screenshot 2024 03 12 at 193329

Knetter! 6 AGENTEN op de stoep bij Hans Teeuwen na Halsema persiflage

Binnenlandmrt 12 , 17:30
Het is eigenlijk niet te geloven, maar Hans Teeuwen is vandaag lastiggevallen door niet één, niet twee, niet drie, niet vier, niet vijf, maar zés politieagenten. Waarom? Omdat hij een persiflage had gemaakt waarin hij Femke Halsema op de hak nam. Vervolgens stonden er ZES agenten bij hem op de stoep. Hij was namelijk "verdachte."
Vanmiddag kwam Teeuwen met een hilarische video waarin hij zich verkleedde als Femke Halsema en haar uitlachte vanwege haar houding over de 'demonstranten' die besloten om de opening van het Holocaustmuseum te gebruiken om hun kritiek over Israël te uiten. Teeuwen fileerde Halsema op buitengewoon grappige wijze. Hij had een pruik op, hield zijn kaken stijf op elkaar terwijl hij praatte, en had naast zich op zijn tafeltje een luchtdrukpistooltje gelegd. Dit natuurlijk vanwege het wangedrag van haar man/zoon en de beruchte Halsema-pistool.
Kijk maar:
Ongelooflijk genoeg duurde het niet lang tot er zes politieagenten bij hem op de stoep stonden. Je denkt ongetwijfeld dat dit een grap is, maar nee. Het is bloedserieus. Hij werd écht lastiggevallen door zes agenten, in uniform... die hem aanmerkten als "verdachte."
De idioten zeiden zelfs over het luchtdrukpistooltje: "Deze gaan we wel in beslag nemen."
Ze namen het pistooltje daadwerkelijk mee. "En we merken u aan als verdachte, want de pistool was in het filmpje," aldus één van de knettergekke, zielige agenten.
Teeuwen: "Schamen jullie je niet een beetje?"
Daarop renden de mannen en vrouw in blauw (en geel, lol) snel weg. Hij werd niet meegenomen (hoewel hij zijn handen heel blij vooruit stak zodat ze hem in de boeien konden slaan).
Dit is Nederland anno 2024. Het is werkelijk een dictatoriaal gekkenhuis.
Als hier geen mensen om ontslagen worden is de democratie echt dood in Nederland. En de persvrijheid, de meningsvrijheid, en de LACHvrijheid óók.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten