4458143557 64e7cdd3a2 c

Gasmarkt farce: Een tijdelijke dip in de energieoorlog

Binnenlandjan 24, 12:00
Het lijkt wel een soap! De gasprijzen dalen schrijft het AD, maar wees niet te naïef: dit is niet het einde van de energiecrisis. De Eurocraten en groene fanatici zullen dit zeker gebruiken om hun falende duurzame agenda te pushen, maar we mogen niet vergeten dat de echte dreiging nog steeds op de loer ligt. Poetin speelt schaak met Europa's energievoorziening, en wij zijn de pionnen in zijn spel.
Terwijl de klimaatobsessieven feestvieren over de toename van duurzame energie, vergeten ze het grote plaatje. Zeker, de zachte winter heeft tijdelijk geholpen, maar laten we realistisch blijven: dit is slechts een kortstondige afleiding van de onderliggende problemen. Onze energie-onafhankelijkheid is nog steeds een lachertje.
En laten we niet naïef zijn: als Poetin besluit om de gaskraan dicht te draaien, wat dan? Dan stort ons hele kaartenhuis in elkaar. We hebben te maken met een geopolitieke meesterschaker die niet zal aarzelen om Europa in de kou te zetten. En onze demissionaire regering? Die lijkt meer geïnteresseerd in het behagen van Brussel en het volgen van een groene waanidee dan in het beschermen van onze eigen burgers.
Het is tijd om wakker te worden! We kunnen ons niet langer laten leiden door utopische energiedoelstellingen en afhankelijk zijn van onstabiele regimes. Onze nationale veiligheid en economie staan op het spel. Het is hoog tijd voor een energiebeleid dat gebaseerd is op realisme, zelfvoorziening en nationale belangen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Dus, terwijl de gasprijzen dalen, laten we niet verblind worden door deze tijdelijke opluchting. De echte crisis is nog lang niet voorbij, en het wordt tijd dat we ons daarop voorbereiden, in plaats van ons te verliezen in groene dagdromen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten