dutch national police vw transporter t7

Nieuw politieoffensief tegen verkeershufters: Voel de hitte van justitie!

Binnenlandjan 19, 10:00
Nederlandse wegen veranderen in een jungle, maar er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De nieuwe projectleider Infrastructuur bij de politie, Willybert Oor, heeft de verkeershufters in het vizier en hij is niet van plan ze te laten ontsnappen. Met 745 doden per jaar in het verkeer, waarvan een groot deel te wijten is aan roekeloos rijgedrag, is het tijd voor actie.
Oor's boodschap is luid en duidelijk in de Telegraaf: verkeershufters, pas op! De politie is jullie op het spoor en zal alle middelen inzetten om jullie gedrag te corrigeren. Dit omvat niet alleen meer controle op snelheid en rijden onder invloed, maar ook innovatieve technologieën die ingrijpen voordat de chaos plaatsvindt.
Deze nieuwe aanpak is een antwoord op het groeiende maatschappelijke probleem waarbij mensen de verkeersregels aan hun laars lappen. Het is niet alleen de snelweg die lijdt onder deze anarchie, maar ook de fietspaden. Daarom zijn plannen in de maak om elektrische rijwielen te controleren en misschien zelfs fietspaden te verbreden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Met deze strategie zet Oor een stap in de richting van een veiliger en geordender verkeer. Het is tijd dat weggebruikers beseffen dat hun roekeloze gedrag levensgevaarlijk is en dat de wet handhaven geen spelletje is. De politie staat klaar om te zorgen dat iedereen 's avonds veilig thuis kan komen. Dit is een strijd die we niet kunnen verliezen. Verkeershufters, jullie zijn gewaarschuwd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten