het bij rechte eind heeft..

  1. Cootje

   Zijn moeder kijkt niet naar hem om ze vergeeft hem niet zijn gedaanteverwisseling de ene dag in de broek en de andere dag in de jurk zit de hele dag eenzaam zijn stukjes te schrijven , kan niet deelnemen aan de maatschappij ongeschikt om met collega’s te werken en heeft merrie kaag tot zijn boegbeeld verheven , maar die VPRO klucht laat haar broek zakken en de lucht is niet te harden

 5. ElGuapo

  Er staat toch duidelijk geweldloos en democratisch? Rare kronkel moet je hebben om dat niet te begrijpen.

  1. Emile Takma

   Als je de rechtsstaat afwijst ben je geen democraat.

   1. Cootje

    Emile onze transgender op zijn zolderkamertje is ook weer aanwezig zal hij al contact hebben met zijn moeder

   2. Cootje

    Moet er wel een rechtsstaat bestaan. L.u.ll o.

   3. Ziut

    Emile Takma is in paniek en slaat hysterisch om zich heen.

    Hij vreest Wilders.

 6. ElGuapo

  Wat is dat voor domme redenering!
  Zit je aan de waterpijp ?

  1. Emile Takma

   Licht toe.

   1. ElGuapo

    Ik licht niks toe. Ik verwacht dat je slim genoeg bent om te lezen en te begrijpen wat er geschreven staat.

    1. Emile Takma

     Verbaast me niet.

     Democratie en rechtsstaat zijn niet afzonderlijk te verkrijgen, net zoals je een poot van de trias politica niet kunt missen.
     Wilders verwerpt rechtsstaat en Grondwet en wenst de macht te grijpen via de stembus. Adolf H. volgde die route ook maar omdat hij ook niets ophad met rechtsstaat en Grondwet kon hij daarna met droge ogen een fascistische staat vestigen.

     1. Rood

      Tot zover psychopaat Van Velenamen

     2. Jannes-46

      Democratie en islamo-fascisme gaan niet samen. Het islamo-fascisme kent maar één verspreidingsmiddel om de meerderheid te verwerven, en dat is de baarmoeder. Gewoon net zo lang doorfokken tot je de sharia kunt invoeren.

    2. Cootje

     Hij zit niet aan een waterpijp . Hij zit op zijn moeder te wachten .

     1. ElGuapo

      Vandaar de rare redenering.
      Een toelichting geven aan een baksteen werkt ook niet.

    3. vlekkenoplosser

     quote ElGuapo 2 uur geleden Beantwoorden
     Ik licht niks toe. Ik verwacht dat je slim genoeg bent om te lezen en te begrijpen wat er geschreven staat.

     END

     Deze verwachting is echt te hoog gegrepen. De strónt vlé®k komt niet verder dan gewauwel en geschreeuw over , link , bron !
     De strónt vlé®k is een onwetende decadente tról

     1. ElGuapo

      Sorry ik zal de verwachting naar niveau m&m bijstellen.

 7. Aborifa

  Gesteund door het gepeupel is Wilders door een bepaalde uitleg van de wet veroordeeld. Bij de rechterlijke macht was er de wil om W. te pakken. Kleine aanleiding, met veel misbaar opgeblazen. De Hoge Raad gaat af met de staart tussen de benen.

 8. Cootje

  Nederland is toch een top bananen republiek laten we stellen dat Wilders strafbaar heeft gehandeld , maar onze 3 nationale top banken knoeien met de labor rente en doen zich te goed aan de witwas praktijken , het OM laat ze alle drie wegkomen met een boete , zonder individuele strafvervolging als je miljarden aan witwassen verdient en je betaald daarvoor 450/750 miljoen boete die ook nog eens aftrekbaar is van de belastingen kom je niet in het arme huis . Het WODC past wetenschappelijke teksten aan aan de ideale van bewindspersonen. Sophie in t velt declareerde voor 400000 aan euro’s woon-werkverkeer ten onrechte , nergens een bewijs van terug betaling nergens een vervolging oplichting kan ook niet met D66 rechters aan het roer , minder minder Marokkanen is een strafbaar feit , de narcotica staat met een omzet van 60 miljard ondermijnt deze staat en de banken wassen het wit zonder strafvervolging.

 9. Monty

  ”Wat Nederland nodig heeft is een politieke revolutie!”

  Ben benieuwd hoeveel politieke leiders zich achter hem zullen scharen.
  Is een mooie graadmeter voor hoe relevant Wilders nog is.

  Aanstaande zaterdag wordt al een massa demonstratie voor Wilders georganiseerd.
  Naar verwachting komen er tienduizenden mensen.
  Of heb ik mij vergist?

  1. Jannes-46

   De islamo-fascisten zullen ongetwijfeld langs de kant staan met hun IS- en PLO-vlaggen.

 10. Monty

  ”Er zullen ook goede ideeën moeten worden geformuleerd over hoe de PVV deze politieke revolutie teweeg wil gaan brengen,”

  Dat roept hij toch al meer als 15jaar.

  Het de-islamiseren van Nederland. Als dit nog niet duidelijk genoeg is. Dit lost alle problemen op in ons land.

 11. Monty

  ”Door daar nu al geschikte politici voor te vinden kan de PVV waarschijnlijk het snelst een goed begin maken”

  Als Wilders daar nu na ruim 15 jaar nog moet gaan zoeken.
  Maar met een partij structuur als de PVV bouw je natuurlijk niks op.

 12. Nederland is naar de kloten

  ht*ps://t.me/wilderspvv/7298

  FVD hoog in de peilingen PVV zakt steeds verder weg.

 13. DutchOutlaw

  Geert Wilders is mijn held! Hij blijft achter zijn principes staan,neemt geen woorden terug,laat niet met zich sollen,staat achter zijn PVV-mensen,trotseert alle moslim haat,
  hij gaat altijd maar door,is onverzettelijk,hij is een man met een missie,staat achter de Nederlandse tradities,houdt zijn rug recht. Kortom een echte held!!!!

  Wat Nederland nodig heeft? Dat is Geert Wilders.

  Minder Marokkanen,minder Syriërs,minder Islamieten,minder terugkerende IS-strijders,
  minder hoofddoeken,minder soepjurken,minder moskeeën.
  En wat de Hoge Raad betreft….”Fuck Them All” (+middelvinger)

  Geert Wilders heeft gelijk!

  1. vlekkenoplosser

   👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  2. Emile Takma

   Wilders gaat inderdaad maar door, al 10 jaar met hetzelfde doodzieke islamofobe gemekker als een hangende grammofoonplaat.
   Gelukkig heeft hij geen enkele politieke invloed en neemt zijn aanhang gestaag af.

   Wilders is de dronken oom op de bruiloft. Geen hond neemt hem serieus, zijn gedrag vervult de rest van de familie met gêne maar hij hoort tot de familie en dus moest hij worden uitgenodigd.

   Er zijn nog bejaarden die op hem stemmen. Daarvoor stemden ze op Janmaat en daarvoor op Mussert. De Nederlandse democratie kan tegen een stootje.

   1. Harry Haller2

    Dat roep je al acht jaar hier op DDS, Takkelül. En Geert is er nog steeds. Met een grote, stabiele en vaste aanhang. Derde partij van Nederland, ver voor het geteisem van de andere kartelpartijen. De enige echte oppositiepartij. Dus in alle opzichten een onverslaanbare held.

    Heb je zelf nu echt niet in de gaten dat je al acht jaar complete onzin kletst? En heb je nog steeds de ijdele hoop dat je ook maar 1 aanhanger van Wilders kunt bekeren met je slappe geouwehoe’r?

    1. Monty

     ”Met een grote, stabiele en vaste aanhang”

     Worden er wel iedere keer mínder.
     Afgelopen verkiezingen moest hij bijna 20% inleveren op de vorige verkiezingen.
     Toen nog 2e partij nu 3e.

     Bij de komende verkiezingen 4e.

     Ja Wilders doet het goed. Ook bij de provinciale Statenverkiezingen zal hij het weer goed doen.
     Als hij geschikte mensen kan vinden. Na 15 jaar zoeken.

     1. usb3.0

      Nee hoor, het blijft rechts, rechts heeft immers gewonnen, het probleem is alleen dat links en leugenclown rutte de rechtsstemmers recht in hun bek spugen en het ook nog weglachen, en monty vindt het fijn..

     2. Harry Haller2

      De autistische dwangneuroot Monty Mongool doet ook weer een duit in het zakje. Verder dan een eeuwige herhaling van hetzelfde deuntje komt deze overheidströl niet. Daar is ie te stom voor.

     3. Emile Takma

      Ja, Monty, de PVV is allang over zijn hoogtepunt heen en zal bij de volgende verkiezingen weer verder afkalven.
      Een minderheid in Nederland is echter laagopgeleid, boos, gefrustreerd over een mislukt leven en islamofoob. Die zullen er blijven en daarmee haalt Geert zijn pensioen.

     4. vlekkenoplosser

      wat een gewauwel strónt vlé®k ! de wens is de vader van de gedachte, voorlopig wordt eerst het cda opgeruimd.

      gelukkig is jouw onderbuik niet de maat voor de gemiddelde pvv stemmer.

     5. Harry Haller2

      Gelukkig maar Takma, dat jij ook van mening bent dat Wilders (57) de komende 10 jaar nog in het brandpunt van de politieke belangstelling blijft staan.

      In die tijd kan Geert nog veel goeds doen voor ons land.

     6. Monty

      @usb3.0
      ”Nee hoor, het blijft rechts, rechts heeft immers gewonnen”

      Als rechts gewonnen heeft waarom vormen ze dan geen kabinet?
      We zijn nu al bijna 4 maanden verder.

      Wil rechts geen kabinet vormen of kunnen ze het niet?

     7. Harry Haller2

      Domme Monty meent dat doordat de rechtse partijen gewonnen hebben, ze dan ook automatisch de meerderheid in de Kamer hebben.

      Dat Monty een dwangneuroot is is duidelijk: hij vertoont alle verschijnselen van een zware patient.

     8. Monty

      @Harry Haller
      Dit zijn gewoon de feiten eerst 2e van het land nu 3e.
      Of wil je dit niet zien als ‘die hard’ Wilders lover?

      Bij de komende verkiezingen vreet Caroline van de Plas samen met Pieter Omzigt de PVV leeg en mag Wilders hopen dat hij nog de 5e partij wordt.

      Wilders is op zijn retour.

     9. Monty

      @Harry Haller2
      ”Domme Monty meent dat doordat de rechtse partijen gewonnen hebben………”

      Mooi gewonnen dan. Maar als je niet de meerderheid weet te behalen koop je er niks voor.

      Een hardloper die zijn persoonlijk record verbreekt tijdens een wedstrijd win van zichzelf. Maar als hij niet als eerste over de streep gaat.

      Heeft hij …….. niet gewonnen.

   2. dannyvermeulen69

    Tamiltje de str@ntvlek al dat gemekker en gezuig van jou hier word zo langzamerhand str@nt vervelend!! de enigste hier die constant als een grammofoonplaat blijft door zeiken ben jij! smerige islam parasiet dat je er bent.

  3. Monty

   ”houdt zijn rug recht”

   Breekpunt 65.
   Eén nachtje slapen 67

   Ja Wilders houd zijn rug recht.

   1. usb3.0

    Ja die houdt in tegenstelling tot leugenclown rutte zijn rug recht

    1. vlekkenoplosser

     het is de randdebiel monty al meermaals uitgelegd en aangetoond dat 67 niet van Wilders is.

     De randdebiel heeft net als rutte geen actieve herinnering aan de catshuis overleggen en afspraken. Gewoon negeren die clown das het beste

   2. Rood

    Ik wil het graag over de leugens van Hugo De Jonge én Mark Rutte hebben.

    1. usb3.0

     Hoeveel wil je er hebben? ze zijn namelijk makkelijk op 1 hand te tellen..

     1. Om te beginnen met de klassieker ‘geen cent meer naar Griekenland’. Enfin u weet hoe dit verder afliep. pic.twitter.com/l5tp3j8QD0

     2. Kent u die mop van iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen?

     Dit grapje zou gefinancierd worden door bezuinigingen op ambtenaren, subsidies en ontwikkelingssamenwerking.

     Die € 1.000 kwam er niet, net zo min als de beloofde bezuinigingen. Integendeel…. pic.twitter.com/J8S6vArdaC

     3. De hypotheekrente-aftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte. Dan weet de goede verstaander eigenlijk al voldoende… pic.twitter.com/FmrCiC2O03

     4. ‘Windmolens draaien op subsidie’ wist Rutte jaren geleden al toen ie nog niet gecorrumpeerd was door de groene lobby. Tegenwoordig is ie de grootste pleitbezorger voor deze windhandel. pic.twitter.com/Jl1zu92Lmv

     5. Je hebt leugenaars en je hebt Rutte. Zelfs voor het liegen over zijn eigen partijprogramma tijdens een live tv-debat draait deze pathologische leugenaar zijn hand niet om. pic.twitter.com/crClRlg8Gd

     6. Volkert van de Graaf zou niet op proefverlof, daar zou Rutte persoonlijk een stokje voor steken!

     Niet alleen ging de moordenaar van Pim Fortuyn op proefverlof, hij werd nadien op alle mogelijke manieren door de overheid gefaciliteerd. pic.twitter.com/wBjTcfpBVT

     7. Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes…en werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend. pic.twitter.com/RvYvvrLcnW

     8. Ook Dividendbelasting-gate mondde uit in een typisch Ruttiaans leugenfest. Alleen lopen zelfs de meest doortrapte leugenaars weleens tegen de lamp. Dan wil acuut geheugenverlies nog weleens helpen. “Ik heb er geen herinnering meer aan”. pic.twitter.com/ZzTzMmUDSI

     1. Rood

      Er schijnen ook 101 redenen te zijn om geen VVD te stemmen. Ik vrees alleen wel dat daar teveel verboden woorden in zitten. 😛

  4. Nederland is naar de kloten

   Ja hoor Geert hobbelt achter de politieke kudde aan als het om het Corona beleid gaat. 17 maart heb ik voor het eerst niet op Geert Wilders gestemd, ik stemde al op hem sinds hij de VVD verliet.

   Dat hij geen afstand heeft genomen tegen het het belachelijke Corona beleid en achter de politieke kudde aanhobbelt dat neem ik hem zeer kwalijk.

 14. Kleurloze Politiek

  En maar janken die Wilders
  Ik zou zeggen wees eens een echte kerel Geert.
  En geef dan gewoon toe dan dwing je tenminste nog wat respect af voor je moed.
  Maar ga niet als een kleine kleuter belletje trek doen en vervolgens huilen als je betrapt wordt.
  Terwijl je willens en wetens wist wat je op die verkiezingsavond deed.

  En nu weer die bekende slachtofferrol gaan spelen..
  Sorry maar je hebt’t er echt zelf naar gemaakt

  1. Harry Haller2

   Ach, onze quasi namaakmoslim komt ook weer met wat theekransjesgeteem op de proppen. Krijg de tyfus Mohammed.

  2. usb3.0

   kleurloos verdedigt al die analfabeten moslims die geen woord Nederlands spreken laat staan schrijven die voorbedrukte aangiftes blind hebben getekend

  3. vlekkenoplosser

   minder , minder , minder kleurloos

   heel veel minder is-lam ! Wat zal het land opknappen als al die pyama’s en pinquin’s uit het straatbeeld verdwijnen. Een minderheid die als een meerderheid zijn stempel probeert te drukken op de maatschappij maar de democratie en rechtstaat niet erkent.

   dus gekleurde lange tenen marokkaan , minder , minder , minder voor een leefbaar Nederland . Gewoon een mening niets meer en niets minder. Heeft niets met discriminatie te maken maar met het feit dat een totalitaire ideologie als de is-lam niet past in de democratie !

   1. Kleurloze Politiek

    Ik lig nu in een deuk.. alsof ik naar de dikke en de dunne aan het kijken ben.

    Het laat me werkelijk koud wat jij denkt..
    Want het is echt niet de Islam of de Moslims die het gedaan hebben.

    Het is namelijk jou eigen mislukte leven dat jou en Geert dubbel en dwars zit.
    Mensen die een andere de schuld van maatschappelijke falen zijn kenmerkend voor nietsnutters.
    Mensen zoals jij die thuis aandacht tekort komen of zelfs compleet worden genegeerd door toedoen van geen diploma’s geen werk en hun handje maandelijks moeten ophouden voor een wajong..
    Kijk daar zouden wij nou minder minder van willen hebben …

    1. vlekkenoplosser

     quote Het laat me werkelijk koud wat jij denkt.. end

     wederzijds , minder , minder , minder

     1. Harry Haller2

      Goed zo vlekkenoplosser, je hebt die halve gare islamist op de kast gekregen. Onze kleurloze moslim is boos en probeert je te ad hominemmen.

      Zet ‘m op, ga zo door!

 15. Beukman

  De leider van de PVV laat er absoluut geen gras over groeien! Hij weet als geen ander hoe corrupt het rechtssysteem is

  Wil Geurt zichzelf geloofwaardig maken, dan zou hij er goed aan doen om eerst eens de corruptie binnen de eigen partij-elite aan te pakken.
  Zijn trouwe Kamerlid Graus sjoemelt al jarenlang met zijn reiskostenvergoeding, door ons op de mouw te spelden dat hij bij zijn moeder in Limburg woont in plaats van bijna om de hoek van het Binnenhof. Van het achterover gesjoemelde bedrag zou een half dozijn bijstandsvrouwen hun kinderen een jaar lang te eten kunnen geven.

  1. vlekkenoplosser

   bukhol gaat vast even uitleggen wat er strafbaar is aan minder , minder , minder

   Overigens doet de stomme hond hier weer een ruttetje door de reiskostenvergoeding van graus ter discussie te stellen die hij geschioken heeft en zijn keffende smoel te houden over in het veld van d66 die al jaren haar zakken heeft gevuld met onterechte reiskosten en dit geld gehouden heeft ter zelfverrijking.

   bukhol is weer een stomme hond met een beperkt geheugen

   1. Beukman

    Als Graus deed wat Van ’t Veld uiteindelijk heeft gedaan, zo niemand nog over hem klagen, vetvlek. Behalve uiteraard de vrouwen die door hem zijn misbruikt en gemept. En Geurt, die er de pest in heeft dat Graus een aantal fractievergaderingen stiekem heeft opgenomen.

    Verder: probeer je eigenlijk wel eens zelf een antwoord op je vragen te vinden, óf denk je: mijn vriend Beukman beantwoordt ze wel?
    Groepsbelediging is strafbaar. Zo staat het in de wet en de rechter heeft zijn vonnis gemotiveerd. Probeer deze website als je meer informatie wil:

    google.nl

    1. vlekkenoplosser

     er is geen groepsbelediging stomme hond , voorgedrukte aangifte formulieren en oproepen in de moskee om aangifte te doen stomme hond. Ze hebben hun best gedaan om een groep samen te stellen stomme hond.

     Je retoriek over graus is te zielig voor commentaar. Je lasterlijke beweringen zijn zielig maar tekenend voor je zieke geest stomme hond. Graus moet inmiddels een strafblad van meters hebben of is je bull shit komend uit je onderbuik gewoon verzinsels

     1. Beukman

      Heb je weer een zware dag op je werk gehad, dierenvriend? “Marokkanen” vormen een groep, je had het zelf kunnen bedenken. Helaas, je probeert mij weer jouw vuile werk te laten opknappen.

     2. vlekkenoplosser

      dank voor je uitstekende inhoudelijke bijdrage stomme hond. misschien moet je nogmaals lezen stomme hond

      er is geen groepsbelediging stomme hond , voorgedrukte aangifte formulieren en oproepen in de moskee om aangifte te doen stomme hond. Ze hebben hun best gedaan om een groep samen te stellen stomme hond.

     3. Beukman

      Ik ga het niet opnieuw voor je uitspellen, Rennie. Als je het niet met de rechter eens bent moet je bij hem zijn, niet bij mij. Je kan hem bellen tijdens kantooruren.

     4. Harry Haller2

      Beukman glibbert weer weg. Zoals altijd wanneer hij ongelijk heeft.

     5. vlekkenoplosser

      ik kijk naar de feiten bukhol.

      er is geen groepsbelediging stomme hond , voorgedrukte aangifte formulieren en oproepen in de moskee om aangifte te doen stomme hond. Ze hebben hun best gedaan om een groep samen te stellen stomme hond.

      de rechter heeft hier niet nagekeken en dit dus niet gewogen in zijn vonnis stomme hond. Merkwaardig dat een rechter zaken terzijde schuift omdat het niet past in zijn vonnis stomme hond

     6. Beukman

      Ik zou als ik jou was beslist die rechter even een belletje geven, vetvlekje, om zijn vonnis van commentaar te voorzien en en passant zelf even de ergste stoom af te blazen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

     7. vlekkenoplosser

      het mes snijdt prima bukhol ! jouw zielige retoriek over graus zegt alles stomme hond !

     8. Harry Haller2

      Vlekkenoplosser: je weet inmiddels dat de extreemlinkse Beukman vrijwel uitsluitend wartaal brabbelt en nooit tot een coherente reactie komt. Hij mist simpelweg de skills daarvoor en is te dom.

      Zodra het wat moeilijker wordt draait hij als een paling in een emmer snot en probeert zijn oude truc: de zaken omdraaien en de bal uit het veld trappen.

      Dat zie je duidelijk bij door-en-door corrupte faalhaas waar hij zegt dat de moord op Theo van Gogh en fatwa van Geert Wilders hun eigen schuld is: deze Asperger-patient kan daders en slachtoffers niet uit elkaar houden.

      Iedere discussie met deze idioot is dus zinloos.

 16. HD

  Je kunt het ook vaderlandsliefde noemen, ervoor zorgen dat de linkse fascisme verdwijnt uit Nederland 🇳🇱.
  De geuzen flikte het met de Spaanse honden, kan niet al te veel werk zijn.
  Heb nog vijfenveertig dagen verlof staan.
  Wij staan achter Geert Wilders.

  1. Monty

   ”Wij staan achter Geert Wilders.”

   Dat heeft hij het liefste ook. Hij duldt namelijk niemand naast hem.

   Wilders is een echte narsist.
   Eén van zijn tweets bewijst het.

   ”Meer dan 1 miljoen mensen hebben op mij gestemd”

   Niemand heeft zeker op Bosma of Agema gestemd alle stemmen waren voor Wilders alleen.

   1. Harry Haller2

    narcist

    1. Monty

     Precies dat is wat Wilders is.

     ”Meer dan 1 miljoen mensen hebben op mij gestemd”

     Hij trekt het helemaal naar zichzelf toe. Hebben er dan werkelijk helemaal geen mensen op Bosma of Agema gestemd?

     Bij de vorige verkiezingen waren het er nog 1,3 miljoen.
     Waar zijn die 300 duizend stemmers eigenlijk heen gegaan?

 17. DutchOutlaw

  Hallo vrienden van DutchOutlaw :-)) Laten wij Geert Wilders op de DDS flink steunen.
  Hoe doe je dat…nou gewoon zo: Doe net als ik,reageer vooral niet op de welbekende Wilders-haters (Beukman,Emile Takma,Kleurloze politiek enz,enz) op dit forum.
  Gewoon totaal negeren,doe ik ook. Het is gewoon zonde van je tijd om op die lege zinloze
  en niet onderbouwde gezwam te gaan reageren. Het gaat hem/haar vanzelf wel vervelen als je niet meer reageert op hun commentaren. Ik lees het ieder geval allemaal niet!

  Alles wat ze verkondigen kun je heel gemakkelijk onderuit halen.

  Ik geef even recente voorbeelden van hun gezwam (stiekem toch even gekeken naar
  hun geleuter:-))

  Volgens Emile Takma: Wilders gaat inderdaad maar door, al 10 jaar met hetzelfde doodzieke islamofobe gemekker als een hangende grammofoonplaat.
  Gelukkig heeft hij geen enkele politieke invloed en neemt zijn aanhang gestaag af.

  Ja,dat Wilders al 10 jaar moet verkondigen dat de Islam een gevaar is voor onze samenleving komt door het feit dat de VVD en links al 10 jaar hun kop in het zand steken voor dit onderwerp en het debat hierover totaal uit de weg gaan.
  Maar de gevolgen van het negeren van waarschuwingen over de invloed van de Islam
  kun je terugzien in Frankrijk. (Militairen dreigen daar al met een staatsgreep als Macron
  de Islam niet gaat aanpakken in Frankrijk.) Dat het daar al zover heeft moeten komen
  komt door het totaal negeren van dit grote probleem door links in Frankrijk.

  Volgens Emile Takma: Gelukkig heeft hij geen enkele politieke invloed en neemt zijn aanhang gestaag af.

  Volgens politicologen heeft de PVV weldegelijk invloed gehad en heeft nog steeds invloed. Volgens hen had het met Nederland nog veel slechter gegaan dan nu aangezien de PVV weldegelijk punten naar voren heeft gebracht over de Islam waar met toch wel even achter de oren moesten krabbelen. Ook bij bepaalde stemmingen over diverse onderwerpen heeft de invloed van de PVV meegeteld.

  Volgens Emile Takma: neemt Wilders zijn aanhang gestaag af.

  Klopt ook niet! Dat Wilders het niet zo best deed tijdens de afgelopen verkiezingen kwam niet door Wilders zelf hoor. Er waren weer van die domme Hollanders die zonodig weer eens op een “nieuwe” partij zoals JA21,of BBB of Volt gingen stemmen. Da’s hip toch zo’n nieuwe partij???? Kortom er zijn teveel splinterpartijen bijgekomen ofwel concurrentie. En Wilders zijn aanhang is zeer stabiel,en de PVV zal en blijft een rol van betekenis hebben in de politiek. En ook ik zal Wilders nooooiiiit laten vallen.

  En dan: Kleurloze Politiek
  En maar janken die Wilders
  Ik zou zeggen wees eens een echte kerel Geert.
  En geef dan gewoon toe dan dwing je tenminste nog wat respect af voor je moed.
  Maar ga niet als een kleine kleuter belletje trek doen en vervolgens huilen als je betrapt wordt.
  Terwijl je willens en wetens wist wat je op die verkiezingsavond deed.

  En nu weer die bekende slachtofferrol gaan spelen..
  Sorry maar je hebt’t er echt zelf naar gemaakt

  Dit soort reacties zijn echt te zielig voor woorden,die begrijpt het volgens mij echt niet.
  Maar goed ik maak er geen woord aan vuil zonde van de tijd.

  Dan Emile Takma weer: Wilders is een fascist.

  Het welbekende antwoord van het totaal in gebreke blijvende en op instortende links.
  Dit soort antwoorden “Facist”,”Nazi”,”Hitler”,”NSB-er”,”Islamofoob” kun je alleen van personen verwachten die totaal geen antwoord kunnen geven op de pijnpunten die Geert Wilders aandraagt over de grote gevolgen op langere termijn voor Nederland v.w.b. de massa-immigratie,toenemende invloed van de Islam. Links durft totaal niet het debat hierover aan te gaan omdat ze weten dat ze op dit punt afgeslacht zullen worden. Dus wat doe je dan als links: Je maakt Geert Wilders uit voor een facist,vervolgens steekt links hun kop in het zand en voila de problemen zijn weg!!!!
  Ofwel de gemakkelijkste weg om er mee weg te komen om debatten over dit onderwerp niet aan te gaan. Maar ondertussen ettert het in de Nederlandse samenleving wel door want er gebeurt gewoon niks. Maar Wilders heeft wel gelijk of je het nu leuk vindt of niet.

  Gelukkig kan Geert Wilders een hoop hebben en die zal er echt geen nacht minder om slapen op slappe kritiek van personen zoals een Beukman of een Emile Takma.
  Ik lig er ook echt niet wakker van,want Geert Wilders zijn tijd komt echt nog wel.

  Kwestie van afwachten: Want er komt nog veel meer shit over Nederland te liggen,denk aan “Built Back Better,Great Reset,Marrahkesh verdrag,meer EU,meer stikstof debacles
  meer massa-immigratie,meer Moskeeën,meer Islam,meer milieuheffingen,allemaal van het gas (kost heel veel,levert niks op),2 kolencentrales sluiten in Nederland (er worden er 600 in Azië bijgebouwd.) nog meer windmolens,nog meer boeren de nek omgedraaid
  en er komt een moment dat die domme Nederlanders het in “de knip” gaan voelen en denken,”die Geert Wilders heeft/had toch wel gelijk”. Alleen kan het dan wel eens te laat zijn.

  En o,o,o,o,o wat waren de Nederlanders en de politiek toen geschokt toen Pim Fortuyn werd vermoord. Ondertussen anno 2021 leidt half Nederland aan dementie want wat Pim Fortuyn toen verkondigde is men blijkbaar allemaal vergeten. Maar ondertussen is datgene wat Pim Fortuyn destijds allemaal voorspelde nu allemaal aan de gang.

  Geert Wilders is een grote aanbidder van Pim Fortuyn.
  Pim Fortuyn was de beste Minister President die we helaas nooit gehad hebben.

  Geert Wilders is dan wel geen Pim Fortuyn,maar hij heeft wel dezelfde standpunten en opvattingen. Beter dan Geert Wilders kunnen we dus niet hebben.

  En zoals Pim Fortuyn toen al zei: “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de Islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest”.

 18. Antihedo

  Geert Wilders is zelf het vleesgeworden schoolvoorbeeld van politieke elite. Weinig lokaal en in de regio actief. 1 van de langst zittende politici die geen poot uit steekt zonder camera’s in de buurt. Van tevoren aangeven dat als de rechtbank niet beslist wat Greet wil, is de rechtbank corrupt. Dat is pas manipulatie van het rechtssysteem en misbruik maken van je macht.

 19. rafi

  Misschien ook zusterpartij worden van Fvd, BBB en met Omtzigt erbij? Zoals CDU en CSU? Nood breekt wetten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.