shutterstock 1299551746

De demonisering gaat steeds verder. Johan Derksen: 'FVD-kiezers zijn potentiële TBS-kandidaten'

Binnenlandapr 19 2023, 9:00
Gisteravond is Johan Derksen verder dan ooit gegaan in de demonisering van FVD-kiezers. Hij heeft alle FVD-leden namelijk weggezet als "potentiële TBS-kandidaten" die "niet goed bij hun hoofd" zijn. Alleen maar omdat ze ingaan tegen het narratief van de politiek en de media.
Bij Vandaag Inside werd er gesproken over het belachelijke rapport van de AIVD waarin gesteld wordt dat 'anti-institutioneel denken' hartstikke gevaarlijk is, en dat mensen die denken dat de machthebbers niet het beste met ons voor hebben feitelijk hartstikke radicaal zijn. Maar in plaats van dit rapport te veroordelen, wat toch zou moeten, greep Johan Derksen de kans aan om FVD'ers tot op het bot te beledigen.
Ja, zei Derksen, kritiek op politici "mag." Goh, bedankt Johan. Want "dat houdt [ze] wakker" in Den Haag. Maar geloven dat de zittende elite niet het beste voor heeft met het volk en het land, en er alleen maar zit voor de eigen macht (en welvaart)? Dát mag niet. 
"Het zijn allemaal potentiële TBS-kandidaten," aldus Derksen. "Ze zijn niet goed bij hun hoofd. Je hebt ze niet in de hand. Best een gevaarlijke situatie vind ik, hoor."

Het zijn allemaal potentiële TBS-kandidaten. Johan Derksen over @fvdemocratie leden. De demonisering wordt steeds angstaanjagender.

Nieuwsuur
Nieuwsuur
@Nieuwsuur

Erik Akerboom, directeur-generaal van de AIVD, licht het waarschuwende jaarverslag dat vandaag naar buiten kwam toe. Er staat onder meer in dat complottheorieën over 'een kwaadaardige elite' die in Nederland 'de macht in handen heeft', op lange termijn gevaarlijk kunnen zijn.

456
Reply
Dit trucje gebruiken inlichtingendiensten altijd om echte kritiek op de machthebbers kapot te maken. Dat gebeurt in álle totalitaire systemen, van nazi-Duitsland tot de Sovjet-Unie en alles er tussenin. Andersdenkenden zijn gevaarlijk. Gek. Gestoord. Die moet je dus vastzetten en gedwongen 'behandelen' voor hun 'afwijking.'
Like onze gloednieuwe Facebookpagina: Strijders voor Vrijheid. Samen staan we sterk. Met elkaar, voor elkaar.
Het aparte is dat deze demonisering van FVD'ers blijkbaar volkomen geaccepteerd is in Hilversum. Wij moeten het maar normaal vinden dat FVD-kiezers en -leden op zo'n manier worden weggezet; als een gevaar voor de samenleving. Dit terwijl zij op geen enkele manier dan ook macht hebben... en terwijl er geen enkel geweld is gepleegd vanuit zogenaamd 'rechtse' hoek. Alle verstoringen van de openbare orde en geweldplegingen komen bij extreemlinks vandaan ´of bij radicale moslims.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten