Knettergekke vegaclub tegen vrouwen: 'Weigeren met met vleesetende mannen naar bed te gaan'

Knettergekke vegaclub tegen vrouwen: 'Weigeren met met vleesetende mannen naar bed te gaan'

Een club van, voor en door doorgeslagen veganisten wil dat vrouwen seks inzetten om mannen te dwingen op te houden met het eten van vlees. Niet zo slim. Want als deze vrouwen hun seks van medeveganisten moeten hebben houdt het heel snel op.

Als er é´én ding slecht is voor je testosteron als man, dan is wel om je als halfzwakke, laffe konijn te gedragen. Toch is dat precies wat een vegaclub wil. Die vertelt vrouwen nu dat ze moeten weigeren om te slapen met mannen die vlees eten.

Dat zal ze leren!

Cox hoopt op vrouwelijke bondgenoten in de strijd tegen ’vaders in de buitenwijken die barbecuetangen hanteren en sissende worsten van 70 eurocent op de grill leggen’. Hun vrouwen zouden een seksstaking moeten beginnen, om de wereld te redden, zo vindt Cox.

Voordeel daarvan is, aldus deze voorman van 'dierenrechtenorganisatie' Peta, dat er ook minder kinderen geboren worden. "En elk niet geboren kind bespaart 58,6 ton CO₂ -equivalenten per jaar."

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het bewijst maar weer dat moderne 'dierenrechtenactivisten' feitelijk gewoon mensenhaters pur sang zijn. Deze figuren zijn niet alleen niet goed bij hun hoofd; ze zijn gestoord.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties