Screenshot 2021 07 30 at 122150

Jonge docenten worden het onderwijs uitgejaagd: 'Geen vast contract, moet steeds opnieuw beginnen'

Geen categoriejul 30 2021, 11:00
Na tien jaar stopt Sandra als docent. De reden is niet dat ze het vak vreselijk vindt, maar dat haar steeds weer geen vast contract wordt aangeboden. Ze moet, zegt ze, steeds weer opnieuw beginnen. En daar heeft ze de buik vol van.
Het is opvallend: bij NPO Radio 1 beginnen ze nu zowaar even over de situatie in het onderwijs. Je zou denken dat dit normaal gesproken altijd een belangwekkend onderwerp is, maar helaas is dat niet zo. Ze doen het nu alleen even omdat het komkommertijd is.
Maar goed, iets is beter dan niets, een kinderhand is snel gevuld, je moet een gegeven paard niet in de bek kijken, en ga zo maar door. Dus we zijn er blij mee dat lerares Sandra haar verhaal even mocht doen:
https://twitter.com/NPORadio1/status/1420800012682924040
Dit is het gevolg van tien jaar Rutte. Tien lange jaren waarin het onderwijs vakkundig gesloopt is. De situatie was al niet best, maar Rutte - die ironisch genoeg zelf wekelijks les geeft als afwisseling van de politiek - kan zich er niet druk om maken. Het hele onderwijs moet kapot; onderwijzers moeten weggejaagd worden; het volk moet zo dom mogelijk gehouden worden.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Want ja, een dom volk is nou eenmaal makkelijk te regeren (en te onderdrukken, wat natuurlijk precies is wat ze nu doen met alle maatregelen en hun Great Reset). Daarom zal Rutte hier geen traan om laten. Hoe minder docenten, hoe beter voor machtshebbers. Want of je indoctrineert je volk, of je maakt het oerdom. In beide gevallen win jij als heerser.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten