Geert Wilders pakt moddervette burgemeester Bruls aan: ‘Niemand heeft deze man gekozen!’

De ongelooflijk obese burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, roeptoetert dat “we” de hele winter in “een harde lockdown” moeten als mensen niet “eindelijk” alle fascistische coronaregels gehoorzamen. Geert Wilders is daar niet van onder de indruk. Want, stelt de PVV-leider, wie denkt Bruls eigenlijk dat hij is?

Er zijn weinig mensen in Nederland die zo ranzig, fascistisch, doorgeslagen en hypocriet zijn als Hubert Bruls. De CDA-burgemeester van Nijmegen. Deze engnek vertelt ons namelijk steeds dat we ons aan allerlei fascistische maatregelen moeten houden, en dreigt vervolgens met nóg ergere regels. Dit terwijl meneer zelf iets van 70 kilo te zwaar is, morbide obees, en daarmee zélf een enorme last is voor de zorg.

Wilders pakt Bruls keihard aan

PVV-leider Geert Wilders is dan ook he-le-maal klaar met het autoritaire gefantaseer van dit sujet, en pakt hem keihard aan.

“Niemand heeft deze man gekozen,” schrijft Wilders op Twitter. “Niemand heeft op hem gestemd. Hij heeft nul mandaat van het volk maar wel een hele grote mond.” Ja, en een hele grote buik. Het één kon wel eens verband houden met het andere.

Hoe dan ook, “een ongekozen burgemeester met macht maar zonder gezag, zonder draagvlak,” sluit Wilders zijn tweet aan het adres van Mr. Obese af.

Bruls is walgelijk

Walgelijker en hypocrieter dan Bruls worden ze natuurlijk niet gemaakt. Deze coronafascist roept dat alles maar weer in lockdown moet “want de zorg.” Ondertussen is hij zelf ongelooflijk moddervet. En ja, bij hem gaat elk pondje echt door het mondje. Bruls eet als een varken. Daarom ziet hij er ook zo uit.

Dat is al erg genoeg, maar vervolgens stelt hij zich ook nog eens op als de Pigs uit 1984: dictatoriaal, autoritair, hypocriet, misselijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wilders heeft gelijk over Bruls. De CDA-Sturmbannführer moet zijn mond maar heel snel houden. Want Nederland is klaar met dit soort wannabe dictators. Héél erg klaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Nostradamus

  Die dikke Bruls is een groter gevaar voor de zorg dan een gezonde ongevaccineerde. Op water en brood deze potentiele genocide veroorzaker.

  1. Piet Paaltjens

   “een groter gevaar voor de zorg dan een gezonde ongevaccineerde”

   Dat is niet juist. Bruls loopt als obese bestuurder mogelijk meer risico na besmetting dan een slanker exemplaar maar hij is minder besmettelijk dan een ongevaccineerde en heeft een beduidend lagere kans om een IC-bed langdurig te blokkeren voor doodzieke hart- en kankerpatiënten.

   1. dumbfarmer

    Wat je in ieder geval niet in de schoenen van ongevaccineerden kunt schuiven, maar gewoon aan zijn morbide obesitas ligt: hart/vaatziekten, vervette lever, cholesterol, artrose, diabetes en allerlei aanpassingen zodat bijvoorbeeld zijn bed dat enorme gewicht, en waarschijnlijk krijgt (of heeft hij al) zo’n idiote scootmobiel omdat hij door zijn eigen stelten zakt door het gewicht.
    Dus, als die al niet in het ziekenhuis komt door corona, dan wel door 1 of meer van die aandoeningen.

   2. Xyz1234

    Wat u zegt is pertinent onjuist. Een gevaccineerde persoon met onderliggende kwalen zoals morbide obesitas, zoals Bruls, loopt veel meer kans alsnog op de IC terecht te komen dan een ongevaccineerde kerngezonde persoon, zoals bijvoorbeeld Remy Bonjaski, die terecht kritiek had op deze burgemeester.
    U moet eens de statistieken bekijken op websites van instanties zoals RIVM, CBS, NICE in plaats van propaganda over te nemen uit uw “kwaliteitskrant”.

  2. hans-e-pans

   Nu weet ik opeens dat de naam Dik Trom het pseudoniem was voor Hubert Bruls.

 2. rasecht wappie

  Ik zou als ik hem was geen stap buiten de deur doen, nergens binnenstappen en mij opsluiten met zo’n lichaam.
  Want als deze vetklep op de IC zou belanden hebben ze 1: geen passend bed voor hem en 2: hij zou in No-Time sterven met zo’n lichaam en gewicht.

 3. RvdBe

  Figuren als Bruls en Timmermans zijn de afgoden van links: volgevreten, arrogant en dictatoriaal.

 4. Marcoweer

  Het lijkt erop dat de schrijver van het artikel niet heel erg gesteld is op mensen met overgewicht.

  1. LifeBuddy

   Wij waren gesteld op Mona Keizer. Hoe zou het met haar zijn. Kan ze al op haar rug slapen.

 5. J. Punt

  Ook deze burgervader kan door de nieuwe generatie MRI/PET installaties. Door toenemende obesitas zijn de tunnels breder gemaakt. Dus niet meer smeren met boter of vaseline om de dikkerds erdoor heen te persen.

 6. janrama

  Mike is de Joseph Goebbels van het FVD.
  De functie Voorzitter Veiligheidsraad weg laten, je moet maar durven.

  1. ET007

   Maak maar lekker iemand uit voor NAZI en ga verder met voetje stampen.
   Pak je nog een potje en een houten lepel.
   De echte NAZI’s zijn de linksen! Weet je wie ook de Russen haatte?

 7. Joko

  Ongevraagd roeptoeteren dat we deze winter in lockdown moeten is not done. Niemand heeft hem om commentaar gevraagd en zeker niet op overheidsniveau. Dat de man een rondbuikig leven voert, is zijn zaak. Het een heeft met het ander niet te maken.

 8. Piet Paaltjens

  “moddervette burgemeester”

  Als we onze bestuurders op hun uiterlijk gaan beoordelen hebben we een ferm probleem.

  1. Piepertje

   Aangesproken speklapje?

  2. Xyz1234

   U beoordeelt politici ook op hun stemgeluid. Dus doe nu niet alsof u het maken van dit soort kwalificaties ontstijgt. U bent zelf net zo oppervlakkig, zo niet nog oppervlakkiger.

  3. Krasvast

   Negeren geeft de mooiste resultaten @Xyz!

 9. por favor no borres

  Geblondeerde Indo Geert Wilders pakt burgemeester Bruls aan: ‘Niemand heeft deze man gekozen!’

  Zo kan het ook!

 10. Heinzelmann

  DDS is afhankelijk van reclame. Een goed idee is volgens mijn om een afslankkliniek aan zich weten te binden. Het is toch geld waar het om draait.

 11. HD

  Het is in ieder geval niet iemand die de afgelopen jaren er financieel op achteruit is gegaan, zoals de werkende in de zorg.

 12. Piet Paaltjens

  “Tegen het einde van de winter zullen Duitsers gevaccineerd, hersteld of dood zijn’’

  ht*ps://www.ad.nl/nieuws/live-minister-spahn-duitsers-voor-het-einde-van-de-winter-gevaccineerd-hersteld-of-dood-br-br-br~a7adb3ec/

  1. Piepertje

   Het speklapje, leesd zijn toekomst, als ongevaccineerde. Let op zijn reaktie, want zijn leugens zijn zo dorzichtich. Tiktaktiktak.

   1. LifeBuddy

    Wedden dat piet WEER voor paal staat en er met 2 kano’s intrapt, met zijn sLinkse Obese kronkel.

 13. Antihedo

  Het was misschien leuk geweest als Geert inhoudelijk ook iets te melden had. Toch weer een gemiste kans.

 14. HenC

  Where there is a risk, there should be a choice

 15. HenC

  Diverse OMT-leden hebben kenbaar gemaakt niks te zien in nieuwe maatregelen voor ongevaccineerde Nederlanders. Ze vinden dat het de polarisatie !
  Polarisatie die wat betreft corona al op een hoogtepunt zit.
  We zullen zien of Rutte dit ook opvolgt.
  WE ZIJN TEGEN MEDISCHE APARTHEID

  1. Antihedo

   Ik ben de voortdurende framing van de gevaccineerden helemaal zat. Het continue gedram van ongevaccineerden jegens mij en mijn gevaccineerde vrienden moet maar eens ophouden.

 16. H.Vaes

  Dat wangenspek lijkt me wel wat voor in de spaghetti carbonara.

 17. Pieter48

  Was mijnheer Brulaap al zo vet toen hij in Nijmegen de stoet aan voerde van gasten die met een reeds ingevuld aangifte formulier aangifte gingen doen tegen Hr Wilders vanwege zijn uitspraken over Marokkanen?

 18. Pieter48

  Was mijnheer Bruls al zo zwaar toen hij in Nijmegen aan voerder was van de personen die met voor af in gevulde aangifte formulieren aangifte gingen doen tegen mijnheer Wilders vanwege zijn Marokkanen uit spraken?

 19. MM

  Inderdaad een goor dik, vet dictatoriaal varken.
  Zoek u nog zo’n ‘exemplaar’?
  Schrans Timmerfrans; wat is hier 1 vd vele gelijkenissen????
  .
  Komt ie:
  Kut partijtes. Nagenoeg nop zetels. Nop toekomst.

  1. Piet Paaltjens

   Liever dikke gevaccineerde bestuurders dan slanke vaccinweigerende burgers.

   1. Xyz1234

    Uw vaccinatieobsessie begint zorgelijke vormen aan te nemen. Tijd voor een gesprekje met een psycholoog.

 20. Bolkestein

  Bruls is walgelijk.

  Dat voind ik nou mooi gesproken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.