LOL! Het Parool: ‘Mishandeling Frédérique komt door onzekere jongens opgegroeid in straatcultuur’

Gistermiddag werd Frédérique (14) mishandeld door Marokkaanse jongens tussen de 11 en 15 jaar oud, omdat ze niet wilde vertellen wat haar geslacht is. “Waar komt dit geweld, gepleegd door zulke jonge jongens, vandaan?” vragen ze zich bij Het Parool af. Zet je schrap voor het antwoord!

Die krant grijpt de zware mishandeling van dit meisje aan voor een spoedcursus inclusiviteit, rechtstreeks uit de koker van de ‘Woke’-ideologie. Want grote grutjes, wat is dat kind toch moedig dat ze zich niet zomaar in een hokje heeft laten drukken!

Er wordt een onderzoeker in gender studies bijgehaald om ons te komen vertellen dat een piepkleine minderheid met genderdysforie het niet zo prettig vindt dat biologieleraren nog steeds alleen spreken over ‘meisjes’ en ‘jongens’. Twee categorieën die voor grofweg 99,7 procent van de mensheid prima voldoen.

Maar het ging natuurlijk over de achtergrond van de daders! Nou, daar trekken ze bij Het Parool ook een aantal onderzoekers voor aan de jas. Er wordt een UvA-onderzoeker aangehaald, dus dan weet je al weer hoe laat het is!

Sociaal onderzoeker Laurens Buijs zegt dat “jonge jongens met dit soort gedrag status verwerven”. Hij gaat verder: “Jongens die dit geweld plegen zijn vaak verbonden met de ‘straatcultuur’. In hun pubertijd moeten ze continu bewijzen dat ze man zijn; ze halen hun waarde uit hun mannelijkheid. Er ontstaan hele primitieve situaties waarin jongens hun mannelijkheid opblazen. Ze kijken neer op mensen die wel hun kwetsbare en zachte kanten kunnen laten zien.”

Hoogleraar reclassering Peter van der Laan, tevens directeur van het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving, noemt het ‘nogal fout baldadig gedrag’ door jongeren die uit een gevoel van ongemak overgaan tot geweld. “Die jongens steken elkaar aan en hitsen elkaar op. Als er dan een agressieve sfeer heerst, kan een correct en nobel antwoord van Frédérique juist averechts werken”, aldus Van der Laan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Steek die kop vooral nog verder in het zand… Geen woord over de Marokkaanse achtergrond van de daders! Alles wordt weggemasseerd in sociologische termen, zodat het lijkt alsof het alleen gaat om ‘tienerjongens’ die zijn opgegroeid in een ‘straatcultuur’. Moet je ze voor de grap eens vragen waar die ‘straatcultuur’ precies uit bestaat…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Xenon

  Marokkaantjes van 11 tot 15 jaar die een meisje total loss slaan.
  Ja ja…de volgende Taghi generatie wordt al klaargestoomd.
  Heropvoedingskampen moeten er gebouwd worden ergens midden
  in Drenthe met zo’n keiharde discipline dat ze voren niet eens meer
  weten dat ze van achteren leven.

  1. Loes

   Klopt xenon,het zal niet ophouden want het zijn allemaal inteelt duivels,het kleine meisje moet trouwen met haar oudere neef of oom ,incest pareltjes,gestoord en de testeron schiet uit hun boxershorts,

  2. Nikita

   Eeeuh waarom in Drenthe ????

 2. John2003

  Die vervloekte niet nader te noemen minderheden die in alle vormen van criminaliteit zeker 10 keer ( afgezet aan bevolkingsverhouding) hoger scoren dan de autochtonen , wordt nog es de ondergang van wat eens Nederland was .
  Een land krijgt waar het om vraagt . De hardnekkige ontkenning komt ons duur te staan.
  Volgende week om deze tijd weer 500 kansenparels erbij .

 3. Emile Takma

  “ Steek die kop vooral nog verder in het zand… Geen woord over de Marokkaanse achtergrond van de daders”

  Ik dacht al, wanneer begint Wout over de Marokkanen.

  😂

  1. ElGuapo

   Ik dacht al waar blijft de zolderkamerimam x om het even aan te geven.
   Gender x en Marokkanen dat is onweerstaanbaar voor je!

  2. Xyz1234

   Schlemiel vind het grappig wanneer mensen feiten benoemen. Of hij lacht z’n ongemakkelijke gevoel weg. Dat kan ook.

  3. vlekkenoplosser

   ik dacht al wanneer begint de strónt vlé®k met zijn bverdediging voor de kanspareltjes

   het praat als een Marokkaans kanspareltje
   het gedraagt zich als een Marokkaans kanspareltje
   het ziet eruit als een Marokkaans kanspareltje
   het signamelent is een Marokkaans kanspareltje

   Dan is het een marokkaans kanspareltje strónt vlé®k

   feiten zijn feitren hufter

  4. Wally

   Wanneer begin jij er eens over? Want 40 jaar je hoofd in het zand steken heeft niet echt geholpen zo te zien. Of vind je van wel?

  5. Marija

   Niet waar dan?

 4. John2003

  Ondanks dat ik het eens ben met de stellingnames op deze site , moet ik tot mijn spijt zeggen dat ik de site slecht vind : oud nieuws onherkenbaar vermengd met recent nieuws en het reageren op een reactie vind ik erg onduidelijk .
  Ik heb het al eerder gesteld : een meer professionele site zou groot kunnen groeien !
  Kom op redactie!!

 5. Mr.blauw.sky

  Ze moeten gewoon Sidney Smeets of Dion Graus of dat tuig losgelaten dan leren ze wat echte mannelijkheid is

 6. Winfrida

  Als een agressieve Nederlander iemand aanvalt, dan wordt dat breed uitgemeten in het linkse, opstandige NOS-journaal. Een Marokkaan, ook al woont hij in Nederland, die aanvalt, kan er toch ook niets aan doen? Het is zo sneu voor die tere zieltjes.

 7. Cootje

  Ach het zijn kinderen , hun ouders kwamen ongeletterd hier na toe en al is het de derde generatie ze zijn nog ongeletterd , door 10 jaar vakkundig in allerlei politieke samenstellingen onder leiding van Pinokkio is Nederland geworden een bananen republiek waar de ondermijning is gedoogd en met een bakje thee is bezegeld , elk jaar op een 1 januari roepen ze al 25 jaar je blijft met je poten van onze hulpverleners af , tolereren en wegkijken en het stelsel onderuit gehaald door buitensporige bezuinigen is daar niets van terecht gekomen , Wilders zal het probleem echt niet oplossen , maar bij deze gevallen spint hij garen , je kan iemand veroordelen voor minder minder .de tweedeling in Nederland is en blijft gewoon een feit en groeit

 8. HD

  Laten we hopen dat diegene die begrip hebben voor deze ondermensen snel het slachtoffer worden van dit soort criminelen.

 9. Lefty

  Castreren die gasten. Zijn ze meteen van hun hormonale turbulenties af.

  1. Emile Takma

   Zou Lefty nog even hebben nagedacht voordat hij dit schreef?

   1. ElGuapo

    Schlemiel wil hiermee zeggen dat hij het niet eens met castratie omdat dit zal leiden tot een lagere aanwezigheid van minderjarige Marokkanen op zijn wekelijkse zolderkamergenderx party.

    1. Emile Takma

     Dat ziet Gapo heel scherp, ik ben geen voorstander van castratie van medemensen.

     1. ElGuapo

      Dat snap ik dat je liever volle ballen hebt…

     2. Emile Takma

      Gapo meent iets te hebben begrepen.

      Op zichzelf is dat wel bijzonder.

   2. vlekkenoplosser

    waarom moet je er over nadenken strónt vlé®k. De koning van Marokko weigert dat uitschot terug te nemen dus moet je die klóótzakken rijp maken om te functioneren in de maatschappij en als castreren daar een onderdeel van is moet dat maat=r zo zijn

    Zie het maar als ongevaccineerde die hun rechten verliezen strónt vlé®k. Daar heb je ook geen enkel probleem mee

   3. Lefty

    Als je een meisje van 14 zo toetakelt verdien je niet beter; maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond .

    1. Emile Takma

     Zou je ze niet liever levend verbranden, Lefty, of vierendelen?

     1. Lefty

      Vierendelen is zeker een optie. Liefst met ezels zoals jij, dan duurt het wat langer.

     2. ElGuapo

      Je ideeën beginnen beter te worden. Het lijkt wel of je het begint te bergRijpen.

     3. Emile Takma

      bergRijpen

      😂

     4. Flengan

      Tot zover het domme proefkonijn borrelt. Morgen meer van de lachwekkende forumclown.

     5. Brenda Welsh

      ElGuapo: Taalautisme, onthoud het. Echolalie

 10. Lefty

  Castreren die gasten. Zijn ze meteen van hun hormonale turbulenties af.

 11. StemPzeweg

  We moeten begrip hebben voor het feit dat sommige mensen met andere culturen opgroeien. De enige manier om iemand die uit zo een cultuur opgroeit te bereiken is begrip te tonen en een goed gesprek voeren met diegene waarom zijn gedrag niet deugt

  1. Lefty

   Dit is niet goed te praten. Je afreageren op iemand die zich niet kan verdedigen is ziek, IQ 0.

  2. ElGuapo

   En daarna naar de eerste hulp te rijden met een mes in rug.

 12. J. Punt

  harde straatcultuur in een ingeslapen, aangeharkt vinex wijkje ergens in de poldernattigheid. Tuuuuurlijk…

 13. Joko

  Het geitenwollensokkenleger is al ruim 50 jaar bezig slapjanussen te kweken. Een verachtelijke groep lamstralen. Zum kotzen!

 14. JochemX

  Gezond verstand wordt vervangen door wat deskundigen ervan vinden.

 15. HD

  Na een nacht slapen wakker worden met de gedachte hoe het met Frédérique zal zijn.
  En hoe ik straks mijn kleindochters moet beschermen nu de overheid dit al jaren weigert.

 16. domvolk

  Ik zie het al helemaal voor me: bij de rechter weet niemand het gedaan en kan de rechter niet straffen want ja je zou eens iemand kunnen straffen die onschuldig is.
  Nou, de hele groep hoort dezelfde straf te krijgen, nml. Het Nederlanderschap afnemen en uitzetten naar Marokko. Maar omdat ze minderjarig zijn kan dat natuurlijk niet. De oplossing is dan: pa en moe ook het Nederlanderschap afnemen tegelijk met alle broertjes en zusjes. Want opgegroeid in hetzelfde nest zullen ze allemaal begiftigd zijn met dezelfde haatgevoelens jegens de Ned maatschappij. Dus allemaal uitzetten en hun goederen vervallen aan de Ned staat.
  Deportatie heet dat en is zeer effectief, gewoon doen overheid. Alleen zorgen dat Brussel het niet te weten komt want van hun mag het niet. Fijn lol.

  1. Pauline Kummer

   Uitzetten naar Nederland! Geboren en getogen in Nederland.

  2. Emile Takma

   Je hebt je nickname treffend gekozen.

   1. Lugar

    Tjonge, er is nog steeds niets veranderd. Logisch als ze figuren als ‘Emile’ de vrije hand geven.

  3. Cranehammer68

   Kunnen we slemiel takkebos ook niet deporteren met een honkbal knuppel in zijn ⭐

   1. Flengan

    @Crane: Dat laatste vindt hij waarschijnlijk wel prettig.

 17. Sando

  Er is maar 1 goede Marokkaan en dat is een……! Juist goed gedacht.
  .

  1. Echtepleb

   Marokkaan die in Marokko woont?

 18. ikweetwatikwil

  Deze regering zit met zijn handen in het haar. Wat moeten ze hier mee aan. Het domme is ,dat een deel van Nederland op ze gestemd heeft.

  Gooi dat tuig het land uit. We willen ze niet. Nederland oh Nederland, een dikke kop maar geen verstand.
  Dat is wel eens anders geweest. Voor jaren terug.

 19. 56RdK

  De zoveelste generatie Marokkaans tuig. Tja, zolang zij al op jonge leeftijd met gif worden geïndoctrineerd in de Koranweekendscholen en -instituten zal er over tig jaar nog niets zijn veranderd. Ergo, vrees dan maar helemaal het ergste!

  Maar ach, onze sociologen en aanverwanten zullen wel weer projecten opstarten, want achterstand, slechte leefomgeving, stigmatisering, ja, deze jongeren hebben het niet makkelijk in dit land. Ook al zijn ze de zoveelste generatie! Dus trek de subsidiepotten maar weer open!

 20. lvdv

  Waarom in Drenthe?
  Waarom niet in de plaatsen waar zij nu wonen?
  We zien wat er gebeurt in Ter Apel waar incident op incident plaatsvindt.
  En politici schouders ophalend erop wijzen dat ze niet veel kunnen doen.

  Hou het tuig lekker daar waar men tracht allerlei redenen te vinden om
  vooral niet in te grijpen, maar zadel Drenthe er niet mee op.

 21. JoopvdJoop

  Er zitten hier kletsmajoors die dit niet als een maatschappelijk probleem zien.
  Het is de schuld van de rechtse stemmer die dit volk nooit wilde.

  1. Lefty

   Ja en nee. Maar leg uit, alhoewel ik vrees dat je op deze site door de meerderheid niet serieus genomen wordt.

 22. 56RdK

  Verban de islamistische (weekend)scholen en instituten waar het gif tegen de westerse samenleving in de labiele geesten ingepompt. Want in de moskeeën (en opvoeding) krijgt die jeugd het gif al overdadig binnen. Moskeeën, broeinesten van haat tegen de westerse maatschappij.

  Maar ja, d a t wordt wel gezien maar nimmer erkend, want te politiek gevoelig!
  Veronderstel zeg, want hoewel die in hun eigen bubbel verkeren en de samenleving niet schadelijk belasten, zouden namelijk dan ook de christelijke extremen zoals de SGP moeten worden aangepakt.

  Zo is dat geregeld in dit land, dat ten onder gaat aan zijn eigen democratische regels, waardoor een satanische idiologie zoals de islam alle ruimte krijgt, in alle opzichten!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.