shutterstock 1529519864

Marxistische Extinction Rebellion roept op om van Keti Koti een nationale herdenkings- en feestdag te maken

Binnenlandjun 26 2023, 16:00
Extinction Rebellion (XR) heeft opnieuw voor opschudding gezorgd door te pleiten voor de erkenning van 1 juli, Keti Koti, als nationale herdenkings- en feestdag. XR beweert dat het noodzakelijk is om deze dag te markeren, omdat de gevolgen van het koloniale verleden nog steeds voortleven in de vorm van racisme en ongelijkheid.
Het is echter zorgwekkend dat XR zich steeds meer profileert als een radicale groepering met een gevaarlijke marxistische agenda. Ze lijken niet alleen bezorgd te zijn over het klimaat, maar willen het hele systeem omverwerpen en iedereen collectief arm maken. Ze schuwen geen enkel middel om hun doelen te bereiken en zijn niet bereid om andere opvattingen toe te staan.
Het verzoek van XR om van Keti Koti een nationale herdenkings- en feestdag te maken, lijkt dan ook meer een politieke zet dan een oprechte erkenning van het koloniale verleden. Het lijkt erop dat ze deze gevoelige kwestie willen exploiteren om hun eigen agenda te bevorderen en de samenleving verder te polariseren.
Het idee om van Keti Koti een nationale herdenkings- en feestdag te maken lijkt vooral gericht op het creëren van verdeeldheid en het bevorderen van een specifieke ideologische agenda. XR claimt op te komen voor een betere toekomst, maar hun methoden en standpunten zijn uiterst problematisch. Het is onredelijk om te eisen dat de overheid XR als een normale gesprekspartner behandelt wanneer zij bereid zijn over lijken te gaan om hun doelen te bereiken. Het is essentieel dat een open en constructieve dialoog wordt gevoerd met diverse belanghebbenden, maar extremistische groepen zoals XR kunnen niet serieus worden genomen wanneer zij vasthouden aan een radicale en eenzijdige visie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is belangrijk om de erfenis van het koloniale verleden te erkennen en te leren van de fouten uit het verleden. Dit kan echter niet worden bereikt door het afdwingen van een ideologische agenda of het opleggen van een collectieve schuld aan de gehele samenleving. Een nationale herdenkings- en feestdag zou gebaseerd moeten zijn op een breed draagvlak en respect voor verschillende perspectieven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten