screenshot 2024 06 01 at 162256

Knetter! Moslim-'studenten' VERJAGEN één dappere pro-Israëlische demonstrant bij Erasmus Universiteit Rotterdam

Binnenlandjun 01, 15:15
Deze beelden zijn ongelooflijk schokkend. Zogenaamde 'Nederlandse' studenten aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam lopen de hele dag rond met pro-Hamas/pro-Palestijnse uitingen. Inclusief sjaals en vlaggetjes. Maar dan komt er één enkele pro-Israërlische student voorbij. Zijn lot? Hij wordt op gewelddadige wijze WEGGEJAAGD. De studenten LACHEN erom.
Dit is blijkbaar tegenwoordig heel normaal op Nederlandse universiteiten: Jodenhaat. Nee, dat is niet een term die wij bij DDS gemakkelijk in de mond nemen. Veel kritiek op Israël is, vinden veel van onze redacteurs, terecht. Wat Netanyahu doet is afgrijselijk. Onze hoofdredacteur Michael van der Galien stelt regelmatig hier en elders dat 'antisemitisme' tegenwoordig eerder als wapen gebruikt wordt om het debat stil te slaan, dan als verzet en ontmaskering van daadwerkelijke jodenhaat.
Maar deze studenten zijn niet slechts tegen Israël - ze zijn tegen Joden. De manier waarop ze deze ene pro-Israëlische student opjagen - of eigenlijk verjagen - is een teken dat het ze niet alleen om Israël gaat, maar om Joden in het algemeen. Anders hoef je je immers niet op deze agressieve manier te gedragen. Kijk maar:

Bij de Palestina "liberated zone" bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam mag je wel de hele dag met Palestijnse vlaggen zwaaien, maar als er één keer één iemand dapper een Israëlische vlag toont moet hij ""vreedzaam"" van het terrein worden gejaagd. Hoezo 'cops off campus'?

2.8K
Reply
Het ergste is niet alleen dat de student wordt weggejaagd, maar dat de aanwezige andere studenten het hartstikke leuk vinden. Ze lachen erom. En als je goed kijkt zie je niet alleen islamitische studenten die hieraan meedoen - hoewel zij natuurlijk in beginsel de agressoren zijn - maar dat Nederlandse idioten vrolijk meelachen.
Welkom in Nederland anno 2024: Joden worden blijkbaar weer keihard opgejaagd. En waar? Op de línkse universiteiten. Knetter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten