Je gelooft het niet! Floris Wyers na "grote ruzie" toch terug bij Roddelpraat

Binnenlandfeb 09 2023, 10:00
Het was weer een feest gisteravond: de nieuwe aflevering van Roddelpraat verscheen. En raad eens wie te gast was? Juist! Dat was Floris Wyers. De man die eerder nog dreigde aangifte te doen tegen Jan Roos omdat die een foute grap had gemaakt over een mattie van hem. Dat ging niet door... en Floris en Jan hebben het op intieme wijze goedgemaakt met elkaar.
Floris "wilde heel graag terugkomen," zei Roos. Maar Wyers beweerde dat dit niet klopt. Dennis Schouten had hem zo ongeveer gebedeld, en Wyers had daaraan gehoor gegeven - maar dan wilde hij wel een dure rosé drinken, met wijn.
Hilarisch genoeg droeg Wyers een trui met daarop de tekst: "TREK DIE AANGIFTE IN!" Later deed hij die uit er kwam hij terug met een "I AM LOOKING FOR MY WIFE" trui, vanwege zijn nieuwe YouTube-serie of iets dergelijks.
De heren hadden het ook over de nieuwe show van Roos en Schouten: Jan en Dennis Doen Dingen. JDDD. Wyers vond het niets... maar ik moet zeggen dat ik de eerste twee afleveringen heb geschaterd van het lachen. Maar... Jan en Dennis Doen Dingen eindigt. Twee keer is er een aflevering verschenen, en dat is het dan. Blijkbaar waren de heren niet tevreden met de kijkcijfers en/of de feedback. En dus wordt het gecanceld. Behalve voor de donateurs. Die krijgen de laatste vier afleveringen wel te zien. Zo hop in hun doosje.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hoe dan ook, Roddelpraat-fanboys en -fangirls kunnen dus heel blij zijn dat Floris Wyers toch gewoon weer terug is op het oude nest. Want, laten we eerlijk zijn: Roddelpraat zonder Floris Wyers is toch een beetje als patat zonder zout.
Oh, de aflevering was prima! Met name het item over Jamie Vaes hakt erin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten